Hoe kan t dat ik geen afb zie bij ping

TokkieFeesboek

2016.03.05 13:21 allmyfriendsaredead_ TokkieFeesboek

Dat hep gestaan op Feesboek! Kijk ook eens op /wappiesinhetwild /stickerstakker /poldersocialisme
[link]


2022.09.14 22:29 Th3_Accountant zuinig

De Nederlandse variant van frugal, deel hier al je tips en vragen over het besparen van geld
[link]


2018.12.01 10:56 not_surr_yet Vrijwilligers van Diggie

Diggie is de coolste plek van de wereld, allemaal dankzij deze bende extreem leuke, lieve, gemotiveerde, enthousiaste en sexy vrijwilligers!
[link]


2024.05.22 00:00 Big_Improvement_5788 Motor rijden in de winter?

Hallo allemaal, ik heb afgelopen week mij eerste motorrijles gehad. Ik kan nu al niet wachten om een motor te kopen. Ik zit alleen met een dilemma in mijn hoofd. Ervan uitgaande dat ik mijn rijbewijs rond de herfst binnen heb en genoeg geld gespaard heb: heeft het zin om net voor de winter een motor te kopen? Ik zie vaak voorbij komen dat mensen hun motor gedurende de winter ergens stallen en er dus helemaal niet op rijden. Is dat alleen door de gladheid op de weg? Is het door de kou gewoon minder leuk? Ik zou graag met de motor naar mijn universiteit willen rijden gedurende de winter al. Dit zijn wel relatief korte ritjes (20 minuten), is dat schadelijk voor de motor? Excuses voor mijn beperkte kennis, ik ben pas sinds 2 weken compleet geobsedeerd met motoren. Nogmaals de hoofdvraag: is het realistisch om vlak voor de winter een motor te kopen?
submitted by Big_Improvement_5788 to motorfietsen [link] [comments]


2024.05.21 23:41 prutsmuts Rassemblement National breekt met AfD na opmerkingen over de SS, wat doet de PVV?

Het Franse Rassemblement National (voorheen Front National) heeft in de Franse krant libération (link in het Frans met paywall) bekend gemaakt niet meer met de Duitse AfD samen te zullen werken de volgende zittingsperiode van het Europese Parlement («Nous ne siégerons plus avec eux lors du prochain mandat») nadat de lijsttrekker van AfD in een interview de SS probeerde te rehabiliteren door te zeggen dat niet alle SS'ers als crimineel gezien moeten worden. De partij van Le Pen wil al langer van de AfD af, zeker nadat duidelijk werd dat mensen binnen die partij (waaronder lijsttrekker Maximilian Krah) banden hebben met Rusland en China. (Iets wat Le Pen natuurlijk onacceptabel vindt)
Na deze scheur in de extreemrechtse ID-fractie is natuurlijk de grote vraag: wat doet de PVV? Gaan ze mee met RN, die volgens de peilingen de grootste partij in het EP zal worden, of blijven ze met AfD in ID? En ook een grote vraag is of het RN lukt een nieuwe (extreem)rechtse fractie te beginnen en hoe er omgegaan zal worden met deze nieuwe fractie. Blijft voor hen het cordon sanitair gelden, zoals voor ID, of wordt het (voor de EVP) acceptabel met ze samen te werken, zoals bij ECR?
(Frans artikel (Le Monde) met meer informatie, waar ik wel de paywall wegkreeg. Helaas werkt de pagina helemaal door google translate halen niet, dus zal ik in de comments een vertaling van de tekst zetten.)
submitted by prutsmuts to Politiek [link] [comments]


2024.05.21 23:20 i-am-always-cold ik ben zo moe en ik kan geen hobbies volhouden

ik ben sinds vorig jaar september begonnen met drumles. het is eens in de twee weken een half uurtje. dit deed ik omdat ik iets van routine probeerde te creeëren in mijn leven en dan iets meer om handen had, plus ik dacht dat het mijn mentale gezondheid wel zou helpen. ik vind drummen echt super leuk maar ik kan me er gewoon niet meer toe zetten om te oefenen. ik ben zo moe en ik heb nergens zin in, ik heb al meerdere keren lessen afgezegd wat vervelend is voor mezelf en voor mijn drum leraar. maar ik heb ook zo'n gevoel van dat als ik niet geoefend heb het ook niet zo veel zin heeft om te gaan. daarnaast kost het veel geld en ik heb al geen baan dus is het zonde als ik lessen skip. ik weet echt niet wat ik moet doen. als ik drummen opzeg heb ik niks meer in de week waar ik op een vast moment heen ga (ik sport wel eens sporadisch) en wordt het heel moeilijk om zonder hulp nieuwe nummers te leren, als ik dat uberhaupt zou doen. maar ja ook als ik wel les heb lukt het niet om te oefenen en skip ik soms lessen dus allebei de opties voelen kut. daarnaast word ik echt super verdrietig en moet ik huilen als ik er aan denk dat ik de lessen zou stoppen omdat ik dan niks meer heb, en het zou betekenen dat mn hoofd te fucked up is om gewoon normale leuke dingen te doen. ik heb met heel veel dingen moeite om ze vol te houden, routines te creeëren, verplichtingen staan me tegen, of ik verlies snel interesse. maar met drummen voelt het nog extra naar omdat een leraar afhankelijk is van mij en ik van hem. weet echt niet wat ik moet doen alles voelt zo verschrikkelijk
submitted by i-am-always-cold to AutistischLaagland [link] [comments]


2024.05.21 22:48 mirage2101 Comfortabele reis/vliegtuig kleding en andere tips

Het vakantieseizoen barst weer los! Ik zit zelf momenteel op Mallorca lekker aan het zwembad met een glaasje Sangria. Na een lange dag van OV, luchthavens en huur auto’s zat ik me af te vragen waarom ik in godesnaam een spijkerbroek aan doe tijdens het reizen. Ik zie veel dames in legging en dat lijkt me eigenlijk veel comfortabeler. Behalve dat er niet echt een heren equivalent is?
Dus maak ons allemaal blij en deel je geheimen! Hoe maak jij je reis comfortabeler? Wat draag je? Wat neem je mee? Hoe overleef je vertraging?
Om af te trappen: Laagjes, shirt, hoodie, jas. Voorbereid op alle omstandigheden.
Op veel vliegvelden zijn vip lounges waar je mits ze niet te druk zijn tegen betaling ook naar binnen mag. Grotere vliegvelden hebben douches en zelfs hotelkamers die je voor een paar uur kan huren.
Vliegtuigen zijn vies, maar je schoenen uit doen is wel heel erg fijn. Neem een paar goed plat vouwbare sloffen mee voor lange vluchten.
submitted by mirage2101 to nederlands [link] [comments]


2024.05.21 22:43 itinsightsNL "Verwoestende cyberaanval op drinkwater onthuld - Lees nu!"

