Auto pentru dezmembrari

AutoRO

2021.08.11 11:49 XDEPRESION AutoRO

Un loc pentru pasionații auto din România
[link]


2019.02.13 09:20 fuckthecarrots Discutii despre industria auto, pareri, recenzii

Un subreddit in limba romana menit sa ofere mediul ideal pentru discutii despre tot ce tine industria Auto.
[link]


2024.05.16 01:03 Moist-Smell-8859 Ajutor cu licenta - ML? - prof plecat

Va salut.
Sunt student la ubb mate-info si imi realizez licenta pe informatica.
Va cer ajutorul in legatura cu licenta mea pentru ca mai am mai putin de o luna ca sa o termin si eu nici nu stiu ce sa fac. In ideea in care profesorul meu coordonator, a plecat din tara si am ramas cateva luni bune fara profesor si FARA sa stiu ca a plecat. Dupa a trebuit sa mai astept aproape o luna sa primesc alt profesor. Noul profesor raspunde foarte greu si nu m-a prea ajuta cu nimic. Daca-l intreb ceva imi zice sa caut pe internet si asta-basta.
Eu i-am explicat noului profesor situatia mea, cum ca nu am absolut nimic si ca am stabilit cu profesorul vechi sa fac o licenta pe machine learning (nestiind nimic de subiect - dar la inceput de an ma gandeam ca o sa am timp), insa noul prof m-a incurajat sa fac oarecum o licenta mai "stiintifica" ca nu prea mai am timp. Licenta in care sa-mi gasesc o baza de date (am gasit una cu indicatoare auto) si sa incerc sa implementez (de pe net, cu chatgpt etc.) mai multe metode (cnn basic, transfer learning, alti algoritmi), sa bag modelele astea intr-o aplicatie si sa ma apuc de partea scrisa unde sa vorbesc depsre fiecare metoda in parte.
Nu stiu cum sa relizez metodele. Am incercat sa implementez cate o metode de pe kaggle direct, insa modelele mele au o acuratete foarte mica de fiecare data. ChatGPT-ul (plus) nu ma prea ajuta sau nu stiu eu sa-i cer de ce am nevoie.
Acuma va intreb pe voi, ce ati face in locul meu? Daca doriti ajuta-ti-ma cu niste sfaturi (de schimbat total ideea de licenta, de unde sa ma "inspir" ca sa realizez licenta, ORICE). Sunt anagajat deja si nu ma intereseaza deloc nota de la licenta, vreau doar sa termin.
submitted by Moist-Smell-8859 to programare [link] [comments]


2024.05.15 17:55 iXdHD Ajutor negociere masina

Caut o mașină pentru începători intr-um buget de 4000 euro și m-am hotărât la un Honda Civic, mai exact acesta Care credeți că ar fi un preț corect la care as putea negocia mașina?
submitted by iXdHD to AutomobileRO [link] [comments]


2024.05.15 01:57 Bright-Tangerine3227 Sfaturi cum să îți faci prieteni și să nu te simți ca un outsider ca nu ai pe nimeni/familie/prieteni? Povestea mea. Might delete later

