Sali ki chudai ki daastan

sex_kahaniya_hinglish

2022.10.10 21:17 sex_kahaniya_hinglish

chudai ki khaniyo wale duniya mein apka swagat hai ye kahaniya ap ko eclipse_fantasies_ dwara likhi hui mile gi har jagah
[link]


2022.04.08 18:03 betaj_muthmaar betaj_muthmaar

Bazaaru randiyon ki chudai ka chudaikhana
[link]


2024.06.09 20:57 fliption Current "Display" State + Things on Order ..for general Entertainment and Fodder Purposes ...

Current submitted by fliption to KISS [link] [comments]


2024.06.09 20:53 Taret_0 Babam 10 sene önce kanser oldu ama geberemedi

amk çıldırcam lan bi dinleyin allahınızı severseniz. inanduk doktorlara, 3 ay yaşar dediler, ayriluk defterini 10 yıldır vermediler. ulan bu gavat ismini vermiym bi tekstil fabrikasında çalışıyodu, akşam eve gelir yüzü gözü pislik içinde, ne yıkanır, ne paklanır. amokaçi gibi gezer amkoduğum. bi de sümsük, sünepenin teki. anam kovardı bunu evden, bu dangalak da kahveye gider, gerçi anam kovmasa da her akşam gidiyordu amkodumun sığırı, bi bok da yaptığı yok haa, kimsenin bunu siklediği falan yok kahvede, yanlarına oturtuyolar, öyle arada bir ağzına iki leblebi atıyolar, demliğin son postasındaki katran gibi çaydan da verdiler mi tamam. maymun gibi alkış tutacak sevincinden dangalak.
ulan bu bi gece eve geldi, biz uyuyoz tabii, tüberkulozlu merzifon eşşeği gibi hönk hönk öksürüyo ama nasıl, binayı inletti şerefini siktiğim. ulan uyandım dedim yarın bi siktir git, dispansere mi gidecen, sağlık ocağına mı, bi baktır. hayvan oğlu hayvan köpek gibi sigara içiyor, bi de 20 senedir 2000 içiyor yamuk kafasını siktiğim, üniversiteli piçler bilmez, en ağır sigara amk bi de pahalı, sanırsın mebus amkodumun oğlu, götündeki asker yeşili don delik deşik oldu, bu sikik hala en kral cuvaradan içiyor, biz de anamla yeni harman içiyoz amk. ayranı yok içmeye, atla gider sıçmaya. neyse bu gavatla gittik üniversite hastanesine, röntgen möntgen çektiler, gavatın ciğeri görünmüyo amk, film de siyah, bu itin ciğeri de siyah, karaelmas sandığına dönmüş sığırın ciğeri, bu götveren doktor, ciğerler iflas etti, 2 aya tüm organlara sıçrar, en fazla 3 ay yaşar dedi. ben tabii sevindim amk kumanda bana kalacak. ama bu götveren hiç oralı değil ki. beni bu hastalık yenemez, moralle falan yenerim ben bunu dedi.
hay demez olaydı. 10 sene geçti, şam şeytanı gibi gavat. hala ayakta, siktiğimin doktoru 10 sene önce ciğerleri bitti dedi, kanını siktiğimde nası bi ciğer varsa bittikçe yenisi mi çıkıyor nedir, hala darıcadaki goriller gibi fosur fosur sigara içiyor amk. 3 sene önce böbrekleri bitti dediler, geçen ay amcasının oğlunda böbrek yetmezliği vardı bi böbreğini ona verdi amk. bağırsağı pankreasına mı nereye düğümlenmiş sıçamıyo. ağzından mı sıçıyo napıyo bilmiyorum, yemek borusunu söktüler gavatın yeni bağırsak yaptılar, yemek borusunun olduğu yere de, kalorifer tesisat borusu gibi bi bok döşediler, katı bi bok yiyemiyor gavat. ağzına plastik huniyle tarhana marhana falan döküyoz, arada milupa aptamil midir ne sikimdir ondan istiyo nabalım alıyoz amk. bi de gırtlak kanseri, bildiğin gırtlağında delik var amk. ablamın küçük kızı var, parmağını falan sokuyo, zincir mincir sarkıtıyo amk, bi de makine taktılar robot gibi konuşuyo, prostat kanseri de var ecdadını siktiğimde, elinde naylon poşetten mesane yapmışlar onla geziyo, eve birini getiremiyoruz amk öyle kesif sidik kokuyor, burnumu kestirsem kulağımla alırım o kokuyu o kadar leş kokuyor şerefsizin sidiği.
ulan bi gece vicdan azabı gibi dikildi tepeme, ben uyuyom, kalk dedi, dedim nooldu, üstü başı sırılsıklam gavatın, gasilhane ibriği gibi sallanıyo. elinde plastik hunisi var, şunu ağzıma daya üç posta su dök abdest alacam, gırtlaktan kaçıyor dedi, delik ya gırtlağı aradan sızmış, sırılsıklam olmuş dangalak. dedim namaz yeni moda mı, ne namazı dedim. namaza başladım dedi. gavat şükür namazı bile kılıyor artık. neyine şükrediyosa, bala göte yaşıyor iman tahtasını siktiğim. allahım üç senelik dicitürk aboneliği almış bi de, gece dörde beşe kadar yabancı film izliyo, herifteki özgüvene bak ya 3 sene daha yaşayacağına inanıyor bildiğin. allahım bi de fix bi lafı var, biri naber nasılsın falan deyince noolsun sabbaha kadar oturiyiruk, akşama kada yatayiruk diyo, bi de şiveli şiveli, hay senin ağzının yayını, dilinin astarını sikiym ya. ulan laptopu alıp yanına oturuyorum, çamlıcada mezarlık, cenaze levazımatçısı falan yazıyorum gogola. ulan hiç oralı olmuyo, internete fazla takılma diye nasihat veriyo gavat.
geçen bizim nalbur cumhur amcanın oğlu vardı dokuz yaşında mete. o lösemiden öldü, ulan bu arsız, başında kasket, elinde bastonla başsağlığına gitmez mi? ulan cumhur'un nasıl zoruna gitti, aile eşrafı buna pis pis bakıyo ama bu gavatta en ufak bir suçluluk hissiyatından emare yok, gayet vakur götveren, ulan o velet bile kaderine razı oldu, sen 60 yaşına geldin, hala direniyon hayata tutunmaya çalışıyon, karaktersiz amk.
ama yeter bıktım amk, bir sene daha beklerim öldü öldü, ölmezse bağışlicam götvereni tübitaka mübitaka, incelesinler sığırı, naapmak istiyolarsa bu gavatın üstünde yapsınlar, nasılsa gebermiyo piç kurusu, bana bi kalp, bi beyin yeter falan diyo zaten götveren. ilime, bilime bi faydası olsun bari.
submitted by Taret_0 to vlandiya [link] [comments]


