Famosas en revista h

Washboard tunes for beatboxer

2024.05.19 18:15 MountainAlive7867 Washboard tunes for beatboxer

Washboard tunes for beatboxer
Looking to swap washboard tunes for beatboxer
submitted by MountainAlive7867 to MonopolyGoTrading [link] [comments]


2024.05.19 18:14 EdisonsChildren Any violinists in the Northeast PA region? We are a very prominent band that writes very dark haunting music and we need a violinist who isn't looking to join a pop band.

We are Edison's Children (Wiki Page) and we are famed for writing very dark emotional music. I don't think we're capable of writing a happy song. That said, we have 4 albums and had a song on the top 40 FM Radio in the U.S. and are having a hard time finding a violinist that is capable of staying in Minor Keys and playing very epic intense music that leans heavily on loss and the supernatural.
if anyone is interested and lives near the southern tier / northeast PA area let us know!
Our biggest hit was A Million Miles Away (I Wish I Had A Time Machine) which was in the Top 40 for 10 weeks
This is an example of our last few albums: In The Last Waking Moments... 1st album about the ramifications of an Alien Abduction
The Final Breath Official Video
Think Pink Floyd meets Nick Cave and the Bad Seeds meets A Perfect Circle-Puscifer-Tool but with no happy songs at all!
submitted by EdisonsChildren to sadmusic [link] [comments]


2024.05.19 18:13 ironangel2k4 Hey this IS fun

Hey this IS fun submitted by ironangel2k4 to boysarequirky [link] [comments]


2024.05.19 17:56 c0zysurfingreddit my new favorite Japanese film. I’m yet to see a Takashi Miike film that i didn’t thoroughly enjoy, dude is insane.

my new favorite Japanese film. I’m yet to see a Takashi Miike film that i didn’t thoroughly enjoy, dude is insane. submitted by c0zysurfingreddit to moviecritic [link] [comments]


2024.05.19 17:45 Magickj0hnson April - Chiang Mai, Koh Chang, Bangkok

Songkran in Chiang Mai and a few pics from Koh Chang and Bangkok
submitted by Magickj0hnson to ThailandTourism [link] [comments]


2024.05.19 17:29 dizliz99 wait! i have no daily missions anymore? i put my time back to eastern time zone from my trip to california hmm

wait! i have no daily missions anymore? i put my time back to eastern time zone from my trip to california hmm submitted by dizliz99 to Tetris99 [link] [comments]


