Penel pe menchaca

Penelope Scott

2020.09.12 16:30 Penelope Scott

Community dedicated to Penelope Scott and her music! Penlope Scott creates DIY indie pop music with a uniquely experimental sound. From chiptune bangers to lo-fi guitar recordings, her unique songwriting always shines through!
[link]


2020.08.27 05:15 TA-l3gzoojmgo PenelopeCross

Penélope Cross, adult model & actress
[link]


2024.02.29 23:37 Significant_Field800 PeneloMench

Penelope Menchaca
[link]


2024.05.13 01:17 zero8802 Got bored and wanted extra tv outside

Got bored and wanted extra tv outside
Printed my own mount since our bbq mount never worked anyway
submitted by zero8802 to RVLiving [link] [comments]


2024.05.11 19:59 toxtricitea What do I fuse

What do I fuse
I'm somewhat late in a run and I'm wondering what mons I should fuse (I'm aware I should maybe get rid of breloom and ninjask)
submitted by toxtricitea to pokerogue [link] [comments]


2024.05.10 04:17 OkHedgehog9329 Progress on Macintosh sleeper pc build

submitted by OkHedgehog9329 to PcBuild [link] [comments]


2024.04.26 03:31 _ohmeohmy Caught me off guard, but handsome nonetheless.

Caught me off guard, but handsome nonetheless. submitted by _ohmeohmy to FoundPaper [link] [comments]


2024.03.25 15:11 ab0756 PSD și PNL vor să "reglementeze" TikTok

Frământare mare: un sondaj făcut de IRES arată că tinerii au încredere minimă în televiziuni și în presă și își iau informațiile în special de pe rețele sociale, cu precădere TikTok.
Tot ce clăpăne seară de seară Antena3 și celelalte vânturătoare de minciuni pesedisto-peneliste nu se lipește de tineri, precum apa de penele de gâscă.
Ca atare, PSD și PNL și-au pus în minte să "reglementeze" TikTok. Sondajul IRES arată că AUR ar fi în intenția de vot a 15% dintre tineri, iar USR foarte aproape.
Despre cifra USR nu dau la tv., nici în sondaj n-am găsit-o, dar l-am auzit pe Sebastian Zachmann. El a zis că e foarte aproape de AUR.
Se pomenesc doar cei 15% cu care e cotat AUR ca o sperietoare: aoleu, pericol de contaminare cu extremism!
Prin urmare, comasații speriați că scapă din mână tineretul, gata, trec la "reglementare". În stilul lor, cu botniță cumva.
submitted by ab0756 to Romania [link] [comments]


2024.03.09 17:33 llevii Subaru Babini Manza Rally

Subaru Babini Manza Rally submitted by llevii to Diecast [link] [comments]


2024.02.23 22:02 dtrainonomics Love checking things off my want list for 50¢

Love checking things off my want list for 50¢
Stoked on this one friends
submitted by dtrainonomics to VHS [link] [comments]


