Leuke tekentjes voor ping

Meisjesarmband Kerstklokken

2024.05.13 22:21 mikejonhs2020 Meisjesarmband Kerstklokken

Meisjesarmband Kerstklokken
Meisjesarmband Kerstklokken Meisjesarmband Kerstklokken
Een leuke en hippe armband speciaal voor de meisjes.
De armband heeft ice blue facet kralen, een "made for an angel" bedel en een kerstklokken bedeltje in het midden als detail.
De armband is elastisch en past altijd. https://www.armbandonlinekopen.nl/meisjesarmband-kerstklokken/?feed_id=5904&_unique_id=66427635398d8
submitted by mikejonhs2020 to armbandjes [link] [comments]


2024.05.13 22:20 mikejonhs2020 Meisjesarmband Kerstklokken

Meisjesarmband Kerstklokken
Meisjesarmband Kerstklokken Meisjesarmband Kerstklokken
Een leuke en hippe armband speciaal voor de meisjes.
De armband heeft ice blue facet kralen, een "made for an angel" bedel en een kerstklokken bedeltje in het midden als detail.
De armband is elastisch en past altijd. https://www.armbandonlinekopen.nl/meisjesarmband-kerstklokken/?feed_id=5903&_unique_id=66427629b1b7f
submitted by mikejonhs2020 to u/mikejonhs2020 [link] [comments]


2024.05.13 21:25 Chronicbias Koppels Maandelijkse Album Uitwisseling (Mei) + overleg

De koppels: u/Seqgron7 & u/Misayumi u/ByThePowerOfMetalNya & u/Trutteklapper u/Mvf314_ & u/VadsigeBolus u/dafencer93 & u/TehBrickster & u/onnosheep (ieder geeft de daarop volgende een album en onno aan dafencer)
Veel plezier met muziek uitwisselen! In een persoonlijk bericht, in de comments of op discord kan je overleggen. Tip: als je het album niks vind bij eerste beluistering geef het door aan je partner met een specificatie wat je zou willen horen. Excuses voor de vertraging! Mocht je meer tijd nodig hebben laat het weten. Mocht iemand het een volgende maand willen hosten, hoor ik het graag
Mocht je op 20 mei nog geen contact hebben met de andere redditor aan wie je gekoppeld bent, laat het even weten. Vanaf 20 mei kan je in metaalfanaten je review posten (vermeld je partner) of in mijn verzamelpost met de titel: 'Review Maandelijkse Album Uitwisseling (Mei)' in metaalfanaten. Graag je review voor 1 juni posten
Hoe het verder werkt: Je bent aan iemand gekoppeld. In een dm of in de comment onder deze post kan je overleggen. Voordat je een album aan je partner geeft, is het aan te raden om te vragen wat de ander voor een album zoekt. Het kan handig zijn om je eerst te focussen op een album van één persoon voor je gaat naar het album voor de ander. Je kan bv mee geven:
Check het album even of je er wat mee kan. Anders geef je aan dat het niets voor je is en waarom. Dan krijg je een ander album.
Tips voor een review:
Agenda: Agenda: 13 mei: gekoppeld aan andere redditor. Daarna overleg met degene aan wie je gekoppeld bent welk album je gaat reviewen. 20 mei: post in metaalfanaten genaamd 'Review Maandelijkse Album Uitwisseling (mei)' voor je reviews + neem contact met mij op indien je nog niks gehoord hebt van je partner 1 juni: review posten of eerder (liefst zodat een mee lezer kan lezen voor welke muziekliefhebber het album misschien een tip is + je favoriete nummer + cijfer voor jou en cijfer algemeen)
Wil je ook mee doen? Dat kan volgende maand weer. Aan het einde van de maand / begin nieuwe maand kan je commenten in de aanmeldpost.
Link naar de discord van metaalfanaten
Hier kan je je review voor augustus mee lezen Hier kan je je review voor september mee lezen Hier kan je je review voor oktober mee lezen Hier kan je je review voor november mee lezen Hier kan je je review voor december mee lezen Hier kan je je review voor januari mee lezen Hier kan je je review voor februari mee lezen Hier kan je de reviews voor maart mee lezen Hier kan je de reviews voor april mee lezen
De aanmeldpost voor deze maand (waar je meer info kan lezen over de aanmelders van deze maand)
submitted by Chronicbias to metaalfanaten [link] [comments]


2024.05.13 20:27 reddead24f Het blijft aan me knagen, ongeluk tijdens rijles.

