Amas de caza cojiendo.com

Me enamore del popular del salon (resultó ser mafioso)

2024.05.19 01:55 Mili-historias Me enamore del popular del salon (resultó ser mafioso)

Esto va para largo, yo un chico de 20 años estoy enamorado de Neo ( chico 19 años). Nos conocimos en la preparatoria cuando teníamos 17 y 16 respectivamente, era el chico más lindo del mundo, y no es para nada una exageración, sus ojos azules intensos, su cabello negro y su piel blanca como la nieve son sólo una de las pocas cosas que lo hace hermoso, es algo coqueto y promiscuo (tanto así que se rumorea que se ha acostado con todos los chicos de nuestro salon) todos aman a Neo, chicos, chicas e incluso maestros (aunque claro esas son solo mis sospechas). Como imaginaras eso me quitaba toda chance con el, yo no soy lo que es convencionalmente apuesto, mi cabello es muy corto y negro siempre parece estar sucio aunque lo lave infinidad de veces, mis ojos son de un color marrón tan oscuro que parece ser negros, mi piel es de un tono canela y si bien soy alto y estoy algo marcado jamas seria suficiente para conquistar a Neo. O eso creí hasta que un día mientras guardaba las cosas de mi casillero me dejo una nota y se fue sin decir nada, me había invitado a salir. A mi, a un cualquiera, jamás habíamos hablado hasta entonces, solo lo veía a lo lejos como un idiota, pensé que era alguna clase de broma pero cuando fui a preguntarle por eso dijo "Yo no bromeo con chicos guapos como tu". Mi corazón dio un vuelco y le dije que pasaría por el, el dijo que no que nos veríamos en un lugar especifico, me pareció raro pero estaba tan feliz que acepte. De todos modos ¿que era lo peor que podía pasar?
La cita fue genial, parque de diversiones, cena y muchas bromas sobre lo malo que era en todos los juegos, estaba en el cielo. Cuando le pregunté por qué me había invitado dijo "Siempre me pareciste apuesto pero me daba miedo hablarte", no basto más que eso para que empezáramos a salir.
Todo iba perfectamente bien, la vida era color de rosas, quería ser el mejor novio del mundo para el, le llevaba sus dulces favoritos, le daba peluches, lo llevaba a citas con sus intereses cada vez que podía, era perfecto...hasta que lo descubrí siendome infiel con mi mejor amigo.
Daniel es un chico asombroso, bromista y algo tonto, del tipo que te agrada fácilmente, es rubio y sus ojos de un color miel, apuesto, claramente era apuesto, los apuestos siempre rodean a los feos para que recordemos lo feo que somos. Había hablando con Daniel de Neo unas mil veces, el siempre daba esa clase de comentarios de "Tu puedes" o "Ve por el fiera" nunca pensé que le interesaba, hasta que los vi besándose en el baño de la escuela, sentí como si mi mundo se cayera, estaba soñado, por dios que alguien me diga que es un sueño...No lo era era jodidamente real, toci para que notarán mi presencia, a Daniel no pareció importarle pero Neo, tenía una mirada de miedo y culpa en sus ojos, escapo de los brazos de Daniel y empezó a explicarme, dijo que Daniel lo habia ayudado ha escapar de una deuda hacia un tiempo y que, como no había conseguido dinero para pagarle iba a tener que usar su cuerpo algunas veces. Quería llorar, quería gritarles a ambos que se fueran a la mierda e ir a llorar a casa, pero no podía, mi mente se nubló, solo sonríe y dije "Esta bien, sigan con lo suyo" y me fui, llore todo el camino a casa y en ella también. Una hora después Neo llegó a mi casa con un peluche pidiéndome que lo perdone pero que "era algo que debía hacer" dijo que Daniel no le gustaba en lo más mínimo, que solo estaba pagando su deuda y que me amaba, esa fue la primera vez que dijo que me amaba y eso me basto para perdonarlo, si, se que soy un idiota pero estaba enamorado, y sigo estandolo, pero esto último realmente me desconcertó.
Entonces volviendo al presente hace un par de semanas cuando volvía de la universidad por la noche para tener una cena con Neo, pase por su panadería favorita para comprarle uno de sus postres favoritos, cuando lo vi en un callejón fumando junto con otros chicos, me quedé viendolos un momento hasta que los reconoci, era un grupo de criminales bastante conocidos en la ciudad, ¿estamos hablando de robos a mano armando, y as3sin4tos? Si, oh bueno eso creo, nadie sabe muy bien qué se supone que hacen solo que la policía los quiere bajo las rejas, y ahí estaba Neo con ellos riendo y bebiendo como si fueran amigos de toda la vida, cuando me vio su rostro se puso sumamente pálido vino rápidamente hacia mi con un "Cariño ¿que haces aquí?" Pero esta vez no iba a caer con un par de palabras bonitas, le pregunté desde cuando se juntaba con unos criminales y que cuando pensaba decírmelo, respondió con un "No somos criminales, e iba a decírtelo...solo que no sabia como" me rei sin gracia y las lágrimas invadieron mi rostro, no me molestaban sus amistades (ignorando el echo de que le había dicho que mi sueño es ser un policía) el podía juntarse con quien quisera, eso no me incumbe, el problema es que no es la primera vez que me entero de su vida gracias a mi mismo el nunca quiere contarme nada, se que tiene un hermano por que una vez fui muy insistente en dejarlo en su casa y se que sus padres están muertos por que lo encontré en el cementerio cuando fui a ver a mis abuelos, fuera de eso este chico no quería compartir nada conmigo y etasba harto de eso. No lo deje hablar y me fui, corrí a casa tan rápido comp pude y apague mi teléfono, quería llorar de ira en paz.
Ha pasado un tiempo y no he querido hablar con él, me siento como la mierda.
Hace un par de días Melody (la mejor amiga de Neo) vino a hablar conmigo. Ella es la chica más dulce del mundo pero cuida a Neo como si fuera su hermano pequeño, aunque ella sea menor que el, cuando empezamos a salir me advirtió que si lastimaba a su amigo me haría la vida imposible, y vaya que podía, su padre era el alcalde y es probablemente la persona más estúpidamente rica que existe, pero bueno eso no va al punto. Melody y yo mos hicimos amigos fácilmente, no le molestaba ser "el mal tercio" entre Neo y yo decía eramos algo así como "La familia funcional que siempre quiso" y cuando se entero de lo que ocurrió con Neo vino a consolarme, la adoro es la.mejor amiga del mundo, dijo que podía dejar a Neo si quería pero que al menos debía escuchar su versión, que me conocía y sabía que si no lo hacía la culpa me carcomeria por dentro eternamente, tenia razon, al día siguiente tomé valor y fui con el, estaba echo un desastre, mi corazón se rompió un poco más viendolo, sus ojos estaban casi tan hinchados como los míos después de tanto llorar y tenía unas ojeras que oscurosian su bello rostro estaba mucho más pálido que se costumbre y se veía más delgado, apenas lo vi empecé a disculparme, si hubiera venido antes, si hubiera dejado de ser tan necio, si tan solo no fuera egoísta...Neo me callo con un beso y me abrazo más fuerte que nunca, empezó a disculparse entre llanto y a explicarme su historia.
Cuando era niño sus padres murieron y quedo a cargo de su hermano mayor (Rey de 30 años actualmente) el tubo que dejar la universidad y empezar a trabajar arduamente para poder mantener a Neo, a el mismo y pagar las deudas que habían dejado sus padres al morir, su hermano era un genio y no poder seguir sus estudios fue un gran golpe para, por eso desde niño Neo se había propuesto ayudar a como diera lugar, el día en el que Daniel lo ayudó fue por que uno de los caza recompensas lo había atrapado, Daniel justo pasaba por ahí y le dio una suma de dinero importante para que dejaran libre a Neo, el juro pagarle pero..bueno ya sabemos que paso, un tiempo después de eso conoció al grupo de criminales, dijo que los detalles de como entró no eran algo de lo que quería bien así que siguió hablando sobre lo que hacía con ellos, me juro que jamás había matado a nadie, solo había ayudado en algunos robos y que la paga era buena, que esa gente le agradaba, dijo que sabía mejor que nadie que eran criminales y de lo que eran capaces, pero que sin así eran sujetos agradables y que lo habían ayudado cuando fue necesario. Le explique que sus amistades no me molestaban, me molestaba que esta era la primera vez en tres años de relación donde se abría conmigo y me contaba las cosas, ataba harto de saber todo por mi mismo, quería que el tuviera la confianza para decírmelo, el lloro y yo llore con el, ahora estoy escribiendo esto mientras Neo duerme en mi pecho, al fin de cuentas estamos bien, amo a este chico y el me ama, soy un idiota y el esta bien con eso, espero que algún día pueda decir que este chico es mi esposo pero por ahora estoy feliz de que sea mi novio, planeo conseguir un empleo para que deje ese trabajo, y ambos acordamos ir a terapia individual y de pareja por que no queremos dejarnos, se que el es capaz de mejorar solo necesita ayuda y para eso estaré yo.
submitted by Mili-historias to historiasfalsas [link] [comments]