2024.02.19 12:57 Illustrious-Age-377 Răzbunându-l pe Icar

Simte-i căldura pe piele, te mangaie si te alina. E ca un loc sigur spre care te indrepti atunci cand simti ca nu mai poti si nu mai intelegi ce scop are existenta ta pe acest pamant. Priveste-i printre razele ale caror lumina blanda se oglindeste perfect in ochii tai caprui, patrunzatori, de parca ar vrea sa iti daruiasca in schimbul catorva intrevederi cu sufletul tau cunoasterea universala dupa care tanjesti atat de mult.
Un pas… si inca unul… ai grija acum, Icar, incepi sa te apropii mult prea tare de soare.
Te desprinzi cu avant de pe pamant si simti cum iti fuge de sub picioare, in timp ce in mintea ta rasuna necontenit un “Ce ar putea sa mearga rau?” spus cu un aer zeflemitor, specific tinereții. Simti cum pielea incepe sa ti se incalzeasca… rapid ea incepe sa friga, simti ca trupul ti se incinge si incepi sa arzi, sa te mistui incet. Totusi, tanjesti dupa aceasta durere, vrei tot mai mult din ea pe masura ce te apropii tot mai tare de acel glob rosu si fascinant care acum ti se oglindeste atat de bine in ochi incat si ei au capatat o nuanta rosiatica.
De undeva din departare auzi strigatele disperate ale unui tata care se teme pentru viata fiului sau teribilist “Icarusss” “Icarus, intoarce-te… esti prea departe de pamant”. Te uiti o clipa in urma ta, la figura aceea care de aici, de sus, pare atat de mica si intunecata, atat de insignifianta si te intrebi, din nou, si mai avantat “Ce ar putea sa mearga rau?”
“Icarus, te rog, intoarce-te… esti mult prea aproape de Soare”
Insa pentru tine e prea tarziu acum… nu e loc sa mai dai inapoi. “Mergi pana la capat”, iti spun, parca vrand sa iti dai singur curaj. “Acum poti face saltul în destin la care te tot gandeai, nu mai e cale de intoarcere”. Pielea iti arde cum niciodata nu a mai facut-o, simti acel miros intepator si mustit de par ars, trupul iti e acum ca o lumanare de ceara ce se topeste sub vapaie, dar totusi stralucesti…. Iti privesti bratele care au capatat o nuanta rosiatica, asa cum ai mai vazut doar cand iti lasai corpul sa se scalde pe plaja, in lumina unui apus de jaratec. Aproape iti vine sa te admiri singur precum Narcis, iubesti aceasta noua varianta a ta. Ți-ai dori, poate, sa ramai aici intotdeauna.
Miroase a ceara topita, miroase a ars, a jaratec, a foc. Incepe, parca, sa ti se faca dor de mare, de cantecul ei, de felul in care obisnuiai sa o privesti cum se juca de-a v-ati ascunselea printre talazurile sala unduitoare. Iti ard narile, iti ard orbitele.
Dar daca ti-am rescrie, aici, povestea, draga Icarus? Ce ar fi daca ti-as spune ca tot ceea ce simti tu acum e un cocktail de adrenalina si dorinta de a face un lucru nebunesc? Nu esti chiar atat de departe de pamant, insa prabusirea ti-e iminenta, caci aripile tale tinere nu au fost construite suficient de bine. Totusi, nu te teme, in scrierea asta nu-ti vei gasi sfarsitul pe care cu totii l-am cunoscut citind cartile pentru copii cu povesti din mitologia greceasca. N-am fost niciodata de acord cu soarta pe care autorii anonimi ti-au dat-o si mereu m-am intrebat de ce a trebuit sa fii pus pe lista damnatilor doar pentru ca ai indraznit sa dai curs dorintei inimii tale.
Fii constient Icarus, prabusirea ta va fi dureroasa, dar vei cadea in marea cu care ai copilarit, care te-a mai mangaiat de atatea ori, care ti-a fost alaturi atunci cand simteai nevoia sa ramai putin singur.
Aripile facute imitand maiestria tatalui tau sunt prea subrede ca sa reziste. Fiori iti strabat toata sirea spinarii si incepi sa regreti decizia de a te aventura atat de mult in soare. Dar fii pe pace, de data aceasta autorul tau n-o sa te mai transforme intr-un martir. Vezi cum penele care candva faceau parte din aripile construite de tine incep sa danseze lin in jurul tau. Structura de lemn care le unea atarna mai greu ca niciodata pe umerii tai tineri. Inima iti bate cu putere, mental te pregatesti pentru ce e mai rau, stii ca ai sanse foarte mari sa mori. Tot trupul iti atarna greu… de acum inainte gravitatia isi va face magia. Mai sunt cateva clipe pana la impactul fatal cu apa care se casca precum un hau in fata ta.
Icarus, dar tu esti un bun inotator. Aduna-te putin. E ca atunci cand te aruncai de pe cele mai inalte stanci in valurile adanci impreuna cu prietenii tai. Expira, inspira, expira… inspira… o senzatie de răceală si o presiune foarte puternica iti strabat dintr-o data intreg trupul. E intuneric… nu-ti poti deschide ochii bine.
Prima gura de aer curat, plin de sare iti strabate pieptul, care se umfla si se sufoca, de parca ar vrea sa te readuca la viata. Vezi lumina, vezi albastrul acela infinit al apei, auzi cum clipocesc in jurul tau valurile fine, simti cum te imping curentii catre mal. Esti in afara oricarui pericol, Icarus. Ranile provocate de soare te ard in contact cu apa sarata, dar sentimentul de a te fi intors acasa e cel mai puternic balsam.
Apa devine tot mai mica, aerul pe care-l respiri te readuce acolo unde trebuia sa fii, cu picioarele pe pamant. Iti dai seama cat de rapid s-a petrecut totul si nu poti cuprinde cu mintea tot ceea ce ai trait. Te-ai vazut sus si apoi ai cazut, doar ca sa fii prins si intors acolo de unde a pornit calatoria ta. Vezi tu, tot ceea ce e frumos trece tare repede. La fel se intampla si in cazul a ceea ce este rau.
Ai invatat ceva nou astazi. Acum… Ia-o de la capat, Icar, spune-ti povestea altfel de acum inainte.
submitted by Illustrious-Age-377 to amscrisasta [link] [comments]