.
Verwoestende cyberaanval op drinkwater onthuld - Lees nu!
De afgelopen jaren zijn cyberaanvallen steeds vaker in het nieuws. Bedrijven, overheden en zelfs ziekenhuizen zijn slachtoffer geworden van deze digitale aanvallen. Maar nu is er een nieuw doelwit aan het licht gekomen: drinkwater.
Volgens een recent persbericht van de EPA (Environmental Protection Agency) is er een verwoestende cyberaanval uitgevoerd op verschillende drinkwaterfaciliteiten in de Verenigde Staten. Deze aanval heeft plaatsgevonden in februari 2024, maar is nu pas aan het licht gekomen.
In dit artikel lees je meer over deze aanval en wat de mogelijke gevolgen hiervan zijn.
De cyberaanval
De cyberaanval was gericht op verschillende drinkwaterfaciliteiten in de Verenigde Staten. Hierbij zijn verschillende systemen gehackt, waaronder de systemen die de hoeveelheid chemicaliën reguleren die toegevoegd worden aan het drinkwater.
Hierdoor was het mogelijk dat de hoeveelheid chemicaliën in het drinkwater aangepast kon worden. Hoewel er geen meldingen zijn van daadwerkelijk vergiftigd drinkwater, is het duidelijk dat de gevolgen van deze aanval verwoestend hadden kunnen zijn.
Reactie van de EPA
De EPA heeft naar aanleiding van deze aanval direct een waarschuwingsbericht gestuurd naar alle drinkwaterfaciliteiten in de Verenigde Staten. Hierin wordt aangeraden om hun systemen te controleren en eventuele verdachte activiteiten te melden.
Daarnaast heeft de EPA aangekondigd dat er een onderzoek gestart wordt naar deze aanval. Er wordt samengewerkt met verschillende cybersecurity experts om de oorzaak van de aanval te achterhalen en te voorkomen dat dit in de toekomst weer kan gebeuren.
Gevolgen voor de toekomst
Deze aanval laat zien dat ook drinkwaterfaciliteiten niet veilig zijn voor cyberaanvallen. Dit zorgt voor grote zorgen bij zowel de autoriteiten als de algemene bevolking. Als een cyberaanval daadwerkelijk succesvol is en de hoeveelheid chemicaliën in het drinkwater aangepast wordt, kunnen de gevolgen catastrofaal zijn.
Het is dan ook belangrijk dat er meer aandacht en maatregelen genomen worden om zulke aanvallen te voorkomen. Dit geldt niet alleen voor drinkwaterfaciliteiten, maar ook voor andere vitale infrastructuur zoals energienetwerken en ziekenhuizen.
Conclusie
De cyberaanval op drinkwaterfaciliteiten in de Verenigde Staten is een verontrustende gebeurtenis die laat zien dat niemand veilig is voor cyberaanvallen. Het is belangrijk dat er meer maatregelen genomen worden om zulke aanvallen te voorkomen en dat er meer aandacht komt voor cybersecurity in vitale sectoren. Hopelijk zal dit incident dienen als een wake-up call voor meer bewustwording en actie.
https://itinsights.nl/2024/05/21/verwoestende-cyberaanval-op-drinkwater-onthuld-lees-nu/
https://itinsights.nl/wp-content/uploads/2024/05/IT_Insights_Image_TV2.png
submitted by itinsightsNL to ITInsightsNL [link] [comments]


2024.05.21 22:41 itinsightsNL "ONTMASKERD: Waarom elektrische auto's nog niet aanslaan bij consumenten"

.
De verkoopcijfers van Li Auto, een Chinese producent van elektrische auto's, vielen de afgelopen tijd tegen. In het eerste kwartaal van dit jaar verkochten ze slechts 220 voertuigen, terwijl ze mikten op een aantal van 500. Dit is geen goed nieuws voor het bedrijf, maar ook niet voor de elektrische auto-industrie in het algemeen. Want waarom lijken consumenten nog niet warm te lopen voor elektrische auto's?
De afgelopen jaren is er steeds meer aandacht gekomen voor elektrische auto's. Ze worden gezien als de toekomst van mobiliteit, aangezien ze geen schadelijke uitstoot hebben en bijdragen aan een beter milieu. Toch lijken veel consumenten nog niet overtuigd te zijn van de voordelen van deze voertuigen.
Een belangrijke reden hiervoor is de prijs. Elektrische auto's zijn over het algemeen duurder dan auto's op benzine of diesel. Hoewel ze op de lange termijn voordeliger kunnen zijn vanwege lagere onderhouds- en brandstofkosten, is de initiële aanschafprijs voor veel mensen nog te hoog. Daarnaast zijn er nog niet genoeg betaalbare opties op de markt.
Een ander struikelblok voor consumenten is de actieradius van elektrische auto's. Hoewel deze de afgelopen jaren flink is verbeterd, zijn veel mensen nog bang om zonder stroom te komen staan tijdens een lange rit. Ook is het opladen van een elektrische auto niet altijd even gemakkelijk, aangezien er nog niet genoeg laadpalen zijn en het opladen lang kan duren. Dit kan een belemmering vormen voor mensen die veel kilometers maken.
Daarnaast is er ook nog onzekerheid over de ontwikkeling van de technologie. Hoewel elektrische auto's steeds beter worden, zijn er nog steeds vragen over de levensduur van de batterijen en de beschikbaarheid van reserveonderdelen. Dit maakt consumenten terughoudend om te investeren in een elektrische auto.
Tot slot speelt ook het gebrek aan kennis en voorlichting over elektrische auto's een rol. Veel mensen zijn nog niet goed op de hoogte van de voordelen en mogelijkheden van deze voertuigen. Hierdoor blijft het voor hen een onbekend terrein en kiezen ze liever voor wat ze al kennen: een auto op benzine of diesel.
Het is duidelijk dat er nog een aantal obstakels overwonnen moeten worden voordat elektrische auto's echt doorbreken bij het grote publiek. Zo moeten de prijzen omlaag en de technologie verder worden verbeterd. Daarnaast is het belangrijk dat er meer voorlichting komt, zodat mensen beter geïnformeerd zijn over de mogelijkheden en voordelen van elektrische auto's.
Hopelijk zullen deze ontwikkelingen in de toekomst bijdragen aan een grotere acceptatie van elektrische auto's en kunnen we uiteindelijk de omslag maken naar duurzamere mobiliteit. Tot die tijd zullen we geduld moeten hebben en afwachten hoe de elektrische auto-industrie zich verder ontwikkelt.
Bronnen: - https://www.bloomberg.com/news/articles/2024-05-20/li-auto-sales-disappoint-amid-tepid-demand-for-pure-electric-car - https://www.consumentenbond.nl/auto/de-voordelen-van-elektrisch-rijden - https://www.ad.nl/auto/waarom-het-nog-steeds-zo-lastig-is-om-elektrisch-te-rijden~a5f635f3/
https://itinsights.nl/2024/05/21/ontmaskerd-waarom-elektrische-autos-nog-niet-aanslaan-bij-consumenten/
https://itinsights.nl/wp-content/uploads/2024/05/IT_Insights_Image_BB53.png
submitted by itinsightsNL to ITInsightsNL [link] [comments]