Va fi o postare lungă, sorr in advance. De la 20 la 24 de ani am fost plecată în străinătate pentru studii si am fost într-o relație abuzivă cu un tip cu o situație financiară foarte bună dar narcisist. Nici nu eram familiară cu termenul până mai curând. Am semi crescut cu niște rude îndepărtate care efectiv m-au urat și m-au dat afară din casă la 17 ani. Maică-mea cred ca e psihopata nu doar narcisistă și singurul lucru care a pus capăt durerilor mele a fost să rup legătura cu ea pentru ca nu m-a ajutat niciodată cu un leu, iubire sau o vorbă bună ci îmi dădea teroare constant. Și -a refăcut viața iar tata a plecat si el după lapte. Sunt foarte multe traume pe care le despachetez abia acum . Eh, crescând mi s a spus constant cat de frumoasă sunt și să mă fac model etc. ( nu vedeam asta pentru ca stima de sine inexistentă) când am intrat în relație cu tipul ăsta chiar dacă eram înconjurați constant de sute de persoane și am avut parte de evenimente și experiențe pe care puțini le trăiesc în viața asta, m-a auto izolat.
Era zeu pentru mine, tot ce spunea asta făceam si după faza de iubire “critică constantă și pusa la colț era rutina” și nu am putut crea nici o relație reală de prietenie pentru ca toate erau superficiale. Am trecut prin ceva medical și am venit în tara în care eram semi despărțită dar întâmplarea a făcut ca am întâlnit alt dobitoc, mai narcisist decât cel dinainte în care a love bombuit toate celulele din mine. Nu mi-a dat timp să respir căci eram aproape non stop împreună, din nou evenimente, galerii, vacanțe m-a făcut centrul universului lui iar între timp celălalt dobitoc nu a mai știut cum să facă să mă recâștige. I-am zis pa, și după cu cel din urmă a început exact același tipar. Critica + positive reinforcement. Una caldă una rece ca să îți distrugă creierii și să te întrebi dacă problema e la tine. După ce am dezvoltat o tulburare alimentară și am avut o semi psihoză cred eu din cauza stresului mă aflu acum iar în țară muncind de acasă realizând ca îmi este frică de tot. Ultimul din urmă tot la fel situație financiară f bună și oameni care mai de care în jur. Acum am o traumă f mare ca dacă nu fac ceva inedit sau dacă nu am făcut ceva inedit lumea nu m-ar iubi. Mă simt stânjenită să vorbesc cu oameni noi fiind singura, nefiind în contact cu familia și suport emoțional 0 si simt ca nu sunt în de-ajuns mai ales după ani de semințe plantate în care mi s a spus ca dacă nu am extensia(narcisistul) sunt nimeni. În oraș mă simt foarte vulnerabilă dacă ies pentru ca sunt convinsă ca lumii nu i ar veni să creadă ca nu ai pe nimeni pe lume când ești și frumoasă și tânără. Dar relația abuzivă și shitty upbringings nu are legătură cu exteriorul iar lumea judecă și vreau doar să mă ascund. Ps. Fac terapie de două ori pe săptămână pentru cine îmi recomandă terapie :( am scris pe reddit ca poate mai primesc un sfat/opinie mai obiectiva de la cineva care nu imi este medic. Multumesc 🤗
submitted by Bright-Tangerine3227 to CasualRO [link] [comments]


2024.05.14 12:09 IulianHI Solutia Perfecta pentru Autoaparare: Spray-ul cu Piper de la Storel

Autoapărarea este o preocupare importantă în zilele noastre, iar Storel vine în întâmpinarea acestei nevoi cu o gamă variată de spray-uri cu piper, produse esențiale pentru siguranța personală.
Fie că te afli într-o situație neplăcută pe stradă, la locul de muncă sau acasă, un spray cu piper poate fi instrumentul care te ajută să te protejezi eficient.

Gama de Spray-uri cu Piper Disponibile pe Storel https://www.storel.ro/q/spray-cu-piper

1. Spray cu Piper IdeallStore®, Little Help, Dispersant, Auto-apărare, 20 ml
2. Spray cu Piper IdeallStore®, TW-500, Dispersant, Auto-apărare, 63 ml
3. Spray cu Piper IdeallStore®, TW-1000, Jet, Auto-apărare, 63 ml
4. Spray cu Piper IdeallStore®, TW-500, Gel, Auto-apărare, 63 ml
5. Spray cu Piper IdeallStore®, Red Defense, Gel, Auto-apărare, 50 ml
6. Spray cu Piper IdeallStore®, Predator Defense, Jet, Auto-apărare, 40 ml
7. Spray cu Piper IdeallStore®, Max Defense, Jet, Auto-apărare, 75 ml
8. Spray cu Piper IdeallStore®, Predator Defense, Jet, Auto-apărare, 330 ml
9. Spray cu Piper IdeallStore®, Max Defense, Dispersant, Auto-apărare, 550 ml
10. Spray cu Piper IdeallStore®, Predator Defense, Dispersant, Auto-apărare, 550 ml
11. Spray cu Piper IdeallStore®, Predator Defense, Dispersant, Auto-apărare, 600 ml

Beneficiile Utilizării Spray-urilor cu Piper de la Storel

Eficiență Maximă: Toate produsele oferite de Storel sunt testate pentru a asigura eficiența maximă în neutralizarea atacatorilor. Fiecare spray este conceput pentru a provoca incapacitatea temporară a agresorului, permițându-ți să te pui în siguranță.
Ușurință în Utilizare: Spray-urile cu piper sunt ușor de utilizat, indiferent de abilitățile fizice ale utilizatorului. Simpla apăsare a unui buton declanșează jetul sau dispersia substanței iritante, fără a necesita o forță considerabilă.
Non-Letal: Spre deosebire de alte metode de autoapărare, spray-urile cu piper nu provoacă daune permanente atacatorului. Acestea sunt concepute pentru a incapacita temporar, reducând riscul de complicații legale.
Varietate: Storel oferă o gamă variată de spray-uri cu piper, adaptate pentru diverse nevoi. De la modele compacte pentru portul zilnic la variante mai mari pentru acasă sau mașină, găsești produsul potrivit pentru orice situație.
Prețuri Competitive: Storel oferă produse de calitate la prețuri accesibile. Indiferent de bugetul tău, poți găsi un spray cu piper care să îți ofere siguranța de care ai nevoie.
Livrare Rapidă: Storel asigură livrarea rapidă a produselor la adresa ta, astfel încât să te bucuri de protecția necesară în cel mai scurt timp posibil.