2024.05.19 17:21 methbagimlisi AKP-MHP Birleşmeler ve Kopmalar

AKP-MHP Birleşmeler ve Kopmalar
Kürt Meselesi Floodu haftayadır. Kürt olayında detaylıca araştırma yapıp sizi öyle bilgilendirmek istiyorum zaten halihazırda anket devam ediyor. Hazırsanız başlıyorum.
——-
Adalet Nizami'nin çöküp gittiği, halkın yoksulluk ile terbiye edildiği, neden diyenin zindan edildiği, milyonlarca atık göçmenin çöp kutusu, dünya ucuz seks pazarı,uyuşturucu üretim ve tüketim merkezi haline gelmiş, egemen güçlerin satranç tahtası Türkiye
——
Aslında her şeyin başına dönüp derinliklerine tesir etmiş 14 Mayıs 1950 gününden sonra, iki egemen gücün egemenlik kavgası verdiği bir ülke halini almış neticesinde envai çeşit parti ve fikir türemiştir.
——
Bir şeyin geçmişine dönmeden, hastalığın başlangıç sebebini bulmadan, muhakkak tedavi etmek ve çözüm üretmek pek de imkan dahilinde değildir.
——
Türkiye Cumhuriyeti İngiliz kraliyet kodlarına göre kurulmuş olsa'da, 2'ci cihan Harbi'nden sonra,dünyanın yeni patronu Amerika, 14 Mayıs 1950 seçimi ile bende burda hak sahibiyim demiş, adnan menderes ile birlikte iktidarı ele geçirmiştir.
——
Amerika Birleşik Devletleri'nin, yerel Valisi diyececeğimiz menderes, her ne kadar seküler, içki, içen yanındaki polis'in karısını siken bir adam da olsa, topluma propaganda ile evliya gibi yedirilmiştir Amerika'nın toplumu tanıması ile ilgili bir durum.
——
Kore Savaşı ile birlikte NATO Kalkan'ı da alan , iktidar Amerikancı son sürat bir yönetime devam etmiştir.. İngilizler kontrol ettikleri beyaz Türkler ve yeni, yeni tohum attıkları ve filizlendirdikleri Türk ocakları üzerinden hareketlilik içindeydi.
——
27 Mayıs 1960 gecesi İngiltere, Ankara'daki müstahkem , Amerikan'cı hükümet'in sonlanması için hazırlıkları bitirmiş ve milli komite isimli yapı ile Amerikan'cı hükümete darbe ile son vermiştir ve neticesinde medresesi idam ettirmiştir.
——
Bu play Amerika'da şok etkisi yaratmış olsa'da, egemenlik kavgası son bulmayacaktı... Amerika Birleşik Devletleri'nin, yeni yol izleyişi önceki ile benzerdi, yerele uygunluk, dini yapıların örgütlenmesi de tam bu Zaman'a tezahür eder.
——
İngilizler ise halihazırda bulunan CHP kadrosuna ek olarak, Türkçülük ve Doğu dernekleri ile karşı örgütlenme yoluna evrilmiştir, keza sosyalizm fikri ateşli olsa'da yenilgiye uğrattılmıştır. Jeopolitik konum sebebiyle mühim bir ülke.
—— Sosyalist yapılara karşı, Amerikan'cı ve İngilizci yapılar ortak hareket etmiş olsa'da, özel'de kavgaları günümüze kadar uzanmıştır.
—- (ulan çok uzun bir flood amk yazmaya üşeniyor um ama yinede sizi genel kültürden mahrum bırakmak istemiyorum)
——
Sonrasında erbakan vb kişiler ile Alman ekolü de buna dahil, Amerika denemeler yapmıştır ama her defasında İngilizler bertaraf etmiştir.. Benzer egemenlik kavgasını en son Arap Bahar'ın birlikte izledik , bir çok ülke'de.
——
O arada Türkiye'de 170 bini aşan militanı ulaşan, devasa bir sosyalist cephe oluşmuş, sokaklar kan gölüne dönmüş, sosyalizm tehlikesi Amerika ve İngilizleri sulha zorlamıştır, öncelikle ortak düşmanın yok edilmesi gerekiyordu.
