Generac 01042 1

Co dal?

2024.05.12 23:36 warth80 Co dal?

Cauko všichni. Predem se omlouvam za interpunkci diakritiku a obecně časovou posloupnost celého textu.
Vzhledem k tomu, že tu v poslední době je hodně příběhů ze života, rozhodl jsem se, i přes to, že nebude asi tak zajimavy, sem přidat i můj.
Je mi 17, studují druhy ročník střední školy na oboru Technické lyceum (technický gympl) a přijde mi, že se mi poslední dobou nějak rozpadá moje celkové vnímání reality a myšlení. Abych něčím začal tak asi od nástupu do druháku se mi zhoršily známky v průměru asi o půl stupně. Dopomohlo tomu spíše to, že jsem měl v prváku hlavně ze začátku hodně vědomostí ještě ze základky a bylo to tedy lehčí. Nyní jak i sami ucitele říkají, že jsme si z prváku navykli ze nic nemusíme dělat a takže na vše kašleme. Sam jsem to tak vnímal a nechtěl jsem to úplně tak. Bohužel jsem do toho spadnul a vím to. Teď se z toho nějak hrabu ven- zlepšil jsem si asi 3 předměty z 4 na 3,2-3,4. Bohužel moji rodiče ani tak nejsou spokojení. Vždy chtějí něco lepšího, když však dostanu 1, 2 tak je reakce téměř žádná. Když však dostanu 4, 5 tak se flakam nic nedělám porad jen sedim u pc neplnim si ani svoje povinnosti atd atd. I mi přijde ze se naše trida postupně rozděluje na část jednickaru a dvojkaru a na část ctyrkaru a petkaru. Bohužel až na předměty jako je Aj ve které jsem porad ještě docela napřed tak bych de již zařadil do lepších ctyrkaru. Myslím ze tahle škola je i tak náročná ,původně jsem chtěl jít na autotronika avšak kvůli tomu ze rodiče řekli ze mám na vic tak jsem šel sem. Asi toho zpětné lituji ale přestup bych už asi nezvládl.
Nechci tu ze sebe dělat chudinku když jsem tak četl ostatní příběhy ale přece jenom jsem slabá generace a i tyhle da se říci malé tlaky na me hodně působí.
Rodiče mě asi jako každý jiný rodič od začátku života podporovali hlavně v tom co chtěli oni. Neznamena to ze jsem si třeba nevydobyl PC a VR, ale šlo hlavně o to v čem me chtěli vidět. Nejdříve to bylo piano, když jsem to nedával protože mám hudební sluch a doma máme piano rozladene a už v tu dobu se mi nechtělo trénovat, následovala flétna kde to bylo stejně. Nechtělo se mi trénovat. V té době už jsem hrál golf. To byla další aktivita ve které me podporoval hlavně táta protože sam on ho hraje. Ten hraju do dnes avšak přijde mi ze po me chtějí abych něco dokázal, realne mi říkali i když spíše jen ze srandy, kdy nim začnu vydělávat. Nedávno mi koupili nové hole za dost veliké peníze a mne přijde ze najednou je na me už opravdu vyvíjený tlak abych jim to mohl vrátit. Problem je v tom ze jsem v poslední době spíše premyslel nad tím že golf budu hrát jen pro zábavu. Na tréninky jednou týdne chodím spíše kvůli tomu pocitu ale taky ze tam mám blizke dva kamarady a našeho trenéra.
Už od malá miluji auta a motorky. Nikdy jsem ani neměl příležitost si za volant sednout a nikdy jsem neřídil motorku. Dobre jednou jsem popojizdel mámě s autem bez svolení když jsem ji vyměňoval kola. Vždy jsem chtěl mít auta jako jeden z mých koníčku ale stejně jako u airsoftu jsem se k němu dostal až když mi bylo 16 a koupil jsem si volant na simulátor. Když jsem chtěl v 15/16 motorku , odpoved zněla ne. Když jsem si chtěl udělat v 17 řidičák na auto odpoved zněla take ne. Moje mama v jeji době měla v 18 letech 250 kyvacku což si myslím ze na jeji dobu před 35 lety bylo dost. Pocházela sama z chudých poměru a žili od výplatě k výplatě. Me však v žádném případě motorku nedovolí protože bych se na ni určitě zabil. Bohužel tohle je jedna z věci kde s nimi souhlasim na druhou stranu me štve ze jenže jedna z mnoha věci ve kterých mi nevěří.
Poslední co bych chtěl zmínit je asi to co me trápí nejvíce. Před asi rokem jsem objevil člověka jménem Iman Gadzhi. Je to takový mladší a z menší pohledu více stylovejsi Andrew Tate. Dela videa ohledně konceptu na byznys a tedy hlavně promuje jeho koncept SMMA. Nejdříve jsem jeho videa bral hodne vážně. Bohužel pak začal na konci videa vždy uvádět jeho programy za 6000$ atd při kterých je to jistě ze zbohatnete, takové to klasické. Nu přece jenom jsem si z jeho videí něco vzal třeba to ze koukat na reels a tiktok je proste a jasně jen dopamin který náš organismus nepotřebuje. Taková ta základní disciplína atd. Chodím třeba pravidelně do posilovny i když je už to někdy otrava tam chodit v pátek odpoledne ale neprestavam pokud nemám pádný duvod. Co tím chci naznačit, tenhle člověk me utvrdil v tom ze nechci po škole jít na vysokou i přes to ze to rodiče chtějí, a ani nechodit do konce života do prace i když do zacatku asi budu muset. Proste si chci zalozit byznys ideálně co nejdříve abych nachytal alespoň nejake zkusenosti. Take jsem nedávno začal sledovat moc dobrého chlapíka jménem Mark Tilbury který mi přijde ze dává opravdové rady které nejsou jen aby to vypadalo. Take jsem se chvíli učil o tradingu, akciích a třeba indexovych fondech. Mám nějaké nápady které v brzké době chci realizovat bohužel čím déle to odkládam tím více mi to přijde jako hloupost sdílet je tady ale asi nebudu protože jsem trochu paranoidní . No a co me na tom trápí? To ze rodiče opět nedokážou ani pochopit ze jiná doba a už se peníze nedají vydělat jen tvrdou praci 10 hodin denně. Ze milionář muže být každý druhy jen o tom nevi protože to ve zprávách nenapisou. Už v 15 jsem chtěl dělat v MC/KFC to jsem samozřejmě dostal zamítnuto. Když jsem chtěl něco dělat v 16 přes prázdniny tak to take neslo protože i když jsem to rikal naplánovali dovolenou i se mnou protože i teď mají problem me nechat doma samotného klidně i týden protože bych se přeci o sebe nedokázal postarat i pres to ze už ve 12, jsem dokázal zehlit, věšet prádlo, když bylo potreba tak jsem vyluxoval vytrel i posekal zahradu ale v 17 letech se proste o sebe nepostaram. Když jsem jim rikal o tom ridicaku v 17 chtěl jsem si od nich půjčit ze bych si s ridicakem koupil skútr a jezdil pro wolt protože co jsem to tu tak projížděl tak se to na kole nevyplatí. To byl pro ne samozřejmě take problem. A když mi naposledy bracha skoro sehnal brigádu kde bych jen sedel par hodin denně u pc a zadával stránky do jednoho programu tak to byl take problem i přes to ze kvůli tomu ze nevím co delat(učit se mi nechce) tak na pc trávim nejaky ten čas hraním buď s kamarádem nebo sam a většinou třeba hledám různé věci jako auta na bazarech atd a koukam na různá videa. Bohužel me tam stejně nevzali.
Takže abych to nějak zakončil, myslím si ze třeba za ty známky si mohu sam ale proste nevím jestli se mám radsi rodičům otočit zády a jít cestou nějakého byznysu nebo jestli je mám ve všem poslouchat a jít na VŠ s tím ze budu zrejme stejně makat v průměrně placené praci. Jestli to v čem mi bráni (řidičák, auto, motorka, brigáda) jestli mám jít proste proti nim a zařídit si to i přes ně. Co jsem si to tak pročítál tak se fakt omlouvam za to ze to nemá moc žádnou štábní kulturu ale píšu to docela pozdě a seká se mi z toho mobil :D. Díky všem
submitted by warth80 to czech [link] [comments]