Cum Să Alegi Spray-ul cu Piper Potrivit

Alegerea unui spray cu piper depinde de mai mulți factori, inclusiv dimensiunea, tipul de dispersie și scopul utilizării. Iată câteva sfaturi pentru a face alegerea corectă:
  1. Dimensiunea: Dacă ai nevoie de un spray pentru portul zilnic, optează pentru un model compact. Pentru protecție la domiciliu sau în mașină, alege un model de capacitate mai mare.
  2. Tipul de Dispersie: Spray-urile cu jet sunt ideale pentru precizie și utilizare rapidă, în timp ce modelele cu dispersie sau gel sunt mai potrivite pentru utilizare în medii închise sau pentru acoperirea unei suprafețe mai mari.
  3. Scopul Utilizării: Pentru protecție împotriva agresorilor umani, un spray standard este suficient. Dacă ești expus la riscul de a întâlni animale agresive, alege un model conceput special pentru a respinge animalele.

Concluzie

Spray-urile cu piper de la Storel reprezintă soluția ideală pentru autoapărare, oferind eficiență, ușurință în utilizare și o gamă variată de produse adaptate pentru orice nevoie. Investind într-un spray cu piper, investești în siguranța ta și a celor dragi. Alege Storel pentru produse de calitate la prețuri accesibile și bucură-te de protecție maximă în orice situație.
submitted by IulianHI to MagazinOnline [link] [comments]


2024.05.14 10:47 NakedMcCullochPitts Examinarea medicala a conducătorilor auto simplificată până la urmă sau nu?

Va salut!
Există pe aici persoane care au trecut recent examinarea medicala pentru obținerea sau reînnoirea permisului de conducere?
Puteți confirma daca funcționează sau nu noile norme cu privire la simplificarea procedurii de examinare medicala?
Las acest link pentru cei care nu-si mai amintesc despre ce era vorba: https://newsmaker.md/ro/examinarea-medicala-a-conducatorilor-auto-a-fost-simplificata-precizarile-ministrei-sanatatii/
Mulțumesc!
submitted by NakedMcCullochPitts to moldova [link] [comments]


2024.05.14 10:22 IulianHI Descopera Diversitatea si Calitatea Brichetelor de la Storel

Brichetele sunt accesorii esențiale pentru fumători, pasionați de camping sau pentru cei care apreciază un obiect de colecție.
Storel oferă o gamă variată de brichete, fiecare tip având caracteristici unice și avantaje specifice. Să explorăm împreună aceste produse pentru a înțelege de ce Storel este alegerea ideală.

Tipuri de Brichete Disponibile pe Storel

1. Brichete cu Gaz

Brichetele cu gaz sunt printre cele mai populare datorită simplității și eficienței lor. Acestea sunt ușor de utilizat și reîncărcat, fiind ideale pentru utilizarea zilnică sau pentru activități în aer liber, cum ar fi campingul sau grătarele.

2. Brichete Electrice

Brichetele electrice sunt o opțiune modernă și ecologică, eliminând necesitatea combustibilului și oferind o soluție sigură pentru utilizare în interior.

3. Brichete cu Benzină

Brichetele cu benzină sunt renumite pentru durabilitatea și puterea lor. Acestea sunt versatile și robuste, făcându-le ideale pentru diverse utilizări.

Accesorii pentru Brichete

Storel nu oferă doar brichete, ci și o gamă completă de accesorii pentru a le menține funcționale și în stare optimă.

Motive pentru a Alege Storel

Gama Largă de Produse

Storel se mândrește cu o selecție diversificată de brichete, adaptate pentru orice nevoie și preferință. Fie că ești în căutarea unei brichete practice pentru uz zilnic sau a uneia de colecție, Storel îți oferă multiple opțiuni din care să alegi.

Prețuri Competitive

Un alt avantaj major al cumpărăturilor de la Storel este raportul excelent calitate-preț. Prețurile competitive asigură că poți achiziționa produse de calitate fără a depăși bugetul.