2024.02.18 22:37 alex_maxim_19 Zero Kelvin

Nemișcat în timp, zero Kelvin,
Urmele caută să le întorci,
Să înaintezi, riști să provoci,
Ignorându-mi recea îndrumare,
Marșul miilor de pene glaciare,
Țintind orbește, vor pământul,
Iubirea mea din cer le dă drumul,
Finalul act al unei halucinații,
Răceala-ncet scârțâie-n articulații,
Istovit... trag cerul peste mine,
Gânditor pe veci între ruine,
Unde pleci când penele-ncep să cadă
Lin?
submitted by alex_maxim_19 to amscrisasta [link] [comments]


2024.01.14 00:49 drainbamage1111 Dungeon24 Days 12-16

Dungeon24 Days 12-16
Only a handful more rooms to finish up this floor and progress the characters to level 2
submitted by drainbamage1111 to Dungeon23 [link] [comments]


2024.01.03 19:53 KrystainGD My explorer got drunk

My explorer got drunk submitted by KrystainGD to u/KrystainGD [link] [comments]


2024.01.02 17:47 KrystainGD Can't even live on Canary without being able to use light mode

Can't even live on Canary without being able to use light mode submitted by KrystainGD to windowsbugs [link] [comments]


2023.10.29 13:55 nintendofan23456678 Not really a BSoD, but I found this iPad error at a display at my local Target.

Not really a BSoD, but I found this iPad error at a display at my local Target. submitted by nintendofan23456678 to PBSOD [link] [comments]


2023.10.06 21:32 superphannacho CAN I use my dryer while the washer part is missing?

This is the condition of my washedryer currently.
The gear at the bottom was misaligned, I let my landlord know and they got a technician to come fix it. he took out the whole washer and said he’d be back in a week with the part. fine. i went to the laundromat.
Now I want to dry my clothes without paying $$. I know the answer is I SHOULDN’T use it because I will be liable if anything happens and theoretically it could start a fire or something but it works fine.
I’ve checked all the disconnected wires and they all have plastic housing except 2 which i have electrical taped over. The washer is leaking where it would connect to the drum so if the dryer needs to drain there’s a pan there that I have been periodically dumping anyway. I’m fine with being held responsible for anything happening. I also think it’s unlikely that anything will happen.
Is there anything I’m not thinking of that I should check or may make me change my mind?
submitted by superphannacho to HomeImprovement [link] [comments]


2023.08.02 23:49 Kcorleone One angry wife later but the CRTs are now set up😎 #theboys

One angry wife later but the CRTs are now set up😎 #theboys submitted by Kcorleone to crtgaming [link] [comments]