2024.05.19 01:43 leondelicia Por favor sejam sinceros

É normal enjoar de alguém que você ama? Tipo, depois de algum tempo com essa pessoa vc simplesmente não ter mais aquela conexão e perder a vontade de fazer qualquer coisa com ela, até comunicar?
submitted by leondelicia to desabafos [link] [comments]


2024.05.19 01:43 SwEep9900 Sonsuzluk ile başa çıkmak

Bu posta uzunca hayat hikayemi anlatarak başlamak gibi bir planım vardı fakat yarısına gelince aslında çok da bir öneminin olmadığını fark ettim bunlardan bahsetmeme hiç gerek yok özetle sonsuzluk kavramı ile daha çocuk yaşta tanışmış ve bunun üzerine gereksiz kafa yormus biriyim. Sisifos söyleni , iyinin ve kötünün ötesinde , varlık ve zaman gibi kitapları okuyanlar neden bahsetmek istediğimi daha iyi kavrayacaktır diye düşünüyorum ama hepiniz hayatınızın bir noktasında "ne önemi var zaten ölüp gidicem ve başardığım hiçbir şey 3 jenerasyon ötesine gitmeyecek neden yaşamak için çabalıyorum neden her şeye son vermiyorum" tarzı düşüncelere en azından bir kere dalmışsinizdir. Tamam çok spesifik bir şekilde belirttim ama ne demek istediğimi anladınız şimdi başlıkla alakalı konuşsam daha iyi olur peki bu hayatın bir öneminin olmadığını düşünüyorum peki ya sonrası ? Evet dünya uzerinde var olmuş bütün dinlerin ortaya çıkış sebebi olan nokta bence tam olarak burası. Her şeyin sonu geldiğinde benim de sonum gelmemeli o zaman neden buradayım ? Bana bu bilinci veren varlık ve ya her neyse beni ilelebet baki tutacak , tutmak zorunda... Öyle değil mi ? Hayır , Varoluşum bu dünyadan silindiğinde beni bekleyen şey sonsuz bir karanlık mı ? Belki de bu varoluşum boyunca herkese iyi davrandığım için beni sonsuz bir huzur ile mükafatlandırırlar ? Belki de herkese kötü davrandığım , şükretmedigim için beni cezalandırmayı seçerler ama cezam bitince beni de herkesin mutlu olduğu ütopya'ya alırlar ? İşin sonunda 3 seçenek arasında da hiçbir fark yok ödül ceza ya da hiçbir şey fark etmez işin sonunda üçünün de başında "sonsuz" sıfatı var. Neyse fazla uzadığını düşünüyorum ve bu sorular cevabı olan sorular değil ama hayatının bir noktasında bu üç seçenek arasında kaybolmuş bir insana ulaşmak istedim nedense. Sağlıcakla kalın. Ya da kalmayın , işin sonun hiç bir şey fark etmiyor.
submitted by SwEep9900 to felsefe [link] [comments]


2024.05.19 01:08 BeyinYerinePatates Ama yine de iyi ilerledi

https://www.instagram.com/reel/C7F7ByFRwVO/?igsh=MTlpcmI5Mm9hbmthdA==
submitted by BeyinYerinePatates to ClumsyKitty [link] [comments]


2024.05.19 00:06 AdventurousFloor9821 en son ne zaman mutlu olduğumu hatırlamıyorum

hayat çok garip değil mi? Düşünsene dünyanın öbür ucunda insanlar belki de hayalini dahi kuramayacağın hayatlara sahip. Müstakil evler, belki de villalar? Bizde lüks sayılan ama onların kıymet bile vermediği arabalar, Bizim 5bin birim paraya doldurduğumuz onların 50 birime doldurduğu market sepeti. Huzurlu, mutlu hayatlar kısaca. Her insanın derdi var elbet, dışarıdan bakıp özendiğimiz insanların kim bilir ne dertleri vardır. Kimseyle hayatımı karşılaştırıp kendimi üzmemeye çalışıyorum elbette. Ama insan bakınca vay amk ne hayatlar var diyor. Uzun zamandır şu kafamı yastığa huzurlu koyduğumu hatırlamıyorum. Hep bi telaş bi koşuşturma hep bı kargaşa. Senelerdir kafamın içinde dinmek bilmeyen bir fırtına var sanki. Eğer alkol almazsam düşünmeden uyuduğum gece yok. Fırsatını bulursam tek başıma içiyorum zaten fazla arkadaşım yok. Bu hayatta sanırım mutluluğu tatmadım diyebilirim. Mutluluk nedir bilmem, sevgi nedir bilmem hiç sevilmedim. Huzur nedir bilmem. Nasıl mutlu olabileceğimi bilmiyorum neler insanı mutlu eder bilmiyorum. Tek istediğim biraz huzurdur belki de. Karşı cins ilişki mevzuları zaten hep ofsayt oluyor insanlara sıkıcı geliyorsun belli zamandan sonra. Saldım o yüzden aseksüel gibiyim çok da umrumda değil böylesi daha iyi. Hayatı akışına saldım öylece savruluyorum işte. Çabalıyorum tabii ki ama ne için onu ben de bilmiyorum. Garipsin lan hayat.
submitted by AdventurousFloor9821 to intiharetme [link] [comments]


2024.05.19 00:03 AverageAbject1959 Milli kimlik yozlaşması

Mesela bu kadar Arap var Türkiyede. 2060 yılında egemen oldular diyelim. Bu adamlar demez mi "Ya ne gereği var 19 Mayısın?"
Bunun canlı ve en yeni örneği Amerikalıların, kurucu atalardan olan Thomas Jeffersona yönelttiği suçlamalar. Heykellerini falan kaldırdılar. Sebebi de köle sahibi olması.
Şimdi Amerikanın ana elementlerinden birini Amerikalılar infaz edebiliyorsa senin başına gelmeyeceği ne malum?
Bulgarlar mesela Türk idi aslında. Ama tarihin bi noktasında dediler ki "Ben Hristiyan Slavım" Topraklarının adı hala Türk adı ama kendisi Slav.
Yarın Türkiyenin adı Türk adı olacak. Kendisi başka bir ulus.
Komplo teoricisi gibi algılanmak istemem. Türkçü milliyetçi falan biri değilim zaten.
Ama yarın Türk olmayan unsurlar egemen olacak. Bu kaçınılmaz arkadaş. Senin doğum oranın düşük. Kürdün Arabın yüksek.
Yarın bu adamlar senin ulusal değerlerini neden benimsesin ki?
submitted by AverageAbject1959 to Turkey [link] [comments]