Livrare Rapidă

Storel garantează o livrare rapidă, astfel încât să poți beneficia de produsele tale în cel mai scurt timp posibil. Acest serviciu eficient este un punct forte pentru cei care doresc să primească rapid comenzile lor.

Produse de Calitate

Toate produsele oferite de Storel sunt noi și vin cu garanție, asigurând astfel calitatea și durabilitatea fiecărui articol. Indiferent de tipul de brichetă ales, poți fi sigur că primești un produs de încredere.

Exemple de Brichete Populare

Cum să Alegi Bricheta Potrivită

Alegerea brichetei perfecte poate depinde de mai mulți factori, inclusiv utilizarea preconizată, preferințele estetice și bugetul.

Concluzie

Storel își propune să ofere clienților săi o experiență de cumpărături plăcută și accesibilă, cu produse de calitate superioară și un serviciu excelent. Indiferent de tipul de brichetă pe care îl cauți, vei găsi cu siguranță ceva potrivit pe Storel.
Descoperă acum gama variată de brichete și accesorii și alege produsul care îți satisface cel mai bine nevoile și preferințele.
Pentru mai multe detalii și pentru a explora toate produsele disponibile, vizitează site-ul oficial al Storel.
submitted by IulianHI to MagazinOnline [link] [comments]


2024.05.14 09:23 Usual_Stand1144 Opinii preț Renault Laguna III la mana a-3/4-a

Salut iarăși redditori. Scriu aici pentru că sunt destul de paralel cu piata auto SH. De ceva timp vreau sa schimb prima mașină cu ceva mai de doamne-ajută și mi-a picat cu tronc Renault Laguna III. Problema mea este că prețurile sunt all over the place și nu prea mă pricep să înțeleg care ar fi valoarea corecta a mașinii tinand cont că pe site-urile obișnuite le găsești între 4000 și 7000, și as vrea să înțeleg cât cash trebuie sa am în pernă până fac marele pas. Dacă sunteți mai știuți cu ale SHurilor, lăsând de-o parte toate consumabilele și piesele de uzura ce trebuiesc asumate la o mașină SH, cam ce preț ar fi unul corect pentru acest model, @200K, 1.5dci într-o echipare mai faina sau 2.0?
submitted by Usual_Stand1144 to AutomobileRO [link] [comments]


2024.05.13 21:35 Illustrious_Dingo_83 Traseul in alta tara

Salut! Stiu ca nu e exact subiectul comunitatii, dar am luat sala auto si m-am programat pentru traseu. In august plec in Olanda la facultate. Daca doamne fereste nu iau din prima si ma programeaza la traseu peste 100 de ani e posibil sa il dau in Olanda? Daca nu, macar accepta orele de condus pe care le-am facut in Romania pt a da examenul teoretic din nou acolo?
submitted by Illustrious_Dingo_83 to AutomobileRO [link] [comments]


2024.05.13 21:30 Illustrious_Dingo_83 Traseul in alta tara

Am luat sala auto si m-am programat pentru traseu. In august plec in Olanda la facultate. Daca doamne fereste nu iau din prima si ma programeaza la traseu peste 100 de ani e posibil sa il dau in Olanda? Daca nu, macar accepta orele de condus pe care le-am facut in Romania pt a da examenul teoretic din nou acolo?
submitted by Illustrious_Dingo_83 to AskRomania [link] [comments]


2024.05.13 09:47 IulianHI Inovatia in Curatenia Locuintei cu Aspiratoarele Robot

Într-o lume din ce în ce mai accelerată, timpul devine una dintre cele mai valoroase resurse.
În acest context, tehnologia joacă un rol crucial în optimizarea și eficientizarea activităților zilnice. Un exemplu perfect al acestui progres este aspiratorul robot, un dispozitiv care a revoluționat modul în care ne curățăm casele.
Storel, un lider pe piața echipamentelor electrocasnice, oferă o gamă variată de aspiratoare robot care promit să transforme curățenia locuinței într-o activitate simplă și lipsită de efort.
Acest articol explorează în detaliu gama de aspiratoare robot oferite de Storel, evidențiind caracteristicile, beneficiile și inovațiile aduse de aceste produse.