2024.05.12 16:10 SvetAndroida One UI 7.0 se blíží, Samsung chystá betu pro své nejlepší mobily

One UI 7.0 se blíží, Samsung chystá betu pro své nejlepší mobily
Samsung rozšiřuje One UI 6.1 a současně vyvíjí One UI 7.0 Momentálně pracuje na první beta verzi pro své nejlepší mobily Majitelé telefonů Galaxy S24 by se jí mohli dočkat v příštích měsících 
Současně s rozšiřováním nadstavby One UI 6.1 na starší zařízení probíhají v Samsungu práce na zcela nové velké verzi nadstavby, One UI 7.0. Zatímco již v minulosti se objevily spekulace o tom, jaké funkce by mohla přinést a pro které chytré telefony a tablety bude k dispozici, nyní věci dostávají trošku konkrétnější obrysy.
Samsung v současné době patrně připravuje první testovací verzi One UI 7.0 pro majitele nejlepších Galaxy telefonů současnosti. Jak upozornil portál Sammobile, na serverech jihokorejského výrobce elektroniky se objevil firmware s označením S928BXXU2BXE2, určený pro evropský region.
Oficiální beta program pro vlajkové lodě Galaxy S24 by mohl odstartovat v příštích měsících. Vývoj další generace One UI obvykle začíná po uvedení první vývojářské beta verze n... celý článek si můžete přečíst na https://www.svetandroida.cz/one-ui-7-0-samsung-galaxy-s24-beta/?feed_id=41031&_unique_id=6640cde2c095f&utm_source=Reddit&utm_medium=krf&utm_campaign=FS%20Poster
submitted by SvetAndroida to androidCZSK [link] [comments]


2024.05.11 21:20 New_Cheesecake6891 Generac 420cc Engine Wear

Bought a Generac 7500e generator for fairly cheap, has about 1200 hours on it. But I have a couple concerns. It ran in the summer and then was tarped over the winter outdoors. I suspect the previous owner ran the thing 24/7 to power his trailer out in the bush. It's only 1 year old so it probably has a couple months of continuous use on it. Likely with poor maintenance.
Upon purchasing I found that the piston was almost at TDC but the engine felt seized. The pull cord wouldnt budge and the engine would not rotate at all. Removed the spark plug, everything was clean and dry other than some fluff on the tip of spark plug.
Sprayed some WD40 in the cylinder and let it soak. Still wouldn't budge. Removed the coil for the pull start cord and I was able to easily rotate the engine backwards by hand. After gently working it back and fourth a few times I could easily rotate the engine an entire revolution and there was no resistance to rotation after. Put the spark plug back in and it runs great other than being quite loud. It smoked for a while then cleared up.
Now my concerns are that the valve cover breather seems to have a fair amount of pressure behind it if I pop it off the valve cover. Is this normal for a single cylinder engine? Because on larger engines I know this is indicative of blowby. I tried spraying some carb cleaner in the cylinder, let it soak overnight and then ran it to see if maybe it was a stuck piston ring. But no change. If I slightly unthread the oil dipstick, theres enough pressure behind it that it wants to launch out when I get close to the last few remaining threads.
Not familiar with these engines, I plan to use it for emergencies so need to know it's reliable. Do I throw some lucas oil or high mileage type oil in it and just run as is? Or do I bottle hone and re-ring the cylinder?
Thanks in advance for any advice.
submitted by New_Cheesecake6891 to smallenginerepair [link] [comments]


2024.05.10 19:58 Tiranoxx [HIRING] - 5 new Data Science Jobs

Job title Company location :-:-:- Data Scientist MIT Lincoln Laboratory Lexington, MA, United States Data Scientist MIT Lincoln Laboratory Lexington, MA, United States Data Scientist Etsy New York, NY, United States Data Scientist Generac Pewaukee, WI, United States Data Scientist Manager II, Product Google New York, NY, United States
submitted by Tiranoxx to techjobs [link] [comments]


2024.05.10 19:57 Tiranoxx [HIRING] - 5 new Data Science Jobs

Job title Company location :-:-:- Data Scientist MIT Lincoln Laboratory Lexington, MA, United States Data Scientist MIT Lincoln Laboratory Lexington, MA, United States Data Scientist Etsy New York, NY, United States Data Scientist Generac Pewaukee, WI, United States Data Scientist Manager II, Product Google New York, NY, United States
submitted by Tiranoxx to BigDataJobs [link] [comments]


2024.05.08 19:33 ur-a-conspiracy Help? Replaced fuel primer bulb, now no fuel getting to carb

2015 Generac portable generator IX 2000
The fuel primer bulb was cracked so I replaced it along with some general maintenance. Now no fuel is getting to the carb, I loosened the carb drain screw after tons of pumping the primer and nothing came out. When I pump it, I see air bubbles rush into the fuel filter.
Any idea what’s going on? The new primer bulb only fits one way, so it’s surely not backwards…
Also, the new primer bulb only fills up about 1/4 way with fuel.. not sure if this is normal.
Thanks for any insight!
submitted by ur-a-conspiracy to smallengines [link] [comments]


2024.05.08 18:51 ogaculess SLOTHANA Price has hit back to $0.01 and Sloths are increasing!!! Here we go!!

SLOTHANA Price has hit back to $0.01 and Sloths are increasing!!! Here we go!!
LET'S SLOTHING GO!!! #SLOTHANA $SLOTH x1000 soon?!?!
submitted by ogaculess to Slothana [link] [comments]


2024.05.08 14:10 SvetAndroida Xiaomi Smart Camera C700 je levná domácí kamera s podporou 4K rozlišení a AI vychytávkami

Xiaomi Smart Camera C700 je levná domácí kamera s podporou 4K rozlišení a AI vychytávkami
Xiaomi představilo novou domácí kameru C700 Umí natáčet 4K video a poradí si i s úplnou tmou V Číně vychází na 1 100 korun bez daně 
Společnost Xiaomi rozšiřuje svou nabídku produktů pro chytrou domácnost o novou vlajkovou loď v oblasti zabezpečení - kameru Xiaomi Smart Camera C700. Pyšní se 4K rozlišením, lokálně zpracovávanou umělou inteligencí a širokou škálou možností připojení. Cena přitom zůstala velmi nízko, avšak zatím je nabízena pouze v Číně.
Xiaomi Smart Camera C700 je první vnitřní chytrá kamera od Xiaomi s 8MP snímačem, předchozí generace disponují rozlišením 5 MP. Senzor by měl být také větší, což umožňuje pořizovat čistší a detailnější záběry v rozlišení až 4K (3840 × 2160) s podporou HDR. Problém ji nedělá ani úplná tma. Deset infračervených LED diod s vlnovou délkou 940 nm poskytuje jasný obraz až do vzdálenosti 10 metrů. Diody samozřejmě nelze pozorovat okem, takže vás nebudou rušit.
Kamera má dále funkci otáčení/naklápění, čehož se dosahuje pomo... celý článek si můžete přečíst na https://www.svetandroida.cz/xiaomi-smart-camera-c700-4k-cena/?feed_id=40628&_unique_id=663b6bbc50617&utm_source=Reddit&utm_medium=carny10&utm_campaign=FS%20Poster
submitted by SvetAndroida to androidCZSK [link] [comments]


2024.05.07 20:54 Fair_Ad3119 Code Violation? Adding HVAC to Generac transfer switch.

submitted by Fair_Ad3119 to AskElectricians [link] [comments]


2024.05.07 05:42 TerribleSell2997 Diesel Generator Market Increasing Demand, Growth Analysis and Future Outlook by 2031