Het is ondertussen al weken geleden , bijna een maand maar het knaagt nog. Ik weet dat ik "gelijk" heb maar wil ook mn verhaal toch kwijt.
Ik heb rijlessen gehad, voelde allemaal prima eerst, de instructeurs waren super alleen de rijschool zelf voelde wat... Sketchy. Maar het ging allemaal prima. Was klaar voor avb, duurde dat ineens superlang waardoor ik 13 lessen totaal al gereden had. Werd niet gezegd dat je voor je avb 4 uur mag lessen (ik kon maar 3 uur) en die ook gewoon betaald. Ze lieten het altijd klinken of die lessen bij de kosten van het avb (was ook duur) hoorden.
Anyways- in die drie uur inrijden heb ik na ongeveer een uur een ongeluk gehad.- toch alle 4 uur moeten. Afrekenen. Toen in shock van alles en blij met alle hulp enzo dus gedaan. AVB overigens niet gehaald (ik reed heel stijfjes...)
Het ongeluk zelf: de uitwijk dacht ik het net te redden om de laatste pion heen- helaas ik raakte de pion.heb vaker over een pion heen gereden, zelfs express om van "angst" af te komen. Nu ging het fout op de 1 of andere manier greep ik mn stuur steviger vast en daarmee gaf ik gas- kwam ik bijna direct een stoeprand tegen, en bijna direct daarna een geparkeerde auto. Er zat absurd veel afstand tussen maar ik ging snel en ipv logisch te remmen klemde ik me aan mn stuur vast- ik snap er ook niets van nee. Uiteindelijk vloog ik 3 geparkeerd autos over en lag ik daar. Gelukkig had ik goede motorkleding gekocht en behalve een gekneusd schaambot (lekker weer), helemaal ok. En dus gewoon avb geprobeerd.
Ik betaald voor alles en nieuwe lessen en examen.... voor mij en partner - +/- 2500 euro verder.
Achteraf stelt de rijschool mij voor alle schade aansprakelijk. De auto die ik raakte was van een instructeur die zei zelf tis goed laat het (heb het wel aangegeven) maar de rijschool stelt me voor 5000 euro aansprakelijk omdat de motor compleet total loss is.
Ik wil niet meer rijden . Heb er geen geld voor nu voor nieuwe lessen, ze weigeren mij terug te betalen en blijven dreigen voor die ,5000+ euro. Ik heb rechtsbijstand ingeschakeld en het loopt. Maar God wat baal ik!!! Alles is zo rot.
Overigens hebben ze.me nog ", gebruikt" om fraude te plegen voor het cbr steekproef vlak na het ongeluk. En nee ik ga hier niet name en shame maar toch even mn ei kwijt.
Zorg dat ik motor rijden weer leuk vind aub! Ben meteen ne het ongeluk weer gaan rijden oefenen etc maar toch wel wat angst nu- en stiekem de pest erin terwijl het zo leuk was!
submitted by reddead24f to motorfietsen [link] [comments]


2024.05.13 19:48 MangoJuiceyz Zoekende naar kamer in Arnhem!

Onderstaand bericht is voor OP's familie. Niet voor OP zelf. Reacties worden doorgestuurd!
Hee hallo!
Ik ben op zoek naar een leuke kamer in Arnhem rond het centrum/Spijkerbuurt!
Ik zou even wat over mijzelf vertellen :) Mijn naam is Jot, ik ben een 21 jarige meid die in het verleden al op zichzelf gewoont heeft en nu op zoek is naar haar volgende plekje in Arnhem. Ik heb in Arnhem op school gezeten en werk daar momenteel ook, en vanaf september ben ik ook van plan om hier een opleiding te volgen. Dus een woning in deze stad zou fantastisch zijn!
Ik hou enorm van boeken lezen, series kijken en vind het dan ook super fijn om lekker alleen op mijn kamer te zitten. Tegelijkertijd ben ik ook super sociaal en altijd in voor een praatje of een drankje!
Mocht iemand een mooi plekje voor mij hebben dan hoor ik dit graag! Alvast bedankt!
submitted by MangoJuiceyz to Arnhem [link] [comments]


2024.05.13 19:39 ChrisBervoets1983 12 mei 2013 Aubazine-Gourdon: Moederdag-baaldag