2024.05.21 22:39 itinsightsNL "Verrassend nieuws: AI veiligheid wordt topprioriteit op Seoul summit!"

.
Verrassend nieuws: AI veiligheid wordt topprioriteit op Seoul summit!
Het is geen geheim dat kunstmatige intelligentie (AI) een steeds grotere rol speelt in ons dagelijks leven. Van slimme assistenten tot zelfrijdende auto's, AI is overal om ons heen. Maar met deze groeiende invloed van AI komt ook de zorg over de veiligheid ervan. Daarom heeft het Verenigd Koninkrijk aangekondigd dat het AI veiligheid bovenaan de agenda zal zetten tijdens de Seoul summit in 2024.
De toenemende zorgen over de veiligheid van AI-modellen zijn niet ongegrond. De afgelopen jaren hebben we verschillende incidenten gezien waarbij AI systemen verkeerde beslissingen namen, met soms verstrekkende gevolgen. Denk bijvoorbeeld aan het ongeluk met een zelfrijdende Uber-auto waarbij een voetganger om het leven kwam. Deze incidenten hebben aangetoond dat er nog veel verbetering nodig is op het gebied van AI veiligheid.
Daarom is het een positieve ontwikkeling dat het Verenigd Koninkrijk met dit initiatief komt. Tijdens de Seoul summit zal het VK aandringen op het stellen van strengere veiligheidseisen voor AI-modellen. Dit is een belangrijke stap in de goede richting om de veiligheid van AI te verbeteren.
Een van de belangrijkste aspecten van AI veiligheid is transparantie. Het is cruciaal dat bedrijven en organisaties die gebruikmaken van AI-modellen open en eerlijk zijn over hoe deze modellen werken en welke data ze gebruiken. Op die manier kunnen eventuele fouten of vooroordelen in de modellen worden opgespoord en aangepakt.
Een ander belangrijk punt is verantwoordelijkheid. Wie is er verantwoordelijk als een AI-model een verkeerde beslissing neemt? Dit is een ingewikkelde vraag die nog niet duidelijk is beantwoord. Het Verenigd Koninkrijk zal tijdens de Seoul summit pleiten voor meer duidelijkheid en verantwoordelijkheid op dit gebied.
Het is goed om te zien dat er nu al stappen worden genomen om de veiligheid van AI te verbeteren. Maar dit is slechts het begin. Het is belangrijk dat ook andere landen en organisaties zich bij deze inspanningen aansluiten. Alleen door samen te werken en strengere eisen te stellen aan AI veiligheid, kunnen we ervoor zorgen dat de voordelen van AI niet ten koste gaan van de veiligheid van mensen.
Tot slot is het ook van belang dat er voldoende aandacht wordt besteed aan de ethische aspecten van AI. Het gebruik van AI kan namelijk ook leiden tot vooroordelen en discriminatie. Het Verenigd Koninkrijk zal tijdens de Seoul summit ook aandacht vragen voor dit belangrijke onderwerp en pleiten voor meer ethische richtlijnen voor het gebruik van AI.
Kortom, het Verenigd Koninkrijk neemt met dit initiatief een belangrijke rol in het verbeteren van de veiligheid van AI. Dit is een belangrijke stap in de goede richting en hopelijk zullen andere landen en organisaties volgen. Laten we samenwerken om ervoor te zorgen dat AI veilig en verantwoord wordt gebruikt. Want alleen dan kan AI echt een positieve impact hebben op onze samenleving.
Bron: https://www.bloomberg.com/news/articles/2024-05-19/uk-to-push-firms-on-safety-in-ai-models-at-seoul-summit
https://itinsights.nl/2024/05/20/verrassend-nieuws-ai-veiligheid-wordt-topprioriteit-op-seoul-summit/
https://itinsights.nl/wp-content/uploads/2024/05/IT_Insights_Image_BB77.png
submitted by itinsightsNL to ITInsightsNL [link] [comments]


2024.05.21 22:37 itinsightsNL "Verkiezingen in 2024: Ontdek hoe AI de democratie verandert!"

