Mare genitalia pics

Youtube Greg Doucette

2019.12.19 22:32 Goingonstrike Youtube Greg Doucette

This subreddit is for all things Greg Doucette as well as fitness, strength, bodybuilding related content.
[link]


2020.03.27 09:06 VeronicaMendes2013 Crossdress_Expression

Cross-dressing is, among other things, a form of artistic self-expression for many. When we cross-dress, we aspire to be someone other than who we are in our normal lives and fantasy definitely plays a role for many of us as well. This sub welcomes all your lovely photos that embody who you are when you are dressed. We won't scrutinize you for using filters. Disclose it if you wish. I've labeled this NSFW but not x-rated. No exposed genitalia or other nudity please. Only tasteful pics.
[link]


2014.04.17 05:39 CantSeeShit For the other kind of stick shifting

[link]


2024.05.14 08:20 Chebelea România mimează reformele din PNRR și a ajuns la un grad de absorbție de 30 la sută cu 2 ani înainte de finalul programului. Spania ne arată cum arată o reformă „adevărată”: soluția „în 4 clicuri” pentru antreprenorii care vor să ia bani europeni

PNRR (Planul Național de Redresare și Reziliență) este cel mai ambițios proiect european de finanțare comună din istoria UE. A fost conceput pentru ca statele membre să poată să recupereze decalajele economice și sociale după pandemie. La acest mecanism s-a adăugat apoi și costul crizei energetice. Dar instrumentul, în sine, a fost creat cu data limită până în 2026, explică într-un interviu pentru Republica Tana Foarfă, expertă în afaceri europene și directoare executivă a Europuls (Centrul de Expertiză Europeană). Acesta spune că România a reușit până acum să obțină „cam 30% din cei 28,5 de miliarde de euro care ne-au fost alocați prin PNRR”.
„Prin PNRR s-a anticipat că va exista și un progres, că nu e suficient doar să revii la statutul inițial de după pandemie. Important e să te și dezvolți, că de asta a fost creat mecanismul, pentru reforme și investiții. Și atunci s-a considerat că 2026 este termenul la care putem să tragem linie, să vedem cum a performat acest instrument temporar, ce a reușit să facă și dacă servește și cum va servi pe viitor ca model”, a mai declarat Tana Foarfă pentru Republica.
- Câți bani poate să atragă și va atrage România până în 2026 din PNRR?
Putem să dăm o cifră legată de câți bani poate să atragă. În schimb, referitor la câți bani va atrage, aici va trebui să vedem un pic cum vor arăta lucrurile. Trebuie să ne gândim puțin la care au fost fondurile alocate până acum din PNRR și să ne uităm cam ce a făcut România din ce avea alocat, cât a putut să să absoarbă și cât a putut să și transforme în proiecte concrete. Și de aici putem să ne dăm seama și de ritmul în care va merge mai departe.
Practic, de la început, noi aveam prin PNRR alocată suma totală de 29,2 miliarde de euro. După aceea a existat o recalculare la un anumit interval și s-au mai adăugat câteva fonduri din REPowerEU. În urma recalculării și cu fondurile care au fost adăugate am ajuns undeva la o sumă similară, mai specific: 28,5 miliarde de euro.
Deci noi în acest moment ne uităm la 28,5 miliarde de euro pe care România le poate accesa prin PNRR, împreună cu REPowerEU. Banii ăștia sunt și granturi, dar și împrumuturi împărțiți aproape egal. Până acum, dacă ar fi să ne uităm doar la componenta de granturi, adică bani care ne revin nouă și pe care nu trebuie să-i dăm înapoi, aveam undeva de accesat cam vreo 14,9 miliarde de euro. Din acestea noi până acum am reușit să încasăm cam vreo 9,4 miliarde euro. Dar cum am reușit să-i încasăm? Păi în 2023, de exemplu, a fost un an în care noi nu am fost capabili să primim niciun ban din PNRR. Deși noi anul trecut trebuia să încasăm undeva la 5,5 miliarde de euro, am reușit performanța să nu putem să depunem cererile de plată la timp și, prin urmare, nici să nu primim finanțările care ne erau alocate asupra acelor cereri de plată.
Deci, cumva câți bani poate să atragă România din PNRR? Avem deja răspunsul: undeva la 29 de miliarde de euro. Câți bani va atrage? Păi dacă mai avem ani din aceștia de pauză și de absență, nu va fi bine pentru noi. Avem, de exemplu, acum o cerere de plată care trebuia undeva prin martie să primească un răspuns final după multiple amânări. La momentul la care vorbim încă nu există niciun fel de răspuns. În acest context, situația este un pic sumbră. Eu ce cred, pragmatic, este că dacă guvernul se mobilizează după alegeri în a putea să ajungă cu PNRR-ul cât de cât la zi până în 2026, maximul ce va putea să facă va fi să absoarbă partea de granturi, adică aceea jumătate din cele 28,5 miliarde de euro.
Pe partea de împrumuturi, eu m-aș bucura din suflet să o putem accesa și pe acesta, dar acest lucru va atrage după sine și o responsabilitate mai mare a guvernului în a înțelege că ne împrumutăm, adică banii respectivi trebuie dați înapoi, și asta înseamnă că în momentul în care investim trebuie să ne gândim că trebuie să scoatem din acele investiții un anumit profit ca să putem să dăm banii respectivi înapoi.
Deci, pragmatic, mi-ar plăcea să văd ca la finalul acestor ani să avem partea de granturi, adică aia nerambursabilă, deja absorbită, iar dacă am ajunge și să completăm prin absorbție până la 28,5 miliarde de euro ar fi extraordinar.
- Suntem în primăvara lui 2024. Cât a absorbit România în acest moment granturi sau împrumuturi din PNRR?
Suntem undeva la un procent de cam 30% din cei 28,5 de miliarde care au intrat și care sunt în acest moment în circulație, adică sunt pe piață și sunt folosiți.
Tot articolul aici : https://republica.ro/romania-mimeaza-reformele-din-pnrr-si-a-ajuns-la-un-grad-de-absorbtie-de-30-la-suta-cu-2-ani-inainte-de
submitted by Chebelea to politica [link] [comments]


2024.05.13 06:39 Chebelea Ciolacu și cetățenii second-hand: îl mai votează moldovenii?