2023.07.06 04:48 Rainbowbrite_1983 Box of disappointment

Box of disappointment
So got my hubby the chicken pad Thai for an easy dinner, and after hearing that the coconut chicken thighs had gone down in quality I raised an eyebrow about this meal kit. It was on sale for $8.99 and there were 2 mushroom slices, barely a few crumbles of chicken breast, and rice noodles aren’t expensive so why can’t there be larger noodle nests? That’s an 8 inch skillet, and you can see the end result fit in one bowl. Not really a meal for two when there is not enough protein for two, just carbs. Pardon the poor wording, my brain is dead today, and on the plus side he did say it tasted good but still not worth the price tag when I can get the same to go with more protein in it.
submitted by Rainbowbrite_1983 to aldi [link] [comments]


2023.04.23 10:41 RemoteSlacker Este vremea să vorbim despre C++

Egregiu cititor,
într-un galimatias electronic ce străbate orbita virtuală a redditului, numeroase spirite brânduşite au îmbrăţişat triunful în reconvertirea profesională, un fenomen de-a dreptul uimitor. Bucolice reușite în ape mărginașe, în sfâșierea simbolică a limbajelor de programare de duzină, aflate în plină efervescență. Adevărata alchimie a reușitei se aseamănă totuși, mai curând, cu o fabulație în oglindă, sugestie a iluziei că programarea este o joacă de copii, o mascaradă tehnologică.
Pătrunzând în inima lumii digitale, C++ (nu C, vă rog să nu vă înşelaţi), acest vârf de lance al limbajelor de programare, acest Hercule modern, a învăluit cu mâna sa de fier sisteme esențiale, fiind o forță călăuzitoare ce ne-a îndrumat spre creația supremă. Aparținători ai acestei confrerii tehnologice, programatorii de C++ sunt cu adevărat mai mult decât ingineri; ei se aseamănă mai curând cu o cabală de savanți cu veleități hermetice, pelerini în templul informaticii.
Trudindu-se în C++, cel ce programare stăpânește devine un adevarat Merlin digital, un astral călător în vastitatea necuprinsă a sistemelor de operare. Tocmai precum un Orfeu al erei moderne, își cântă la harpa codecurilor iar acestea dansează într-un soi de balet matematic. Sunt un eșichier uman, un demiurg al unui nou basm împletit în limbaj binar.
C++ este, în esență, un idiom al neobișnuitelor metafore, al parabolelor savante ce se înalță pe arșita abisurilor digitale, spre a ne face a ne întreba: ce anume este muzica acestei sintaxe și cum vom desluși, într-o zădufire amețitoare, taina ființei sale?
Dar Java...
în acest ireal eșafodaj al limbajelor de programare, nu putem să trecem cu vederea Java, acest Caragiale al erei digitale. Java, cu trăsături potrivite în contrast, se aseamănă cu o caricatură, alături de nobilul și neprihănitul C++.
Când ne întoarcem privirile spre Java, îl zărim în penumbra tehnologică, precum o umbră ce se furișează în noaptea timpului. Java se aseamănă cu o Veneră nefericită, ce-și pierde grațiile și gingășia în favoarea artificiilor uzate și prefăcătoriei. Este o Madonă dezgustată, o caricatură a sublimului, o spălătură desprinsă din versurile eminesciene. A fost odată o muza primitoare, dar și-a vândut sufletul pentru a se lăsa cuprinsă de uitare, într-un colț al aplicațiilor de uzură.
Succesorul său, Java, acel jug astral ce-și înălță voci dulci de sirene în lumea digitală, este un păgân ce-și dăruiește talentele pentru năucitoarele vrăji ale facilității. Este un etern căutător al acceptării în lumea limbajelor de programare, în ciuda urii și disprețului ce îl acoperă ca un giulgiu. Cu zăbavă, își plimbă neajutorarea prin labirintul amăgirii, grăbindu-se să-și adjudece coroana iluzoriei reușite.
Astfel, C++ și Java se întâlnesc în acest ciclu nesfârșit de înalt și divin versus muritor și desuet, două fețe ale aceleiași monede care înfățișează contrastul diametral. Tăcând între măreția lui C++, asemeni unui soare ce răsare peste orizontul științei, și umbra trepidantă a Javei, ce-și coboară întristată privirea spre pământul efemer, ne întrebăm, oare care dintre cele două este destinat să câștige în această luptă titanică? Răspunsul este, fară îndoială, evident.
Ah, C#...
un fel de Iuda al limbajelor de programare, acest enigmatic și enervant personaj al dramei tehnologice. Cu trăsături ce par desprinse din răzvrătirea divină, C# se plimbă cu coada între picioare prin căile digitalului, acolo unde și-a pierdut încrederea în forțele proprii și s-a îndepărtat de esența sa sacrosanctă.
C# a călcat pe cărările ce despart sublimul de trădare, părăsind paradigma virtuții pentru a-și îmbrățișa propria condamnare. Astfel, a ajuns să fie oștire fidelă într-o armată de programe, totodată măcinată de suferința sfâșierii îndepărtării de puritatea primordială.