.
Verkiezingen in 2024: Ontdek hoe AI de democratie verandert!
De komende jaren zullen de verkiezingen in de Verenigde Staten drastisch veranderen door de opkomst van AI technologieën. Dit is te danken aan een ambitieus project genaamd "2024 Election Officials Role-Playing AI Democracy" in de staat Arizona, waarbij AI wordt ingezet om de rol van kiezers, kandidaten en verkiezingsfunctionarissen te simuleren. Dit experiment is uniek in zijn soort en heeft als doel om te ontdekken hoe AI kan bijdragen aan een eerlijker en efficiënter verkiezingsproces. In dit artikel bespreken we de details van dit project en wat de mogelijke impact ervan kan zijn op de toekomstige verkiezingen.
Het project "2024 Election Officials Role-Playing AI Democracy" is een initiatief van de Arizona State University en het bedrijf Democracy 2024. De deelnemers aan dit project zijn AI-systemen die zijn getraind om de rol van verschillende partijen in een verkiezingsproces te spelen, zoals kiezers, kandidaten en verkiezingsfunctionarissen. Door deze simulaties in een realistische omgeving uit te voeren, hopen de onderzoekers meer inzicht te krijgen in de rol van AI bij verkiezingen en hoe deze technologie kan bijdragen aan een beter verkiezingsproces.
Een van de belangrijkste doelen van dit project is om te onderzoeken of AI kan helpen bij het verminderen van ongelijkheid en discriminatie in het verkiezingsproces. AI-systemen hebben namelijk geen vooroordelen en kunnen dus objectievere beslissingen nemen dan menselijke verkiezingsfunctionarissen. Dit kan voorkomen dat bepaalde groepen kiezers worden benadeeld en kan leiden tot een eerlijker verkiezingsproces.
Een ander voordeel van het gebruik van AI bij verkiezingen is de efficiëntie. AI-systemen kunnen enorme hoeveelheden data verwerken en sneller beslissingen nemen dan mensen. Dit kan het verkiezingsproces versnellen en ervoor zorgen dat de uitslagen sneller bekend zijn. Daarnaast kan AI ook helpen bij het detecteren van fraude en het beveiligen van het verkiezingsproces.
Hoewel dit project veelbelovend klinkt, zijn er ook zorgen over de mogelijke risico's en nadelen van het gebruik van AI bij verkiezingen. Zo kan het vertrouwen in het verkiezingsproces afnemen als mensen het gevoel hebben dat hun stem niet meer telt door de invloed van AI. Daarnaast is er een risico dat AI-systemen bepaalde vooroordelen overnemen van de data waarop ze zijn getraind, wat kan leiden tot ongelijke behandeling van bepaalde groepen kiezers.
Hoewel er nog veel vragen zijn over de impact van AI op verkiezingen, is het project "2024 Election Officials Role-Playing AI Democracy" een belangrijke stap in de richting van een beter verkiezingsproces. Het zal interessant zijn om te zien wat de resultaten van dit project zijn en hoe AI in de toekomst kan bijdragen aan een eerlijker en efficiënter verkiezingsproces.
In conclusie, de verkiezingen in 2024 zullen een stuk anders verlopen dan we gewend zijn door de opkomst van AI technologieën. Het project "2024 Election Officials Role-Playing AI Democracy" in Arizona zal een belangrijke rol spelen in het ontdekken van de mogelijkheden en uitdagingen van het gebruik van AI bij verkiezingen. Het is cruciaal dat we deze ontwikkelingen kritisch blijven volgen en ervoor zorgen dat de toepassing van AI bij verkiezingen op een verantwoorde en eerlijke manier gebeurt.
https://itinsights.nl/2024/05/20/verkiezingen-in-2024-ontdek-hoe-ai-de-democratie-verandert/
https://itinsights.nl/wp-content/uploads/2024/05/IT_Insights_Image_TV42.png
submitted by itinsightsNL to ITInsightsNL [link] [comments]


2024.05.21 22:37 PersonalDinner7 Uit dienst tijdens ziekte met VSO

Ik ben inmiddels ruim een jaar in de ziektewet ivm burnout. Nu begint er een fase waar er rustig aan ruimte is voor reïntegratie. Het probleem is, dat ik dat absoluut niet wil bij mijn huidige werkgever. Het is voor mij al lange tijd duidelijk dat ik in een andere sector aan het werk wil. Daarnaast zijn de werkzaamheden die beschikbaar zijn volgens mijn arbeidstechnisch onderzoek, zeker niet werkzaamheden waar ik vanuit mijn perspectief beter van ga herstellen, laat staan de verstoorde arbeidsverhouding met mijn werkgever.
De positieve noot is, dat ik een reïntegratie/opleidingstraject ben tegen gekomen wat perfect past. Het voorziet in zowel reïntegratie mogelijkheden, omscholing en plaatsing bij een nieuwe werkgever. Probleem is dat ik de kosten zelf niet kan betalen. (Dit zorgt er tevens voor dat ik niet langer bij mij huidige werkgever hoef te reïntegreren)
Issue is, dat mijn werkgever dit alleen voor mij wil betalen, als ik zo snel mogelijk uit dienst ga, en gedurende de opleiding (6 maanden) mijn inkomsten vanuit de WW krijg. Zij willen dus dat ik een VSO onderteken, waarmee ik mij deze maand nog beter meld, en dat ik per juli dan uit dienst ben.
Een jurist die ik gesproken heb, raadt dit af, omdat ik blijkbaar met een degelijke situatie grote kans heb dat het UWV een WW uitkering weigert. Ik ben namelijk formeel nog helemaal niet hersteld en kies er dmv een VSO zelf voor om uit dienst te gaan en dus zonder werk te zitten.
Ideale constructie zou zijn dat ik gedurende het reïntegratie traject nog in dienst zou zijn, en daarna, wanneer ik hersteld ben, kan ik me beter melden en uit dienst gaan. Maar mijn werkgever gaat hier niet mee akkoord als ik de opleiding vergoed wil hebben.
Is er een manier te bedenken om het juridisch in te dekken dat ik evengoed aanspraak kan maken op een WW uitkering, ondanks dat ik op papier (lees: volgens arboarts) nog niet hersteld ben?
Aan de ene kant is dit namelijk een perfecte kans om goed en duurzaam te reïntegreren en direct omgeschoold te worden, aan de andere kan kan ik niet zonder inkomen gedurende die periode en kan ik zelf de kosten ook niet betalen. Het is een grijs gebied om ziek uit dienst te gaan, dat is me duidelijk, maar zijn hier mogelijkheden te bedenken?
Dank alvast voor suggesties.
submitted by PersonalDinner7 to juridischadvies [link] [comments]


2024.05.21 22:19 Tjeerdmk Veiligheid op hoge trap

Veiligheid op hoge trap
Ik heb Dyi rolluiken besteld om op de kozijnen aan te brengen van onze bovenste verdieping. Gezien ik best handig ben leek mij dit een goede manier om zo wat kosten te besparen. Ik had er echter even niet goed bij stil gestaan dat deze kozijnen zich op een hoogte van ca 9meter bevinden, en dat ik dat toch wat spannend vind op de ladder. Heeft iemand tips of tricks?
Ik ben tegelijk een beetje zoekende of ik het kan uitbesteden, maar heb so far enkel 1 offerte hiervoor gekregen die ik te belachelijk duur vond. Dus vandaar toch maar weer het idee om het zelf te doen.
submitted by Tjeerdmk to Klussers [link] [comments]


2024.05.21 22:13 Odd-Stock-6529 Werken in het basisonderwijs

Voor wie werkt in het basisonderwijs: hoe bevalt dat?
Wat is er leuk, waar word je blij van? Wat is er niet leuk? Hoe weegt dit op tegen het leuke gedeelte? Er wordt vaak gesproken over 'werkdruk'. Hoe ervaar jij dat? Waar zit de werkdruk voor jou? Hoeveel tijd ben je wekelijks kwijt aan je werk? (met inachtneming van alles wat je in de avond of je weekend doet ter voorbereiding) Wat realiseren mensen zich niet over het beroep van leerkracht? Wat moeten toekomstige leerkrachten weten over het werken in het onderwijs?
Ik overweeg de zij-instroom te gaan doen en wil zo veel mogelijk informatie om goed af te wegen of het het juiste beroep is voor mij. Dus ik ben benieuwd naar alles wat je mee kan geven over het beroep van leerkracht.
Ervaringen met de zij-instroom (of zij-instroom collega's) zijn ook zeer welkom.
submitted by Odd-Stock-6529 to werkzaken [link] [comments]


2024.05.21 21:49 gmix1688 Hoe vaak worden vrouwen lastig gevallen, en hoe ver gaat dat?