La Timișoara, primul ministru s-a rușinat că e moldovean și a jignit aproape o treime dintre alegători, generalizând în acest fel propriul complex de inferioritate resimțit în Vestul țării.
Prejudecățile despre provinciile istorice persistă la 100 de ani la Marea Unire (1918), mai ales atunci când este vorba despre autoevaluările ardelenilor și superioritatea arogantă de care sunt acuzați. Atunci când s-au unit însă Moldova și Țara Românească (1859), nu existau prea mari diferențe între ele: ambele aveau încă din Evul Mediu nu doar o populație majoritară de aceeași limbă și etnie, ci și instituții similare, iar evoluțiile lor istorice au fost asemănătoare. De ce i-ar fi rușine premierului cu moștenirea lui moldovenească? De ce primul lui reflex, atunci când un jurnalist s-a referit la apartenența lui la spațiul istoric al Moldovei, a fost să se simtă jignit? „Asta e, a venit bănățeanul de Grindeanu să facă Autostradă în Moldova. Buzăul nu e în Moldova și vă rog frumos să nu mă jigniți”, a spus spontan premierul Ciolacu. Mai târziu, după ce și-a dat seama că alegătorii PSD provin în mare măsură din bazinul electoral al acestei regiuni istorice, a încercat să-i convingă că nu a vorbit serios: „Mama era din Tecuci. Deci departe de mine să jignesc pe cineva. Văd că s-a interpretat o glumǎ pe care am făcut-o în Timișoara și unii încearcă să o speculeze politic. Nu a fost nimic peiorativ”. Și-a cerut scuze, dar precizarea a fost la fel de neinspirată ca așa-zisa glumă. Electoratul moldovean înțelege că nu a fost pic de umor la mijloc. Ar fi fost mai onest și mai eficient să spună, am greșit, uneori mă cred mai bun decât moldovenii, dar de fapt nu sunt. Domnul Ciolacu nu are suficientă cultură și încredere în sine și nu are mai deloc umor, ceea ce l-ar ajuta să râdă (mai) natural și să iasă din situații delicate cu mai multă dezinvoltură.
Marcel Ciolacu se dovedește, însă, tot mai mult un candidat artificial, care nu pare să fi fost ales de un partid, ci de un conclav care vrea să-l facă de rușine pe el și formațiunea care îl susține. Are studii îndoielnice și nu vorbește fluent nicio limbă străină. Apoi a vrut neapărat să aibă un certificat de „Luptător cu rol determinant în Revoluția Română”, cu toate că în dosarul său de revoluționar datele se bat cap în cap. Nu poate ține un discurs liber, nu stăpânește subiectele despre care vorbește și deraiază când răspunde cu aplomb unor teme pe care nu le-a exersat cu cei care îl antrenează.
Deputatul USR de Iași Filip Hăvârneanu a anunțat că a sesizat Consiliul Național pentru Combaterea Discriminării (CNCD) privind afirmația lui Marcel Ciolacu că „Buzăul nu e în Moldova şi vă rog să nu mă jigniţi”. Parlamentarul USR se consideră discriminat și crede că mulți alți români din această regiune istorică sunt de acord că declarația premierului e o insultă: „Fapta lui Marcel Ciolacu trebuie considerată contravenție și amendată”.
De ce e gravă gluma lui Marcel Ciolacu? În primul rând pentru că vine de la un prim ministru al României, care își permite să privească de sus populația unei regiuni, ca și cum acești oameni ar fi inferiori Munteniei din care face parte Buzăul. Probabil că ar fi pasibil de amendă de la Consiliul Național pentru Combaterea Discriminării (CNCD), dar acolo PSD și aliații săi au o majoritate covârșitoare. În plus, exisă o speță oarecum similară în care Înalta Curte i-a șters amenda dată lui Klaus Iohannis de CNCD, după formula rămasă celebră „Jo napot kivanok, PSD ('Vă doresc o zi bună, PSD')”, când acuza PSD că vinde Ardealul ungurilor și ironiza limba maghiară. Instanța Supremă a ajuns la concluzia că e o opinie politică spontană, deci nu poate fi amendată. Dar pot oamenii politici spune orice? Și unde ar putea duce patriotismul regional întors pe dos?
Când un prim-ministru se simte jignit că ar fi asociat cu moldovenii, îi face pe aceștia să se simtă cetățeni second-hand. Regiunea Estică a țării a rămas mai puțin dezvoltată în comparație cu Transilvania, de pildă, fiindcă guvernele țării, dominate mai mult de jumătate din perioada post-decembristă de PSD, nu au vrut să investească în Moldova. Ani de zile, baronii social-democrați au dominat județele din Moldova și s-au îmbogățit pe seama comunităților lăsate de izbeliște de la Centru. Poate că moldovenii se vor răzbuna pe primul ministru care se uită de sus la ei și pe partidul lui care nu a avut niciodată vreun plan să scoată regiunea din sărăcie.
https://www.dw.com/ro/ciolacu-%C8%99i-cet%C4%83%C8%9Benii-second-hand-%C3%AEl-mai-voteaz%C4%83-moldovenii/a-68944330
submitted by Chebelea to politica [link] [comments]


2024.05.13 04:18 MOONvMAN Huge shoutout to everyone that helped me complete this set!! Extremely excited for it! Much appreciated everyone and thank you so much!