Het was me een dagje wel. Eén baaldag was nog niet voldoende, de tweede dag kwam er ook aan. Het heeft waarschijnlijk iets te maken met moederkesdag. Ik, Bea miste vooral het thuisfront en hoewel ik super lieve sms-jes had ontvangen van de kids en Luc, het kon mij niet opbeuren. De kou, de regen, de spierpijnen, de moraal die lager zat dan de trappers,…. er speelde maar één ding in mijn hoofd nl naar huis gaan. Maar na toch nog 1O8km, een uitgebreid bad met heerlijke aromazeep, een vriendelijke hotelvrouw die de was met plezier deed en zou drogen, fijne telefoongesprekken vanuit Diepenbeek, een bezorgde Anita en Alex, een lekker en gezellig avondeten, een langere nacht door later op te staan,….kortom genoeg redenen om verder te gaan en Alex niet te laten vallen. Het is een avontuur waarmee ik een jaar intensief ben bezig geweest, hard heb getraind en de grootste reden is een afsluiting van een hoofdstuk en een volledig nieuw begin. Dit kan alleen door SdC te bereiken en hoe hard het nog gaat vallen, ik geef niet op!!
De leuke reacties, de motiverende woorden, de goede raad om kalmer aan te doen, de meerdere smsjes van iedereen,… ook dat is een grote motivatie om verder te doen. Weet ge, ik verlies niet graag en nu met al die supporters op de achtergrond, nog veel minder.
Het is makkelijk gezegd: “ We gaan met de fiets naar Compostela”, Maar zonder doorzetting, confrontaties en verbijten van pijnen, elke morgen bewust zijn waarmee je bezig bent en waarom, …. Dat is een heel ander paar mouwen.
Ik ben apetrots dat we het al zover hebben gebracht. De drive om over de helft te zijn, de Pyreneeën overwonnen te hebben, in Spanje aankomen, het is een voortdurend herleggen van de grenzen. En dat motiveert om elk doel te bereiken.
Graag een woordje van dank aan Anita, die voor de dagelijkse vitamientjes zorgt, steeds een hotel zoekt, inkopen doet en zorgt dat de voorraad aangevuld wordt, … een echt moederke dat goed voor ons zorgt. Van harte dankjewel.
Ook Alex wil ik hartelijk danken voor de vele steun, het mij letterlijk uit de wind zetten door voor mij te rijden, de technische PR, en de opofferaar om alle croissants ’s morgens op te eten 😉 Dankjewel compagnon!!!
submitted by ChrisBervoets1983 to Compostella2013aba [link] [comments]


2024.05.13 19:37 GlobalAd9458 Vader geworden - Minder positieve ervaring

Tijdelijke account - om duidelijke redenen - probeer het kort te houden.
Afgelopen jaar vader geworden, iets wat de mooiste ervaring zou moeten zijn (hoor, en lees ik) in je leven. Zo ervaar ik dit helaas niet door het gedrag van mijn partner.
Het begon toen we net in het ziekenhuis kwamen voor de bevalling. Ik had mijn schoonmoeder een bericht gestuurd dat we in het ziekenhuis waren met nadrukkelijk dat het echt nog wel even kon duren, dus gewoon even thuis wachten. Kind lag in stuitligging. Via andere familie hoorde we dat ze een half uur later in de auto zaten naar ons, ik zag ze iets later inderdaad in de ruimte bij het ziekenhuis zitten.
De bevalling duurde uiteinderlijk nog tot de volgende dag, met een lange nacht voor mijn vrouw en in de ochtend hoorde ik dat mijn schoonmoeder rond 7u alweer was vertrokken naar het ziekenhuis. Ik wilde soms even tussendoor een luchtje scheppen, ik moet dus manieren vinden om hun te ontwijken om naar buiten te kunnen. Dit stoorde me echt enorm.
Na de bevalling moest ons kind diverse controles ondergaan en mijn vrouw ook - dit duurde nogal even. Het leek eerst goed maar door onverwachts toch veel bloedverlies duurde het wat langer. Ik heb mijn schoonmoeder gewoon om 'vriendelijk' te zijn vast een foto gestuurd van haar nieuwe kleinkind en gevraagd te wachten. Omdat het lang duurde ook nog even naar beneden gelopen, om ze gerust te stellen. Omdat het wat langer duurde zouden ze naar ons huis gaan en daar wachten. MIjn vrouw onderging nog allemaal onderzoeken vanwege het bloedverlies en heb ze dit ook verteld.
Niet veel later kreeg ik een app (had ik niet gezien) dat ze nog andere afspraken hadden die dag, dus toch naar het ziekenhuis kwamen. Toen ik de app las ging precies de deur van de ziekenhuiskamer open en stonden ze in de kamer. Zonder vragen pakte ze meteen hun kleinkind.
Ik vond dit, laat ik het zacht uitdrukken, erg ongepast. Zeker omdat ik zelf mijn zoon nog niet eens had kunnen vasthouden.. Toen we (mijn vrouw en ik) zeiden dat ik hem nog niet eens had vastgehouden keek ze een beetje schaapachtig, maar verder niets.
Eenmaal thuis heb ik mijn vrouw echt duidelijk gemaakt dat ik dit niet vond kunnen. Ik snap alle hormonen enzo wel, maar dit is echt een brug te ver. We waren ineens uit de 'bubbel'. Heb duidelijk aangegeven te willen bonden met mijn kind, en daar echt moeite voor te willen doen. Helaas bleek ze toch een deel van haar Moeders genen te hebben.
De eerste twee maanden kwam ons kind niet van haar af. Letterlijk. Slapen, zitten, liggen, eten - alles op haar. Ze sliep zelf helemaal niet meer - maar dat gaf ze aan niemand toe. Ik werd natuurlijk gewoon wakker en merkte dat ze de hele nacht niet in bed lag. In die periode snapte ik het nog wel een beetje. Maar dit is niet veranderd terwijl hij nu wat ouder is. Ik heb letterlijk nog geen middag met hem kunnen spenderen, sterker nog - nog geen uur.
Als ik een flesje wil geven? Dan zet ze mijn wekkers in de ochtend uit.
Als ik hem op mijn borst wilde eerste weken (schijnt belangrijk te zien), gaat ze zelf met hem op bed liggen spelen waarna die moe is en het dus niet kan?
Als ik in de avond met ons kind wil koken? Dan is ons kind ineens moe, en moet slapen (maar een dag later wil ze zelf koken, en zit ze veel later met ons kind in de keuken)
Als ik even met ons kind in de tuin sta, dan is hij ook moe en moet hij slapen, voelt als straf
Na vaccinatie was het een vervelende dag en kreeg ik een leuke glimlach, meteen moest ons kind naar bed want het kind was ineens weer moe?
We werken beide thuis, ik zie hem op een normale werkdag uberhaupt niet. Hij gaat van kamer naar kamer met de deuren dicht met haar mee, babyfone in haar zak
Al met al heb ik geen idee meer hoe ik nog een band moet opbouwen met mijn kind, dit voelt als trekken aan een dood paard. Hoop op enig advies?
Relatie therapie al geprobeerd paar jaar terug, ze wist het beter dan de therapeut. Goede gesprekken geprobeerd, na een uur is ze 'gereset' en alles terug zoals het was
submitted by GlobalAd9458 to Relaties [link] [comments]