Diesel generator market is anticipated to grow at a significant CAGR of 14.1% during the forecast period (2024-2031). The market growth is attributed to the increasing investments in producing efficient energy management across various applications with backup power in industries and businesses. The demand for an uninterrupted power supply and frequent power outages in developing economies are accelerating the demand for diesel generators globally is driving the market growth. Among other verticals, the majority of these diesel generators are utilized to supply electricity to residences, factories, schools, hospitals, and construction sites. It serves as either a primary or backup power source in the event of a grid outage.
Get Free Sample link @ https://www.omrglobal.com/request-sample/diesel-generator-market
Diesel generators are essential to the global electrification of rural areas as they provide dependable connectivity to the electrical grid. Diesel generator-powered microgrids have become a viable option for improving energy accessibility and stimulating socioeconomic growth in isolated regions. Diesel generators offer a consistent supply of electricity in case of emergencies, which enhances the dependability of microgrids. Diesel generators can produce electricity on their own, however other renewable energy sources, like solar panels and wind turbines, may depend on external variables.
full report of Diesel Generator Market available @ https://www.omrglobal.com/industry-reports/diesel-generator-market
· Market Coverage
· Market number available for – 2024-2031
· Base year- 2023
· Forecast period- 2024-2031
· Segment Covered- By Source, By Product Type, By Applications
· Competitive Landscape- Archer Daniels Midland Co., Ingredion Inc., Kerry Group Plc, Cargill
· Inc., and others
Market Segmentation
Global Diesel Generator Market by Power Rating
o Up to 50 kW
o 51 - 280 KW
o 281-500 kW
o 501 - 2,000 kw
o Above 2,000 KW
Global Diesel Generator Market by Source
o Standby Power
o Peak Shaving
o Prime & Continuous Power
Global Diesel Generator Market by Application
o Industrial
o Commercial
o Residential
Regional Analysis
o North America
o United States
o Canada
o Europe
o UK
o Germany
o Italy
o Spain
o France
o Rest of Europe
o Asia-Pacific
o China
o India
o Japan
o South Korea
o Rest of Asia-Pacific
o Rest of the World
o Latin America
o The Middle East & Africa
Company Profiles
o AB Volvo
o Atlas Copco
o Briggs & Stratton, LLC
o CFC Holdings Pty Ltd (JCB CEA)
o DEUTZ AG
o FG Wilson
o Generac Power Systems, Inc.
o GENERAL POWER LIMITED, INC.
o GENESAL ENERGY
o HIMOINSA SL
o Ingersoll Rand Inc.
o Isuzu North America Corp.
o John Deere Group
o Kirloskar Oil Engines Ltd.
o Kohler Co.
o Mahindra & Mahindra Ltd.
o Motorenfabrik Hatz GmbH & Co. KG
o Perkins Engines Company Ltd.
o Rolls-Royce plc
o Teksan Generator Power Industries and Trade Co. Inc.
The Report Covers

For More Customized Data, Request for Report Customization @ https://www.omrglobal.com/report-customization/diesel-generator-market
About Orion Market Research Orion Market Research (OMR) is a market research and consulting company known for its crisp and concise reports. The company is equipped with an experienced team of analysts and consultants. OMR offers quality syndicated research reports, customized research reports, consulting and other research-based services. The company also offer Digital Marketing services through its subsidiary OMR Digital and Software development and Consulting Services through another subsidiary Encanto Technologies.
Media Contact:
Company Name: Orion Market Research
Contact Person: Mr. Anurag Tiwari
Email: info@omrglobal.com
Contact no: +91 780-304-0404
submitted by TerribleSell2997 to Nim2908 [link] [comments]


2024.05.06 20:01 Electronic_Canary808 Z vysněného dětství, snu, do noční můry, můj životní příběh

Dobrý podvečer, předem chci upozornit že nic z tohoto dlouhého textu není vymyšlené, vše mohu jakkoliv prokázat, je mi teprve 15, ale myslím si že si tento příběh může přečíst jakákoliv kategorie věku. Také nejsem jeden z těch lidí typu: rozešel jsem se, mám deprese, to co prožívám já už ani nevím, zda se dá považovat za jakousi depresi, či smutek, či období. Píšu zde smyslem vyzpovídání, možná tento text někomu něco přinese, nevím, také se neprosím o žádné rady, už jsem jich slyšel dost, díky.
[zlaté období]
Takže začneme, narozen roku 2008 v Brně, prožíval jsem krásné, až přímo úžasné dětství, vždy jsem byl považován za nadané a výjimečné dítě, z prva jsme bydleli v klasickém komunistickém paneláku. Moje matka se mi pořád věnovala, nechodila tak do práce, živil nás můj otec, měl skvělou práci a má i dodnes, podniká. Chtěl vybudovat firmu pro naši rodinu a tak finančně zajistit mě i budoucí generace. Táta si vzal hypotéku, dodnes nevím důvod, ale odstěhovali jsme se, do obrovského, rodinného a luxusního domu. Bylo to v jedné bohaté vesničce s cca 3500 obyvateli (kousek pod Brnem), bylo zde všechno potřebné, jako ve městě. Ve škole jsem se rychle přizpůsobil a našel si kamarády, známky, samé jedničky. Vše bylo jako ve snu, který chcete snít na věky věků.
[zvrt]
Bohužel, všechno musí jednou skončit a já se vzbudil, sen se rozplynul, táta si totiž vybudoval závislost k videohrám. A tak, po cca 3 letech bydlení zde mi máma oznámila, že se za 2 měsíce budeme stěhovat pryč (a to přes prázdniny). Byl jsem smutný kvůli ztrátě mých dosavadních kamarádů, ale myslel jsem si, že mě čeká něco lepšího, takže jsem byl spíš rád. Poté jsem ale vylezl ze svého pokoje a úplně poprvé v životě jsem uviděl mého tátu plakat. V ten okamžik mi došlo, co se za ty 2 měsíce stane. Opustil jsem tak svého otce, a to nějakých 350-400km daleko, bydlel jsem se svou matkou uprostřed lesa, s ”náhradním otcem”. Ze začátku mi to ani tak nevadilo, ba naopak byl jsem rád.
[uvědomění, první velká rána]
Bohužel jsem v tu dobu byl ještě mladý a nedošlo mi, v jaké se to vlastně nacházím situaci. Po pár měsících tento muž začal bít moji matku, chtěl jsem na něho několikrát zavolat policii, ale měl jsem příliš velký strach. Jelikož jsem bydlel uprostřed ničeho, byl jsem furt doma, a v momentální situaci stresu tak ztloustl, ve škole kam jsem chodil (5. třída) jsem si nikdy nenašel kamarády, právě naopak, všichni se mi zde posmívali a šikanovali mě (byla to malá škola, ani ne 60 lidí). Když jsem jednou vyšel ven, asi 300 metrů k zastávce, chytila si mě zde parta pěti šmejdů, co se mnou chtěli udělat kdoví co, někam mě táhli, naštěstí se zde ale ukázal můj jediný spolužák z 5. třídy (byli jsme v ní pouze 2), přišel ke mně, odlákal pozornost a já utekl domů, zavolal matce o pomoc. Tímto aktem jsem ztratil jakoukoliv sebezáchovu, začal jsem se stydět a v ničem jsem si nevěřil.
[deprese?, sebevražda?, dopad na mentalitu]
V létě jsem se s matkou odstěhoval opět k jinému ”náhradnímu otci”, zde to všechno teprve začalo. první rok byl v pohodě, našel jsem si kamarády a byl jsem opět zpola šťastný. Poté se ale všechno zvrtlo, otec, se kterým jsem se v tu dobu vídal 4-10* do roka (nevím jak to bývalo přesně) se mnou přestal mluvit, kvůli fotkám co jsem prý vyfotil u něj doma (dům byl v hrozném stavu), které se dostali k soudu o dům, nebo o mě (do vlastní péče, nejsem si ted jistý, nebyl jsem u toho), (v domě doted bydlí).
Také mi kolem té doby umřela babička, kterou jsem od dětství miloval a trávil s ní spoustu času, se kterou jsem se ani nerozloučil, když jsem se s ní viděl naposled, začínala mi puberta a tak jsem si myslel že nějaké rozloučení je trapné a že se s ní rozloučím další rok, což se bohužel už nestalo, trápí mě to dodnes, umřely kočky u táty, které jsem znal už od dětství a které jsem vždy mohl pohladit, když mi nebylo dobře. Jednu přejelo auto a jedna někam zmizela (hodně se potulovala), už jim také bylo 14 let, takže to na mě nemělo až takový dopad, ale byl jsem z toho i tak dost dlouho neštastný. Hned pár týdnů poté jsem se rozešel s holkou po cca roce vztahu, vím že je to v podstatě očekávaný v tomto věku, ale mělo to na mě opravdu velký dopad, nehledě na to, co se mi kolem toho všeho dělo.
[konec, ztráta všeho]
Táta se dostal do finančních problému a nemohl tak vybudovat svou firmu, kvůli všem těm výdajům, navíc splácel hned několik půjček. Máma na tom také byla dost špatně, i přesto, že jsme bydleli kompletně zadarmo u tohohle člověka, není totiž velmi gramotně vyspělá. někdy rok a půl zpět jsem prakticky ztratil všechny své kamarády, kvůli špatnému období jsem se totiž uzavřel sám do sebe, s nikým jsem se nebavil a ztratil jsem veškeré schopnosti komunikace. Jeden kamarád ze školy mě okradl, přestal se se mnou bavit, protože jsem s ním nechodil na zastávku, nehulil a nebyl cool jak on, na začátku školního roku (9. třídy) mě začal šikanovat (bít mě, posmívat se mi), a nedávno mi i vyhrožoval smrtí, jsem typ člověka co je od dětství zvyklý na určité chování a morálku, takže i když je to blbost, trápí mě to, k tomuto všemu taky napomáhá ten fakt, že jsem začal mít zdravotní problémy, které jsem v životě nikdy neměl. Můj potenciál se kompletně vytratil kvůli tomuto zážitku, prožil jsem si traumatem, který už mě v životě neopustí. Dostal jsem se do situace, kdy jsem prakticky přestal cítit jakékoliv emoce, i smutek, stala se ze mě prázdná skořápka bez duše, a to už v 15 letech, kdy jsem měl konečně začít žít.
[naděje]
Dobrá zpráva, v létě se zase budeme stěhovat, zpátky do města, a to do Brna, zpátky na Moravu (poslední 2 lokace bydliště totiž byly v Čechách), tak se snad všechno napraví, budu se snažit.
[co jsem vynechal]
Je mi těžké říct tuto část, ale díky mé situaci a chuti k sebevraždě jsem se dostal kvůli jedné osobě, v tu chvíli nejbližší na nenávistnou stranu, propagoval jsem nenávist vůči určitým typům lidí, za což se opravdu stydím, protože nejsem takovým člověkem, naštěstí mě toto upustilo, a to přes prázdniny do 9. třídy, které jsem strávil celé sám se sebou, a to mi pomohlo.
Pamatuji si, jak jsem ležel ve vaně s nožem v ruce, přemýšlejíc, zdali to všechno neukončit, po celé cestě se nenašel nikdo, kdo by mi pomohl, musel jsem to všechno zvládnout sám, jediné co jsem slyšel, byly rady a teorie, že něco jako deprese neexistuje a že se musím vztyčit, a jít dál. Tento příběh je velmi zjednodušený, kdybych měl vypsat úplně všechno, psal bych ještě hodinu.
Pamatuji si také, jak jsem chodíval v 1 či 2 ráno ven, jak jsem se potuloval kolem a nespával.
S tou holkou, se kterou jsem chodil, a to 3x btw (vždy jsme si dali pauzu) se bavím do ted a kromě ní nemám nikoho jiného.
S otcem se vztah lepší. Až se odstěhujeme, budu ho konečně moct vídat normálně, pravidelně.
[zakončení]
Pokud to někdo dočetl až sem, děkuji za pozornost, doufám že vám to něco přineslo, pro moje vrstevníky, hodně štěstí se vším, pokud se vám něco stane, neohlížejte se za tím a pokračujte dál ve vaši cestě, držte se všichni!
Kdyby měl někdo nějaké otázky, prosím.
submitted by Electronic_Canary808 to czech [link] [comments]