Huge shoutout to everyone that helped me complete this set!! Extremely excited for it! Much appreciated everyone and thank you so much! submitted by MOONvMAN to Market76 [link] [comments]


2024.05.12 16:34 ShireHorseRider Some days I swear Benny Hill himself spoke to the horses about who will go where when we swap the AM/PM pastures.

Some days I swear Benny Hill himself spoke to the horses about who will go where when we swap the AM/PM pastures.
First off, happy Mother’s Day.
My wife and daughter are 3 hours south at youth show in Columbus. (Pic 2). RIP my momma, gotta do my part to get my wife to her moms while getting my daughter & her mare home after the finals classes.
Anyways right now the barn rotation because my mare (who is in a heat cycle) stays in the barn overnight with her month old filly in the stall with her and the yearlong colt from the other mare stays in the barn.
During the day I bring in the stallion & bred mare.
I’ll typically feee everyone in their stalls and from there I’ve been putting my mare with the stallion for 30mins to breed her back & then bring them both in & let the stallion back out with the other mare.
This morning I have to change things up because of time constraints. I got to let the first two in (stallion and Marie) and he follows Marie right into her stall next to my mare (the one in heat). She does the mare pee, he is squealing, the other mare is there. Complete craziness. I’m super grateful my stallion is chill/well handled. He let me take him my the halter & lead him into his stall.
Then there is trying to coax my mare/filly outside to their food versus in the stall like they are accustomed to. They went out and found the food. Cool? Whatever. I went to let the yearling out to realize my mare was standing perpendicular to the exit and wasn’t gonna move for Titan. He busts a youey (u-turn?) and sticks his head into the bulk feed container. I get his head out of there & he makes a beeline to my mates stall looking for her food dish.
At this point I gather my wits, go outside and ask my mare “over” to which she obliges without lifting her head from her bowl as she pivots to clear the entrance.
I get the yearling out, set some grain for him & after that “quick” shuffle realize I’d have been better off just sticking to the routine less the quick shag for my mare.
Sigh. Happy Mother’s Day to all the hardworking horse moms. As a horse dad your hard work is recognized.
(I think culture & history is the most appropriate tag?)
submitted by ShireHorseRider to Equestrian [link] [comments]


2024.05.12 16:30 iGhostEdd Carrefour be like:

Carrefour be like:
Cutia mică face 12,50 RON (4 conserve). Cutia mare face 19,50 RON (8 conserve). Dacă iei două cutii mici - fiecare cu 4 conserve (deci 8 conserve in total) -, totalul va fi 25 RON. Au tot făcut din astea si cu alte produse, dar normal se pune preț mai mic un pic când e dublă cantitatea, nu?
submitted by iGhostEdd to romemes [link] [comments]


2024.05.12 05:15 Stinky_WhizzleTeats Here's a Tier List for you

Here's a Tier List for you submitted by Stinky_WhizzleTeats to CartoonNetwork [link] [comments]


2024.05.12 01:16 ChubbyGodOdThunder 3 Yeal Old Matthew Maison murdered 2018- ruled homicide yet no justice still

3 Yeal Old Matthew Maison murdered 2018- ruled homicide yet no justice still
TRIGGER WARNING- EXTEME VIOLENCE AND DEATH OF A CHILD
EDITED TO Fix age, he was only 3, and to include more information
Also to clarify, there are NO indications of sexual abuse, just torture and murder.
Police AND coroner both have the case labeled as HOMICIDE, however prosecutor refuses to file charges against the two adults in the home (mother and her boyfriend) at the time of the murder. The boy was viciously beaten, including severe injuries to the genitalia, and then manually asphyxiated.
Location- Port Huron Michigan, USA
Link to the autopsy report- https://imgur.com/a/67L4fxY
Another article- https://www.thetimesherald.com/story/news/2020/03/04/3-year-old-matthew-maison-died-2-years-ago-here-what-we-do-and-dont-know/4794525002/
In 2018, 3 year old Matthew Maison was found dead in the morning by his babysitter in his bed. The mom and her boyfriend left for work, telling the babysitter he was asleep. She called 911 but he was already long dead.
There has been an autopsy, investigation, but no prosecution. Autopsy was signed and released in 2021, stating homicide via beating and strangulation. (attached pic of the autopsy report)
The only 2 in the home at the time were the mother and her boyfriend, and the boyfriend had multiple allegations of child abuse to CPS concerning multiple different children/occasions, including the mother calling CPS for abuse against the child who was murdered, but she later recanted. The entire case is horrific and if you read the autopsy report you will see he was tortured, beaten, including multiple blows to the head, chest, torso, extremities and genitalia, before being manually strangled.
And prosecutors claim there is not enough evidence to prosecute.
submitted by ChubbyGodOdThunder to TrueCrimeDiscussion [link] [comments]


2024.05.11 23:24 ChubbyGodOdThunder 4 year old Matthew Maison murdered in 2018- prosecutors refuse to press charges even after coroner and police classify as homicide