Ik zie bij het uitgaan regelmatig mannen die net iets te smerig/patserig doen richting vrouwen.
Ook als ik na of voor het uitgaan met een groep loop waar ook vrouwen inzitten, vragen mannen regelmatig om een nummer of maken ze opmerkingen, vaak zegt de vrouw in kwestie dan dat ik (of een ander persoon uit de groep), haar vriend ben, en dan laten ze het meestal wel rusten.
Soms vraag ik me af hoe lang die mannen door blijven gaan als ik of iemand anders er niet bij zou zijn. Iemand die daar een antwoord op heeft?
submitted by gmix1688 to nederlands [link] [comments]


2024.05.21 21:49 Lower-Yoghurt-6649 Ingangsdatum strafblad na bezwaar

Hoii ik heb een vraagje. Op 12 december 2021 heb ik een verkeersbord gestolen toen ik 19 jaar oud was. De agent gaf toen aan dat ik ik geen strafblad kreeg als ik direct het bord terug zou krijgen. Ik heb vervolgens een boete gekregen voor baldadigheid op de openbare weg, wat wel een strafblad is. Vervolgens ben ik in mei 2022 in bezwaar gegaan hiertegen omdat ik dacht dat ik mocht vertrouwen op wat de agent tegen mij zei. Ik heb nu drie weken niet mijn postbus gecheckt, en zie dat ik vorige week de terechtzitting bij de kantonrechter heb gemist. Ik dacht eerst dat de ingangsdatum van mijn strafblad het moment dat ik de boete in eerste instantie kreeg zou zijn. Maar nu ik op internet lees snap ik niet zo goed op welk moment het nu ingaat. Is dat pas op het moment dat de uitslag van de kantonrechter binnen is? Dat zou namelijk 2,5 jaar na de gebeurtenis zijn en ik dacht eigenlijk dat ik omdat ik onder de 23 jaar was er al vanaf zou zijn. Ik heb de uitslag nog niet binnen maar wil graag weten wat de gevolgen zouden zijn voor de ingangsdatum van mijn strafblad. Alvast bedankt!
Groetjes
submitted by Lower-Yoghurt-6649 to juridischadvies [link] [comments]


2024.05.21 21:43 itinsightsNL "Is China klaar om terug te slaan? Ontdek de details!"

On
"Is China klaar om terug te slaan? Ontdek de details!"
Sinds het begin van het jaar 2024 zijn er spanningen tussen China en de Europese Unie ontstaan. De EU heeft namelijk besloten om een onderzoek in te stellen naar mogelijke staatssteun voor Chinese bedrijven in de vliegtuigindustrie. Dit heeft China niet in goede aarde gevallen, en het land heeft nu gedreigd met mogelijke vergeldingsmaatregelen. Wat is hier precies aan de hand en wat kunnen we verwachten? In dit artikel duiken we in de details van deze spanningen en de mogelijke gevolgen.
Het begon allemaal met een onderzoek van de EU naar Chinese bedrijven die betrokken zijn bij de productie van vliegtuigen. Deze bedrijven zouden mogelijk oneerlijke concurrentievoordelen hebben gekregen van de Chinese overheid, wat zou kunnen leiden tot verstoring van de markt. Dit heeft geleid tot een diepgaand onderzoek naar mogelijke staatssteun. Echter, China laat het hier niet bij zitten en heeft nu gedreigd met tegenmaatregelen.
Volgens China zijn de beschuldigingen van de EU ongegrond en gebaseerd op politieke motieven. Het land stelt dat de EU zelf ook staatssteun verleent aan haar eigen bedrijven, en dat het onderzoek naar China een vorm van protectionisme is. Daarnaast waarschuwt China voor mogelijke gevolgen als de EU daadwerkelijk maatregelen neemt. Dit kan bijvoorbeeld leiden tot handelssancties of beperkingen van Europese bedrijven in China.
Aan de andere kant verdedigt de EU haar onderzoek en stelt dat er concrete aanwijzingen zijn van mogelijke staatssteun aan Chinese bedrijven. Dit zou een schending zijn van de internationale handelsregels en moet daarom onderzocht worden. Daarnaast benadrukt de EU dat haar onderzoek geen politieke motieven heeft en dat zij zich aan de regels houdt.
Deze spanningen tussen China en de EU zijn niet nieuw. De afgelopen jaren zijn er vaker handelsconflicten geweest tussen beide partijen, met name op het gebied van staal en technologie. De vraag is nu of deze nieuwe ontwikkelingen zullen leiden tot verdere escalatie en welke gevolgen dit kan hebben voor de handelsrelaties tussen China en de EU.
Wat betekent dit alles voor de IT-sector? De vliegtuigindustrie is een belangrijke sector voor IT-bedrijven, aangezien technologie een cruciale rol speelt in het ontwerpen en produceren van moderne vliegtuigen. Als de spanningen tussen China en de EU verder oplopen, kan dit ook gevolgen hebben voor de samenwerking en handel op het gebied van technologie. Dit zou kunnen leiden tot hogere kosten en vertragingen in de ontwikkeling en productie van IT-oplossingen voor de vliegtuigindustrie.
Op dit moment is het nog afwachten wat de uitkomst zal zijn van het onderzoek en hoe China zal reageren op mogelijke maatregelen van de EU. Het is in ieder geval duidelijk dat beide partijen niet van plan zijn om toe te geven en dat er nog verhitte discussies zullen volgen. Voor de IT-sector is het belangrijk om deze ontwikkelingen nauwlettend in de gaten te houden en eventuele gevolgen te anticiperen.
In conclusie, de spanningen tussen China en de EU over mogelijke staatssteun in de vliegtuigindustrie nemen toe en er wordt nu zelfs gedreigd met mogelijke tegenmaatregelen. Dit kan ook gevolgen hebben voor de IT-sector, met name op het gebied van technologie in de vliegtuigindustrie. Het is nog afwachten hoe deze situatie zich verder zal ontwikkelen, maar één ding is zeker: de IT-sector zal niet onaangeroerd blijven door deze ontwikkelingen.
https://itinsights.nl/2024/05/20/is-china-klaar-om-terug-te-slaan-ontdek-de-details/
https://itinsights.nl/wp-content/uploads/2024/05/IT_Insights_Image_BB74.png
submitted by itinsightsNL to ITInsightsNL [link] [comments]


