Smich polovne prikolice

Pitanja i iskustva u vezi kamp prikolica?

2023.08.17 19:25 Creepy_Impression_24 Pitanja i iskustva u vezi kamp prikolica?

Pozdrav komsije,
Kao zemlja sa toliko kampova odlucio sam se da ovde postavim par pitanja u vezi sa uzimanjem kamp prikolice. Sigurno ima vise ljudi koji imaju iskustva sa istim nego kod nas.
Vec par godina letujemo u Hrvatskoj i poslednje dve godine smo bili smesteni na Krku blizu Jezevac kampa. Posto smo cesto prolazili kroz njega dok dodjemo do plaze rodila se ta zelja da i mi sami krenemo u takvu avanturu letovanja.
Posle par meseci razmisljanja dal kamper ili prikolica odluka je pala na prikolicu zbog par razloga: - imamo malu bebu od godinu dana pa bi za pocetak isli u kampove gde bi bili prikaceni na struju i vodu - imam full remote posao tako da bi mogli da idemo na duzi period od tipa dva meseca - samim tim menjali bi mozda tri kampa al bi svuda spojili bar dve tri nedelje - trenutno nam ta mobilnost da parkiramo prikolici a auto imamo da budemo vise mobilni vise odgovara - cena prikolice je ipak dosta manja pa je mozda pametnije prvo probati sa njom
E sad i pored svog istrazivanja ima par stvari koje kao laik ne poznajem previse: 1. Gde je najbolje kupiti prikolicu? Koliko sam video dosta se uvozi iz Holandije. Ne bih uzimao stariju od 10 godina. Cak ima jedan momak u Srbiji koji je uvezao 10 komada i prodaje al su cene dosta visoke kad uporedim sa ponudama na mobile.de (sa sve uracunatim troskovima carine i prevoza) 2. Ako se odlucim da uvezem prikolicu da li je bolje da ja odem po nju i doteram ili pronadjem nekog ko se time bavi? 3. Kako ja da proverim da li je ona dobra ili ne kad sam pocetnik u svemu ovome? Da li postoji neka firma koja moze da se angazuje da ti tamo preko pregleda prikolicu za tebe i da se ta usluga naravno plati? Tipa kao kad kupujem auto ja ga odvezem kod svog mehanicara da ga skroz pregleda pre kupovine (razumem da ovo nije isto, al dobro 😁) 4. Sta treba jos od opreme da kupim kako bih miran otisao na prvi odmor? 5. Da li ima jos neki sajt dobar sa oglasima zs polovne prikolice il je mobile.de sasvim dovoljan?
Hvala unapred za svaki odgovor!
submitted by Creepy_Impression_24 to askcroatia [link] [comments]


http://activeproperty.pl/