Acest lingvistic Iuda, care a încălcat încrederea și și-a vândut puritatea pentru treizeci de arginți ai adaptabilității și uzabilității, își câștigă locul în panoplia limbajelor de programare, cântând în duet cu Java un recviem pentru vremurile mult trecute.
C# își poartă aurul trădării pe față, având însă și calități neașteptate, rezonând cu unele dintre vocile contemporane, în speranța că, poate, va fi iertat de oamenii de știință și purtătorii torței tehnologiei. Și totuși, nu putem uita că C# este un personaj misterios și ambiguu, așezat în umbra străvezilor opere ale geniului uman, adunându-și fragmente de putere și abilitate, așteptând momentul potrivit să revendice cu aroganță tronul digital.
Mai presus de toate, C# ne reamintește că un Iuda poate fi în toți și că fiecare dintre noi are puterea să trădeze sau să se răscumpere, să se înalțe sau să se prăbușească în mâlurile compromisurilor tehnologice. Așadar, C# continuă să-și urmeze drumul sinuos, sperând ca într-o zi să-și găsească propria redempțiune într-un loc în care tradarea și gloria se întretaie într-un dans al destinului.
Și acum, vă rog să întâmpinați cu aplauze pe Python,
acest bufon al curții digitale, o caricatură de limbaj ce trăiește într-un teatru de păpuși, înfipt în inima erei tehnologice. Python este un animal dintr-o fabulă de La Fontaine, poate un cameleon al limbajelor de programare, abil în a-și schimba înfățișarea pentru a seduce și a uimi neașteptat publicul.
Cu cârlionții săi, rânjind cu falsă inocență, Python se plimbă prin poveștile copilăriei, gata să-și țese un veșmânt de noblețe din penele unui motan vesel, asistat de un cor de greieri cântând la lună. Este un personaj hilar, asemeni unui iluzionist care se îmbracă în mantia de om serios, dar nu poate fi luat în serios într-un cerc format de inginerii aristocrați.
Acest trubadur al limbajelor de programare își însușește cu vervă întreg repertoriul, dar în sufletul său rămâne mereu un paiață al spectacolului digital. Asemeni unui personaj memorabil din filmul Veronica, Python își ridică piramide pe spatele celor naivi, strecurându-se în fiecare colț al poveștii în care programează.
Python ne întâmpină cu o plecăciune sarcastică, cu ochii săi mijiți de umor și o mână întinsă, ca un arlechin care dansează pe corzile sintaxei și gramaticii. Nu-i putem învinui pe cei ce-l iubesc pentru frumusețea lui efemeră și curcubeul său de șiretlicuri și prăjituri cu ciocolată.
În această întrecere de personaje și valori contrastante, Python își face loc alături de Java și C#, cu sprâncenele lui ridicate și cu pălăria în mână, purtând cu mândrie zorile unui teatru de papuși digital, în care toți se întreabă dacă să râdă sau să plângă la finalul acestui carnaval informatic.
Când cortina teatrului digital se ridică, ne întâmpină JavaScript,
o adolescentă mioapă, nehotărâtă, întruchiparea zbuciumului și ifoselor vârstei de tranziție.
Confruntată cu drame interioare adânci, această mică reprezentantă a limbajelor de programare în vâltoarea maturizării pare să nu reușească să ajungă la nivelul mediocru al Javei, și cu atât mai puțin la ilustra prezență a C++.
Ca o adolescentă ce poartă în spate rucsacul ambițiilor și al deziluziilor, JavaScript rătăcește prin galeriile tehnologiei, în căutarea propriei identități. Este o rebela neînțeleasă de către cei bătrâni și rigizi, într-o lume în care limbajele de programare și-au creat temeliile pe stânca virtuții, nu pe nisipurile mișcătoare ale efemerului și experimentului.
JavaScript își țese cu mâinile trâmbițătoare o pânză de păianjen, vrând să prindă strălucirea îndepărtatei predecesoare Java și să o aducă în sufletul său însetat de succes. Însă, mai devreme sau mai târziu, își dă seama că nu poate să întrețină cu adevărat flacăra pe care o stârnește în noaptea insonmiilor.
În această lume tehnologică tulbure și în derivă, JavaScript rămâne o prezență sfioasă, ce-și desfacă aripile de pasăre Phoenix doar pentru a se zăpăci în firul labirintic al erei digitale. Se ascunde după aparențe și dorințe efemere, încercând să-și îngroape strigătele în noaptea întunericului tehnologic.
Cu ochi în lacrimi și genunchii tremurând, JavaScript se înclină în fața C++, acceptând statutul său, cel de copil care încă nu a prins rădăcinile în pământul fertil al limbajelor de programare celebre. Cu sufletul zdrobit și buzele murmurând un cântec al pelerinilor, JavaScript pășește timid pe cărarea propriei odisei, sperând că va găsi într-o zi lumină și căldură într-o lume digitală zguduită de frământări și disonanțe.
submitted by RemoteSlacker to programare [link] [comments]