2024.05.18 23:58 No_Acanthaceae278 Genç yaşta saç ekimi ve PRP İşlemi

Arkadaşlar merhaba bu soruyu burada sorabileceğimi düşündüm, daha çok gencim saçlarımın arka kısmında bir açılma oldu önceden de berberim ve ailem incelediğini söylüyordu son bir ay biraz stres girdim sonra saçımı kestirdim ve insanların dediği gibi gerçekten saçım tepe arka kısımdan biraz açılmış daha 23 yaşındayım önlerim çok sık ama arkası incelmiş acaba stresten olabilir mi yakında doktora gideceğim sivilceler için orada tüm hormonlarıma baktırayım diyorum b12 eksikliğim de var, acaba prp mi yaptırsam diyorum Daha önce prp yaptıran veya yapan var mı önerebileceğiniz bir yer var mı?
submitted by No_Acanthaceae278 to redditxmoments [link] [comments]


2024.05.18 23:53 Lyakusha [Gracia Final] Leveling 1-21 or your first money in 40 minutes

Hi, I wasn't able to find this guide so here you go. Disclaimer 1: Yup, "nothing new" for game experts here, it's a guide for newbies or those who doesn't remember all the details. Disclaimer 2: Please, read carefully. If it says "don't touch any mobs, just run" it literally means it. Disclaimer 3: This guide is made for Gracia Final with rates x1, but probably is applicable for Epilogue and H5 too.
Our goal here is to complete these ~10 quests as fast as possible, so every detail can be crucial. This guide is made for EO (Elven Oracle), coz it's the easiest and the fastest quest for 1st profession. But it will more or less work for all the races except Dark Elves (DE can make even more money with it's chain of quests, but not that fast).
So, let's start:
  1. You've created an Elven Mystic and is standing under the beautiful tree. DON'T touch any gremlins or NPC here, just click on SOE to Kamael Village. Talk to Newbie Guide and now you are lvl 2, congratulations!
  2. Run to the southern (there is "N" on your minimap in top right corner of the screen, works like a compass) exit. Talk to Marcela and take a quest Supply Check. Visit a couple of NPC in village and now you are lvl 5 with wooden set in your bag. Wear helmet, boots and gloves, ignore BP and gaiters.
  3. Run to Newbie Guide and become lvl 6. Take buffs and a shadow staff with a coupon. Place spiritshots on shortcuts bar and equip a staff.
  4. Run to Marcela again and take a quest Head of the Hill. Find a Gatekeeper Ragara on a city square and teleport to Stronghold I. Run to the south, find Green Goblin or Werewolf. Kill them until you receive 1 (one) claw. After you get it use SOE to Kamael Village, go to Marcela to report the quest. In dialogue choose "exchange for Adena" - "Say no".
  5. Run to Newbie Guide (yeah, again). Talk to him and become lvl 10. Choose "Teleport to another village" - "Elven Village" (Note! If you made another a character of another race on this step you need to go to your home village and complete analogue quest for your race).
  6. Talk to Sentinel Kendell next to the Gatekeeper. Take a quest Skirmish with the orcs. You receive "Kendell's N order" here N will mean the orc you need to kill. Now go google "kaboo orc map" and find a map with all the numbers. According to that map run to find quest monster you are told to kill. Kill it and use Adventurer's SOE. Speak to Kendell again and that lazy ass sends you to kill another one quest orc, so find the new number on the map run/tp to it and kill. Return to Kendell, report the quest and become lvl 11.
  7. By the Gatekeeper near go to Talking Island Village. On the central square talk to Newbie Guide - now you are lvl 15. Talk to Elias near to take a quest Cure for fever disease. Go to Gatekeeper and teleport to Talking Island, Northern territory. Kill Giant Spiders till you get Poison Sac. Use SOE, go to church, talk to Priest Yohanes about the quest. Go back to Elias, report the quest.
Important! If you had to kill to much spiders or didn't listen to instructions and killed more mobs and now you are lvl 16 - sorry, but you need to die. Nothing personal, but you need to be lvl 15 to go on.
  1. Talk to Newbie Guide and become lvl 18. Ask for support magic again. Go to Gatekeeper - tp to Gludin - tp to Gludio. Go to church.
  2. Talk to Priest Manuel. Learn some skills (at least Weapon Mastery, Armour Mastery, Battle Heal, Wind strike. Talk to him again, take a quest Path of the Elven Oracle. (Again, if you aren't Elven Mystic do the quest you need to get the 1st profession).
  3. Talk to Gatekeeper - tp to Gludin. Run to Gludin Harbour. You can open in-game map, click "Tracking", choose the quest and it will show you the exact position of needed NPC. Talk to Allana, kill 3 mobs that appear after it. Talk to her again.
  4. Run to the lighthouse on the hill behind the harbour (map - tracking). Talk to Perrin. Kill the ogre, talk to Perrin again. Return to Allana
  5. Use SOE to Kamael Village. Go talk with the Gatekeeper - tp to Gludio - talk to Priest Manuel in church to report the quest. Talk to High Priest in church about the first class transfer - Oracle - Change the profession. Learn more skills, if you want.
  6. Talk to Gatekeeper - tp to Dark Elven Village. Find Carlon in warehouse, take a quest Dwarven Kinship.
  7. Talk to Gatekeeper - tp to Gludio. Find Haprock in warehouse. In quest dialogue choose "Say you will do the favor".
  8. Gatekeeper - Gludin - Norman in warehouse, report the quest.
  9. Gatekeeper - tp to Orc village. In the left wing of the King's Hall Talk to seer Livina, take a quest Walk of Fate.
  10. Gatekeeper - Schuttgart. Go to Orc Guild, talk to seer Moira, take a quest Ominous News.
  11. Gatekeeper - Crypts of Disgrace. Report both quests to Karuda. Now you are lvl 21 (if you aren't - kill a couple of monsters there around to become 21). SOE to Kamael Village. Gatekeeper - Elven Village.
  12. Talk to Sentinel Starden on the western exit, take a quest Legacy of the Poet.
  13. Talk to Trader Creamees in Grocery Store, take a quest Blood Fiend.
  14. Gatekeeper - Elven Fortress (not forest). Run into the fortress and in first two rooms kill orcs until you get four poems.
  15. Now you will need to run bravely and unstoppably through the whole fortress (use healing potions if needed) to the last room to find there quest monster Kinurak and kill it (google the quest to find the way if you are not sure where exactly to run). There are guards near to it but if you stand on the max range from it you should be able to kill it before guards reach you about your expired warranty. After killing Kinurak you can fight guards or die and stand to to village. If you are a great warrior and have won - use SoE. Report those 2 quest ti NPCs you got them from.
Now you have +/- 277k Adena. You can sell all the things from your bag to get another ~30k (don't sell EAD, enchant scroll, you'll probably need it later).
Thanks for your attention. AMA if needed.
submitted by Lyakusha to Lineage2 [link] [comments]