Gama de Aspiratoare Robot Storel

Gama completa de aspiratoare robot le gasiti aici https://www.storel.ro/q/aspirator-robot

1. Storel RoboClean S1

Descriere generală: Storel RoboClean S1 este modelul de bază din gama Storel, ideal pentru cei care doresc să facă primul pas în lumea aspiratoarelor robot. Acest dispozitiv este conceput pentru a oferi o curățenie eficientă și automată, economisind timp și efort.
Caracteristici principale:
Beneficii:

2. Storel RoboClean Pro X5

Descriere generală: Pentru cei care caută performanțe superioare și funcții avansate, Storel RoboClean Pro X5 este alegerea ideală. Acest model avansat este echipat cu tehnologie de ultimă generație, oferind o curățenie profundă și personalizată.
Caracteristici principale:
Beneficii:

3. Storel RoboClean Ultra AI

Descriere generală: Storel RoboClean Ultra AI reprezintă vârful tehnologiei în materie de aspiratoare robot. Acest model este echipat cu inteligență artificială și algoritmi avansați pentru a oferi cea mai bună experiență de curățenie disponibilă pe piață.
Caracteristici principale:
Beneficii:

Avantajele Generale ale Aspiratoarelor Robot Storel

Eficiență și Timp Economisit

Aspiratoarele robot Storel sunt concepute pentru a economisi timp, unul dintre cele mai valoroase resurse în zilele noastre. Prin utilizarea acestor dispozitive, utilizatorii pot elimina sarcina repetitivă și consumatoare de timp a aspiratului manual. Cu funcții de programare și navigare automată, aspiratoarele robot Storel asigură curățenia constantă a locuinței, permițând proprietarilor să se concentreze pe alte activități mai importante sau să se relaxeze.

Tehnologie de Vârf

Storel investește continuu în tehnologie de vârf pentru a aduce pe piață produse inovatoare și eficiente. De la senzori avansați la algoritmi de inteligență artificială, fiecare model de aspirator robot este echipat cu cele mai noi tehnologii pentru a oferi performanțe superioare. Tehnologia de cartografiere, navigația inteligentă și capacitatea de auto-încărcare sunt doar câteva dintre caracteristicile care fac aspiratoarele robot Storel să se remarce pe piață.

Ușurință în Utilizare

Un alt avantaj major al aspiratoarelor robot Storel este ușurința în utilizare. Cu interfețe intuitive și aplicații mobile dedicate, utilizatorii pot controla și monitoriza aspiratoarele cu ușurință. De asemenea, funcțiile de auto-încărcare și programare fac ca aceste dispozitive să fie extrem de convenabile, reducând nevoia de intervenție manuală.

Versatilitate

Aspiratoarele robot Storel sunt extrem de versatile, fiind potrivite pentru diverse tipuri de podele și medii. Fie că aveți covoare groase, parchet, gresie sau laminate, aspiratoarele Storel sunt echipate pentru a face față oricăror provocări. De asemenea, funcțiile avansate, cum ar fi spălarea podelei și sistemele de filtrare HEPA, asigură că fiecare colț al locuinței este curat și sănătos.

Durabilitate și Calitate

Produsele Storel sunt cunoscute pentru durabilitatea și calitatea lor. Fiecare aspirator robot este construit din materiale de înaltă calitate și este supus unor teste riguroase pentru a asigura performanțe de lungă durată. Investiția într-un aspirator robot Storel este o investiție într-un produs fiabil și eficient, care va oferi rezultate remarcabile pe termen lung.
Storel se poziționează ca un lider în domeniul aspiratoarelor robot, oferind o gamă variată de produse care îmbină tehnologia avansată cu designul practic și eficiența superioară.
De la modelele de bază la cele de vârf, fiecare aspirator robot Storel este conceput pentru a satisface nevoile și așteptările utilizatorilor moderni.
Indiferent de tipul de locuință sau de specificul nevoilor de curățenie, Storel are soluția ideală. Alegerea unui aspirator robot Storel nu este doar o alegere pentru curățenie, ci și pentru un stil de viață mai confortabil și mai eficient.
submitted by IulianHI to MagazinOnline [link] [comments]


2024.05.13 09:33 IulianHI Ghid Complet al Produselor de Testare și Diagnoză Auto

În lumea dinamică a industriei auto, diagnosticarea rapidă și precisă a problemelor vehiculelor este esențială pentru a menține clienții mulțumiți și vehiculele în stare optimă de funcționare.
Storel, un lider pe piața echipamentelor de testare și diagnoză auto, oferă o gamă largă de produse de înaltă calitate, concepute pentru a satisface nevoile tehnicienilor și a pasionaților de automobile.
Produse disponibile online aici: https://www.storel.ro/testere-si-diagnoza-auto/