TRIGGER WARNING- EXTEME VIOLENCE AND DEATH OF A CHILD
In 2018, 4 year old Matthew Maison was found dead in the morning by his babysitter in his bed. The mom and her boyfriend left for work, telling the babysitter he was asleep. She called 911 but he was already long dead.
There has been an autopsy, investigation, but no prosecution. Autopsy was signed and released in 2021, stating homicide via beating and strangulation.
The only 2 in the home at the time were the mother and her boyfriend, and the boyfriend had multiple allegations of child abuse to CPS concerning multiple different children/occasions, including the mother calling CPS for abuse against the child who was murdered, but she later recanted. The entire case is horrific and if you read the autopsy report you will see he was tortured, beaten, including multiple blows to the head, chest, torso, extremities and genitalia, before being manually strangled.
And prosecutors claim there is not enough evidence to prosecute.
Subreddit will not allow me to attach pic of autopsy report.
submitted by ChubbyGodOdThunder to RedditCrimeCommunity [link] [comments]


2024.05.11 20:14 ChubbyGodOdThunder 4 year old boy Matthew Maison murdered in 2018- only 2 people in the home at the time

4 year old boy Matthew Maison murdered in 2018- only 2 people in the home at the time
TRIGGER WARNING- EXTEME VIOLENCE AND DEATH OF A CHILD In 2018, 4 year old Matthew Maison was found dead in the morning by his babysitter in his bed. The mom and her boyfriend left for work, telling the babysitter he was asleep. She called 911 but he was already long dead.
There has been an autopsy, investigation, but no prosecution. Autopsy was signed and released in 2021, stating homicide via beating and strangulation. (attached pic of the autopsy report) The only 2 in the home at the time were the mother and her boyfriend, and the boyfriend had multiple allegations of child abuse to CPS concerning multiple different children/occasions, including the mother calling CPS for abuse against the child who was murdered, but she later recanted. The entire case is horrific and if you read the autopsy report you will see he was tortured, beaten, including multiple blows to the head, chest, torso, extremities and genitalia, before being manually strangled. And prosecutors claim there is not enough evidence to prosecute. There is a Facebook page, Justice for Matthew Maison, that if anyone could join and help spread it would be greatly appreciated.
submitted by ChubbyGodOdThunder to UnsolvedMurders [link] [comments]


2024.05.11 19:49 JFScarlett I totally forgot to post my mares birthday pics. She turned 11 years old on May 8th.

I totally forgot to post my mares birthday pics. She turned 11 years old on May 8th. submitted by JFScarlett to Equestrian [link] [comments]


2024.05.09 23:46 Previous_Pop_7136 Lubellion not triggering fusion effect?

Just had an opener that went as follows:
1) Played Supreme sea mare, milling Scheiren and fusing Kiktallos, milling Havnis then fusing MER using The Dark — Hex Sealed Fusion in my hand, with my opponent not having any handtrap trigger options. At this point I would usually set SJ backrow and end turn, but I’ve been having trouble getting Lubellion’s fusion to work midgame lately and haven’t been sure why, so I figured I’s try it now. I linked both into Verte, turned him into branded fusion, pulled out Lubellion using Albaz and another Hex from my deck — at this point I still had 3 cards in my hand. Lubellion came out, and no trigger option occurred; no hand traps, nothing from my opponent, 3 cards still in my hand and a fusion generic+Albaz in my GY to pull out another MER. What gives? I have pics of my endboard and GY, and my opponent still had 5 cards and had triggered no effects as can be seen in the photo if anyone wants me to post it.
submitted by Previous_Pop_7136 to masterduel [link] [comments]


2024.05.08 21:00 WeAreEvolving Old world map on canvas $2.50 on sale day.

Old world map on canvas $2.50 on sale day. submitted by WeAreEvolving to ThriftStoreHauls [link] [comments]


2024.05.08 18:05 StepInternal769 Am ajuns sa ma intristez cand vad fete frumoase pe strada

Salutare grup! A venit si randul meu sa fac o postare despre cel mai popular subiect de pe acest subreddit.
Pretty much, titlul. Am ajuns atat de singur incat ma intristez cand vad o fata frumoasa pe strada. Problema a aparut cam acum un an. Pana atunci eram in mare parte singur, dar nu ma deranja deloc treaba asta, ba chiar imi convenea. Acum, e un pic ciudat, adica in general ma simt ok cand sunt singur, dar mai tare s-a agravat treaba cand ies prin oras.
Ideea e ca mai vad cate o fata care e pe placul meu, dar stiu ca nu ma voi baga cu ea in seama si atunci ma intristez. Nu ma bag cu ele in seama pentru ca am stima de sine destul de scazuta si nici cu vrajeala nu prea o am. Mai ales cand o vad si intr-un loc random, adica , de exemplu, cum m-as putea baga in seama cu o tipa care doar sta langa mine la semafor? (Evident, fara sa par creepy)
Despre mine, daca conteaza: Imediat fac 24, relatie serioasa nu am avut, doar un fling scurf si cateva ons-uri, lucruri care nu m-au satisfacut deloc. Relatie mi-as face daca se iveste oportunitatea, insa nu e scopul meu principal deci nu ma dedic foarte tare, dar nici nu am prea avut bafta cu femeile.
Pe final, as aprecia orice sfat. Deja nu prea mai merge cu mentalitatea “thug it out” intrucat, atunci cand mi se intampla, treaba asta imi cam strica restul zilei si incepe sa mi se intample cam des.
submitted by StepInternal769 to Men_RO [link] [comments]