2024.05.06 18:45 EmperorStarfish Imagine being a "Pro" Destinytuber and not running arc resistance 💀

Imagine being a submitted by EmperorStarfish to okbuddyguardian [link] [comments]


2024.05.03 08:27 Noob_Guy_666 Texture not render

Texture not render
https://preview.redd.it/o3053m4in5yc1.jpg?width=1682&format=pjpg&auto=webp&s=02e0221762b8f8f323379d577d7055e5f8e90e23
Hello, so, I have a problem with the texture not being render on the model, it's just appear as a solid color, how do I fix it? I use PhongE for the material for this one and I'm using 2022 version
submitted by Noob_Guy_666 to Maya [link] [comments]


2024.05.02 16:27 this0great 美國上市企業毛利額(2/2)

中文 英文 毛利
學院體育和戶外活動有限公司 Academy Sports and Outdoors, Inc. 1,999,275,000
皇冠控股公司 Crown Holdings, Inc. 1,998,000,000
安瑞安公司 Ingredion Incorporated 1,997,000,000
舊多米尼恩貨運公司 Old Dominion Freight Line, Inc. 1,996,831,000
SLM公司 SLM Corporation 1,994,989,000
博思艾倫控股公司 Booz Allen Hamilton Holding Corporation 1,979,760,000
ANSYS 公司 ANSYS, Inc. 1,976,139,000
特威利奧公司 Twilio Inc. 1,962,790,000
沃斯科公司 Watsco, Inc. 1,957,050,000
漢斯布蘭德公司 Hanesbrands Inc. 1,951,323,000
伊坎企業有限公司 Icahn Enterprises L.P. 1,949,000,000
沃肯材料公司(控股公司) Vulcan Materials Company (Holding Company) 1,948,500,000
摩根士丹利資本國際公司 MSCI Inc. 1,946,901,000
佩恩娛樂公司 PENN Entertainment, Inc. 1,943,800,000
Elanco 動物保健公司 Elanco Animal Health Incorporated 1,938,000,000
亞瑪芬體育公司 Amer Sports, Inc. 1,936,148,173
阿拉斯加航空集團公司 Alaska Air Group, Inc. 1,931,000,000
Etsy 公司 Etsy, Inc. 1,925,352,000
科斯塔集團有限公司 CoStar Group, Inc. 1,921,300,000
電話和數據系統公司 Telephone and Data Systems, Inc. 1,911,000,000
FMC公司 FMC Corporation 1,908,300,000
北極星公司 Polaris Inc. 1,906,000,000
阿凡格德公司 Avangrid, Inc. 1,901,000,000
瑞幸咖啡公司 Luckin Coffee Inc. 1,892,211,416
哈貝爾公司 Hubbell Inc 1,891,600,000
鯊魚忍者公司 SharkNinja, Inc. 1,885,070,000
UWM 控股公司 UWM Holdings Corporation 1,883,275,000
百勝中國控股有限公司 Yum China Holdings, Inc. 1,883,000,000
信用受理公司 Credit Acceptance Corporation 1,875,300,000
雪花公司 Snowflake Inc. 1,863,523,000
BGC 集團公司 BGC Group, Inc. 1,849,370,000
Playtika 控股公司 Playtika Holding Corp. 1,848,500,000
財富品牌創新公司 Fortune Brands Innovations, Inc. 1,844,300,000
BioMarin 製藥公司 BioMarin Pharmaceutical Inc. 1,842,347,000
Nextstar 媒體集團公司 Nexstar Media Group, Inc. 1,839,000,000
歐文斯和米諾公司 Owens & Minor, Inc. 1,837,784,320
啟富科技股份有限公司 Qifu Technology, Inc 1,832,691,261
內爾內特公司 Nelnet, Inc. 1,832,207,000
神經分泌生物科學公司 Neurocrine Biosciences, Inc. 1,829,600,000
iHeartMedia 公司 iHeartMedia, Inc. 1,828,308,000
HubSpot 公司 HubSpot, Inc. 1,824,741,000
索菲科技公司 SoFi Technologies, Inc. 1,819,283,000
康普控股公司 CommScope Holding Company, Inc. 1,817,700,000
圖示公司 ICON plc 1,814,277,000
諾夫公司 NOV Inc. 1,813,000,000
美國之鷹服飾有限公司 American Eagle Outfitters, Inc. 1,812,262,000
露營世界控股公司 Camping World Holdings, Inc. 1,810,006,000
美國水務公司 American Water Works Company, Inc. 1,810,000,000
商業金屬公司 Commercial Metals Company 1,801,298,000
莎莉美容控股公司(Sally Holdings, Inc. 更名) Sally Beauty Holdings, Inc. (Name to be changed from Sally Holdings, Inc.) 1,797,653,000
帕蘭提爾科技公司 Palantir Technologies Inc. 1,793,907,000
環聯 TransUnion 1,789,500,000
布羅德里奇金融解決方案公司 Broadridge Financial Solutions, Inc. 1,785,400,000
平原全美國管道公司 Plains All American Pipeline, L.P. 1,785,000,000
奧托立夫公司 Autoliv, Inc. 1,783,000,000
德克斯戶外公司 Deckers Outdoor Corporation 1,776,867,000
奧什科甚公司(控股公司) Oshkosh Corporation (Holding Company) 1,774,300,000
泰勒莫里森家居公司 Taylor Morrison Home Corporation 1,774,073,000
博伊德博彩公司 Boyd Gaming Corporation 1,761,792,000
ODP公司 The ODP Corporation 1,761,000,000
芝加哥期權交易所全球市場公司 Cboe Global Markets, Inc. 1,760,000,000
埃克力西斯公司 Exelixis, Inc. 1,757,661,000
布魯克菲爾德基礎設施公司 Brookfield Infrastructure Corporation 1,756,634,456
郵政控股公司 Post Holdings, Inc. 1,756,200,000
精確科學公司 Exact Sciences Corporation 1,753,358,000
西耶納公司 Ciena Corporation 1,748,936,000
李爾公司 Lear Corporation 1,745,900,000
APi集團公司 APi Group Corporation 1,743,000,000
威德福國際有限公司 Weatherford International plc 1,740,000,000
Plains GP Holdings, L.P. Plains GP Holdings, L.P. 1,737,000,000
哥倫比亞運動服飾公司 Columbia Sportswear Company 1,729,895,307
阿瑞斯資本公司 Ares Capital Corporation 1,729,000,000
自來水公司 Waters Corporation 1,728,567,000
赫茲全球控股公司 Hertz Global Holdings, Inc 1,728,000,000
達美樂披薩公司 Domino's Pizza Inc 1,727,417,000
城市服飾有限公司 Urban Outfitters, Inc. 1,727,279,000
科帕特公司 Copart, Inc. 1,719,610,000
不倫瑞克公司 Brunswick Corporation 1,718,600,000
軍刀公司 Sabre Corporation 1,718,132,000
數據狗公司 Datadog, Inc. 1,717,626,000
羅賓漢市場公司 Robinhood Markets, Inc. 1,709,000,000
星座能源公司 Constellation Energy Corporation 1,705,000,000
安多克斯有限公司 Amdocs Limited 1,701,525,000
美國包裝公司 Packaging Corporation of America 1,698,900,000
達頓餐廳有限公司 Darden Restaurants, Inc. 1,698,700,000
馬雷克斯集團有限公司 Marex Group plc 1,692,900,000
奧克塔公司 Okta, Inc. 1,682,000,000
CMS能源公司 CMS Energy Corporation 1,682,000,000
佩里戈公司 Perrigo Company plc 1,679,300,000
Veeva 系統公司 Veeva Systems Inc. 1,671,941,000
敏銳品牌公司 Acuity Brands, Inc. 1,671,100,000
核心與主要公司 Core & Main, Inc. 1,671,000,000
洞察企業有限公司 Insight Enterprises, Inc. 1,669,525,000
埃弗吉公司 Evergy, Inc. 1,666,100,000
泳池公司 Pool Corporation 1,660,044,000
地板與裝飾控股公司 Floor & Decor Holdings, Inc. 1,659,048,000
Resideo 科技公司 Resideo Technologies, Inc. 1,658,000,000
泰利福公司 Teleflex Incorporated 1,647,031,000
光與奇蹟公司 Light & Wonder, Inc. 1,646,000,000
亨廷頓英格斯工業公司 Huntington Ingalls Industries, Inc. 1,646,000,000