——
Bu ortak hareket 1960'lı yıllarda başlamiş olsa'da, 1970 sonrası zirveye çıkmıştır, her ne kadar kendi aralarında egemenlik kavgası verselerde, o arada Sovyet iltisaklı olacak bir sosyalist yönetime set çekecek herşeyi de yaptılar.
—-
Devrim marşlarına karşi arabesk kültürü, patır, patır enjekte edilmiştir, yeşilçam'ın porno dönemi de pek bağımsız değil, sullandırmayı sever bu toplum ama iş dezenformasyon yaratmaktı aslında. (Komunist demek gavat dinsiz demekti bu dönemde günümüzdede hala görüyoruz Komunistlere bu tür lafları)
——
Neyse konumuza dönelim İngilizler Türkçülük ateşini harlayıp, diğer yandan beyaz Türkler üzerinden ise varlığını devam ettiriyordu, Amerika'nın ise yönelimi farklıydı uzun vadeli, iktidarı alarak muktedir olamayacağını öğrenmişti.
——
Tabikide de İngilizler sadece , Türk ocakları ve Atatürk’cü ulusalcılar ile yoktu, ismailağa gibi İngilizlerin köklü tarikatları da kenarda filizlenmeye devâm ediyordu.
——
Amerika Birleşik Devletleri, gülen cemaati vb bir kaç yapı ile dini Örgütlenmelere başlanmıştı çoktan.... Siyasi arena'da her ne kadar, milli gençlik, milli selamet vb isimler ile var olsa'da, Amerika bunların manasız olduğunu gayet iyi biliyordu.
——
12 Eylül 1980 günü, İngilizler ve Amerika, ülkede sosyalizm ateşini tamamen yok etmek için, birlikte hareket kararı aldılar, bazı siyasiler yasak, ayıp olmasın diye de birileri ezildi ve 1980 sonrası sosyalizm ölmeye ve yok olmaya başladı.. Başardılar birlikte.
——
Lakin bu sadece fiziki olmadı, fikirden ve kültürel ölüm toplumu uzak tutmak için, bilirsiniz işte arabeks örneğidir müziğe kadar müdahale ettiler... Bu geçiçi anlaşma özal'ın sonrasında başkan olması ile bir süre devam etti.
——
Tabiki bir not düşeyim, sosyalist yapıların dağılması sonrasında, İngiliz güdümlü Türkçülük ateşinin diri kalması ve en derine tesir etmesi için, o gönün hazırlıklarını 1967-69 arası Ankara'da yapmıştı İngilizler.
——
Bağımsız Kürdistan isteyenler ve böyle idealist olanlar, İngilizler tarafından, imha edilirken Türkiye'de derin devlet denilen, özünde İngiliz lejyonları ile iltisaklı 3-5 seçkin darbeden nasip almadan yol aldı ve-
——
Hem hareketli olan Kürt bölgelerinde, bir isyanın önünü kesip enerjilerini Zaman'a yayıp güçsüz düşürmek, hemde Türkçülük ateşini diri tutup her an kullanabilir kılmak için buna ihtiyacı vardı... Bu başka bir floodun konusu girmeyeceğim.
——-
17 Nisan 1993, Ankara Amerikan'cı egemenliğin temsili Turgut Özal, İngilizler tarafından öldürüldü ve İngilizler ortak istemediğini tekrardan ilan etti ki, Amerikan'cı fikir çatışmadan sömürme, İngilizler ise kaos ile sömürü yu esas alır.
——
1996'da Amerika Birleşik Devletleri'i bu sefer erbakan ile başbakanlık koltuğunu almış, ama bu geçiçi bir durumdur 80 yıllık İngiliz egemenliği artık sancı çekiyor, Amerikan'cı egemenlik ise doğum sancıları çekiyor.
——