2024.05.08 13:00 IamtherealMauro Pre-order update (pics)

Pre-order update (pics)
The easy pants and shorts ship tomorrow to the U.S.. Biscotto is packed up and finished. We are just waiting on the linen polos and tees. The tees are basically finished. The polos are in joining. We made some adjustments at the last minute to make the fit better so we are running a couple days behind but everything is expected to be finished before the 15th. Just to back up my story here are pics.
These photos were from yesterday.
Bluefin is a gorgeous color
Navy and Mare tees
Olive in XL
Blue fin with pattern pieces
Today's pics
Polo's in joining
Lightweight B/S being pressed
Pelican being pressed
yellow lightweight B/S being packed up.
We are most certainly getting things accomplished. Next for drops are going to be whammies for sure!
We did have some extra fabric left in the linen. We will make more crews. People have been asking and those will be ready a few weeks from now at the latest.






submitted by IamtherealMauro to wolfvsgoat [link] [comments]


2024.05.08 08:34 MundungusFl Sfaturi si sugestii

Acum 8 luni de zile am facut parte din lay-offs de la o firma mare si momentan sunt pe tusa in cautare de job si sesiuni de invatare.
Background-ul meu este de QA Engineer de aproape 10 ani de zile, cu foarte multe proiecte din toate domeniile unde am activat si am avut responsabilitati care clar nu faceau parte din fisa postului meu. Stiu sa fac mai de toate pe partea de manual si am o buna idee de automation insa niciodata nu am scris eu codul propriu zis.
Ce intrebare am la voi oameni buni, de curand m-am apucat de Java cu scopul automatizarii deoarece piata de IT clar a fost sau este inca in declin, exista vreun roadmap anume pe care il pot parcurge sa invat mai usor sau clasic-ul bag curs si fac sute de exercitii pana sunt toba?
De vreo o luna de zile am cumparat acest ghid de pe Udemy - Java 17 Masterclass: Start Coding in 2024 , nu este un ghid rau, inteleg destul de bine din el, insa cateodata e si confusing un pic pe partea de logica, doar ma intrebam daca exista cai mai bune sa abordez situatia?
Multumesc frumos.

Java 17 Masterclass: Start Coding in 2024

submitted by MundungusFl to programare [link] [comments]


2024.05.07 21:01 coconutcoldbrew best lunging system for top line improvement and overall conditioning?

best lunging system for top line improvement and overall conditioning?
pic for attention
hi!
background: i purchased a (now) 4 year old quarter horse x gypsy vanner mare about a year ago. she tends to be very behind the leg and quite "lazy". i would love to see some engagement from her while lunging and subsequently more top line development. i'm hoping that the strength she develops through lunging will translate into a more forward thinking horse who doesnt fall so much on the forehand.
while riding she doesn't go full "giraffe" but she does sort of just absentmindedly bulldoze around the ring. she's a big girl and i think the idea of coming round and carrying herself is quite foreign. she came from a backyard breeding situation and her old owners just used to hop on her in a halter and pony club kick her around the backyard. i have aspirations of competing up to first or second level at some point so i want to start introducing her to these ideas. she has been fully vetted, teeth done, only works a few days a week, saddle fitter, bridle fitter, body worker, thermal-graphs, great feed, lots of turn out, 24/7 access to hay etc. all the good stuff, the whole nine yards, so i know she's in good health and ready to be asked a bit more of!
i hear a lot of not great stories about the pessoa system and so im looking for some suggestions! i hear equi band/ equi core are really popular but i also want a system that encourages her to come round, so what would be a good supplementary tool? a surcingle + vienna/side reins? what have you guys used that gives that "whole body" workout effect whilst lunging? i'm not familiar with a lot of these tools so please be kind! i love my mare very much and want to make sure she is happy and comfortable!
submitted by coconutcoldbrew to Horses [link] [comments]


2024.05.07 19:52 coconutcoldbrew best lunging system for top line improvement and overall conditioning?

best lunging system for top line improvement and overall conditioning?
pic for attention
hi!
background: i purchased a (now) 4 year old quarter horse x gypsy vanner mare about a year ago. she tends to be very behind the leg and quite “lazy”. i would love to see some engagement from her while lunging and subsequently more top line development. i’m hoping that the strength she develops through lunging will translate into a more forward thinking horse who doesnt fall so much on the forehand.
while riding she doesn’t go full “giraffe” but she does sort of just absentmindedly bulldoze around the ring. she’s a big girl and i think the idea of coming round and carrying herself is quite foreign. she came from a backyard breeding situation and her old owners just used to hop on her in a halter and pony club kick her around the backyard. i have aspirations of competing up to first or second level at some point so i want to start introducing her to these ideas. she has been fully vetted, teeth done, only works a few days a week, saddle fitter, bridle fitter, body worker, thermal-graphs, great feed, lots of turn out, 24/7 access to hay etc. all the good stuff, the whole nine yards, so i know she’s in good health and ready to be asked a bit more of!
i hear a lot of not great stories about the pessoa system and so im looking for some suggestions! i hear equi band/ equi core are really popular but i also want a system that encourages her to come round, so what would be a good supplementary tool? a surcingle + vienna/side reins? what have you guys used that gives that “whole body” workout effect whilst lunging? i’m not familiar with a lot of these tools so please be kind! i love my mare very much and want to make sure she is happy and comfortable!
submitted by coconutcoldbrew to Equestrian [link] [comments]


2024.05.06 20:46 Mioritic_Mystic Aeroportul Internațional Sibiu - gândit pentru orice dar nu pentru oameni.