2024.05.18 23:39 Lyakusha [Gracia Final] Leveling 1-21 or your first money in 40 minutes

Hi, I wasn't able to find this guide so here you go. Disclaimer 1: Yup, "nothing new" for game experts here, it's a guide for newbies or those who doesn't remember all the details. Disclaimer 2: Please, read carefully. If it says "don't touch any mobs, just run" it literally means it. Disclaimer 3: This guide is made for Gracia Final with rates x1, but probably is applicable for Epilogue and H5 too.
Our goal here is to complete these ~10 quests as fast as possible, so every detail can be crucial. This guide is made for EO (Elven Oracle), coz it's the easiest and the fastest quest for 1st profession. But it will more or less work for all the races except Dark Elves (DE can make even more money with it's chain of quests, but not that fast).
So, let's start:
  1. You've created an Elven Mystic and is standing under the beautiful tree. DON'T touch any gremlins or NPC here, just click on SOE to Kamael Village. Talk to Newbie Guide and now you are lvl 2, congratulations!
  2. Run to the southern (there is "N" on your minimap in top right corner of the screen, works like a compass) exit. Talk to Marcela and take a quest Supply Check. Visit a couple of NPC in village and now you are lvl 5 with wooden set in your bag. Wear helmet, boots and gloves, ignore BP and gaiters.
  3. Run to Newbie Guide and become lvl 6. Take buffs and a shadow staff with a coupon. Place spiritshots on shortcuts bar and equip a staff.
  4. Run to Marcela again and take a quest Head of the Hill. Find a Gatekeeper Ragara on a city square and teleport to Stronghold I. Run to the south, find Green Goblin or Werewolf. Kill them until you receive 1 (one) claw. After you get it use SOE to Kamael Village, go to Marcela to report the quest. In dialogue choose "exchange for Adena" - "Say no".
  5. Run to Newbie Guide (yeah, again). Talk to him and become lvl 10. Choose "Teleport to another village" - "Elven Village" (Note! If you made another a character of another race on this step you need to go to your home village and complete analogue quest for your race).
  6. Talk to Sentinel Kendell next to the Gatekeeper. Take a quest Skirmish with the orcs. You receive "Kendell's N order" here N will mean the orc you need to kill. Now go google "kaboo orc map" and find a map with all the numbers. According to that map run to find quest monster you are told to kill. Kill it and use Adventurer's SOE. Speak to Kendell again and that lazy ass sends you to kill another one quest orc, so find the new number on the map run/tp to it and kill. Return to Kendell, report the quest and become lvl 11.
  7. By the Gatekeeper near go to Talking Island Village. On the central square talk to Newbie Guide - now you are lvl 15. Talk to Elias near to take a quest Cure for fever disease. Go to Gatekeeper and teleport to Talking Island, Northern territory. Kill Giant Spiders till you get Poison Sac. Use SOE, go to church, talk to Priest Yohanes about the quest. Go back to Elias, report the quest.
Important! If you had to kill to much spiders or didn't listen to instructions and killed more mobs and now you are lvl 16 - sorry, but you need to die. Nothing personal, but you need to be lvl 15 to go on.
  1. Talk to Newbie Guide and become lvl 18. Ask for support magic again. Go to Gatekeeper - tp to Gludin - tp to Gludio. Go to church.
  2. Talk to Priest Manuel. Learn some skills (at least Weapon Mastery, Armour Mastery, Battle Heal, Wind strike. Talk to him again, take a quest Path of the Elven Oracle. (Again, if you aren't Elven Mystic do the quest you need to get the 1st profession).
  3. Talk to Gatekeeper - tp to Gludin. Run to Gludin Harbour. You can open in-game map, click "Tracking", choose the quest and it will show you the exact position of needed NPC. Talk to Allana, kill 3 mobs that appear after it. Talk to her again.
  4. Run to the lighthouse on the hill behind the harbour (map - tracking). Talk to Perrin. Kill the ogre, talk to Perrin again. Return to Allana
  5. Use SOE to Kamael Village. Go talk with the Gatekeeper - tp to Gludio - talk to Priest Manuel in church to report the quest. Talk to High Priest in church about the first class transfer - Oracle - Change the profession. Learn more skills, if you want.
  6. Talk to Gatekeeper - tp to Dark Elven Village. Find Carlon in warehouse, take a quest Dwarven Kinship.
  7. Talk to Gatekeeper - tp to Gludio. Find Haprock in warehouse. In quest dialogue choose "Say you will do the favor".
  8. Gatekeeper - Gludin - Norman in warehouse, report the quest.
  9. Gatekeeper - tp to Orc village. In the left wing of the King's Hall Talk to seer Livina, take a quest Walk of Fate.
  10. Gatekeeper - Schuttgart. Go to Orc Guild, talk to seer Moira, take a quest Ominous News.
  11. Gatekeeper - Crypts of Disgrace. Report both quests to Karuda. Now you are lvl 21 (if you aren't - kill a couple of monsters there around to become 21). SOE to Kamael Village. Gatekeeper - Elven Village.
  12. Talk to Sentinel Starden on the western exit, take a quest Legacy of the Poet.
  13. Talk to Trader Creamees in Grocery Store, take a quest Blood Fiend.
  14. Gatekeeper - Elven Fortress (not forest). Run into the fortress and in first two rooms kill orcs until you get four poems.
  15. Now you will need to run bravely and unstoppably through the whole fortress (use healing potions if needed) to the last room to find there quest monster Kinurak and kill it (google the quest to find the way if you are not sure where exactly to run). There are guards near to it but if you stand on the max range from it you should be able to kill it before guards reach you about your expired warranty. After killing Kinurak you can fight guards or die and stand to to village. If you are a great warrior and have won - use SoE. Report those 2 quest ti NPCs you got them from.
Now you have +/- 277k Adena. You can sell all the things from your bag to get another ~30k (don't sell EAD, enchant scroll, you'll probably need it later).
Thanks for your attention. AMA if needed.
submitted by Lyakusha to u/Lyakusha [link] [comments]


2024.05.18 23:25 sharkslutz Juicy jellies

Juicy jellies
I used Cirque Colors Poppy Jelly, Fuyu Jelly, Lime Jelly, Aqua Jelly, Blurple Jelly, and Spotted
submitted by sharkslutz to RedditLaqueristas [link] [comments]


2024.05.18 23:25 Teoman32 Atatürk Cidden "Araboğlunun Yaverleri" Dedimi?