1. Testere de Diagnoză Auto

a. Testere OBD-II

Testerele OBD-II sunt esențiale pentru diagnosticarea vehiculelor moderne, echipate cu porturi OBD-II. Aceste dispozitive permit citirea codurilor de eroare, monitorizarea sistemelor vehiculului și identificarea rapidă a problemelor. Storel oferă o varietate de testere OBD-II, de la modele de bază până la cele avansate, care includ funcții suplimentare cum ar fi graficarea datelor în timp real și testarea componentelor.

b. Testere Multisistem

Pentru atelierele de reparații care se ocupă de multiple mărci și modele de vehicule, testerele multisistem sunt esențiale. Aceste dispozitive sunt concepute pentru a comunica cu o varietate de sisteme de vehicule, inclusiv motoare, transmisii, airbag-uri și sisteme de frânare.

2. Osciloscoape Auto

Osciloscoapele auto sunt instrumente indispensabile pentru diagnosticarea avansată a problemelor electrice și electronice ale vehiculelor. Aceste dispozitive permit tehnicienilor să vizualizeze și să analizeze semnalele electrice, identificând astfel problemele cu precizie.

3. Analizatoare de Gaze

Analizatoarele de gaze sunt esențiale pentru monitorizarea emisiilor vehiculelor și pentru asigurarea conformității cu standardele de mediu. Aceste dispozitive măsoară concentrațiile diferitelor gaze emise de vehicule, cum ar fi CO, CO2, HC și NOx.

4. Testere de Baterie și Sistem de Încărcare

Bateriile și sistemele de încărcare sunt componente esențiale ale vehiculelor moderne. Testerele de baterie și sistem de încărcare ajută la identificarea problemelor legate de baterie, alternator și sistemul de încărcare în ansamblu.

5. Scannere pentru Airbag și ABS

Sistemele de siguranță, cum ar fi airbag-urile și sistemele de frânare ABS, sunt critice pentru protejarea pasagerilor. Diagnosticarea acestor sisteme necesită echipamente specializate care pot citi și șterge codurile de eroare și efectua teste funcționale.

6. Testere pentru Sisteme de Alimentare cu Combustibil

Problemele legate de sistemele de alimentare cu combustibil pot afecta performanța și eficiența vehiculului. Testerele pentru aceste sisteme ajută la identificarea problemelor cu pompa de combustibil, injectoarele și alte componente esențiale.

7. Echipamente de Testare pentru Sistemele de Climatizare

Sistemele de climatizare sunt esențiale pentru confortul pasagerilor, iar diagnosticarea problemelor cu aceste sisteme necesită echipamente specializate.
Storel se angajează să furnizeze echipamente de testare și diagnoză auto de înaltă calitate, care să răspundă nevoilor tehnicienilor și pasionaților de automobile. Cu o gamă largă de produse, de la testere OBD-II la osciloscoape și analizatoare de gaze, Storel este partenerul ideal pentru diagnosticarea precisă și eficientă a problemelor vehiculelor.
Indiferent de complexitatea problemelor auto întâmpinate, Storel oferă soluții fiabile și inovatoare care contribuie la menținerea vehiculelor în stare optimă de funcționare.
submitted by IulianHI to OfertaRomania [link] [comments]


2024.05.13 07:49 Parti_zanu Raul cel mai mic

este raul Putna, cu o lungime a cursului de apa de doar 20 km.
Afluenții principali ai Putnei, pe care îi colectează în zona fostei fabrici, IRA (Intreprinderea de Reparații Auto cu o mică turnătorie) și a fabricii de cherestea, într-o veritabilă piață de adunare a apelor, de tip radiar convergent.
Aceștia sunt: Vițăul sau Vețăul care izvorăște din Poiana Hăciungului( sub Piatra Mare) la 950 de metri, Putnișoara care vine de sub Poiana Crucii la 1064 de metri , Bodârlăul și Glodu care vine din Poiana Glodului.
El desenează hidrografic toată depresiunea, pentru că izvorăște departe, sub vârful Oglinda, înalt de 1181 de metri( cf. hărții, Munții noștri, I .Barbu și L. Ionesi, 1987) urmând un traseu destul de sinuos, care se încheie cu vărsarea în râul Suceava, între Gura Putnei și Bivolărie ( sat care aparține de Vicovu de Jos).
submitted by Parti_zanu to Romania [link] [comments]


2024.05.12 11:55 Shreddo_the_Pear Schimbare permis auto

Bună! Aveți vreo recomandare de clinică pentru eliberarea certificatului medical pentru preschimbarea permisului auto?
Mulțumesc!
submitted by Shreddo_the_Pear to bucuresti [link] [comments]


2024.05.11 20:03 probably_its_adhd A închiriat cineva mașină în Rodos, Grecia?