TLDR: rant despre un aeroport gândit pentru publicitate electorală si nu pentru oameni.
Cu toții am sperat că odată cu investiția in renovare și extindere, aeroportul Sibiu va deveni un spațiu prietenos care să ofere servicii de calitate. L-au extins, l-au renovat iar rezultatul este un proiect care face viața si mai grea celor care ajung sa călătorească, fără o viziune de viitor, fără nicio investiție în estetică. Poate mai puțin domnului președinte care zboară cu avioane private si care ajunge cu antemergători la scara avionului. Dar pentru noi, oamenii de rand treaba sta cam asa:
  1. Accesul pietonal: daca mergi cu autobuzul ai de ocolit cam 1 km pana in stația de autobuz din fata aeroportului, cu toate ca problema ar fi fost foarte simplu de rezolvat. Dar, ce sa faci, n-ai ce sa faci, #numaifitisaraki
  2. Terminalul: lung, si gol, putine magazine, putine locuri unde poți sa bei o cafea, daca ti-e foame…cel mult un sandwich.
  3. Zona de așteptare: un spațiu inutil de înalt, cu aspect industrial fără nici cel mai mic element de design care sa îndulcească aspectul de grajd. Mobiler de tip “jilava”, metalic, fără nicio pretenție de frumusețe, incomod si inutil. Nu ai spațiu unde să poți să lucrezi daca ai nevoie, sau sa-ti încarci telefonul. Băile sunt făcute în același stil brutal, fără pic de estetică, mici, cu putine cabine (cea de bărbați are 2 cabine si 2 urinare - nu știu cum e la doamne, dar daca ar fi sa plece 3 curse in același timp fac pariu ca se va sta la coadă mult si bine). Un magazin duty-free care arată ca un chioșc din obor, si încă un “universal sătesc” de unde poți lua suveniruri și snacksuri la preț de icre negre.
  4. Sistemele de comunicare/ afișare: sublime dar cam lipsesc, ceea ce ma face sa cred ca mai marii județului nu au multă încredere în dezvoltarea economică a aeroportului. Sa mai spunem și că din cauza faptului ca e mare si gol sonorizarea este imposibil de înțeles din cauza ecoului care se crează.
  5. Accesul pentru persoanele cu mobilitate redusă: s-au scris articole, s-a făcut scandal, degeaba, tot asa urci sau cobori din avion, carat pe brațe, umilitor într-o țară civilizată.
  6. Accesul în zona de sosire / recuperare bagaje: pentru că avioanele garează in zona de plecări ești coborât frumos din avion si ai parte de o plimbare pana in capătul terminalului, lucru bun de altfel dupa câteva ore petrecute într-o spațiu mic. Si n-ar fi o problemă mare, dacă in Sibiu ar fi mereu vreme buna. Toata aceasta plimbare este făcută printr-un spațiu neprotejat în niciun fel de intemperii, plouă, ninge, sunt -20° sau +35°? Nasol, te miști mai repede.
  7. Dupa ce în sfârșit aterizezi, îți recuperezi bagajul si scapi de patrulele de poliție de frontieră care legitimează în dreapta si in stânga pe toata lumea (ca suntem intr-un Schengen luat de pe Temu), ieși din terminal sa iei un Uber / Taxi sau sa te mai plimbi 1 km pana în stația Tursib. Afară, prima bandă este rezervată. Probabil doar întâiul ficus al tarii are acces pe banda VIP? Dar odată ajuns afară, ești din nou la mila vremii. Pentru că nu există nici un loc în afara terminalului unde să poți debarca / îmbarca intr-un autoturism ferit de intemperii.
La fel ca multe alte investiții făcute in oraș, si asta este făcută doar ca sa fie, pe principiul “lasă ca merge si asa”. Întregul circuit este prost gândit - de fapt nu este gândit, ești plimbat aiurea si 60% din spațiu este nefuncțional și nefolosit. Nu există nicio grijă pentru oameni, nu există nicio viziune pentru dezvoltare ulterioară, zero interes pentru comfort, funcționalitate și design. Totul este făcut intr-un stil brutal, sovietic.
Rant over!
submitted by Mioritic_Mystic to sibiu [link] [comments]


2024.05.06 20:12 Markhack00 I love that Dwight did this, is he the most financially stable person in the show?

I love that Dwight did this, is he the most financially stable person in the show?
I tried to get a frame without a dorky face but it’s Dwight….
submitted by Markhack00 to DunderMifflin [link] [comments]