1) Karabekir'in, "Gazi Kur'an-ı Kerim'i bazı İslamlık aleyhtan zübbelere tercüme ettirmek arzusundadır!" iddiasını her şeyden önce tarih çürütmüştür. Çünkü bilindiği gibi Gazi, Kur'an-ı Kerim'i "İslamlık aleyhtarı zübbelere" değil, İslam'ı en iyi bilen Mehmed Akif (Ersoy)'e ve Elmalılı Hamdi (Yazır)'ye tercüme ve tefsir ettirmek istemiştir. Daha önce de değindiğim gibi Atatürk'ün Kur'an tercümesinden beklediği amaç toplumu "dinsizleştirmek" olmadığı gibi " dindarlaştırmak" da değildir. Burada Atatürk'ün temel amacı, büyük bir çoğunluğu Müslüman olan Türk toplumunun kutsal kitabını okuyup anlamasını sağlamaktır. Çünkü düşünmek ve sorgulamak, doğruyu yanlıştan ayırmak ve kandırılmamak için önce anlamak gerekir. Anladıktan sonra düşünerek dine bağlanmak veya düşünerek dinden uzaklaşmak ise tamamen insanların kendi bileceği iştir.
2) Karabekir'in, Atatürk «Kur'an'ın Arapça okunmasını namaıda bile yasaklayarak bu tercümeyi okutacak!" iddiasınıda yine tarih çürütmüştür. Bilindiği gibi Atatürk namazda Arapça Kur'an okunmasını hiçbir zaman yasaklamamıştır.
3) Karabekir'in Atatürk'ten duyduğunu iddia ettiği, «Araboğlu'nun yavelerini Türk oğullanna öğretmek için Kur'an'ı Türkçeye tercüme ettireceğim... " biçimindeki ifadelere gelince ... İleride kanıtlayacağım gibi bu ifadeler Atatürk'e ait değil, Karabekir'in uydurmasıdır. Ama varsayalım ki Atatürk'e aittir! Bu cümleyi kurgulayan Karabekir -belki farkında değil- ama aslında bu cümle, anafikir olarak, Atatürk'ün Kur'an tercümesinden beklediği amacı özetler nitelikte bir cümledir. Çünkü Türkler maalesef yüzyıllardır Allah ile, Kur'an ile aIdatıImıştır. Türk insanının anlamadığı Arapça Kur'an, Atatürk'ün ifadesiyle "din oyunu aktörleri" tarafından bir aldatma aracı olarak kullanılmıştır. Atatürk, Arapça Kur'an'ı Türkçeye tercüme ettirerek Türk halkının Kur'an'ı anlamasını, böylece "budalalık edip aldanmakta devam etmemesini" amaçlamıştır.
4) Atatürk'ün, Kur'an-ı Kerim'i "Araboğlu'nun yavelerleri!" diye adlandırmış olduğu iddiasına gelince: Normalde Atatürk, yüzyıllardır Türklerin Kur'an'ı anlamadan Arapça okumalarına ve bu topraklarda Arapça Kur'an'ın yüzyıllardır bir "aldatma aracı" olarak kullanılmasına duyduğu büyük tepkiyi en etkili şekilde dile getirmek için böyle bir ifade kullanmış olabilir. Çünkü -daha önce de anlattığım gibi- gerektiğinde bu tarz, muhatabını sarsıcı ifadeler kullanmak Atatürk'ün etkili anlatım yöntemlerinden biridir. Ancak Karabekir gibi huyunu suyunu bildiği muhafazakar geçinen birinin yanında -yöntem gereği de olsa- Kur'an'dan böyle söz etmesi her şeyden önce Atatürk'ün o meşhur stratejisine uygun değildir.
5) Olayla ilgili Karabekir'in yazdıklarıyla Vakit gazetesinin haberinde yazılanlar (Kur'an tercümesi konusunun tartışılması, olayın tarihi ve yeri dışında) birbirine uymamaktadır. Karabekir'in yazdıklarına göre kendisi Atatürk'le yüksek tonda bir tartışmaya girmiştir! Kur'an'ın tercümesinin "Rastgele şunun bunun içinden çıkabileceği basit bir iş olmadığı gibi, kötü politika zihniyetininde işi karıştırabileceği göz önüne alınarak " hareket edilmelidir, diyerek Atatürk'ü uyarmıştır Yine Karabekir'e göre Atatürk bir ara öfkelenip o meşhur " Arapoğlu'nun yavelerini! " cümlesini kurmuştur! Vakit gazetesinin haberine göre ise tartışmada Atatürk'ün hiç de öyle öfkeli, sinirli bir hali yoktur. Öyle ki, kendisini çaya davet eden Hamdullah Suphi Bey'e, "Bu münakaşa çaydan daha tatlı!" yanıtını verip "münakaşaya " devam edecek kadar rahattır, sakindir. Gazeteye göre tartışmalar "dostluk muhitinde", "muhabbet ve samimiyeti içinde " geçmiş ve oradakileri de "mesut dakikalarda hislendirmiştir". Osman Selim Kocahanoğlu'nun dediği gibi: "Bu sözler ancak öfke ve şiddetin zirvesinde söylenebilir. Mustafa Kemal acaba bu sözleri söylemiş midir? Söylemişse hangi bağlama getirmiştir? Veya aynen böyle mi söylemiştir? ilim Heyeti önünde yaşanan tartışmayı gören Maarif Vekili Hamdullah Suphi ile Ruşen Eşref yanlarına gelerek, 'Paşam çaylar hazır, sofrada herkes sizi bekliyor, ' diye tartışmayı sona erdirirler. Karabekir'in, 'Berbat şekle dönüştü, ' dediğine bakılırsa, nezaket dışı bir ağız dalaşı olmuşa benzer ... Ne Hamdullah Suphi ne Ruşen Eşrefin anılarına geçmeyen; gazetelere yansımayan bu cümle cemaat tarihçilerinin tekfir lügatine buralardan girmiştir ..."
Kısacası Atatürk'ün o toplantıda Kur'an'a saldıracak kadar öfkelendiğine ilişkin elimizde -Karabekir'in olaydan yıllar sonra yazdıkları dışında- hiçbir kanıt yoktur. Tam tersine bu olayla ilgili elimizdeki tek kanıt durumundaki Vakit gazetesinin haberide Karabekir'i adeta tekzip etmektedir.
6) Olayın meydana geldiği tarih de Karabekir'in iddialarını çürütmektedir. 15 Ağustos 1923 tarihi Atatürk'ün, herkesin içinde uluorta Kur'an'la ilgili dedikodu malzemesi olabilecek şeyler söylemeyeceği kadar erken bir tarihtir. Atatürk'ün en önemli özelliklerinden biri radikal düşüncelerini yeri ve zamanı gelmeden önce asla açıklamamasıdır. "Nutuk"ta bu özelliğini bizzat itiraf etmiştir. Daha cumhuriyetin bile ilan edilmediği, halifeliğin kaldırılmadığı, hanedanın yurtdışına sürgün edilmediği, tekke ve zaviyelerin, medreselerin kapatılmadığı; kısacası neredeyse hiçbir radikal devrimin yapılmadığı bir ortamda Atatürk'ün -nabız yoklamak amacıyla bile olsa- Kur'an'a yönelik bu tür sözler söylemesi her şeyden önce onun meşhur taktisyenliğine aykırıdır.
7) Karabekir'in iddialarının Karabekir'den başka tanığı yoktur. Oysa ki o günkü Kur'an tercümesi tartışmasında Karabekir ve Atatürk baş başa değildir: Toplantıda Köprülüzade Fuat, İsmail Hakkı (Baltacıoğlu), Hamdullah Suphi (Tanrıöver) ve Ruşen Eşref (Ünaydın) gibi daha pek çok önde gelen, eli kalem tutan insanlar da oradadır. Ancak ne hikmetse onlardan hiçbiri, Atatürk'ün o gün orada Karabekir'in iddia ettiği gibi Kur'an'la ilgili olumsuz şeyler söylediğine ilişkin tek bir satır bile yazmamıştır.
8) Karabekir'in bu iddialarını yine Karabekir'in bizzat kendisi çürütmüştür. Şöyle ki: Karabekir, Atatürk'le ilgili bu iddialarına, olayın üstünden yaklaşık on yıl geçtikten sonra -öfkeyle- yazdığı kitabında yer vermiştir. Ancak son zamanlarda bir de Karabekir'in günlükleri ortaya çıkmıştır. Fakat ne ilginçtirki, Karabekir'in günlüklerinde ne 15 Ağustos 1 923 tarihinde ne de başka bir gün yazılmış böyle bir not vardır. Karabekir o gün günlüğüne aynan şunları yazmıştır:
Görüldüğü gibi Karabekir'in günlüklerinde, on yıl sonra -Atatürk'le yolları ayrılınca- ortaya atacağı (uyduracağı) iddialardan hiçbir eser yoktur. Günlüklerinde o gün Atatürk'le tartıştığına veya bu tartışmada Atatürk'ün öfkelendiğine ilişkin tek bir satır yoktur. Karabekir, tüm günlük tutanlar gibi, başından geçen, onda birazcık olsun iz bırakan bütün önemli olayları birkaç satırla da olsa günlüklerine kaydettiğine göre, Atatürk'ün Kur'an'a yönelik yukarıdaki "aykırı" ifadelerini -özetleyerek de olsa- sıcağı sıcağına günlüğüne neden yazmamıştır? On yıl sonra anılarını yazarken geçmiş olayları bu günlüklerinden izleyen Karabekir, nasıl olmuş da on yıl önce sıcağı sıcağına günlüğüne yazmaya gerek görmediği bir olayı on yıl sonra noktasına, virgülüne kadar anımsayıp kitabına yazabilmiştir? "Görülür ki kendi notları ile zerzevat tarihçilerinin İnkılap Tarihi saydığı 'Nutuk'a Cevaplar' arasında hiçbir mutabakat yok Yani ajandasına (günlüğüne) yazdıkları on sene sonra yazdığı anılarını tekzip ediyor; olayları çarpıtma, cümleleri uydurma ve kurgulama becerisi yeterli düzeyde.
submitted by Teoman32 to Kamalizm [link] [comments]