2024.05.13 16:57 ElongatedSchlong_ "wAt WiL jE eR mIniMaAL voOr hEbBeN?"

submitted by ElongatedSchlong_ to tokkiemarktplaats [link] [comments]


2024.05.13 16:26 ejkua Wat is een leuke vakantiebestemming voor januari?

Mijn vriend en ik zitten te brainstormen over onze vakantie. We zijn gebonden aan de maand januari, dus de bestemming mag best wat verder weg en zonnig zijn, maar dat hoeft niet. Ons maximale budget is 1000 p/p voor 10 a 14 dagen. Verder zijn er weinig beperkingen, behalve dat we niet van hoogtes houden. We zijn zowel van actief als van lamballen en vinden het ook niet erg om dat af te wisselen. Dus al met al, we zijn zo makkelijk dat het moeilijk wordt. Wie heeft er tips?
submitted by ejkua to nederlands [link] [comments]


2024.05.13 16:26 LimitingLamp Tibber 50€ Bonus Code

Hé, als je op zoek bent naar een uitnodigingslink van € 50 voor Tibber: https://invite.tibber.com/dh4rnydt Of code: dh4rnydt We krijgen allebei een bonus van € 50 als je je registreert via de link. Of je kunt de code achteraf invoeren bij ‘Power-Ups’ in de Tibber App. Ik zou het leuk vinden als iemand het gebruikt :)
Hey, if you are looking for a 50€ invitation link for Tibber: https://invite.tibber.com/dh4rnydt Or code: dh4rnydt We both get a 50€ bonus if you register via the link. Or you can enter the code afterwards at "Power-Ups" in the Tibber App. I would be happy if someone uses it :)
submitted by LimitingLamp to TibberNetherlands [link] [comments]


2024.05.13 15:01 Djremcord_ Help me find a job🙏

Hey hoi iedereen!
Ik ben op zoek naar een baan in de stad Groningen, maar het lukt me maar niet om iets leuks te vinden. Mijn eisen zijn:
Iets als barista lijkt me ook leuk (of uberhaupt met gewoon veel contact met gezellige mensen/klanten)
Thanks alvast voor de hulp🙏
submitted by Djremcord_ to Groningen [link] [comments]


2024.05.13 12:58 xsumioo Is er iets dat ik kan doen om mijn praktijkexamen te redden