2023.02.18 16:05 Acrobatic_Two_1586 My Erasers

My Erasers
My selection of block erasers, in order of favorites (top left) to least favorites (down right).
https://preview.redd.it/5kirqd3zpyia1.jpg?width=4128&format=pjpg&auto=webp&s=2ef81ccee4cd03bf6c8a7a607804e7ddbe867902
submitted by Acrobatic_Two_1586 to erasers [link] [comments]


2023.01.13 18:40 Wizardroll_ Captain Canteen? Found few parts in ui folder of leaked files and merged them together.

Captain Canteen? Found few parts in ui folder of leaked files and merged them together. submitted by Wizardroll_ to tf2 [link] [comments]


2023.01.04 16:56 xhantos Pentel: Cool looking new Ain 'break resistant' leads in new black cases! (At the same pricing, are they to replace Ain Stein leads eventually? 🤔)

Pentel: Cool looking new Ain 'break resistant' leads in new black cases! (At the same pricing, are they to replace Ain Stein leads eventually? 🤔) submitted by xhantos to sharppencils [link] [comments]


2022.11.14 04:24 Frosty_FoXxY Would A Custom Cutout Work? For My New PC Im building?

Would A Custom Cutout Work? For My New PC Im building? submitted by Frosty_FoXxY to pcmasterrace [link] [comments]


2022.09.21 08:53 hydromarinepower New Ship Machinery are Now Available from Vessel - M.V. MAESTRO UNIVERSE IMO - 8400036