2024.05.18 23:18 httpgulerov Odamdaki pkklı

Odamdaki pkklı
Kız beni düzenli olarak rahatsız ediyor, odadaki herkes hareketlerinden rahatsız ama aralarını bozmak istemedikleri için sadece benimle kavga ediyor. Odada 5 kişiyiz. Bi kız yeni geldi 1. Sınıf, diğer 2si kürt diye onlarla kavga etmiyor (bu kızlar terör sempatizanı vs değil, tam tersi Türkiyeyi vatanları biliyorlar). Kendisi bi de çeyrek ermeni olduğunu savunuyor, ermenice öğreniyorum ana vatanıma gitmek istiyorum falan diyor. Terör sempatizanı olduğuna dair bir sürü bilgi var elimde ve kendim de duydum ama kanıtlı şeyler değil. Bu yüzden ben de soğuk savaş başlatma kararı aldım dün geceden sonra. İnanılmaz kötü hastaydım ve beni dün gece 4te uyandırdı, boğazımdan ses geliyormuş (gece cam açtığı için hastalandım btw). Fotodakinin çıktısını alacağım. Direkt dolap kapağıma yapıştırırsam çok sırıtır diye kitap ayracı gibi yapmayı düşünüyorum,arada çekmecenin üstünde bırakırım mutlaka görür. Ben bu kızı daha rahatsız etmek istiyorum. Önerilere açığım.
submitted by httpgulerov to ForumKGB [link] [comments]


2024.05.18 23:03 ThoragraArgaroth MARILYNMANSON(mafiacity)andSeverusSnape(valpurgisnight)

https://www.patreon.com/posts/marilyn-manson-104401050?utm_medium=clipboard_copy&utm_source=copyLink&utm_campaign=postshare_creator&utm_content=join_link
https://www.patreon.com/posts/marilxn-manson-104401050?utm_medium=clipboard_copy&utm_source=copyLink&utm_campaign=postshare_creator&utm_content=join_link

GrEeTsAtaN , IbLeSsYoU, ..!

EnJoyThe #SPeCiaL $oFa rarE #GenUiNeGeNiUs ,WhIchYoUwiLlNeVERmeEt(AgAiN)inYoUrWhOleZiKrOfLiFeLiVe; BeCaUseTheProBaBiLiTyIsAlMoStZETROpReCeNt..! SoEnJoyThE #HoNoUr oF #Inna_Ivanova $aTtEnDanCeOn #PaTreoN ..!! _