Ik (18) heb zometeen (13/05 14.00 ) mijn praktijkexamen voor de auto, en als voorbereiding was ik van plan om dubbel rijles te nemen. Alleen is mijn tweede rijles, die ik een uur voor de examen zou nemen geannuleerd door mijn instructeur, omdat ik volgens hem tijdens de eerste les van de dag lieg, en veel te egoïstisch deed (ik ben het exacte woord vergeten).
De reden waarom ik op mijn manier gedroeg, was omdat mijn rij instructeur boos werd op een bepaalde weg: buitende bebouwde kom, met een bordje 50 + waarschuwing; werkzaamheden. Voor de laatste 4 weken dat ik rijles had, zei hij tegen mij dat ik hier gewoon 80 mocht rijden tenzij er oprecht werkzaamheden waren. vandaag vroeg ik dit niet en reed ik automatisch 80 km/u.
dit vond hij niet leuk en uiteindelijk kwamen wij in discussie die heen en weer ging, waarbij hij uiteindelijk de conclusie trok om mijn laatste rijles (13.00) terwijl ik reed af te zeggen. Zit ik hier volledig de mist in? Ik had een aantal dagen terug nog een TTT waarbij ik ook al heel nerveus was. tijdens de les daarvoor was hij ook heel "boos" tegen mij aan het doen. terwijl hij tijdens de lessen er tussen zich best normaal gedroeg.
ik weet niet heel goed wat ik kan en mag doen om mijzelf in deze situatie te verdedigen, ik heb namelijk geen bewijs van de dingen die zijn gezegd. of misschien advies van wat ik voortaan moet doen? Sorry als ik dit in een verkeerde reddit plaats, ik gebruik de app amper.
[edit] helaas ben ik gezakt, het verkeer zat mij niet mee, net als mijn zenuwen waardoor ik zelf veel foute keuzes heb gemaakt. de instructeur en ik kwamen ook niet echt te praat, maar om eerlijk te zijn ik had er zelf ook geen zin in, omdat ik het vermoeden heb dat het resultaat niet zou wijzigen bij deze discussie. hopelijk heb ik bij mijn volgende instructeur een betere ervaring.
ik heb niet zo veel reacties verwacht. de meeste berichten lees ik nu, na het examen. ik heb nog niet alle replies gelezen, maar tot nu toe zie ik alleen maar nuttig advies en kritiek voor mij, dus hierbij bedank ik iedereen.
submitted by xsumioo to nederlands [link] [comments]


2024.05.13 12:44 MnemosyneNL Uitnodiging voor een bijeenkomst

Uitnodiging voor een bijeenkomst
Hoi allemaal!
Ik ben een autistische vrouw uit Twente die zich inzet voor mijn soortgenoten. Een tijdje geleden kwam ik erachter dat er een Pride dag bestaat voor neurodiverse mensen en dat vind ik een leuk excuus om wat te organiseren, maar dan natuurlijk niet alleen voor mensen met autisme. Via deze weg hoop ik dan ook mensen met ADHD, jong en oud, uit te kunnen nodigen om mee te doen!
Het evenement vind plaats op 16 juni in Enschede en is kosteloos. We willen wel graag dat mensen zich aanmelden, dat kan via [kickassenschede@gmail.com](mailto:kickassenschede@gmail.com) of 06 2123 5204 ( en via social media).
Ook als je alleen aan de wandeling of alleen aan de picknick wil mee doen kan dat, geef het dan even aan bij je aanmelding.
https://preview.redd.it/7dpylp9ia60d1.png?width=1414&format=png&auto=webp&s=301266f36518f10414af6742f963ebf790afb6e2
submitted by MnemosyneNL to ADHD_NL [link] [comments]


2024.05.13 10:51 DemocratFabby AMA buschauffeur De Lijn.

Ik werk nu al 10 jaar als buschauffeur bij De Lijn en vind het vreemd dat De Lijn nog steeds te weinig personeel vindt. De job is soms mentaal zwaar en de uren zijn heel onregelmatig uiteraard, maar je hebt wel zeer goede voorwaarden en loon. Ook kom je nooit moe thuis en het is gewoon ook leuk om met een bus te rijden. De reizigers zijn soms wel lastig maar als je een knop kan omdraaien lukt dit zeer goed.
Ik heb al van alles gedaan voor deze job. Verkoper, administratief medewerker, magazijnier, merchandiser, bandwerk enz… Nergens zo’n goede voorwaarden als bij De Lijn en je start ook onmiddellijk met een goed loon.
Dus moesten er mensen interesse hebben in deze job, vraag maar raak!
submitted by DemocratFabby to belgium [link] [comments]


2024.05.13 10:27 AdvancedMall169 Wat zou jij doen?