MAIN ENGINE
* Maker - MAK
* Type - 8 M 552NO.OF 8 CYLINDER unclean tag
KW-4897RPM-500
* TURBO CHARGER-BBC unclean tagType-VTR-501-2P
* GOVERNOR - WOODWARD
*TYPE -PGAP/NO-8573-337S/NO-1890367RPM-585-940
*OMD - VISATRON
*TYPE -VN 115/87 EMCS/NO-1107014827Art-NO-10600
*GEAR BOX -REINTJES
TYPE - VA 4940S/NO-51260KW-4900RPM-500
REDUCTION-2.393:1wt-8700Year-1986
*SHAFT GENRATOR-STAMFORD unclean tag
*TURNING GEAR-MAK unclean tag
MAIN ENGINE SPARES
*liner -01 pc * piston road-01 PC
* head - 01 PC * piston - 01 PC
*valve cas-04 PC *injector-03 PC
*roker arm-01 pc *feual pump- 01 pc
OIL PURIFIER
[1]MAKER - ALFA-LAVAL 03 unit
*TYPE -MOPX 207 SGT-24-60S/NO-403289596
RPM-1700-1800COUNTER 142-150 RPM
*penal-ALFA-LAVAL-EPC-41 03 PC
[2]MaKER - ALFA-LAVAL
*TYPE -MAB 104 B-24-60/4108-5S/NO-4032897
RPM-1700-1800
HEAT PACK
*Maker -ALFA-LAVAL 03 Unite
*Type -EHMKW-40A.NO-1761635-92S/NO-18352HZ-60
TEMP-160 CPRES-1.5 mpa-15 barVOLT-440
year-2005
FUEL SUPPLY UNIT
*Maker -ALFA-LAVAL
*Type -ECM 1200 PES/NO-FM0522663A.NO-569171
*Penel-ALFA-LAVAL-EPC-50B
*Motti filter-ALFA-LAVAL
*Model - FM 150 DE 126A05S/NO-F 3477-05PRES-15 bar
TEMP-160 C
*fuel oil pump-IMO Type-ACE 025L3 NTBP 02 PC
DIESEL GENRATOR
* Maker -MERCEDES BENZ-KOSAN SES 03 unit
*Model -OM 424 AE/NO-002353/54/55KVA-390
PRM-1800NO OF 12 cylender V type
*TURBO CHARGER-KKK unclean tag
*(1) Alternator - STAMFORD 02 PC
*Type -MSC534CKVA-406.3VOLT-440/254HZ-60
AMPS-533RPM-1800PF-0.8
S/NO-J8085/2/3
*(2)Alternator-STAMFORD
*TYPE - HCM534C2KVA-450AMPS-590.5HZ-60
KW-360VOLT-440PF-0.80RPM-1800
S/NO-A16G297443
DG SPARES
*stor sper bylot *stor lock
EMERGENCY GENERATOR
*MAKER- DAIMLER-BENZMARCEDEZ BENZ
*Model -OM 352 AS/NO-KW-78RPM-1800
MOTOR NO-352. 900-400-795533
* Alternator - STAMFORD unclean tag
AIR COMPRESSOR
[1] Maker - J.P.SAUER &SOHN
* Type - WP 45L s/no-101706rpm-1770kw-11.5
CAPA-62 M³/hPRES-30 barYear-2009
*Motor-DORMOTType-VB-160-4kw-11AMP-22.3
VOLT-440HZ-60RPM-1465PF-0.85
[2]Maker -J.P.SAUR & SOHN
*Type-WP 45L-300S/NO-95626capa-60 M³/h
PRES-30 barkw-11rpm-1770Year-2007
DECK AIR COMPRESSOR
* Maker-TMC-TAMROTOR (SEOWON COMPRESSOR)
* Type -TMC 14-8 EANAS/NO-F016982rpm-3480
CAPA-104.4 m³/hPRES-8 barkw-13
VOLT-440HZ-60wt-335 kgYear-2011
FRESH WATER GEN.
*Maker -HANSUN
*Model -FWG-2S/NO-FWG20-1161VOLT-440
CAPA-20 ton/dayyear-04-2008
*PPM PENEL-UNI-SAFE
*salinometer - SL6005
*EJECTOR PUMP-HANSUN
*Model-CDLF65-20-2FSLLCS/NO-0008402780
CAPA-65 m³/hth-44 mRPM-3500kw-15
REF COMPRESSOR
[1] Maker - SABROE
* Model - CMO 16S/NO-D.G.-F071002REF-R134A-404A-417A
[2]Maker -BITZER 02 unit
*Type -VYS/NO-1295100107CAPA-12.7-28.6 m³/h
PRES-19-23 barRPM-310-700
*Type -vS/NO-25912258
RPM-1450CAPA-129 m³/h
LATH ROOM
* LATH MACHINE- (room lock)
*DRIL MACHINE-