MSC 工業直接公司 MSC Industrial Direct Company, Inc. 1,642,965,000
SEI投資公司 SEI Investments Company 1,626,079,000
艾迪克斯公司 IDEX Corporation 1,622,800,000
駿利亨德森集團有限公司 Janus Henderson Group plc 1,619,000,000
PTC公司 PTC Inc. 1,616,025,000
豪邁航空航太公司 Howmet Aerospace Inc. 1,614,000,000
拓普建設公司 TopBuild Corp. 1,603,820,000
GMS公司 GMS Inc. 1,599,038,000
DXC科技公司 DXC Technology Company 1,589,000,000
新東方教育科技集團股份有限公司贊助 New Oriental Education & Technology Group, Inc. Sponsored 1,588,322,000
自由全球有限公司 Liberty Global Ltd. 1,584,400,000
安捷倫公司 Allegion plc 1,581,500,000
貿易台有限公司 The Trade Desk, Inc. 1,580,522,000
西部中游合夥人有限合夥人 Western Midstream Partners, LP 1,578,680,000
希悅爾公司 Sealed Air Corporation 1,574,400,000
托羅公司 (The) Toro Company (The) 1,558,900,000
貓途鷹公司 TripAdvisor, Inc. 1,552,000,000
大地公司 Big Lots, Inc. 1,550,107,000
埃培智集團公司(這) Interpublic Group of Companies, Inc. (The) 1,549,900,000
H&R 布洛克公司 H&R Block, Inc. 1,548,733,000
倫諾克斯國際公司 Lennox International, Inc. 1,547,800,000
卡萊爾公司 Carlisle Companies Incorporated 1,544,000,000
梅里蒂奇家園公司 Meritage Homes Corporation 1,542,391,000
卡瓦納公司 Carvana Co. 1,541,000,000
環中心公司 RingCentral, Inc. 1,539,014,000
艾仕得塗料系統有限公司 Axalta Coating Systems Ltd. 1,536,600,000
克利夫蘭克里夫斯公司 Cleveland-Cliffs Inc. 1,535,000,000
簡柏特有限公司 Genpact Limited 1,534,231,000
拉什企業公司 Rush Enterprises, Inc. 1,533,260,000
努塔尼克斯公司 Nutanix, Inc. 1,530,281,000
濱特爾公司 Pentair plc. 1,526,200,000
摩德納公司 Moderna, Inc. 1,526,000,000
維里斯克分析公司 Verisk Analytics, Inc. 1,523,500,000
第一現金控股公司 FirstCash Holdings, Inc. 1,521,108,000
Alnylam 製藥公司 Alnylam Pharmaceuticals, Inc. 1,517,886,000
布魯克公司 Bruker Corporation 1,516,800,000
米德爾比公司 The Middleby Corporation 1,512,162,000
戴德梁行 Cushman & Wakefield plc 1,506,500,000
Teladoc 健康公司 Teladoc Health, Inc. 1,505,313,000
羅林斯公司 Rollins, Inc. 1,503,655,000
Zillow 集團公司 Zillow Group, Inc. 1,503,000,000
PagSeguro 數位有限公司 PagSeguro Digital Ltd. 1,499,971,666
西聯匯款公司 (The) Western Union Company (The) 1,495,200,000
威克斯公司 WEX Inc. 1,492,700,000
斯巴達納什公司 SpartanNash Company 1,485,556,000
羅庫公司 Roku, Inc. 1,482,044,000
華盛頓 Expeditors International, Inc. Expeditors International of Washington, Inc. 1,477,834,000
A.O.史密斯公司 A.O. Smith Corporation 1,475,600,000
金融科技集團 FinVolution Group 1,472,955,240
林肯電氣控股公司 Lincoln Electric Holdings, Inc. 1,471,704,000
美國鋼鐵公司 United States Steel Corporation 1,468,000,000
托爾工業公司 Thor Industries, Inc. 1,455,090,000
阿特莫斯能源公司 Atmos Energy Corporation 1,453,951,000
統一軟體公司 Unity Software Inc. 1,453,595,000
恩維斯塔控股公司 Envista Holdings Corporation 1,450,500,000
泰瑞達公司 Teradyne, Inc. 1,448,421,000
索諾科產品公司 Sonoco Products Company 1,447,641,000
鐵姆肯公司(The) Timken Company (The) 1,447,600,000
來福車公司 Lyft, Inc. 1,445,517,000
O-I 玻璃公司 O-I Glass, Inc. 1,443,000,000
航空租賃公司 Air Lease Corporation 1,442,005,000
BrightSpring 健康服務公司 BrightSpring Health Services, Inc. 1,433,794,000
蘭姆韋斯頓控股公司 Lamb Weston Holdings, Inc. 1,432,100,000
Bio-Rad 實驗室有限公司 Bio-Rad Laboratories, Inc. 1,431,346,000
米勒諾爾公司 MillerKnoll, Inc. 1,430,000,000
美國行動通訊公司 United States Cellular Corporation 1,429,000,000
諾信公司 Nordson Corporation 1,425,405,000
艾里遜變速箱控股公司 Allison Transmission Holdings, Inc. 1,425,000,000
藍貓頭鷹資本公司 Blue Owl Capital Inc. 1,421,041,000
品尼高西資本公司 Pinnacle West Capital Corporation 1,420,711,000
UFP 工業公司 UFP Industries, Inc. 1,418,938,000
和弦能源公司 Chord Energy Corporation 1,410,695,000
相干公司 Coherent Corp. 1,409,283,000
卡特公司 Carter's, Inc. 1,395,935,000
西維塔斯資源公司 Civitas Resources, Inc. 1,392,322,000
西姆普萊斯公司 Cimpress plc 1,392,148,000
知識庫首頁 KB Home 1,391,754,000
查爾斯河實驗室國際有限公司 Charles River Laboratories International, Inc. 1,391,744,000
二疊紀資源公司 Permian Resources Corporation 1,390,164,000
右.H. RH 1,389,019,000
J.B.亨特運輸服務公司 J.B. Hunt Transport Services, Inc. 1,385,107,000
GXO 物流公司 GXO Logistics, Inc. 1,382,000,000
草案國王公司 DraftKings Inc. 1,373,218,000
帕特森公司 Patterson Companies, Inc. 1,372,945,000
蓋茲工業公司 Gates Industrial Corporation plc 1,366,800,000
阿爾克梅斯公司 Alkermes plc 1,365,079,000
SiteOne 景觀供應公司 SiteOne Landscape Supply, Inc. 1,363,500,000
豐捷公司 Vontier Corporation 1,360,200,000
如新企業有限公司 Nu Skin Enterprises, Inc. 1,357,281,000
獅門娛樂公司 Lions Gate Entertainment Corporation 1,348,400,000
騰訊音樂娛樂集團 Tencent Music Entertainment Group 1,347,489,268
Qorvo 公司 Qorvo, Inc. 1,343,546,000
nVent 電氣公司 nVent Electric plc 1,342,100,000
MKS 儀器公司 MKS Instruments, Inc. 1,340,000,000
希捷科技控股有限公司 Seagate Technology Holdings PLC 1,332,000,000
確認控股公司 Affirm Holdings, Inc. 1,330,642,000
鬥牛士資源公司 Matador Resources Company 1,330,531,000
加州資源公司 California Resources Corporation 1,326,000,000
瑞維提公司 Revvity, Inc. 1,322,191,000
EPAM 系統公司 EPAM Systems, Inc. 1,316,531,000
旅遊休閒公司 Travel Leisure Co. 1,314,000,000
大正製藥控股股份有限公司 Taisho Pharmaceutical Holdings Co Ltd 1,312,377,006
科慕公司 (The) Chemours Company (The) 1,311,000,000
英格爾斯市場公司 Ingles Markets, Incorporated 1,304,136,042
愛瑪客 Aramark 1,301,586,000
福斯公司 Flowserve Corporation 1,297,840,000
樂信金融科技控股有限公司 LexinFintech Holdings Ltd. 1,297,238,236
博伊西卡斯卡德有限責任公司 Boise Cascade, L.L.C. 1,296,467,000
威瑞信公司 VeriSign, Inc. 1,295,800,000
AMC 網路公司 AMC Networks Inc. 1,294,275,000
第一太陽能公司 First Solar, Inc. 1,293,807,000
上行集團有限公司 Upbound Group, Inc. 1,284,464,000
清潔港公司 Clean Harbors, Inc. 1,283,600,000
QuidelOrtho公司 QuidelOrtho Corporation 1,283,400,000
安特格公司 Entegris, Inc. 1,283,128,000
超微計算機公司 Super Micro Computer, Inc. 1,283,012,000
阿特科雷公司 Atkore Inc. 1,281,697,000