Hoi, ik zit een beetje met een lastige situatie en weet niet zo goed wat ik het beste kan doen. Ik hoor graag wat jij zou doen als je mij was of afvies :)
Ik ben 20 jaar, zit in mijn 4e jaar van opleiding tot leerkracht basisonderwijs. Helaas heb ik door een slechte stage studie vertraging. Hierdoor heb ik nu 2 dagen in de week (woensdag, donderdag) onbetaalde stagedagen en soms op maandag school. In september begin ik met een goed betaalde stage (zo'n 1000 euro per maand) en in februari haal ik dan mijn diploma.
Nu heb ik een maand geleden een hele leuke bijbaan gevonden in een tankstation voor ong. 18 tot 27 uur per week. Helaas heb ik te horen gekregen dat dit tankstation gaat sluiten op 9 juni en nu heb ik dus geen baan meer.
Dit betekent dat ik 9 juni tot september geen inkomsten zou hebben en alleen 2 stagedagen in de week. Ik zit enorm te twijfelen of ik nu een nieuwe bijbaan moet zoeken voor 3 maanden (waarvan 3 weken ik op vakantie ben) of dat ik moet genieten van mijn vrije zomer. Ik heb het geld niet per se nodig, ik woon thuis en maak weinig kosten maar voor sparen is het natuurlijk wel handig.
submitted by AdvancedMall169 to OndersteuningsPlein [link] [comments]


2024.05.13 09:45 Moddie1 What te doen in Japan? - Update

Hoi iedereen,
Even een korte update na een kleine week in Japan. Ik heb tot nu toe vooral rond Shinjuku en Shabuya rond gekeken en het advies van u/GeohoundKarakuri klopt zeker (zie eerste post). Meeste standaard winkels hebben weinig pokémon tcg dingen en de pokecenters zijn héél leuk om te zien, maar meer voor knuffels, shirts, enz, dan voor kaarten.
Als je van te voren even googled kan je in wat zijstraatjes wel wat leuke kaartshops vinden, bijvoorbeeld in Shinjuku - yellow Submarine en amenaties dream, en in Shabuya - Shogun city en Mint. De laatste twee vond ik wel prijziger en de sealed producten en chase cards zijn ook hier duur. Ik heb wel mazzel gehad en de mew 347 (bubble) voor 40 euro kunnen vinden en ook wat andere leuke Alt Arts (bijv. hisuian growlithe, iron leaves ex) voor een paar euro tot een tientje.
De volgende halte is Akihabara en centraal station.
submitted by Moddie1 to PokemonTCGNL [link] [comments]


2024.05.13 09:01 AutoModerator Maandag Goede-Moed-Draad

Het is maandag en voor velen kan dit een domper van een dag zijn. Weekend voorbij, terug naar school, weer aan het werk.
Iedereen kan wel wat goede moed, of een goed voorbeeld gebruiken. Vandaar dit draadje!
Ga jij iets leuks doen deze week? Heb je een goed weekend gehad of heb je wat ondersteunende woorden voor hen die vandaag moeilijk uit bed komen? Laat het hieronder weten!
submitted by AutoModerator to LHBTI [link] [comments]


2024.05.13 05:22 Shadow_Hunter2020 Negatieve feedback, hoe gaan jullie er mee om?