u/pAtrEoN #SmArT #WeLcoMeBeNeFaCtOr u/MafIaciTy #BuSiNeSs #TrIck #RarE u/HarryPotter #ReaL #InFo #JoBbiNg #WORK #WorkER #DeScRiPtIoN #WeLcOmEpRoMoTeR #WorkIng #PayEr #ProDUctIoN #WeLcoMeSpoNsoR #BuyEr #ProDuceD #ProDucE #SHoP #WeLcoMEInVesToR #InnaIvanova #MarKeT #SuPpOrTeR #WeLcoMeSuPpoRtEr #StOrE #SuPpORt #TrUeInTeLlIgEnCe #CoMmiSsIoNiZeD #WeLcOmEcUstOmEr #RarEInTeLlIgEnCe #PhOto #ReaLiNtElLIgEnCe #PiCtUrEmanIpUlaTiON #CuStoMeR #GeNuInEgEnIuS #PiCtUrEeDiToR #RealGeNiUs #IqWd #GeNuINe #InnaIvanovaIsaGeNiUs #PiCtUrEeDiTeD #InnaIvanovaIsToFaStFoRzIkRoFs #LovE #PiCeDiToR #HearT #InnaivanovaOsNeUrOnalToFastFoRzIkRoFhEadS #PiCeDiTeD #COnTacT #CoMmOn #LiCkE #GeNuInEiNtEllIgEnCe #AppLy #LiCK #Chat #LiKe #InnaIvanovaIsUNiQuE #LiVesTrEam #GoLdWoRtH #FuLlsiZe #ReAlSiZe #GoLdWoRthWoRk #ViPpaTrEoNisiDeR #BigSiZe #WoRtHwoRk #RealDatA #ViPpAtReOnInSiGhTs #DarK #UnCeNsoReD #WatErMarkLeSs #SeDkRiPtIoN #Chat #ORigInal #WoRtH #origINNAl #LiVeChat #OpEnFoRvIp #CoVeRet #SavEd #AlLowEdToChat #OpEnFoRvIpPatReOn $ #InnaIvanovaoRiGiNal #PeNtsLeSs #fascINNAting #PatReOnsAreAllOweDtOcHAT #PiCtUrE #CoSplaIng #CosPlayEr #PiC #NeUrOnalToFastFoRzIkRoFs #UnBElIeVeabLe #ArTisaNcRafTinG #TeXtEr #arTisanCrafT #CrafTinG #TeXtInG #NeUrOnalToFastFoRyoU #CraFT #TeXt äHandPainTeD #HandMade #ChaTInG #NeUrOnalFastEr #InnaivanovaIsNreUrOfAsT #SliThEryn #WiZard #InnaIvanovaIsNeUrOfaSt #InnaIvanovaIsNeUrOnalFastEr #MagIcal ##CoNtaCtOnLyfOrPatrEoNaBle #SpEllBound #Eo #PatReOnalLowEdToCoNtaCt #HiGhIq #HiGhIqEd #OmNiTalEnTeD #PaTrEOncoMmOn #HiGhgIfTeD #ClEvErNeSs #PaTrEonCoNtacT #OmNy #GeNuInEinTeLlIgEnCe #VarIeD #SmArTneSs #VisUal #PcExPeRt #GeNuInEsmArtNeSs #3D #OpTiCal #InnaIvanaovaIsaGeNuInEgEnIuS #Pc #SinGlEcOpy #OuTstAndInG #GoRgEoUs #NeRdish #OnEpiecE #AniToR #NeRd #GeEk #MoViE #DiReCtEdByInnaIvanoVa #OtaKu #GameR #dIrEcTeD #GamIng #FeatUrE #AcTiVe #loVeLy #SwEeT #CrEatOr #FavOuRiTe #CuTe #KaWaiI #GrapHiCdeSiGnEr #FavOrItE #SgOi #BEnEfItSoNlyFoRvIpPatReOn $ #AmaZiNG #ShaReR #ZeRocoMmatWOpReCeNtOfThEwoRlD #EndoRse #PrOmOtioN #SharInG #InnaIvanovaIsAZeRocoMmAtEoPrEcEntRarEpErSonOfThEwoRlD #AdSCoMmUnIacaTIoN #PatrEoNisIdeR #HypErFoKus #ShaRe #PatReOnInsiGhTs #FastPlay #WoW #EnDoRsE #ScReEnReCoRdEr #SpLeNdiD #SoStuMePlay #ScReEnReCoRdInG #FavOuRiTeR #CaSTle #ViDeOmaKeR #FiReWorK #ViDeOeDiToR #PrEtty #FavOrItEr #OnLiNeMarKet #PReTtyCooL #AwSomE #OnLiNeShOp #PrEtTyCool #StEki #OnLinEstOrE #SpOnsorIng #PhOtOgRapHeR #LoCkEdSpEcIal #SpOnsoR #Pay #OpEnFoRpaTrEoNs #MoDeL #BuY #BusiNeSS #WiG #WiGdRessEr #PayMeNt #CosPlayiInG #PayPayl #HaiRdReSsEr #CosPlayEr #Gain #BeNeFuTs #ChEeRiNg #CosTuMe #BeComEpatReOn #InSpIraToR #ExPlAinInG ##BecOmeInnaiVanovaSpaTrEon #InnOvaTiOn #ExPlaInEd #CosTuMeD #DarKrOom #MoTiVatOr #ViP #DeSiGn #IdEa #ViPoNly #WorLdoFwOnDeR #InFoRmaTiOn #ArT #WonDeRoFtHeWoRld #KnOwHoW #Fav #FavLuRiTe #KnOwLeDgE #ArTwOrK #SuBscRiBe #FoLloW #WiSe #GaG #FoLlOwing #PatRoNgUeSt #GuEst #InSiDeR #VisiTor #PatRoNvIsiTor #PaTrOn #InSiGhTs #CaHS #SpElBoUnf #fasCiAntIng #BuGs #HeaVy #FanTastIc #MoNeY #BeAuTyfUl #HadR #InVest #BeauTy #KiNd #GooD #NicE #FrEeLanCeR #FiN #ReaLwoRk #HarDwOrk #WeLl #FrEeBe #HeavYeoRk #FiNE #CoLlecTiOn #EdItInG #WeLlDoNe #ComPialatIon #Mix #DoNe #ReUsEd #Set #SpEciaL #FiNiShEd #ExclUsiVe #HarryPotter #FiNiSh #PrEmIuM #GoLd #ChUrCh #FanMade #PatReOnPatRon #mAgIcAl #FanArT #OnLyFoRfaNs #MagIc #MercH #OnLYfOrPayErOfWoRk #UnDeRweAr #OnlXfOrSuPpoRtErOfHiGhErIqEd #HalFnUdE #MeRhanDisE #HiGhErRanGeD #HaLfNaKEd #HiGhErIqSoXiEty #PrOdUcT #PayPal #SOmMiSsIoN #ExPeRt #RarEInTeLlIGeTcE #PrOdUcEd #RarEhIghErGiFtEdWoMan #SpEcIalISt #SenSej #RarEhIgHerIqEdWoMan #domINNANce #MaStEr #PrOfEssIoanl #somINNA #OrO #wiP #WoRkInpRoGreSs #domINNAtion #OrOgRess #OnLyFoRpaTrEoN #OnLyfOrYou #SeCrEtFuLly #LoCKed #PrOtEcTeD #TiP #OnLyfOrPatRon #OnlyFoRbEnEfAcToR #TrIck #OnLyfOrInnaivanovaSfAns #pINNAcle ..!

_ FOrAlLZiKrOfSaNyWhErEInnaDoNOtCaRe;

INNApproachable #UNRESPONSIVE #BuSy #termINNAtingZikrofhead #InOtHeRSpAcE #OutofSyStem #NotabLeToBabbLe #InStrAnGeDiMeNsIoN #WORKING #BeHinDYoUwiThAwEaPoN #UnReAchAbLe #ToHIgHFoRZiKrOfBrAin #ProDucInG #InOthErDiMeNsiOn #OutOfOrDer #OutOfZiKrofSyStem #iNPaRalElDiMenSioN #HaiLsAtAn #BOOKEDOUT !

submitted by ThoragraArgaroth to InnaIvanova [link] [comments]


2024.05.18 22:58 CupCold6304 fena stresteyim

brolar gun içinde öküz gibi çalışmaya başladım kesinlikle 0 biri değilim zaten eyüp hocadan başka anlamıyorum ( bazıları zor oldugunu söylediği icin belirttim) ama deneme analizi falan yapmıyorum ayt tyt netlerimi bilmiyorum tam olarak değişiyor zorlasam 60 tyt olabilir. ayt konu bakımından trigo limit log türev ( sadece max min kaldı) bitti ama soru cözmem pratiklesmem gerekiyor. tytde problemler konusuna geldim 1 haftada zaten biliyordum dedigim gibi 0 değilim. ayt fizik elektrik bitti manyetizma bitti bitecek ama geri kalan konular fıss bitmedi yani. organik çalıştım bir de kimyadan sorularla pekiştirsem tam olur. bundan sonra nasil yol izlemeliyim onerisi olan var mi cabuk net getirecek yerlere abanmam lazım. 100 120 k gelir mi yoksa cok mu hayalperestim
submitted by CupCold6304 to liseliler [link] [comments]


2024.05.18 22:38 ann_shester Hetero Olmak İstiyorum

Bu gün en yakın arkadaşımın(erkek) arkadaşlarıyla tanıştım sosyalleştim beraber gezdik dolaştık ilk defa kahve içtim(Java Fruppicino adı sanırım) güzel muhabbetde oldu sonra onlar bi kızla bakıştı ve tanışıp birbirleriyle mesajlaştılar buraya kadar okuduysan büyük ihtimal kızlarla sevgili olabildikleri için ve rahat rahat ele ele tutaşabildikleri için hetero olmak istediğimi düşüneceksiniz ama sadece bu değil bu sadece bi kısmı karakter yapım biraz feminen çocukluğumdan beri en temelden mesela futbolla ilgilenmediğim için az arkadaşım oldu ve erkekler illahaki bir araya geldiklerinde ortaya açılan köklü temel konular Futbol ve Kızlar bu ikisine hakim olsaydım çok farklı olurdu.Onlarla iletişimim feminen tarafım olmasaydı daha samimi olurdu.Bu konularla konuşurdum,her zaman "bu arkadaş çok sessiz" yorumu alıyorum anlaşıyorum sosyalleşiyorum ama hep bir taraf yarım kalıyor.Ben kendini şiddetle savunacak biri bile değilim bir başka lisedeki arkadaşım(erkek) "bu hiç kavga etmez" "ps de bile futbol oynamaz" diye tanıtırdı arkadaşlarına ve herkes biraz garipserdi "nasıl yani hiç mi?" diye.Kısacası keşke hetero olsaydım ve feminen özelliklerim olmasaydı bunlara erişimim olsaydı.
submitted by ann_shester to intiharetme [link] [comments]