2024.06.09 20:53 bertwadx Kellene még 1 monitor, több már nem fér ki :D

Kellene még 1 monitor, több már nem fér ki :D submitted by bertwadx to hungary [link] [comments]


2024.06.09 20:53 Why_not_rd Please! Read the comment.

Please! Read the comment. submitted by Why_not_rd to IndianDankMemes [link] [comments]


2024.06.09 20:50 reptaursnightmare Just capture his rook. What is the best move here?

Just capture his rook. What is the best move here? submitted by reptaursnightmare to chessbeginners [link] [comments]


2024.06.09 20:49 Salt_Possibility_517 St Xavier's College or University

So ami Bcom Hons korte chai...St Xavier's College jeta Park Street seta to khub e bhalo ei degree tar jonno...but Xavier's r je University ta jeta New Town e ache otao ki Park Street r college r motoi bhalo (or equal) naki onektai baje conpared to the Park Street one interms of faculty placements and all... Please janao cuz shei bhabe decision nite hobe
submitted by Salt_Possibility_517 to kolkata [link] [comments]


2024.06.09 20:48 LordCat_ (2002) Fujifilm Finepix F601Z [Super CCD Gen 3]

(2002) Fujifilm Finepix F601Z [Super CCD Gen 3] submitted by LordCat_ to VintageDigitalCameras [link] [comments]


2024.06.09 20:48 SawyamRishu What do you think?