ik maak deze post omdat ik benieuwd ben hoe reageren jullie op kritiek. ik ben geen naar persoon of erg moeilijk in de omgang maar de klanten zijn wel de viool die de toon zetten. niet allen klanten maar ook collega's
ik ben vandaag wel echt uit mijn slof geschoten. het was super druk en we waren super onderbezet stond heen en weer te racen en het werk van 4-6 personen te doen. normaal zouden we er minimaal 4 en maximaal 7 mensen voor hebben. maar die hadden we niet. dus het was roeien met de riemen die we hadden. het lukt me prima alleen mensen moeten wachten. komt een meneer naar me toe, met ik wacht op dit en dit. hij stond 8-10 minuten te wachten, ik kort het is druk even geduld komt er zo aan.
ik ben ondertussen bezig met bestelling weg te werken die er al 20 minuten staan! (ze moesten ook nog deels uit de keuken komen want we waren algemeen onder bezet)
zegt die man tegen mij, terwijl ik met 4 bestellingen tegelijk bezig ben "ik zou even doorwerken" ja dat schiet dan echt in het verkeerde keelgat bij mij. dus ik heb toen gewoon gezegd "ik zou even uw kop houden en op uw beurt wachten"
waardeerde hij niet, wat ik snap. maar als je ziet dat iemand druk bezig is. ga je hem/haar dan storen om te zeggen harder werken.
(gelukkig waren er ook mensen die waren, niet stressen. we zien dat je hard werkt. het zweet stond echt gewoon op mijn voorhoofd.)
andere man dezelfde avond. komt naar mij toe. we staan al een poosje te wachten minder dan een kwartier. hoelang precies weet ik niet. maar hij was niet alleen. maar hij kwam naar mij toe "ik eis compensatie" dat werkt heel goed bij mij. ik zei nee en wenste hem nog een fijne dag. ging hij mijn collega lastigvallen en filmen. die is toen jankend weg gegaan. we hadden om dat moment geen verse producten. dus heb ik hem wat van onze oud/koude voorraad meegeven om van hem af te zijn. ik had al gezorgd dat het vers werd bereid, maar als hij moeilijk gaat doen en mijn collega gaat lopen filmen terwijl dat niet mag, ik weet de wet maar er zijn bedrijf regels dat medewerkers niet gefilmd mogen worden.
een andere voorbeeld van een paar dagen terug. was iets fout gegaan. dus opgelost gingen ze opeens de wijsneus uit hangen dat ze beter wiste hoe je dat moest dan dan de werknemers. je geeft ze uiteindelijk hun zin of mijn manager deed dat. wordt je als personeelslid gewoon uit gemaakt voor het vuil van de straat.
gisteren nog zo iemand. kruipt voor in de rij. ik zie dat en ben zo van dat gaan we niet doen he. is hij zo van ja besluit jij niet knul, haal je manager maar. mijn collega die iets socialer is heeft met hem gepraat en het opgelost. niet zonder de nodige uiting over mij te laten vallen.
nu een oprechte vraag, heb jij enig idee hoe snel roddels rond gaan in horeca? want ik had alles al gehoord voordat hij bij mij was. ik moest zijn bestelling inpakken. rekenen maar dat die man oude friet heeft gehad!
ik waardeer het gewoon niet dat mensen dingen achter mijn rug om doen. collega's niet en klanten ook niet.
mijn manager kwam naar mij toe en was zo van ik hoor dat je onbeleefd bent tegen klanten. ik zou van wat dan? (die man was al 2 uur weg van eerder)
ik kreeg geen concreet antwoord dus besloot zelf eens te checken waar het aanlag. ze waren aan het bestellen en ik dacht dat ze klaar waren dus vroeg ze zo van wordt x. toen waren ze zo maar we willen nog meer. dus was geen probleem tuurlijk wat wilt u? (gewoon letterlijk beleefd) maar alsnog klagen. ik ben gewoon 6 dingen tegelijk aan het doen, dus probeer mensen zo snel maar vriendelijk mogelijk te helpen. mijn manager was zo van en?
ik kijk haar aan en wat? wil je dat ik naar ze toe ga en een servertje aanbied of hun tranen te drogen? (dat vond mijn manager echt niet grappig, maar idc. ik had nog meer te doen.)
ik heb een kort lontje als het op gezeik aankomt vooral als ik het druk heb en ik wordt geforceerd daar tijd aan te besteden. want intussen had ik 3 andere mensen kunnen helpen die nu moeten wachten omdat mensen zo nodig over zoiets kleins moeten klagen. en ik had al sorry gezegd.
een van collega's had commentaar hoe ik de mensen aan het helpen was, ik zo van doe het dan zelf want dat moet je doen want het is je taak. dat ik je help is een gunst, ik hoef dat niet te doen. denk ik ga alsjeblieft niet een gegeven paard in zijn bek krijgen want dat is iets waar ik me gewoon een beetje aan frusteer.
ik probeer al die commentaar wel van me af te zetten, althans het gene wat niet bruikbaar is.
maar het bouwt op. een mooi voorbeeld is er was iets fout gegaan in de keuken dus een meisje jaar of 5-6 komt terug verteld dat het niet klopt en we maken een nieuwe volgens haar instructies. komt de boze moeder op proppen zetten, en jullie doen het weer fout. ik zo van dit ging er fout dat is opgelost, dit is mij door uw dochter verteld en zo hebben we het gedaan. nee dat hebben JULLIE fout blabla. denk ik kom zelf de eerste keer dan, dat meisje van 6 kan dat toch niet onthouden.
dan ben ik ook niet boos, alleen geïrriteerd dat ik gelijk zo kleinerend wordt behandeld.
zoals ik al eerder zei de klant zet de toon, want heb afgelopen tijd toch echt wel een paar rot klanten gehad. een persoon werd 10 seconden later geholpen dan de andere. toen eiste ze korting op basis van racisme. iemand die niks had besteld wilde iemands anders bestelling meenemen, dus ik had die beker gevuld met water i.p.v. een milkshake. zijn ze terug gekomen om het water over mij heen te gooien.
deze post is weer veel te lang. en ik heb zeker ook wel een hele hoop leuke ervaringen en meeste mensen doen niet zo moeilijk, helaas blijven de nare je toch langer bijstaan.
hoe gaan jullie ermee om? denken jullie whatever we gaan verder of wat?
dit heeft weinig nut zo moeilijk tegen elkaar lopen doen, maar ik laat me gewoon niet als een stuk vuil behandelen.
sommige maken het ook gelijk persoonlijk door mijn uiterlijk te benoemen of huidskleur. ik heb ook een post gemaakt om aangifte te doen van racisme bij de politie erover. (want ze hadden ene melding gemaakt bij een manager dat ik hun niet wilde helpen vanwege hun huidskleur. en dat ik openlijk had gezegd. en ze kregen van die manager hun gelijk ook. ik heb de manager gemeld bij Hoger management. ondanks dat hij zei dat hij ze niet geloofde. ik denk geen woorden maar daden.)
submitted by Shadow_Hunter2020 to werkzaken [link] [comments]