28 şubat darbesi sonrası, Amerika misilleme olarak ecevit'in kalesine Öcalan gölünü attı, ne MHP, ne ecevit onu idam edemezdi... Çünkü sebebi 1960'lı yıllara dayanıyor... Akabinde patlayan ekonomik kriz ile ruhunu teslim aldı, İngilizler müdahale etmekte geç kalmış, iş geçmişti.
——
Gülen cemaati başta olmak üzere, bir çok yapının, İngiliz sisteminin sinir uçlarına sızdırdığı adamlar, yetişmiş ve filizlenmişti.
——-
Öcalan'ı idam edemeyen, üstüne ekonomik kriz ile darmadağın edilen İngilizci yönetimin fişi çekilmişti herşey hazırdı ve 3 kasım 2002 Amerika Meclis'i ezerek ele geçirdi
——
Amerika'nın geçmişte yapacağı hataları yapöayacaği aşikardı, keza artık ordu'da, Emniyet'te ve yargıda kendi ekolü ve adamları vardı, ayrıca kendi sermaye sahiplerini yaratmaya başlamıştı. Herşey takır, takır işliyordu, hiç birşey eskisi gibi değil olmayacak.
——
Bir toplumu ve fikri yöneten, temiz veya kirli işlerini döndüren o kitlenin veya toplumun%1'dir %99 bir sikten habersiz mürit gibi iman eder.
———
İngilizler siyasi olarak hamle yapsa da, yargı ve Emniyet'te Gülenci memurların duvarına çarptı, Amerika artık nüfuz etmişti. İngilizler kontrol ettikleri, Kürt kanadı üzerinden hamlelerine başlamıştı ama nafile, 27 nisan muh-tarasına karşılık hepimizin malumu.
——-
Ordu'da ve yargıda İngilizlerin gücü tam manası ile kırılmış değildi, ve Amerika'nın isteği ile çözüm sürecine başlanan bir dönem var, evet Amerika çözüm istiyordu ve karşılığında birşeyler talep ediyordu, mutlak egemenlik.
——
İngilizler Kürt damarını parçalamak için, Roboski'de, Türk ordusu içindeki lejyonlarına sivil Kürtleri vurdurdu, bu işin fitilini ateşledi Amerika ise İngilizlerin en tepe adamı ilker başbuğ'u 6 Ocak 2012'de tutuklayarak karşılık verdi.
——-
Arap Baharı'nın kokusu sinmiş iken, bu iki güç her alanda birbirine hamle yapmakta tereddüt etmiyordu.
——-
Amerika Birleşik Devletleri başbakanlık, cumhurbaşkanı veya meclisi almanın manasız olduğunu, ordu ve yargının olağan haliyle durduğunu fark etti ve buna çözüm gerekiyordu ama 1 gece'de olacak işler değil süreç lazım.
——
O arada diğer aktör haline gelen PKK'nın türkiye içindeki yapılarını Amerika yok etmeye karar vermişti, YDG-h yapısı ve KCK çökerttilip o damarı kesmek istiyordu çünkü çözüme yanaşmadılar ve bir ceza verilecekti.. Sonrası hendekler vs zaten.
——
Amerika KCK'ya temizlik hazırlığı yaparken, İngiliz ise siyasal legal Kanaata 2013 yılında , ileride Kürt siyasetini domine edecek ve aykırı kişileri yiyecek ve kendi lejyonlarına stepne olacak adamları sızdırmıştı, diğer deyim ile eski gladyo.. Neyse konumuza dönelim.
——-
Bir olayın ve sahnenin, mutlak inandırıcı olması elzemdir, neticede bir ülke'nin egemenliği söz konusu , böyle durumlarda birileri kurban edilir bazen binlerce, bazen daha az, ama mutlak kurban verirler.
—-
Örnek olarak Batı'yı korumak için, ölen ve öldürülen ülkücülerin yine aynı adamlar tarafından idam edilmesi veya işkence görmesi, yoksa kim inanır ki :) kurbanlar inanır sadece çünkü acıyı çeken onlar ve şahit olan toplum.