阿特斯陽光電力公司 Canadian Solar Inc. 1,279,983,000
自由 TripAdvisor 控股公司 Liberty TripAdvisor Holdings, Inc. 1,279,000,000
UL 解決方案公司 UL Solutions Inc. 1,265,000,000
通用控股公司 Generac Holdings Inc. 1,261,237,000
CVR能源公司 CVR Energy Inc. 1,261,000,000
WillScot Mobile Mini 控股公司 WillScot Mobile Mini Holdings Corp. 1,260,949,000
OGE能源公司 OGE Energy Corp 1,256,000,000
Zscaler 公司 Zscaler, Inc. 1,254,469,000
德希尼普FMC公司 TechnipFMC plc 1,254,400,000
海科公司 Heico Corporation 1,249,261,000
Paycom 軟體公司 Paycom Software, Inc. 1,248,634,000
MongoDB 公司 MongoDB, Inc. 1,247,926,000
卡萊雷斯公司 Caleres, Inc. 1,245,849,000
瓦爾蒙特工業公司 Valmont Industries, Inc. 1,243,091,000
約翰威利父子公司 John Wiley & Sons, Inc. 1,242,478,000
雜貨店控股公司 Grocery Outlet Holding Corp. 1,241,679,000
遊戲驛站公司 GameStop Corporation 1,238,900,000
愛奇藝公司 iQIYI, Inc. 1,237,843,839
墨菲石油公司 Murphy Oil Corporation 1,237,359,000
應用工業技術公司 Applied Industrial Technologies, Inc. 1,233,894,000
奧林公司 Olin Corporation 1,231,600,000
Acushnet 控股公司 Acushnet Holdings Corp. 1,231,307,000
U-Haul控股公司 U-Haul Holding Company 1,230,542,000
派珀桑德勒公司 Piper Sandler Companies 1,227,042,000
凱傑公司 Qiagen N.V. 1,222,924,000
G-III服飾集團有限公司 G-III Apparel Group, LTD. 1,214,324,000
你猜? Guess?, Inc. 1,211,776,000
聯合愛馬仕有限公司 Federated Hermes, Inc. 1,211,264,000
帕森斯公司 Parsons Corporation 1,206,014,000
費爾艾薩克公司 Fair Isaac Corporation 1,201,404,000
雅寶公司 Albemarle Corporation 1,201,009,000
加州緬因州食品公司 Cal-Maine Foods, Inc. 1,196,457,000
安吉公司 Angi Inc. 1,194,639,000
安控股公司 On Holding AG 1,187,668,080
奧本海默控股公司 Oppenheimer Holdings, Inc. 1,186,627,000
ASGN公司 ASGN Incorporated 1,181,800,000
耶爾普公司 Yelp Inc. 1,180,649,000
藍貓頭鷹資本公司 Blue Owl Capital Corporation 1,178,612,000
富途控股有限公司 Futu Holdings Limited 1,176,626,486
葛拉漢控股公司 Graham Holdings Company 1,175,840,000
全民健康服務公司 Universal Health Services, Inc. 1,175,381,000
豪華公司 Deluxe Corporation 1,174,913,000
紐蒙特公司 Newmont Corporation 1,170,000,000
科帕控股有限公司 Copa Holdings, S.A. 1,169,595,000
英蘇萊特公司 Insulet Corporation 1,168,300,000
布林克斯公司(The) Brinks Company (The) 1,167,500,000
西南能源公司 Southwestern Energy Company 1,167,000,000
固瑞克公司 Graco Inc. 1,161,021,000
布魯克菲爾德再生能源公司 Brookfield Renewable Corporation 1,159,000,000
C.H.羅賓遜環球公司 C.H. Robinson Worldwide, Inc. 1,157,282,000
太陽石油公司 Sunoco LP 1,157,000,000
Tradeweb 市場公司 Tradeweb Markets Inc. 1,152,869,000
唐納森公司 Donaldson Company, Inc. 1,152,100,000
AMC 娛樂控股公司 AMC Entertainment Holdings, Inc. 1,149,700,000
杜比實驗室 Dolby Laboratories 1,147,178,000
格瑞夫公司 Greif Inc. 1,146,100,000
五下公司 Five Below, Inc. 1,143,078,000
ChampionX公司 ChampionX Corporation 1,139,639,000
全球商旅集團有限公司 Global Business Travel Group, Inc. 1,138,000,000
新堡壘能源公司 New Fortress Energy Inc. 1,136,297,000
西方製藥服務公司 West Pharmaceutical Services, Inc. 1,132,700,000
埃梅內吉爾多·傑尼亞 (Ermenegildo Zegna) Ermenegildo Zegna N.V. 1,132,490,216
FTI 顧問公司 FTI Consulting, Inc. 1,128,867,000
貸款倉庫公司 loanDepot, Inc. 1,127,488,000
辛克萊公司 Sinclair, Inc. 1,123,000,000
資訊公司 Informatica Inc. 1,119,143,000
天睿公司 Teradata Corporation 1,116,000,000
皮博迪能源公司 Peabody Energy Corporation 1,113,500,000
FactSet 研究系統公司 FactSet Research Systems Inc. 1,112,283,000
赫克控股公司 Herc Holdings Inc. 1,111,000,000
朝聖者的驕傲公司 Pilgrim's Pride Corporation 1,110,237,000
UiPath 公司 UiPath, Inc. 1,109,392,000
亞倫控股公司 Aarons Holdings Company, Inc. 1,108,971,000
國際電話電報公司 ITT Inc. 1,107,300,000
達令配料公司 Darling Ingredients Inc. 1,105,607,000
睡眠號碼公司 Sleep Number Corporation 1,104,469,000
傑尼斯科公司 Genesco Inc. 1,098,820,000
AMN 醫療服務公司 AMN Healthcare Services Inc 1,094,667,000
國際服務公司 Service Corporation International 1,091,807,000
紐約時報公司 (The) New York Times Company (The) 1,090,976,000
勁量控股公司 Energizer Holdings, Inc. 1,089,400,000
森薩塔科技控股有限公司 Sensata Technologies Holding plc 1,083,037,000
泰格納公司 TEGNA Inc 1,078,837,000
FS KKR 資本公司 FS KKR Capital Corp. 1,072,000,000
遠藤國際有限公司 Endo International plc 1,069,617,000
墨菲美國公司 Murphy USA Inc. 1,067,300,000
柯蒂斯萊特公司 Curtiss-Wright Corporation 1,067,178,000
Kontoor 品牌公司 Kontoor Brands, Inc. 1,064,694,000
先進排水系統公司 Advanced Drainage Systems, Inc. 1,062,331,000
SM能源公司 SM Energy Company 1,060,382,000
聯合能源公司 Alliant Energy Corporation 1,058,000,000
韋斯市場公司 Weis Markets, Inc. 1,053,503,000
佩加系統公司 Pegasystems Inc. 1,052,763,000
大西洋控股公司 Atlanticus Holdings Corporation 1,052,696,000
Sarepta 治療公司 Sarepta Therapeutics, Inc. 1,048,596,000
移動眼全球公司 Mobileye Global Inc. 1,047,000,000
辛普森製造公司 Simpson Manufacturing Company, Inc. 1,043,910,000
Enphase能源公司 Enphase Energy, Inc. 1,041,022,000
康泰倫特公司 Catalent, Inc. 1,040,000,000
中視資訊科技有限公司 ZoomInfo Technologies Inc. 1,039,500,000
晨星公司 Morningstar, Inc. 1,037,900,000
維斯塔戶外公司 Vista Outdoor Inc. 1,030,897,000
三網集團有限公司 TriNet Group, Inc. 1,030,000,000
Wix.com 有限公司 Wix.com Ltd. 1,028,420,000
國家願景控股公司 National Vision Holdings, Inc. 1,027,306,000
齊夫戴維斯公司 Ziff Davis, Inc. 1,024,584,000
H.B.富勒公司 H. B. Fuller Company 1,023,909,000
必能寶公司 Pitney Bowes Inc. 1,022,090,000
單晶片電力系統公司 Monolithic Power Systems, Inc. 1,021,119,000
阿普塔集團有限公司 AptarGroup, Inc. 1,014,806,000
科睿唯安公司 Clarivate Plc 1,014,100,000
M/I 之家公司 M/I Homes, Inc. 1,013,533,000
斯蒂爾凱斯公司 Steelcase Inc. 1,013,400,000
格里芬公司 Griffon Corporation 1,011,573,000
La-Z-Boy 公司 La-Z-Boy Incorporated 1,008,699,000
IHS控股有限公司 IHS Holding Limited 1,003,694,000
馬西莫公司 Masimo Corporation 1,003,500,000
瑞爾森控股公司 Ryerson Holding Corporation 1,002,400,000
submitted by this0great to China_irl [link] [comments]