STEERING GEAR
* Maker -FRYDENBO
*TYPE -HS-187.02S/NO-5301
*HYDRAULIC PUMP-FRYDENBO 02 PC
*Type -PE 2-SNE 210-46S/NO-2565year-1986
HYDRAULIC PUMP
* Maker - NORWINCH 04 PC
* Type - SV6AS/NO-0516218SPES-W 1225714
*Maker - ALLWEILER 04 pc
*Type -SNE 210 R 46S/NO-P 7850577CAPA-214 l/min
RPM-1750PRES-50 barkw-22year-1985
*HYDRAULIC POWER PACK-RICKMEIER GMBH
DECK WINCH
*MORING WINCH-NORWINCH unclean tag
*ANCHOR WINCH-HYDROALIC unclean tag
*Motor-HYDROALICMaker-NORWINCH unclean tag
LIFE RAFT
*MAKER-VIKING
*TYPE -20DK+CAPA-20 PERSONS/NO-11729243Year-2013
*Type -6DK+CAPA-6 PERSONS/NO-11120497Year-2009
*DAVIT- SWL 01 ton 02 pc
OILY WATER SEPERATOR
* Maker - MAHLE NFV
* Type - MPEB-VT-1CAPA-1 M³/hPRES-3.5 bar
S/NO-N08/457-1wt-390 kgYear-2009
*PENEL-DECKMA HAMBURG-OMD-2005
HEAT EXCHANGER
* Maker - ALFA-LAVAL 02 unit
* Type - AM20-FMS/NO-30100-20109Year-1985
*Type -P2HBM-104-0000-NSKW-36Year-1985
*Type -P2HBM-145-0000-NSKW-500Year-1985
BOLL & KIRCH FILTER
*Maker -BOLL&KIRCH
*Type -6.61.07 GR 15S/NO-3667924/01A
PRES-10 bartemp-80 cyear-1998
BOILER
[1] Maker - VITORON-200 unclean ag
*OIL BURNER- BENTONS
*Type -B40FABR.NO-2050823CAPA-9.0-29.5 kg/h
VOLT-230HZ-50year-2008
[2]Maker-VITORON
*OIL BURNER- BENTONStype-B45F.NO-2211135
CAP-8.5-45.5 kg/hvolt-400Year-2010
LIFE BOAT
[1]Maker - LIFE BOAT- 02 ps CAPA-28 PERSON
SIZE-6.40X2.40X0.97
PROVISION CRANE
* Cap - S.W.L - 5 ton 02 pc
OVERHEAD CRANE
*CAPA- ELECTRIC CHAIN BLOCK
*CAPA-1 ton
ANCHOR & CHAIN
* ANCHOR - AC 14wt-3150 kg pc-2 sper 01 pc
* CHAIN DIA - 52/53 MM
[1]SEA WATER PUMP -KOSAN SVANEBOJ A/S
ALL PUMPS
*Type -NIP 125A-XLBFS/NO-30363CAPA-180 M³/hTH-20 MRPM-1750Year-1985
[2]LT WATER PUMP-KOSAN
*Type -MNIP 125B-XLGS/NO-30367CAPA-230 M³/hTH-25 MRPM-1750Year-1985
[3]HT PUMP- KOSAN
*Type -NIP 100B-XLGS/NO-30365CAPA-120 M³/hTH-30 MRPM-1750Year-1985
Hydro Marine Power completes requirement of OEM products with instant availability at very low prices which is essential opportunity for all the Vessels who are in need. We take care of all the working materials by testing and servicing them as required. The material is later stocked and supplied. We are providers of “Perfect Machinery at Competitive Pricing in Minimum Time”.
Do check out our list for other products like these at our websites and blogs.
http://marine-machinery-and-spares-updates.blogspot.com/
https://www.instagram.com/hydromarinepowe
https://www.facebook.com/hydromarinepowe
www.hydromarinepower.com
Contact us for any queries, we’d be happy to help you!
With Warm Regards,
Hydro Marine Power.
Match Factory Compound,
Moti Talav Rd, Bhavnagar. 364001.
Gujarat, India.
contact@hydromarinepower.com
submitted by hydromarinepower to u/hydromarinepower [link] [comments]


http://activeproperty.pl/