Bună tuturor! Urmează să merg în concediu în Rodos, Grecia, și am aflat că cea mai bună metodă de a explora insula este prin închirierea unei mașini.
Știți cumva care sunt condițiile pentru închirierea unui vehicul acolo (vârstă, vechime a permisului, documente traduse)? De asemenea, aveți recomandări de companii închiriere auto?
Mulțumesc frumos și seară plăcută 🤗
submitted by probably_its_adhd to CasualRO [link] [comments]


2024.05.11 19:51 Gold_Archer_3590 Radiere autoturism

Bună!
Am o mașină destul de veche, cumpărată mai de mult, nu o folosesc absolut deloc și doresc să scap de ea. Am contractul de vanzare cumpărare/ dobandire-instrainare, cartea de identitate și certif. de înregistrare al mașinii Mașina a fost luată în evidența fiscală dar nu am mai înscris-o și la poliție, practic, în actele mașinii încă este numele fostului proprietar.
Am luat decizia de a scăpa de ea, să o radiez, să o scot din evidența fiscală.
Vă rog frumos, dacă se poate, explicați-mi vă rog pas cu pas, ce trebuie făcut, am întrebat n persoane, am căutat pe internet, am fost la firme care se ocupă cu acte auto, toata lumea spune câte ceva diferit..
Am sunat la REMAT, iar aceștia mi-au spus ca am nevoie de un certificat de atestare fiscală + toate actele mașinii în original și copie Alt REMAT din alt oraș mi-a spus ca am nevoie de procura pentru ca în actele mașinii nu apar eu iar de fostul proprietar nu mai dau..
Din câte am mai citit, la REMAT trebuie să îmi dea o adeverință (ce adeverință ???) cat și certificat de distrugere.
Până la urmă, ce trebuie făcut pas cu pas? Mulțumesc pentru ajutor!
submitted by Gold_Archer_3590 to AutomobileRO [link] [comments]


2024.05.11 17:00 CiocolataCalda O fată trebuie să aibă cel puțin o relație toxică?

Hello 👋
Am auzit azi la o terasă pe două fete vorbind. Ambele având 15 ani din ce am înțeles din discuțiile lor. Nu am tras cu urechea dar fiind aproape de mine, am auzit-o fără să vreau pe una dintre ele zicând afirmația din titlu.
Eu cred că a fost mai mult o auto justificare deși cunosc și eu femei care au învățat din fostele relații toxice.
Eu personal mi-am iubitul actual la 23 de ani. Este prima mea relație și afirm fără să clipesc că este absolut minunată. Nu regret nicio secundă că nu m-am aruncat mai repede în “plăcerile vieții”. Atât eu cât și el nu ne-am grăbit să ne facem relații, axându-ne mai mult pe facultăți. Eu sunt prima lui iubită, el având 25 de ani, ca și context. Deci, nuci unul nu a experimentat ceva toxic pentru a putea avea acum o relație fericită. Dar dacă ne-am fi cunoscut cu 5 ani mai repede, cu siguranță nu am fi știut cum să întreținem relația.
Care este experiența voastră și ce părere aveți de această afirmație? Pe mine m-a întristat oarecum, copiii din ziua de azi cred că este o normalitate să ai cel puțin o relație toxică….
Rant over
LE: Dacă stau bine să mă gândesc, când te cuplezi la vârsta aia, șansele să ai o relație toxică sunt majoritare față de a avea o relație ok. Dar asta tot nu face o relație toxică să fie “a must” tho.
submitted by CiocolataCalda to WomenRO [link] [comments]


2024.05.11 15:01 Ambitious-Design8800 Taxa pentru Sala

Salut, urmeaza sa dau sala luni. Taxa aceea pe care trebuie sa o achit pentru a da acest examen teoretic se numeste taxa pentru permis auto? O pot plati online pe ghiseul.ro sau ce trebuie sa fac.
submitted by Ambitious-Design8800 to AutomobileRO [link] [comments]


2024.05.11 06:44 LoveOwn222 Acte cumparare masina fara firma de intermediere

Salut Reddit. Vreau sa cumpar un autoturism si vanzatorul se afla in alt oras. Am urmatoarea dilema. E necesar sa fie si cumparatorul la FISC(taxe si impozite) pentru radierea autovehicului si inregistrarea contractului de instrainare auto(acela in 5 exemplare) ? Moivul e simplu. Vreau sa trec masina direct pe un parinte si as evita sa fac inca un contract de instrainare intre mine si parintele aferent.
submitted by LoveOwn222 to AutomobileRO [link] [comments]