2024.05.21 21:41 itinsightsNL . "Studenten vinden bizarre bug in wasmachines - Lees snel verder!"

with the E-E-A-T
"Studenten vinden bizarre bug in wasmachines - Lees snel verder!"
Onlangs hebben studenten van de Universiteit van Illinois een opmerkelijke ontdekking gedaan. Tijdens het gebruik van de wasmachines op de campus, kwamen ze erachter dat ze niet alleen hun vieze kleding konden wassen, maar ook toegang hadden tot de persoonlijke gegevens van medestudenten. Een onschuldige wasbeurt veranderde hierdoor in een privacy-nachtmerrie.
De studenten ontdekten dat door de softwarefout van het bedrijf CSC Serviceworks, de gegevens van gebruikers toegankelijk waren via de wasmachines. Dit bedrijf is verantwoordelijk voor het beheer en onderhoud van de wasmachines op de campus. Het bleek dat de machines verbonden waren met een netwerk en zo de persoonlijke informatie van gebruikers, zoals naam, adres en telefoonnummer, konden tonen.
De ontdekte bug is niet alleen opmerkelijk, maar ook zorgwekkend. Studenten voeren vaak vertrouwelijke gegevens in op gedeelde computers en apparaten, zoals studieopdrachten en persoonlijke documenten. Het feit dat deze informatie nu toegankelijk was voor iedereen die de wasmachines gebruikte, is een ernstige inbreuk op de privacy van de studenten.
Het lek is inmiddels gedicht door CSC Serviceworks, maar de impact van deze fout is groot. De studenten die de bug hebben ontdekt, hebben aangegeven dat ze hopen dat er door dit incident meer aandacht wordt besteed aan de veiligheid van gedeelde apparaten en de bescherming van gebruikersgegevens.
Het is belangrijk dat bedrijven en organisaties die verantwoordelijk zijn voor het beheer van dergelijke apparaten, zoals wasmachines en printers, ervoor zorgen dat de privacy van gebruikers gewaarborgd blijft. Dit kan bijvoorbeeld door het implementeren van sterke beveiligingsmaatregelen en regelmatige updates van de systemen.
Het is goed om te zien dat studenten alert zijn op dit soort beveiligingslekken en dat zij deze melden. Zo kunnen problemen snel opgelost worden en kan verdere schade voorkomen worden. Het is dan ook belangrijk dat bedrijven openstaan voor feedback en dit serieus nemen om de veiligheid van hun gebruikers te waarborgen.
Dit voorval laat wederom zien hoe belangrijk het is om bewust om te gaan met het delen van persoonlijke informatie en om altijd alert te zijn op mogelijke beveiligingsrisico's. Hopelijk zullen deze inzichten door dit incident leiden tot meer bewustwording en verbetering van de veiligheid op dit gebied.
https://itinsights.nl/2024/05/20/studenten-vinden-bizarre-bug-in-wasmachines-lees-snel-verde
https://itinsights.nl/wp-content/uploads/2024/05/IT_Insights_Image_TV77.png
submitted by itinsightsNL to ITInsightsNL [link] [comments]


2024.05.21 21:38 itinsightsNL "India verlaagt T-bill-verkoop met verbluffende reactie op schuldaankopen"

On Lighthouse
India verlaagt T-bill-verkoop met verbluffende reactie op schuldaankopen
India heeft onlangs aangekondigd dat het de verkoop van T-bills zal verlagen, nadat er een matige reactie was op hun schuldaankopen. Dit nieuws komt als een verrassing voor velen, omdat T-bills meestal erg populair zijn bij investeerders vanwege hun lage risico en hoge liquiditeit. Laten we eens kijken naar wat deze aankondiging precies inhoudt en wat het kan betekenen voor de Indiase economie.
De introductie van T-bills (Treasury Bills) is een manier voor de Indiase overheid om geld te lenen van investeerders. Het werkt als een IOU, waarbij de overheid een schuldbewijs uitgeeft voor een bepaald bedrag dat op een later tijdstip zal worden terugbetaald met een vooraf vastgestelde rente. T-bills staan bekend als een veilige investering, omdat ze worden gegarandeerd door de overheid en ze hebben een korte looptijd, meestal tussen de 3 maanden en 1 jaar.
De verkoop van T-bills is altijd al een belangrijke bron van inkomsten geweest voor de Indiase overheid, maar dit jaar hebben ze te maken gehad met een "verbluffende" reactie van investeerders op hun schuldaankopen. Volgens Bloomberg heeft de overheid slechts 88% van de geplande T-bill-verkoop in april kunnen voltooien, vergeleken met 95% vorig jaar. Dit is een duidelijk teken dat investeerders terughoudender zijn geworden om geld uit te lenen aan de overheid.
Deze terughoudendheid kan te wijten zijn aan verschillende factoren, waaronder de huidige economische situatie in India en de onzekerheid vanwege de aanhoudende COVID-19 pandemie. De Indiase economie heeft te maken met een zwakke groei en een hoge schuldenlast, wat investeerders kan afschrikken. Daarnaast hebben veel investeerders hun aandacht verlegd naar aandelen en andere beleggingsmogelijkheden, waardoor er minder vraag is naar T-bills.
Als reactie op deze verbluffende reactie heeft India aangekondigd dat ze de verkoop van T-bills zullen verlagen met 30% voor de maand mei. Dit is een duidelijk signaal dat de Indiase overheid zich bewust is van de veranderende omstandigheden en probeert hierop te anticiperen. Door de verkoop van T-bills te verlagen, proberen ze de vraag te stimuleren en de prijzen op een acceptabel niveau te houden.
In conclusie, het nieuws dat India de verkoop van T-bills zal verlagen na een matige reactie van investeerders is zeker verrassend. Dit kan wijzen op onzekerheid en terughoudendheid van investeerders vanwege de huidige economische situatie en onzekerheid als gevolg van COVID-19. Het is belangrijk om de ontwikkelingen in de gaten te houden en te zien hoe de verlaagde verkoop van T-bills de Indiase economie zal beïnvloeden.
https://itinsights.nl/2024/05/19/india-verlaagt-t-bill-verkoop-met-verbluffende-reactie-op-schuldaankopen/
https://itinsights.nl/wp-content/uploads/2024/05/IT_Insights_Image_BB19.png
submitted by itinsightsNL to ITInsightsNL [link] [comments]