2024.05.05 19:08 cineva01 Iisus explică Liberul Arbitru

Domnul: Ți-am sugerat adesea că poate fi util să recunoști conexiuni mai profunde dacă ocazional - prin mâna Mea și, astfel, sub protecția Mea - te gândești mental la această întrebare: Ce ați fi făcut dacă intențiile rele v-ar fi determinat gândurile și acțiunile?
În acest fel veți descoperi multe lucruri care vă rămân ascunse la o observație superficială.
După ce forțele care lucrau împotriva Mea au trebuit să părăsească Cerurile și după ce așa-numitul "zid de lumină" s-a format în jurul fostei lor locuințe, au apărut lumi subtile în afara împărăției Mele eterne; lumi care aveau și au în continuare o strălucire înaltă, dar care nu mai erau Ceruri. Cei dintre cei căzuți care au avut discernământ și-au recunoscut greșeala, s-au pocăit și nu au mai "căzut". Cei neînțelepți și-au continuat lupta împotriva Mea... și au căzut și au căzut și au căzut. În punctul cel mai adânc al căderii, materia a apărut ca forma cea mai condensată.
Orice ființă are nevoie de energie pentru a exista. Și astfel, de la început, apostații s-au străduit să obțină energia dorită de la cei care puteau să-i influențeze și să-i determine astfel să se comporte într-un mod care nu corespundea poruncii Mele de iubire.
"Cine ar face așa ceva?", v-ați putea întreba. "Cine dăruiește de bună voie forța vieții și celor care luptă împotriva iubirii?". Oricine gândește astfel își subestimează foarte mult adversarul și, din cauza ignoranței și a lipsei de iluminare, devine foarte ușor o victimă, un furnizor de energie, fără să-și dea seama.
Și, într-o măsură mai mică sau mai mare, toți oamenii devin astfel de furnizori de energie în cursul vieții lor pe Pământ, ceea ce este inevitabil, deoarece cu o întrupare sufletul, care trăiește atunci într-un mic corp uman, a intrat în domeniul întunericului. " Slavă Domnului ", în sensul cel mai adevărat al cuvântului, că există o contraforță căreia nici cei mai răi seducători nu au cum să i se opună ...
Oricine a vrut să știe acest lucru înainte de întrupare a fost luminat de însoțitorii săi cerești, inclusiv de îngerul său păzitor. De asemenea, este posibil să fi fost sfătuit să mai aștepte puțin înainte de a se întrupa, deoarece circumstanțele pe care le va întâlni vor implica multă muncă și dificultăți.
Cel care este înțelept, va asculta de ajutorul său ceresc, care are o privire de ansamblu. Cu toate acestea, cei care, din diverse motive, simt un impuls real, vor ignora toate sfaturile și recomandările: Se întrupează oricum - și s-ar putea să nu fie o viață ușoară, prin care riscă să "iasă din ea mai rău decât a intrat".
Liberul arbitru se află în centrul motivului pentru care este adesea atât de dificil și pentru care este recomandată atenția pe tot parcursul vieții. Eu i-am înzestrat pe toți - inclusiv pe voi - cu el, deoarece nu am vrut să am alături de Mine sclavi și beneficiari de ordine, ci copii liberi ai iubirii Mele. Am acceptat ca acest lucru să fie asociat cu un anumit risc, pentru că libertatea voinței trebuia și dorea să fie testată și, în cele din urmă, a servit și servește în continuare maturizării și perfecționării copiilor Mei.
"Punctul slab" al liberului arbitru este că poate fi, desigur, folosit și pentru a acționa împotriva legii Mele de iubire. Adversarul Meu și al vostru știe, de asemenea, că nimeni nu face acest lucru de bunăvoie și cu "mintea limpede". Amintiți-vă mereu și mereu de subtilitatea lui și de întrebarea Mea despre cum ați proceda.
Niciun seducător nu-și va dezvălui intențiile de la început, mai ales dacă are suficientă inteligență și mijloacele necesare pentru a le ascunde. Prin urmare, el va începe "cu prudență", își va împărți planul - mai ales dacă intenționează ceva mai mare - în pași mici, prin care primii par destul de inofensivi, astfel încât să nu-i puteți recunoaște ca fiind începutul unei seducții mai mari, planificate.
El va asocia acest lucru cu plăceri pentru tine, îți va mângâia ego-ul, va trezi în tine dorințe ascunse, îți va folosi - abuziv - liberul tău arbitru pentru decizii care, în retrospectivă, se vor dovedi a fi greșite în lumina poruncii Mele de iubire. În acest fel - implicând adesea programe comportamentale anterioare care încă dorm neobservate în tine - te va convinge să te comporți într-un mod pe care s-ar putea să îl recunoști abia mai târziu ca fiind greșit. Atunci nu este prea târziu pentru a-ți corecta comportamentul, niciodată nu este prea târziu, dar s-ar putea să ai deja un drum dificil în urma ta și poate chiar în fața ta.
O altă slăbiciune a liberului vostru arbitru: Ori de câte ori doriți ceva fără a ține cont de legile superioare, conștiința voastră se tulbură într-o măsură mai mică sau uneori chiar mai mare, chiar dacă nu vă recunoașteți deloc rolul în acest lucru, deoarece totul pare să se fi întâmplat și să fi căzut la locul lui de la sine și nu voi ați fost actorii.
Consecințele acestui fapt sunt că nu mai aveți claritatea de dinainte și capacitatea voastră de a lua decizii este limitată, bineînțeles, întotdeauna în raport cu ceea ce faceți. Multe lucruri sunt interceptate de Mine în avans. Atunci intervine mila Mea, căci numai Eu știu ce mai aveți de învățat.
Cu toate acestea, dacă este pentru a vă servi să dobândiți cunoștințe și pentru a vă aduce un pic mai departe în dezvoltarea voastră, atunci se poate întâmpla ca Eu să permit și consecințele unui comportament greșit. Cu toate acestea, acest lucru nu servește niciodată drept pedeapsă, ci ar trebui să vă motiveze în cele din urmă să vă puneți din nou voința în Mine, în conștientizarea salutară că numai Eu - Iubirea - am o privire de ansamblu asupra vieții voastre, că Eu fac totul pentru voi și vă ofer tot ceea ce este bun și corect pentru salvarea și dezvoltarea voastră.
Căci Eu vreau să îi iau pe toți înapoi în brațele Mele cât mai curând posibil.
Acest principiu al seducției a stat la baza căderii și, întrucât s-a dovedit a fi valabil din punctul de vedere al întunericului, a fost păstrat. Și astfel, chiar și astăzi, el face ca oile Mele să se poticnească și să se oprească în dezvoltarea lor, și nu este neobișnuit ca ele să regreseze.
Desigur, detaliile variază de la caz la caz și nu este cazul să fii expus în mod constant la atacuri și ispite la această "scară". Multe lucruri au loc la un nivel inferior. Cu toate acestea, nu este mai puțin periculos pe termen lung, deoarece se întâmplă adesea fără să lase urme imediate, dar poate totuși să se dezvolte într-un comportament negativ în anumite circumstanțe.
Cu toate acestea, faptul că trăiți pe Pământ pe tărâmul forțelor întunecate nu înseamnă că nu există nicio oportunitate de a vă dezvolta aici. Dimpotrivă! Planeta voastră, în special, vă oferă oportunități peste oportunități de a vă dezvolta forța spirituală, nu în ultimul rând pentru că aici vă întâlniți cu mulți alți oameni care sunt oglinzi pentru voi și care vă pot ajuta să vă recunoașteți pe voi înșivă. Fără autocunoaștere, după cum știți, nu există un succes real în schimbare.
Dar ceea ce este și mai important este că tu decizi - nu doar că știi despre asta! - de a lucra la realizarea cunoașterii tale cu puterea Mea, care a fost în fiecare persoană și în fiecare suflet încă de la Golgota.
De nenumărate ori v-am spus că vă iubesc necondiționat. Prin urmare, iubirea Mea nu depinde de nicio performanță din partea voastră; nici de apartenența la o comunitate religioasă sau bisericească.
Eu trăiesc în voi și, prin urmare, puterea iubirii Mele este factorul de susținere în viața voastră. Cu toate acestea, măsura în care aceasta poate deveni eficientă în tine și în viața ta nu depinde de Mine. Privește-te ca pe deschizătorul unei porți glorioase care are puterea să deschidă larg aripile porții, astfel încât puterea Mea să poată curge pe deplin și complet în tine.
Pentru că ai liberul arbitru, ai în mâinile tale și posibilitatea de a deschide poarta și mai larg, dacă este necesar, pentru ca și mai multă binecuvântare și lumină să poată curge în tine. Este o chestiune de conștientizare și, în cele din urmă, de decizie.
Dacă, după cuvintele Mele de astăzi, ați înțeles cât de important este să sfidați pericolele care vă pândesc pretutindeni și dacă doriți să fiți mai vigilenți în viitor și să veniți la Mine mai des decât în trecut, atunci chiar și dorința voastră nerostită de a fi împreună în intimitate va fi suficientă. Mă uit în inima voastră; vă văd punctele forte și punctele slabe, eforturile voastre; vă văd ca pe un învingător și, uneori, și ca pe un învins. Știu totul despre tine, trăiesc în tine!
Începeți lupta! Acum știi cum stau lucrurile în jurul tău, cum stau lucrurile în întreaga lume. Haideți să opunem împreună lumina Mea la tot ceea ce vrea să distrugă și să aducă discordie!
Haideți să o facem în dragoste, în ciuda întregii dureri și a greutăților cu care se confruntă omenirea! Haideți să o facem știind că luăm o poziție pe care spiritul vremurilor nu o poate zdruncina, dar în care toți cei care nu M-au recunoscut încă ca iubire eternă sunt și vor rămâne frați și surori! Amin
submitted by cineva01 to u/cineva01 [link] [comments]