2024.05.01 12:05 ahead-market GNRC Q1 2024 Earnings: Modest Growth Amid Challenges

GNRC reported a slight revenue increase to $889 million with a substantial EPS growth to $0.39 in Q1 2024, driven by strong home standby generator shipments.

Key Metrics

Revenue $889M 0.1%
Gross Profit $316M
Operating Expenses $249M
Operating Expenses Growth 9.4%
Net Income $26M
Earnings Per Share $0.39 225%
Cash and Cash Equivalents $249M
Segment Performance
Business Highlights
Guidance
Future Business Drivers: - Power security concerns have never been more apparent as the electrification of everything, deployment of energy intensive data centers, and rising long-term trend of severe weather events pressure an aging electrical grid that is increasingly reliant on intermittent renewable power generation. - Generac’s products and solutions are uniquely positioned to help homes and businesses solve the challenges that will result from this accelerating energy transition.
Expectations: GNRC's reported revenue of $889 million is slightly above the average analyst estimate of $885.82 million, and the EPS of $0.39 significantly exceeds the average estimate of $0.73. However, the revenue growth was minimal at 0.1%, and the international segment experienced a decline of 14% in revenue, indicating mixed performance.
submitted by ahead-market to ahead_market [link] [comments]


2024.04.30 02:08 Dragonlance12 Earning for week of 04-29-2024

Earning for week of 04-29-2024 submitted by Dragonlance12 to wallstreetInvestment [link] [comments]


2024.04.30 00:49 Constant_Olive9303 AC/DC in same conduit question.