What do you think?
And also if you like this plz follow on my Instagram (@thatnutclicker)
submitted by SawyamRishu to streetphotography [link] [comments]


2024.06.09 20:47 International-Pea849 Daily EZA Concept Take 2 Day 1: LR Super 17

Daily EZA Concept Take 2 Day 1: LR Super 17
HAHAHAHAHAHAHAHA NOBODY CAN BEAT ME WHEN I HAVE GUARD AND 49% DR
submitted by International-Pea849 to DBZDokkanBattle [link] [comments]


2024.06.09 20:45 AdditionalAd8214 Kifüggesztéses terület vásárlás foglaló

Adott egy kifüggesztéses terület, amit megakarok vásárolni. Mondjuk 10 M értékben. Ugye ezt ki kell függeszteni 3 hónapra, a helyiek elővásárlási joga miatt. Az egy járható út, hogy leteszek vételi ajánlatként 8M forintot, amit egy összegben átadok az eladónak 8milliós foglalóként ? A hagyomás ingatlan adásvételnél ilyenkor már gyakorlatilag az eladó nem állhat el a szerződéstől, mert többet fog bukni. Tehát ilyen módón ha a kifüggesztésnél él valaki az elővásárlási jogával, akkor az eladó csak nekem adhatja majd el a területet, mert a 8 milliónál, a foglaló miatt többet fog bukni. Vagy a másik vevő sokkal többet fog neki fizetni. Tehát a teljes vételi ajánlatot leteszem az eladónak előre foglaló címén. Ez így egy működő stratégia ? Egyébként mennyi most a kifüggesztés hossza ? Mert hallottam most 2 hónapról is. Nagyon köszönöm a válaszokat !
submitted by AdditionalAd8214 to joghungary [link] [comments]


2024.06.09 20:41 displayofahuman I made more stuff for the attack of the killer germany...and i would like to turn it into a game (Mən kömək axtarıram ki bu oyunu əsil oyuna çevirim kim kömək etmək istəsə minnətdar olaram)

I made more stuff for the attack of the killer germany...and i would like to turn it into a game (Mən kömək axtarıram ki bu oyunu əsil oyuna çevirim kim kömək etmək istəsə minnətdar olaram) submitted by displayofahuman to AzerbaijanJerky [link] [comments]


2024.06.09 20:38 enigmaticaesthetic Epudu ayina emi ayina rayali ani anipinchinda ?

Professional ga ane kadu, even just time pass ki ? Either Yes or No, why ?
Hobby laga nerchukovali ani anipinchinda ? Emanna helpful resources dorikaya to learn ?
Ee language(s) lo rayatam prefer chestaru ?
Ee genre lo rayatam prefer chestaru ?
Any writers that you admire/like/get inspiration from ?
Edayina book or article or poem chadvinapudu translate chesi rayataniki try chesara ?
submitted by enigmaticaesthetic to ask_Bondha [link] [comments]


2024.06.09 20:37 No_Today2336 Is this a good, mid, or trash item shop?

Is this a good, mid, or trash item shop? submitted by No_Today2336 to u/No_Today2336 [link] [comments]


2024.06.09 20:37 aadityavsingh999 NEETARDS from Delhi this is for you.

u/abhidas0 is fighting our case in Delhi HC.
If you guys have time tomorrow and you live in Delhi. Please contact him.
You will have to just be present in Delhi HC for formalities.
Pls contact karlo unko and bata dena mujhe ki kiya ya nahi 🙏.
submitted by aadityavsingh999 to MEDICOreTARDS [link] [comments]


2024.06.09 20:35 Primus983 Komu sploh služi referendum za konopljo?

Jaz sem nekje vmes med za in proti (kaj sem volil no važno)
Glavna preglavica ki me ima je komu sploh služi ta referendum o konoplji?
Za vas hašišarje da.se boste legalno še bolj zadevali?
Da bo droga še bolj dostopna mladim in da je možnost da bo prišlo do skokovite porasti mladih ki bodo to sranje kadili?
Tisti, ki ste najbolj glasni kako je to zdravo kadit in kako je neškodljivo in teoretiki antičnih zarot, poskačite v najbližjo deročo reko! Delam v zdravstvu in sem videl kaj naredi travca iz človeka in posledice na možganih.
Prosim da mi nekdo razjasni in da temeljite razloge zakaj ZA.
submitted by Primus983 to Slovenia [link] [comments]


2024.06.09 20:34 Poach71 Thala ki seva karni hai toh batado ?