—-
Ordu'ya ve yargı'ya yapılacak hamlenin temel ty, dershane kavgaları ile başladı sahne muhteşem şekilde ilerledi, kıymetli ve değerli denilen şahıslar ülkeden giderken, alt tabka ve kurban edilecek binlercesi lades edildi, ama kimsenin haberi yok, mürit olmak kör olmaktır.
—-
Ve final'i 15 Temmuz'da verildi, Ordu'nun adeta içinden geçildi, harp okulları kapatıldı ki İngiliz kafası ile yetişirdi öğrenciler, yargı ve emniyet âdeta bir sürek avına döndü olay... Sadece inglizci%1 değil kendilerinden olmayan herkesi kurban ettiler.
——
Amerika Birleşik Devletleri'i başarmış ve mutlak egemenlik sağlamıştı, sonraki gaye özerk bir Kürdistan ve daha yumuşak refah seviyesi yüksek kontrol edilir bir ülke üss... Lakin Kürtler ile olmadı başkanlık sistemi öncelikle buydu zaten.
——-
Tüm kurumları tamamen kontrol altına alan, en son ordu ve Yargı'da egemenlik kuran ABD'nin, tam egemenlik kurması için yeni sisteme ihtiyacı vardı, mevcut sistem olağan tehditlere açıktı..
——
O arada Asya'dan ve Ortadoğu'dan akan kitlesel göçler, Türkiye'de bir infiale sebeb olabilir milyonlarca insan'nı kaldıracak ne ekonomisi, ne sosyal yapısı mevcuttu, İngilizlerin harladığı Türkçülük zirvede iken bu göçler tehlikeli bir hal almıştı.
——
Tüm kurumları ele geçiren ABD, MHP ile ortaklık yapabilir de sıkıntı görmedi, hem Türkçülük baskılanacsk, hem Amerika'nın Suriye'de savaşan vekil gücü Arap isyancıları için güvenli liman olacaktı, keza Rusya'nın sıcak denizlere inmesi ve hareketli hali korku yarattı.
——-
Rusya'nın yayılımcı politikası , NATO sınırlarına dayanması, kitlesel göçler, 12 Eylül'deki ortak hareketti siyasal alanda zorunlu kılmıştı, MHP üzerinden Türkçüller susturulacak, Türkiye mülteci deposu olarak kullanılacak ve Batı korunacak bu şekilde.
——-
Amerika'nın hayalini kurduğu nizam gerçek olmuyor, siyasal ortak aldığı yapı devlet yapılarında hızlıca örgütlenip güçleniyor, iş çığrından çıkacak duruma gelmişti ve geliyor.. Son olarak İngilizler'den kalma Anayasa'dan kurtulmak isteyen Amerika bunun için yoklama çekiyor.
——
Amerika yeni anayasa değişikliği için , yine Kürtler ile anlaşmak ve yol yürümek niyetinde, bu işin muhatabı ise Demirtaş ve başkası değil.. İngilizler bunu bildikleri için, dem parti içindeki klikleri üzerinden onu siyasetten verimsiz bırakmak ve itibarsızlaştırmaya Çalıştı-
——-
Dem parti içindeki klikleri aşamayınca iktidar, mevcut ortak ile devam etme kararı aldı bir süre daha, yüksek cezalar ile yönetimi sokanlar ise yine bu klik, karşılıklı hamle.
———
Yeni Mandela hayır'lı olsun ama asla mürit olmayın, acılarınız, duygularız ve inancınız sömürülmenize sebeb olmasın..
Hayde selamet ile
Kapanış: Bizim tek bir dalımız var Atatürk’ümüz ve yoludur. Başımızdakiler kafamıza geçirdiği çuvalı uzun süre tutacağını sanıyor lakin u*un adam öldüğünde herşey daha net ve güneş gibi yüzümüze yansıyacak.
submitted by methbagimlisi to KGBTR [link] [comments]