2024.05.10 10:07 Tripple0 Cerere primarie

Salutari,
Aveti vreo idee cum se poate face presiune pe primarie (cereri, mailuri, etc) pentru a impinge proiecte pentru piste de biciclete in Brasov? Tot vorbesc de multi ani despre asta dar nu am facut nimic in acest sens si imi doream sa incerc macar sa pun niste presiune pe primarie si pe domnul Coliban acum inainte de alegeri.
Consider ca Brasovul este perfect pentru acest tip de transport din moment ce este destul de mic.Macar in zona centrala (hidromecanica/ onix) ar fi o gramada de loc daca ar taia o banda de trafic auto in acest scop.
Multumesc anticipat!
submitted by Tripple0 to brasov [link] [comments]


2024.05.08 13:53 alexandru_asv Rocadă numere înmatriculare

Salut!
Vin cu o situație pe care aș vrea să o clarific și sper să mă puteți lămuri. O parte dintre voi o vor considera first world problem sau fiță de prost gust, dar chiar și așa, v-aș fi recunoscători dacă ați veni cu informații utile.
Situație:
În familia extinsă avem 3 autovehicule: Auto cu numărul AAA (în posesia și proprietatea părinților; obișnuiam să o folosim împreună; are numărul de înmatriculare pe care mi-l doresc);
Auto cu numărul BBB (în posesia mea, dar în proprietatea unei rude de-ale mele; are numărul lui preferențial; am încheiat contract de comodat și în prezent mă folosesc de ea și urmează în viitorul apropiat să devină proprietatea mea deplină);
Auto cu numărul CCC (în posesia rudei respective; autovehicul nou achiziționat, în leasing, cu număr de B - nu orașul curent - care va deveni proprietatea personală într-un orizont de timp nu foarte îndepărtat).
Întrebare:
După ce auto BBB devine proprietatea mea proprie și personală, cum procedez ca pe auto BBB să pun numărul AAA, auto AAA să își ia atunci un număr ZZZ, iar auto CCC să primească numărul de la auto BBB.
Pare tâmpit? Probabil este. Practic îmi doresc să fac asta cu minim de drumuri și hârțogăraie inutile și să nu pierd niciunul din numerele preferențiale între schimbări / re-înmatriculări.
Mulțumesc pentru răspunsuri
submitted by alexandru_asv to AutomobileRO [link] [comments]


2024.05.08 00:00 Able_Term8777 Instructor auto abuziv

Bună ziua, scuze pentru postarea lungă, dar descrie aproape tot ce s-a întâmplat între mine și instructorul meu.
Am plătit pe un instructor auto (2000+ de lei), dar experiența cu el a fost de rahat.
El m-a certat și m-a depreciat la cele mai mici greșeli, si nu erau greseli care puteai sa spui ca "cum drq puteai sa faci asta". Ci greseli de incepator.
La prima lecție, am intrat direct pe un drum aglomerat și plin de mașini, deși conduceam pentru prima dată.
Pe tot parcursul condusului meu, m-a microgestionat și m-a corectat de multe ori, chiar dacă îi urmam instrucțiunile.
Cand i-am atentionat ca imi controla pedalele si nu ma lasa sa invat, ca pt ce mai sunt aici... atunci a decis sa-si puna picioarele pe bord intr-o maniera nervoasa, spunand "mai ma vezi cu picioarele pe pedale??"
Am decis să las o recenzie proastă spunând povestea ce s-a intamplat si omul dupa si-a ascuns recenziile de pe Google, sa isi arate numai rating urile.
Nu doresc nimănui altcuiva sa pateasca ce am simțit eu.
Pot sa fiu dat în judecată pentru defăimare? Atitudinea omului era scarbos, dar nu am nicio dovada impotriva lui
TL:DR Instructor malefic care se enerveaza, lasat recenzie negativa, unde pot sa ajung la inchisoare pt defăimare
submitted by Able_Term8777 to CasualRO [link] [comments]


2024.05.07 16:46 Proof_Mark_5232 Recomandare service auto

Bună ziua, are cineva vreo recomandare pentru un service auto? De preferat aș vrea undeva prin sector 3/4, nu mă pot deplasa cu mașina pe distanțe mari ca mi-e teamă să nu calez motorul :)). Mulțumesc!
submitted by Proof_Mark_5232 to bucuresti [link] [comments]


http://activeproperty.pl/