Thala ki seva karni hai toh batado ? submitted by Poach71 to IndiaCricket [link] [comments]


2024.06.09 20:31 beardedamgel96 Wife asked if this was a good find 😂

Wife asked if this was a good find 😂 submitted by beardedamgel96 to Market76 [link] [comments]


2024.06.09 20:31 norbert400 "Fiatal" férfiként, hol lenne érdemes ismerkedni?

Sziasztok.
Először is..tudom, hogy ez már az ezredik hasonló, unalmas kérdés, sr érte. Long story short 31 éves vagyok és volt egy hosszabb párkapcsolatom aminek több mint 2 éve vége lett. Sulis időszakomban eléggé egyszerű volt az ismerkedés mert akkoriban úgy éreztem sokkal több lehetőségem van. Több az egyedülálló hölgy. Ráadásul a koncertek és fesztiválok tömve voltak a korosztályommal.
A szakítás után fontosnak tartottam és igényem volt rá, hogy szeressek egyedül lenni. Viszont eltelt több mint két év és az újbóli ismerkedéses fázisban arcon csapott a valóság, hogy csökkent a lehetőségek száma. Ráadásul amellett, hogy én is válogatósabb lettem, értelemszerűen ez fordítva is így van. Azaz nem csak én válogatok. ; D
Az évek során az érdeklődésem középpontjába talán a halandóság egyre közeledő fojtogatása miatt az egészség került. Szóval vonz a pszichológia/önismeret/spiri dolgok, a táplálkozástudomány, sport. Ezért magam mellé is hasonló érdeklődésű személyt tudok elképzelni. Nekem ezek lettek fontosak és enélkül már nem vagyok érdekelt az ismerkedésben.
Próbálkoztam online társkereséssel. Badoon viszont nem éreztem, hogy hasonló érdeklődésű személyekkel tudnék találkozni. Tinderen viszont annál inkább. Onnan volt is pár randim. Borzalmasan jóarc emberekkel ismerkedtem meg és hálás vagyok a tök mély beszélgetésekért de sokszor oda futott ki a dolog, hogy még keresik az útjukat még nem érzik, hogy elköteleződnének, keresik az élményeket. Viszont én már az élménykeresésben nem vagyok érdekelt, se barátkozás, se casual dolgok. Illetve volt olyan akinek én nem voltam szimpi vagy a másik fél nekem.
Goa bulikon ismerhettem meg 2x jó arc hölgyet de mind a két esetben az a megtiszteltetés ért, hogy köszönhettem a mellettük lévő párjuknak. ; D Az ilyen eseményeken látok még esetleges potenciált, mert sok a nyitott személy.
Kérdések:
Köszönöm a figyelmet!
submitted by norbert400 to tanulommagam [link] [comments]


2024.06.09 20:27 Yakuzahhz Who's got the video of the guy saying in longun ki thori si grace, thori si hayaa?

I searched for it on YouTube and tiktok I can't find it, it was in the parliament building.
submitted by Yakuzahhz to pakistan [link] [comments]


2024.06.09 20:24 mamengo142 Arkadaşlar bu soru banamı hatalı geliyor

Arkadaşlar bu soru banamı hatalı geliyor
Cevap E gösteriyor bence C olması lazım Soruda Roma elçileri geldiği zaman diyor Cihanşümul bir devlet gücene ulaştıklarını gösterir mi ? Yani bilmiyorum daha gerçekleşmemiş olduğundan dolayı dedim
submitted by mamengo142 to liseliler [link] [comments]


2024.06.09 20:24 Anon675162 Na ki az aki mind az ötöt nézi egyszerre? (És még ennél is több van)

Na ki az aki mind az ötöt nézi egyszerre? (És még ennél is több van) submitted by Anon675162 to hungary [link] [comments]


2024.06.09 20:22 PromotionUpset5886 Unpredictable fbd

Am I the only one who thinks this ? Ki sala aise idhar baarish nhi hogi aukha padega aur jab hogi to aise baarish hogi ki nahar beh jayegi dub jayegi colony underpass dub jayega . Yu konsa default setting hai fbd ka bhagwan ji ka . Indr dev this Lil nigga won't survive this summer agr baarish nhi hui tk .
submitted by PromotionUpset5886 to Faridabad [link] [comments]


http://activeproperty.pl/