2024.05.19 17:12 IllustratorExact3424 $102.03 PA Grocery Outlet and Local Grocery Co-op

$102.03 PA Grocery Outlet and Local Grocery Co-op submitted by IllustratorExact3424 to Grocerycost [link] [comments]


2024.05.19 17:04 Inmortalgames ADIOS PLAY!: MYPS2 ES EL NUEVO EMULADOR de PS2 en ANDROID PS2 ANDROID 2024.

NO OLVIDES VISITAR MI ULTIMO VIDEO, SE QUE TE SORPRENDERAS .
VIDEO TITULADO: ADIOS PLAY!: MYPS2 ES EL NUEVO EMULADOR de PS2 en ANDROID PS2 ANDROID 2024.
Entérate más aquí: https://www.youtube.com/watch?v=hAumYwNUtqc
submitted by Inmortalgames to u/Inmortalgames [link] [comments]


2024.05.19 16:50 Sea_Zookeepergame598 Just pulled this, looks pretty cool

submitted by Sea_Zookeepergame598 to pokemoncards [link] [comments]


2024.05.19 16:48 Glancealot Guide: Climbing to Legend with Low-Curve Forge-less Doomsayer Reno Warrior

I achieved a record of 20 win - 6 loss - 1 draw, from Diamond 5 to Legend with my homebrew warrior deck, which is around 75% win ratio. While some of this may be attributed to luck, I believe I have successfully solved my local meta (players with similar ELO and rank) with a low-curve, forge-less Reno Warrior build.
Important Notes
Card Choice Comments
Mulligan Guide
Proof of legend.
Complete list of 27 games from D5 to legend (with replays below)
Game 1 https://hsreplay.net/replay/5GtEnGnYJ5vTXEsSRGGKMd
Game 2 https://hsreplay.net/replay/C9WVX95dYDLidE4DJKSRFt
Game 3 https://hsreplay.net/replay/HKZifM3pftDAesYQQvyXqb
Game 4 https://hsreplay.net/replay/7D7AVDjTZjjMNJbmmh5TY3
Game 5 https://hsreplay.net/replay/HJrdf45y7gBixQXtZntqHK
Game 6 https://hsreplay.net/replay/2tLH2AZaStxZ5tQcxbWi6d
Game 7 https://hsreplay.net/replay/gk8vtLWyE39T4vEpayjJQE
Game 8 https://hsreplay.net/replay/NaLxeamZZicrVFQ67pZSQ6
Game 9 https://hsreplay.net/replay/9sgoD2YPuENJkci4c52Pyr
Game 10 https://hsreplay.net/replay/CNQ8S54HT4UUQyD75WEh7g
Game 11 https://hsreplay.net/replay/PecGMXwLaRbasz5xF2kSZm
Game 12 https://hsreplay.net/replay/Mdcod7Pu2Ng8D7Wio9ejnQ
Game 13 https://hsreplay.net/replay/H9frYPMK9sy8GZYmP6Muzs
Game 14 https://hsreplay.net/replay/BiooNDaU6SY7v9BKaQUGak
Game 15 https://hsreplay.net/replay/FYWDUYNQ649rUr3TiT3jGz
Game 16 https://hsreplay.net/replay/58FujCLJ5dN5pDmBrbo8ku
Game 17 https://hsreplay.net/replay/XRKgvKvTgPikAYq89az7VB
Game 18 https://hsreplay.net/replay/HJmmH8MZREgrukGezEMmKE
Game 19 https://hsreplay.net/replay/fY9t4vmirtEj8gjkXt3x8r
Game 20 https://hsreplay.net/replay/h6oS9eiwb2gwyNEQv3HH58
Game 21 https://hsreplay.net/replay/3pesrTzmatcNaFr4pX5tWu
Game 22 https://hsreplay.net/replay/cDRBdgrwnR23nnRx3tPQpc
Game 23 https://hsreplay.net/replay/KJomFX5RktmcwgM22v9jEQ
Game 24 https://hsreplay.net/replay/NtUwFiBYobLWKNHySa83tJ
Game 25 https://hsreplay.net/replay/nkivCygFBttc75seV65CvZ
Game 26 https://hsreplay.net/replay/8MeenuCKkHsUfuxL8YWnT3
Game 27 https://hsreplay.net/replay/XwwgZAa8H7hrtk7xbsNtoT
Format: Standard (Year of the Pegasus)
Class: Warrior (Garrosh Hellscream)
Mana Card Name Qty Links
0 Zilliax Deluxe 3000 1 HSReplay,Wiki
1 Garrosh's Gift 1 HSReplay,Wiki
1 Scarab Keychain 1 HSReplay,Wiki
1 Slam 1 HSReplay,Wiki
1 Town Crier 1 HSReplay,Wiki
2 Bash 1 HSReplay,Wiki
2 Bladestorm 1 HSReplay,Wiki
2 Blast Charge 1 HSReplay,Wiki
2 Dirty Rat 1 HSReplay,Wiki
2 Doomsayer 1 HSReplay,Wiki
2 Greedy Partner 1 HSReplay,Wiki
2 Hipster 1 HSReplay,Wiki
2 Kobold Miner 1 HSReplay,Wiki
2 Needlerock Totem 1 HSReplay,Wiki
2 Safety Goggles 1 HSReplay,Wiki
2 Shield Block 1 HSReplay,Wiki
2 Stoneskin Armorer 1 HSReplay,Wiki
3 Reinforced Plating 1 HSReplay,Wiki
3 Rustrot Viper 1 HSReplay,Wiki
3 Steam Guardian 1 HSReplay,Wiki
4 Aftershocks 1 HSReplay,Wiki
4 Craftsman's Hammer 1 HSReplay,Wiki
4 E.T.C., Band Manager 1 HSReplay,Wiki
5 Brawl 1 HSReplay,Wiki
5 Burrow Buster 1 HSReplay,Wiki
7 Badlands Brawler 1 HSReplay,Wiki
8 Boomboss Tho'grun 1 HSReplay,Wiki
8 Deepminer Brann 1 HSReplay,Wiki
8 Inventor Boom 1 HSReplay,Wiki
9 Reno, Lone Ranger 1 HSReplay,Wiki
Total Dust: 10760
Deck Code: AAECAQcehqAEiKAEjtQEkNQEndQE/cQF1c4FtPgFkPsFl/sFofsFkIMGyoMG0IMGko4GwpEG95cG6JgGnJ4Gn54GzZ4G0Z4Gy58Gh6AGx6QGk6gGr6gG7KkG0LAG5OYGAAABBpbUBP3EBazRBf3EBdGeBv3EBfSzBsekBvezBsekBujeBsekBgAA
submitted by Glancealot to CompetitiveHS [link] [comments]


2024.05.19 16:47 Prestigious_Ad_4882 Sweet Freaking Versatility!