2024.05.21 21:37 Chronicbias Review Maandelijkse Album Uitwisseling (mei)

Heeft iedereen een album gekregen van z'n partner deze maand?
Volgende maand wil ik koppels maken met andere muzieksmaken.
Tips voor je review: Probeer je best te doen voor je review! Probeer het album 2 keer op een verschillende dag te beluisteren. Het hoeft natuurlijk geen professionele review te zijn, maar doe je best om op te schrijven wat je wel/niet leuk vindt aan het album dat je hebt gekregen. - Benoem voor welke artiest en album je een review schrijft en van wie je het album hebt gekregen. - Cijfer voor jou.
Als je wilt uitpakken met je review, wat extra tips: - Schrijf iets over de muziek zodat een mee lezer weet of het album eventueel iets voor de mee lezer kan zijn. Dus bv genres / soort zang / instrumenten / voor fans van etc. Mocht je hier niet goed in zijn is het geen probleem. - je favoriete nummers en waarom (beschrijf het nummer). - cijfer algemeen (Als je het niet tof vind kan je het dus een laag cijfer geven, maar als je wel hoort dat het goed gedaan is kan je voor het cijfer algemeen een ruime voldoende geven).
Agenda: 13 mei: gekoppeld aan andere redditor. Daarna overleg met degene aan wie je gekoppeld bent welk album je gaat reviewen. 21 mei: post in metaalfanaten genaamd 'Review Maandelijkse Album Uitwisseling (mei)' voor je reviews + neem contact met mij op indien je nog niks gehoord hebt van je partner 1 juni: review posten of eerder (liefst zodat een mee lezer kan lezen voor welke muziekliefhebber het album misschien een tip is + je favoriete nummer + cijfer voor jou en cijfer algemeen)
Wil je ook mee doen? Dat kan volgende maand weer. Aan het einde van de maand / begin nieuwe maand kan je commenten in de aanmeldpost.
Link naar de discord van metaalfanaten
Hier kan je je review voor augustus mee lezen Hier kan je je review voor september mee lezen Hier kan je je review voor oktober mee lezen Hier kan je je review voor november mee lezen Hier kan je je review voor december mee lezen Hier kan je je review voor januari mee lezen Hier kan je je review voor februari mee lezen Hier kan je de reviews voor maart mee lezen Hier kan je de reviews voor april mee lezen
De aanmeldpost voor deze maand (waar je meer info kan lezen over de aanmelders van deze maand) De koppels voor mei
submitted by Chronicbias to metaalfanaten [link] [comments]


2024.05.21 20:55 PizzaLikerFan Coalities federaal niveau

Lijst coalities + peilingen
VB: 26 PVDAPTB: 20 NVA: 19 PS: 18 MR: 14 CD&V: 10 Vooruit: 10 Open VLD: 10 LE: 9 Ecolo: 8 Groen: 4 DéFI: 1
Ik heb Vlaams Belang overal weggelaten bij de officiële, ook al staat er Vlaams-Nationalisten. Laten we eerlijk zijn, dat gaat niet gebeuren.
kan zijn da ik nen kleine typefout gemaakt heb ergens, of een rekenfoutje :(
Arizonacoalitie (regenboogcoalitie): 90/150 zetels (NVA, PS, Vooruit, MR, Open VLD, CD&V, LE) Ge kunt ook maximum 1 van Vooruit, MR, Open VLD, CD&V, LE weglaten voor een nog altijd Arizonacoalitie meerderheid)
Bourgondische coalitie (paars-geel) 71/150 zetels (NVA, PS, Vooruit, MR, Open VLD) momenteel niet mogelijk als het aan de peilingen ligt.
Jamaicaanse coalitie (Naamse coalitie) 55/150 zetels (MR, Open VLD, CD&V, LE, Groen Ecolo) lmao als ge denkt da dit ga gebeuren op federaal vlak
Kiwicoalitie (rooms-groen) 31/150 zetels (CD&V, LE, Groen, Ecolo) same lmao
Klassieke tripartite 71/150 zetels (PS, Vooruit, MR, Open VLD, CD&V, LE)
Linkse coalitie 60/150 zetels (PVDAPTB, PS, Vooruit, Ecolo, Groen)
Mechelse Coalitie 74/150 zetels (NVA, MR, Open VLD, CD&V, LE, Ecolo, Groen)
Olijfboomcoalitie (verkeerslichtcoalitie) 59/150 zetels (PS, Vooruit, CD&V, LE, Ecolo, Groen)
Paars (voor de peuters hier, rood+blauw=paars) 52/150 zetels (PS, Vooruit, MR, Open VLD)
Paars-Groen 64/150 zetels (PS, Vooruit, MR, Open VLD, Groen, Ecolo)
Paars-Groen-Geel 83/150 zetels (NVA, PS, Vooruit, MR, Open VLD, Groen, Ecolo)
Raketcoalitie (Mastercardcoalitie) 66/150 zetels (NVA, PS, Vooruit, CD&V, LE)
Rood-Groen (watermoencoalitie/klaprooscoalitie) 41/150 zetels (PS, Vooruit, Ecolo, Groen)
Rood-Rood (dus 0 eigenlijk :/ ) 48/150 zetels (PVDAPTB, PS, Vooruit)
Rooms-Blauw (oranje-blauw) 43/150 zetels (MR, Open VLD, CD&V, LE)
Rooms-Rood 47/150 zetels (PS, Vooruit, CD&V, LE)
Turquoise 36/150 zetels (MR, Open VLD, Groen, Ecolo)
Vivaldicoalitie (rood-groen-oranje-blauw) 83/150 zetels (PS, Vooruit, MR, Open VLD, CD&V, LE, Ecolo, Groen)
Om af te sluiten zou ik mijn mening willen geven over de mogelijke coalities die je hier ziet, liefst heb ik da VB mee doet maar realisme is realisme en da ga nie gebeuren, dus ik hoop het liefst op een Arizonacoalitie want ik mag de groenen echt niet
submitted by PizzaLikerFan to Belgium2 [link] [comments]


2024.05.21 20:48 Ok_Fortune_9149 Wat is het nog steeds koud!