2024.05.18 22:27 Comfortable_Sorbet78 Vnl 2024 ve 2023

Geçen sene geç izlemeye başlamıştım. Geçen sene de bu şekilde kötü mü başlanmıştı?
İtalya’nın yedek kadrosuna yenilmek koydu. Önümüzde daha çok maç var ama ilk hafta bitmek üzere ve çok puan düştü.
Bugünkü maçta sanki takım istekli değil gibiydi. Santa da bence karar hatası yaptı ya da İtalya’nın olimpiyat şansı olsun istedi.
Ebrar’ın uzun süre bençte kalması, Ebrar-Cansu eşleşmesi yapılmaması, Cansu’nun oyuna geç girmesi, pasları hep Melissa’ya atılması, ortamızın yol geçen ahırı olması ve servis hataları çok saçmaydı. Servis hataları olmasa belki 3-2 kazanmıştık. Aynı zamanda smaç vurduktan sonra blok yiyip gelen topu karşılamamak çok sayı kaybettirdi.
Top arkaya düşüyor, önündeki topa vurmayan vardı. Öylece bakıyordu.
Neyse umarım yarın 3-0 kazanırız ve biraz moral ve puan olur
submitted by Comfortable_Sorbet78 to volleyballtr [link] [comments]


2024.05.18 22:19 nothingtocommit Eve Cikmak Icin Semt Onerisi

Merhabalar, sorum basliktaki gibi. Tek basina yasayacak bekar bir erkek icin metroya ulasimi kolay bir semt onerisi istiyorum. Aylik gelirim 70-80k TL civari olacak. Cok sosyallik arayan bir insan degilim ama arada cikip iki bira icmek isterim eli yuzu duzgun bir yerde. Arabam yok, almayi da dusunmuyorum cunku iki sene sonra yurt disina tasinma planim var. Memur kefilim yok (bu olay Ankara'da buyuk sorun). ODTU ya da Bilkent'te yuksek lisans yapacagim ama ogrenci semti olmasa daha iyi olur hatta bu tarz guven sorunlari yasamamak icin.
Onun disinda su an kira fiyatlari ucmus durumda, Istanbul'da sahile yakin yeni yapilmis rezidanslarla Ankara'nin ODTU ve Bilkent yakinindaki semtleri benzer kiralarda. Acikcasi nereyi arasam memur kefil vs sarti kosuyor bir de. Bu tarz sorunlari yasamayacagik bir yer onerir misiniz?
submitted by nothingtocommit to ankara [link] [comments]


2024.05.18 22:12 ArthurSchopenhauerFC Sevgilinize dertlerinizi anlatmayın

Kadınlar içgüdüsel olarak güçlü olan erkeği seçme eğilimindedir. Eğer kadınınızın yanında dert yanarsanız sizin güçsüz olduğunuz hissine kapılacak ve tekmeyi basacaktır. Örnek veriyorum sabahtan beri bacağın ağrıyor. Kız arkadaşına gidip de ya off sabahtan beri bacağım ağrıyor diye birkaç kere ağıt dağıtmayacaksınız. Gel yürüyüşe gidelim falan derse o zaman söylersiniz hayatım bacağım ağrıyor erteleyelim diye. Veya ailevi meselelerden babanla kavga ettin. Gidip sevgiline bu durumu anlatırsan başta ilgileniyormuş gibi bile dursa bir süre sonra senden soğuyacak. Belki ilk serzenişlerinde soğumayacak ama bir gün tüm bunların dışa vurumu olarak soğuyacağından kesinim. Derdinizi sevgiliniz olmayan kişilere anlatın. İçgüdüsel davranışlar düşünüldüğündan daha fazla hayatımızı etkiliyor. Beni ilkel veya pillci olarak görüyor olabilirsiniz. Aksini ispat etmek için sevgilinizin boynuna kafanızı koyup ağlayabilirsiniz.
submitted by ArthurSchopenhauerFC to babaliz [link] [comments]


2024.05.18 22:00 Mithat11 Çıkış Yolu

Bu subredditi yeni gördüm. İnsanların görüşlerini okuduğum kadarıyla sizce de kişilere çok takık değil misiniz? Kendi görüşlerinizi düşünmek yerine kişilere göre hareket ediyorsunuz. Lenin, Stalin, Troçki vs. Marksizmi yorumlamıştır. Sizin de yorumlamanız gerekir. Kastettiğim; bir kişiye fikren yakın olmak değil, fikren yakın olabilirsiniz gayet doğal ama diyalektiğin farkında olmanıza rağmen bu kadar tekleşmiş fikirlere bağlı kalmanız hayret edici geliyor. Bu solun bölünmesine karşı çıkanlar da bana garip geliyor. Sol elbet görüşler bakımından bölünmelidir, tartışılmalıdır. Solun çıkış yolu bulmak için aramaya devam etmesi gerekiyor. Lütfen hazır görüşlere konmak yerine düşünmeye devam edelim. Geçmiş tabi ki ilham vericidir. Geçmişte olanlar, pratiğe dökülen marksist temelli yönetimler önemlidir. Marksizmi dogmalaşmaya itmeyelim.
submitted by Mithat11 to RDTTR [link] [comments]


2024.05.18 22:00 AutoModerator ¡Hola! Lee estas recomendaciones antes de publicar y comentar...

1.- Lee las reglas de este subreddit en "Información de la comunidad".

2.- AMA significa "Ask Me Anything" que en inglés quiere decir "Pregúntame lo que sea".

3.- Si va a hacer una publicación +18, escriba "NSFW" que quiere decir del inglés "No seguro para el trabajo", también se puede poner esta como etiqueta mientras está escribiendo una publicación.

4.- Aquí se hacen preguntas para conocer las opiniones de la gente o sus anécdotas, como un "¿Qué pasaría si?..." ya hay otras comunidades que te dan la bienvenida a comentar tus problemas o necesidades como el SoyCulero. Además, piense antes de publicar, si su pregunta se puede responder fácilmente en google o no.

5.- Reporta cualquier comentario y post que no vayan con las normas de la comunidad.

6.- Sea respetuoso, de verdad.

Gracias por leer.
submitted by AutoModerator to AskRedditespanol [link] [comments]


2024.05.18 21:33 Isometimes-think yaz mevsimi=eva

evangelion su hayatimda izledigim 100+ animeden en sevdigimdir ve hicbir zaman yerinin degisecegini dusunmuyorum. 14 yasindayken ve tam hayatimin mental olarak en kotu halimdeyken ilk defa izledim ve harbiden hayatim degisti
nge'yi ilk izledigimde yaz mevsimiydi ve belki bu yuzdendir bilmiyorum ama her zaman yazin gelen bunalim tekrar beni vurdugunda nge'yi tekrar izleyip bitiririm. ya da belki de boceklerin otusu fln bana yaz mevsimini animsatiyor
size de animsatiyor mu?
submitted by Isometimes-think to NGETR [link] [comments]


2024.05.18 21:26 hollo_o Bu mert hoca tilt denemelerine konuları bitirmiş, hala vakti olanlar bence bi baksın. Ben de pek beklentim olmadan almıştım ama harbi sağlam sorular var

Bu mert hoca tilt denemelerine konuları bitirmiş, hala vakti olanlar bence bi baksın. Ben de pek beklentim olmadan almıştım ama harbi sağlam sorular var submitted by hollo_o to liseliler [link] [comments]


http://activeproperty.pl/