2024.05.05 15:19 Additional-Record812 Numarul mic de specializari la ID

Dupa cum reiese si din titlu ...
Ce parere aveti despre numarul mic/redus de specializari la invatamant la distanta care exista in Bucuresti? Doar 51, dintre care o mare parte se repeta. E un pic cam trist din punctul meu de vedere acest lucru, voiam sa mai aud o parere si din partea altora de aici.
Haters gonna hate :)), ideea e ca eu cred ca se poate invata si la ID sau IFR (la IFR nu prea e constant programul din pacate din cate am observat), asta pentru cei care mai doresc si un job etc.
Zi bună tuturor
submitted by Additional-Record812 to UniRO [link] [comments]


2024.05.05 14:59 FunNo3416 examenul auto ma epuizeaza

Asta e doar un post de vent ig. Din ianuarie m-am inscris la scoala de soferi si am inceput cu orele de condus totu bine, dar acum trebuie sa dau un examen de legislatie inainte sa il dau pe cel ''oficial''. Trebuie sa il dau pe 7 mai. Chestia e ca de la jumatatea lui februarie am tot incercat incet incet sa invat din legislatie, iar de la inceputul lui aprilie am incercat sa ma motivez sa invat mai mult dar nu a mers. Am ajuns in punctul in care deschid testele, citesc prima intrebare si incep sa plang. Nu stiu ce sa fac. Parintii mi-au facut cadou de majorat inscrierea la scoala de soferi si nu vreau sa ii dezamagesc. Majoritatea colegilor mei, iubitul meu, verisoarele sau prietenii, toti si au luat oermisul si majoritatea din prima. Nu pot sa termin nici macar un test cum trebuie pentru ca incep sa plang si sa am un breakdown. Invat ceva si efectriv dupa 3 zile e sters cu buretele, nu pot sa ma concentrez sa citesc o intrebare fara sa plang. ATP ma epuizeaza mental si nu este zi din ultima saptamana si un pic in care sa nu plang in aproape fiecare ora. Stiu ca nu e mare chestie ca e doar de invatat, dar ma extenueaza mental si fizic un examen auto..
submitted by FunNo3416 to CasualRO [link] [comments]


http://activeproperty.pl/