Sweet Freaking Versatility!
It's amazing how easy it is to use this thing for my writing!
submitted by Prestigious_Ad_4882 to SteamDeck [link] [comments]


2024.05.19 16:40 geumryul 240519 Natchayathorn instagram update

240519 Natchayathorn instagram update submitted by geumryul to UniverseTicket [link] [comments]


2024.05.19 16:40 Lovaloo Summer colors :)

Summer colors :)
I love the idea of seasonal nail colors, so I pulled out the ones I own that I consider to be the most summery. It's all relative, so please lmk what you think a summery color palette is!
submitted by Lovaloo to lacqueristas [link] [comments]


2024.05.19 16:34 MountainAlive7867 Looking to trade

Looking to trade
Washboard tunes for beatboxer
submitted by MountainAlive7867 to MonopolyGoDiceLinks [link] [comments]


2024.05.19 16:27 Betaa905 FEAR 32 WIN!!!

FEAR 32 WIN!!! submitted by Betaa905 to HadesTheGame [link] [comments]


2024.05.19 16:23 Chillygel Liikennesääntökysymys...

Jäänyt vähän mietityttään tällainen tilanne joskus parisen viikkoa sitten, kuka olisi tilanteessa ollut "oikeassa":
1) Ajan autotiellä, jossa on kaksi kaistaa, nopeus 60km/h joka on myös tien nopeusrajoitus
2) Tiehen yhdistyy kiihdytyskaista, jota ajaa taksi
3) Taksi ajaa täysin minun vieressäni, aikas lailla sama nopeus.
4) Kiihdytyskaista alkaa loppua hurjaa vauhtia ja taksikuski ei yritä mitenkään hidastaa tai kiihdyttää omaa nopeuttansa, vaan ajaa koko ajan ihan kylki kyljessä minun nopeuteeni nähden.
5) Nopeasti vilkasin että viereisellä kaistalla ei ole ketään ja takanani ei kukaan yritä lähtee ohittaa, joten joudun äkkiä vaihtamaan toiselle kaistalle, jotta taksikuski pääsee turvallisesti päätielle yhdistyyn. Ajaa aikas lailla koko kiihdytyskaistan matkan ennen kuin yhdistyy.
Pitikö minun tehdä hänelle selkeästi tietä siirtyen viereiselle kaistalle, kun ketään ei muutenkaan ollut lähimaillakaan? En halunnut alkaa mitenkään törmäilemään ja toteamaan "no olimpa oikeassa" kun en haluaisi kuitenkaan mitään kolareita aiheuttaa. Olen ollut aina siinä käsityksessä, että kuka ikinä haluaa yhdistyä päätielle tuolta liittyvältä kaistalta, tulee joko kiihdyttää tai hidastaa niin et pääsee johonkin väliin. Yleensä teen selkeästi tilaa joillekkin jotka vaikuttavat kauhean epävarmoilta et no mahdunko vaiko enkö.
Mikäli haluaa tarkemmin tutkia ja tietää, missä päin tällainen tilanne tapahtu niin Tampereella Kekkosentiellä, kun Tayssin suunnalta yhdistytään. https://maps.app.goo.gl/NEjtAyyg6751i4xj6
submitted by Chillygel to Suomi [link] [comments]


2024.05.19 16:16 Goldstar93 Thats boy need therapy...

Thats boy need therapy... submitted by Goldstar93 to HotWheels [link] [comments]


2024.05.19 15:39 Relative-Newspaper-1 Sunday, May 19, 2024: Jerry's Map Section AA.II

Sunday, May 19, 2024: Jerry's Map Section AA.II submitted by Relative-Newspaper-1 to JerryMapping [link] [comments]


2024.05.19 15:29 PinkCadillacs Shrek 2 was released on this day 20 years ago

Shrek 2 was released on this day 20 years ago submitted by PinkCadillacs to Zillennials [link] [comments]


2024.05.19 15:26 ToneClear7123 Full Carry Service For Sale!! Dm if you're interested

Full Carry Service For Sale!! Dm if you're interested submitted by ToneClear7123 to MonopolyGoCommunity [link] [comments]


2024.05.19 15:18 PinkCadillacs Shrek 2 was released on this day 20 years ago

Shrek 2 was released on this day 20 years ago submitted by PinkCadillacs to popculturechat [link] [comments]


http://swiebodzin.info