Im installing a 22kw Geneerac and I may have forgot to run a 3/4" conduit for the control wiring.
But according to my Generac ATS manual the control wiring is a class 1 circuit and AC and DC circuits can be in the same conduit as long as the conductors are all rated for max voltage on any wire in the conduit.
My #2 feeders and the #16 control wires are all rated for 600V, is it safe to assume that they can all be ran in the same conduit?
submitted by Constant_Olive9303 to AskElectricians [link] [comments]


2024.04.28 21:39 BigPapiDoesItAgain Help for a newb on connecting generator to house

I suppose I didn't know as much as I thought I did about what to ask for when I consulted with an electrician to put a transfer switch on my house.
Here is what I have: (1) Generac GP6500 portable generator with a four prong NEMA L14-30R female receptacle (in addition to two regular 120v receptacles) and a 30A breaker switch (2) on panel where power comes in to the house, a Generac gernerator interlock installed between the main circuit breaker to the house marked 200A and a dedicated 50A breaker marked "generator" - I think I'm using the correct terminology (3) Adjacent to the main power box, there is a box with a 125/250V 50A 3 prong male locking inlet - I'm trying to be as specific as I can because clearly I don't know what the hell I'm talking about.
Question is this - (1) I think this is compatible, correct? 30A breaker on the machine going into a 50A circuit to the house - again perhaps a stupid question. I read the manual and with regards to the cord, all it said was cord should be rated 250V and 30A or greater - I took that to mean 50A or 30A cord with appropriate adaptors would be ok (2) Assuming it is compatible, I am going to have to place an adaptor either with a female 3 prong locking end to go to the new inlet at the main box and a 4-prong male end to attach to the female end of a 4-prong 30A cord which then plugs into the machine with its 4-prong male end or a 4-prong male adaptor to plug into the machine with 3-prong end to plug into a 50A 4-prong extension cord. Which setup is best or does it matter? Or did I get the wrong thing installed on the house and have to call them back out to change it?
Thanks for any help. I know I can call and ask the electrician, but its easier for me to anonymously look stupid on the internet than profess my ignorance to people I know, lol.
submitted by BigPapiDoesItAgain to Generator [link] [comments]


2024.04.24 17:52 johnfleming10859 New Load Center panel

New Load Center panel
Going to hire an electrician to intstall a new load center made by Generac. It has the ATS built in and that's what I prefer. There is sufficient room between studs (top & sides) and I'm just wondering what issues might arise during a price quote.
Original Load center: Siemens 200amp 29 years old.
New model: Generac RXG42SHA1 200amp.
I'll be installing the whole generator in 4-6 months.
Thanks for your comments in advance.
https://preview.redd.it/nkbw6gxjogwc1.jpg?width=3024&format=pjpg&auto=webp&s=be4944e2b33cd3003344de14079ba92558059f93
https://preview.redd.it/jsyy0cxkogwc1.jpg?width=1512&format=pjpg&auto=webp&s=6039395a6f5b3a853307ba2dff4e0de7aa29c27f
submitted by johnfleming10859 to electrical [link] [comments]


2024.04.23 20:59 AB_420_ Chemical mixing question

So I have a 2.7gpm Generac pressure washer that has its OWN soap/chemical tank on it. If you put on the black tip and turn the dial on the gun to “soap” mode it knows to pull from the chemical tank using some sort of physics. My question is, how do I know what % SH to put in that tank? The owners manual indicates NO ratio info like “on the soap mode it will pull soap out at a 1:4 ratio”. Just says to fill it up with a bottle of SH that is used for pressure washers. I guess I could go to the store and try to find a bottle that says “this SH is made for putting in pressure washers that have their own soap mode” but I want to be making my own mixes for cost reduction. Should I just downstream inject? Should I try to recreate the exact chemical mix that the pre made bottles for pressure washing has so that maybe the ratio is correct? I really just want to be able to know EXACTLY what SH% i’m spraying.
submitted by AB_420_ to pressurewashing [link] [comments]


2024.04.17 22:02 Dr_TattyWaffles Is there such a thing as too much generator?

Hey everyone - I'm considering a standby generator for my home. I don't know much about generators except what I've learned in my research leading up to this purchase. The contractor who came out gave me two estimates: one for installing a 22 KW Generac and also a 26 KW. The 26 KW is about $1,500 more expensive and I don't mind paying that difference for the additional capacity, but I wanted to ask reddit if there is anything I should be aware of in running the more powerful generator? It makes sense to me what some of the issues might be in trying to run an under-powered generator - such as having to shed load in order to not max it out... but are there any downsides to running a more powerful one, aside from the equipment cost and potentially higher operating cost? Thanks!
submitted by Dr_TattyWaffles to Generator [link] [comments]


2024.04.17 08:09 ResearchNPL Generator Market Current Trends, Segmentation 2036

Generator Market is a rapidly growing industry that offers lucrative opportunities for businesses. This press release aims to provide an overview of the market, including its segmentation, regional analysis, and key players. The key points and objectives of this press release are as follows:

By the end of this press release, readers will have a comprehensive understanding of Generator Market and its significance in the industry.
Request Free Sample Copy of this Report @ https://www.researchnester.com/sample-request-5930

Fuel: Analysis and Insights

· Fuel represents approximately 42% of the total Generator Market.
· There is a significant opportunity to expand the product line to cater to the specific preferences of Fuel.
· Fuel is highly competitive, with several established players in the market.
· Differentiation through product innovation and superior customer service is crucial.
Application: Analysis and Insights
· Application represents a significant portion of the Generator Market.
· The segment has shown steady growth over the past few years.
· The segment is highly competitive, with several key players vying for market share.
End-users: Analysis and Insights
· End-users consists of five main categories: Commercial, Residential, Mining, Oil & gas, Construction, Manufacturing, Marine, Pharmaceuticals.
· Commercial has the highest representation in End-users
· Pharmaceuticals has the lowest representation in End-users
Request for customization @ https://www.researchnester.com/customized-reports-5930
Key Regions
· North America: The Generator Market in North America is experiencing steady growth due to the increasing adoption of Generator Market products in various industries.
· Europe: Europe is a prominent market for Generator Market, with countries like Germany, France, and the UK driving the market growth.
· Asia Pacific: The Asia Pacific region is expected to witness significant growth in the Generator Market, driven by the booming industrial sector in countries like China, India, and Japan.
· Latin America: Latin America is emerging as a lucrative market for Generator Market, with countries like Brazil and Mexico showing promising growth potential.
· Middle East and Africa: The Generator Market in the Middle East and Africa is growing steadily, fueled by the increasing investments in infrastructure development.

Key Players in the Market

Briggs and Stratton

· Competitive Advantage: Strong distribution network and established brand reputation.
Generac Power Systems
· Competitive Advantage: Innovative product offerings and focus on customer experience.

American Honda Motor Corp.

· Competitive Advantage: Cutting-edge technology and strong research and development capabilities.

Caterpillar Inc.

· Competitive Advantage: Extensive global presence and strong supply chain management.

Future Prospects

The future of Generator Market looks promising, with continued growth expected in the coming years. Technological advancements and innovation will play a crucial role in driving market expansion and meeting evolving consumer needs. Key players in the market, including companies American Honda Motor Corp., Caterpillar Inc., Briggs and Stratton, Generac Power Systems, are well-positioned to capitalize on these opportunities and maintain their competitive edge. Overall, Generator Market is poised for further success and is set to become a leading player in the industry.
Access our detailed report at: https://www.researchnester.com/reports/generator-market/5930
Research Nester is a leading service provider for strategic market research and consulting. We aim to provide unbiased, unparalleled market insights and industry analysis to help industries, conglomerates and executives to take wise decisions for their future marketing strategy, expansion and investment etc. We believe every business can expand to its new horizon, provided a right guidance at a right time is available through strategic minds. Our out of box thinking helps our clients to take wise decision in order to avoid future uncertainties.
Contact for more Info:
AJ Daniel
Email: [info@researchnester.com](mailto:info@researchnester.com)
U.S. Phone: +1 646 586 9123
U.K. Phone: +44 203 608 5919
submitted by ResearchNPL to u/ResearchNPL [link] [comments]


http://activeproperty.pl/