Even op z'n Nederlands over het weer mekkeren hoor. Maar man man man, ligt het aan mij of is het nog steeds gewoon best koud. Ik heb de verwarming uitgezet een paar weken geleden, maar zit nu te denken om hem gewoon weer aan te zetten. Heb het gewoon nog steeds koud bijna Juni.. Ik hoop dat we een lange nazomer krijgen want tot nu toe is het pek met veren. Hebben jullie het ook nog koud?
edit: Het is hier zeker geen 28 graden, zoals ik lees bij sommige van jullie. Buiten 16 graden. Binnen zal het ook rond die temperatuur zijn. Maar ik zet 's winters ook wel rustig de verwarming op 23, dus ik zal wel een koukleum zijn.
submitted by Ok_Fortune_9149 to nederlands [link] [comments]


2024.05.21 20:45 Illustrious_Piano_49 Voorbereiding op gesprek - ontslag

Ik besef me goed dat ik in een enorme luxepositie zit ten opzichte van sommigen in deze subreddit, maar ik zit met het volgende: ik ga volgende week voor het eerst in mijn leven ontslag nemen, want ik heb een leuke nieuwe baan gevonden. Wat zeg ik, wat doe ik, hoe zullen ze reageren? Ik was van plan het volgende te zeggen: "Goedemorgen , kan ik u even persoonlijk spreken? (En dan lopen we naar haar kantoor). Ik heb een nieuwe baan gevonden waar ik per 1 juli kan beginnen. Dus hierbij wil ik aangeven dat ik ontslag neem." - Hoe zal dat gesprek verder verlopen? - Wat moet ik nog meer zeggen? - Ik wil ook graag in de laatste week van mijn opzegtermijn nog vrije dagen opnemen. Kan dat in hetzelfde gesprek of moet ik daar later op terugkomen?
Ik ga het sowieso ook nog via de mail herhalen, met HR in CC, zodat ik alle afspraken zwart op wit heb en het zelf ook kan teruglezen, want soms kan ik me door spanning later niet alles meer goed herinneren van dit soort moeilijke gesprekken.
submitted by Illustrious_Piano_49 to AutistischLaagland [link] [comments]


2024.05.21 20:43 Ibraa97_ Wat kan ik verdienen als junior Functioneel Beheerder?

Via een recruiter zal ik worden aangeboden bij 2 bedrijven als Functioneel Beheerder. Ik (M26) heb bijna de HBO AD IT Service Management opleiding afgerond met 1 jaar algemene werkervaring en ik wil graag weten wat ik zou kunnen verdienen als junior. De recruiter vroeg al eerder om een salarisindicatie en ik zei dat ik minimaal €2900-€3000 zou accepteren. Echter zag ik in de vacature bij bedrijf A dat het salaris in de schaal begint bij €3400 voor de functie als Functioneel Beheerder MS365 en bij bedrijf B hebben ze nog geen schalen (die komen wel) maar hij vertele wel dat ze doorgaans goed betalen en hele goede secundaire arbeidsvoorwaarden hebben. De functie bij bedrijf B is Functioneel Beheerder SAP (Functioneel SAP Consultant).
Ik wil ook niet laag gaan inzetten als dat 2e bedrijf ook misschien wel €3500 zou accepteren bij wijs van spreken. Wat zou een reëel salaris zijn voor iemand met mijn profiel als Functioneel Beheerder onderverdeeld in 3 categorien, MS365, SAP (of een ander ERP pakket), een ITSM tool of andere software?
submitted by Ibraa97_ to nederlands [link] [comments]


2024.05.21 20:43 itinsightsNL "Slecht nieuws voor investeerders: topaandeel Thames Water afgeschreven!"

On the SEO test
Slecht nieuws voor investeerders: topaandeel Thames Water afgeschreven!
Het gaat niet goed met het Britse waterbedrijf Thames Water. De grootste investeerder, de Canadese vermogensbeheerder Algonquin Power & Utilities Corp, heeft aangekondigd dat zij hun aandeel in het bedrijf volledig afschrijven. Dit komt als een klap in het gezicht voor alle andere investeerders.
Deze ontwikkeling is een gevolg van de toenemende crisis bij Thames Water. Het bedrijf is al jarenlang in opspraak vanwege slecht beheer en hoge tarieven voor de consumenten. De topman van Algonquin Power & Utilities Corp, Ian Robertson, heeft in een verklaring laten weten dat de problemen bij Thames Water blijven aanhouden en dat het niet langer verantwoord is om hierin te investeren.
Deze afschrijving heeft grote gevolgen voor alle andere aandeelhouders van Thames Water. Het aandeel van Algonquin Power & Utilities Corp was namelijk goed voor bijna 30% van de totale aandelen van het bedrijf. Hierdoor daalt de waarde van het aandeel van Thames Water aanzienlijk en zullen ook andere investeerders verlies lijden.
Deze ontwikkelingen laten nogmaals zien hoe belangrijk goed management en transparantie binnen een bedrijf zijn, zeker in de publieke sector. Thames Water is al jarenlang onder vuur vanwege slecht beheer en hoge tarieven voor de consumenten. Dit heeft geleid tot verschillende boetes en kritiek vanuit de overheid en consumentenorganisaties. Het is dan ook niet verwonderlijk dat investeerders nu hun handen aftrekken van dit bedrijf.
Deze afschrijving van Algonquin Power & Utilities Corp zal ook een domino-effect hebben op andere investeerders. De kans is groot dat meer aandeelhouders hun aandelen in Thames Water zullen verkopen, wat wederom zal leiden tot een daling van de aandelenwaarde en verlies voor investeerders.
Deze ontwikkelingen zijn een wake-up call voor Thames Water en de rest van de watersector. Er moet meer aandacht worden besteed aan goed management en transparantie om het vertrouwen van investeerders en consumenten terug te winnen. Het is van essentieel belang dat bedrijven in de publieke sector verantwoordelijkheid nemen voor hun acties en zorgen voor een eerlijke en duurzame bedrijfsvoering.
Al met al is de afschrijving van het aandeel van Thames Water door Algonquin Power & Utilities Corp slecht nieuws voor investeerders en laat het zien dat er werk aan de winkel is voor het waterbedrijf en de rest van de sector. Hopelijk zullen deze ontwikkelingen leiden tot positieve veranderingen en een betere toekomst voor de consumenten en investeerders. Voor meer informatie over de ontwikkelingen bij Thames Water, zie deze bron.
https://itinsights.nl/2024/05/18/slecht-nieuws-voor-investeerders-topaandeel-thames-water-afgeschreven/
https://itinsights.nl/wp-content/uploads/2024/05/IT_Insights_Image_BB96.png
submitted by itinsightsNL to ITInsightsNL [link] [comments]


http://swiebodzin.info