2024.05.12 22:20 mikejonhs2020 Klaver Vier Armband Bloemblaadjes van Liefde

Klaver Vier Armband Bloemblaadjes van Liefde
Klaver Vier Armband Bloemblaadjes van Liefde Klaver Vier Kider Armband Bloemblaadjes van Liefde
Een leuke en hippe armband speciaal voor de meisjes.
De armband heeft glimmende facet kralen en een klavertje vier bedel(Bloemblaadjes van Liefde) in het midden als detail. Schittert prachtig in het licht en de kleur veranderd tevens door de wisselende lichtval.
De armband is elastisch en past altijd..
Kleur : champagne, zilver https://www.armbandonlinekopen.nl/klaver-vier-armband-bloemblaadjes-van-liefde/?feed_id=5871&_unique_id=664124888f02a
submitted by mikejonhs2020 to armbandjes [link] [comments]


2024.05.12 22:20 mikejonhs2020 Klaver Vier Armband Bloemblaadjes van Liefde

Klaver Vier Armband Bloemblaadjes van Liefde
Klaver Vier Armband Bloemblaadjes van Liefde Klaver Vier Kider Armband Bloemblaadjes van Liefde
Een leuke en hippe armband speciaal voor de meisjes.
De armband heeft glimmende facet kralen en een klavertje vier bedel(Bloemblaadjes van Liefde) in het midden als detail. Schittert prachtig in het licht en de kleur veranderd tevens door de wisselende lichtval.
De armband is elastisch en past altijd..
Kleur : champagne, zilver https://www.armbandonlinekopen.nl/klaver-vier-armband-bloemblaadjes-van-liefde/?feed_id=5870&_unique_id=664124796fe92
submitted by mikejonhs2020 to u/mikejonhs2020 [link] [comments]


2024.05.12 21:38 Initial_Sprinkles_15 Socializen

Hey, een vraagje aan de mede redditors. Ik ben namelijk een 22M en ik merk aan mezelf dat ik toch een sociale hobby mis. Ik sport (krachttraining), ben aan het studeren, en werk ook. Maar ik merk dat ik nog iets van een sociale hobby mis in mijn leven. Ik heb laatst een proefles gevolgd voor Salsa en ik merkte daarbij dat het socializen met mensen wel leuk was (salsa zelf iets minder). Hebben jullie enige raad aan hobbies of evenementen die leuk kunnen zijn om te proberen?
submitted by Initial_Sprinkles_15 to Rotterdam [link] [comments]


2024.05.12 16:46 ChrisBervoets1983 Ons “moeke”

Anita is het “moeke” van ons team. Ze zorgt als een echte moeder voor Bea en mij. Door dit artikeltje willen we u allen een beeld geven van haar bezigheden gedurende ons heel project.
’s Morgen maakt ze meestal een fruitpakket. Dat betekent dat ze het fruit dat ze enkele tijd eerder kocht, kuist, in stukjes snijdt en het verdeelt over de tuperware doosjes. Twee van deze doosjes zijn voor ons bestemd terwijl zij zelf de rest meeneemt voor onderweg. Nadat we hebben ontbeten en ons met onze lading naar onze fietsen begeven, draagt ook zij wat van onze bagage om het ons wat gemakkelijker te maken. Onze bepakking bestaat uit de twee achtertassen, twee voorvorktassen, een stuurtas, helm en twee drinkbussen.
Nadat ze ons heeft uitgewuifd ruimt ze de kamer(s) op en kijkt na of er niet iets is achtergebleven. Ze neemt hiervoor in functie van het uur dat ze het hotel moet verlaten, haar tijd. Ze betaalt de hotelrekening en houdt nauwkeurig de kosten bij zodat die eerlijk en evenredig kunnen verdeeld worden. Ze kijkt op het routeplan dat we de avond voordien bespraken of er bezienswaardigheden kunnen bezocht worden, leest op haar iPad de krant om op de hoogte te blijven van de actualiteiten of slaat een praatje met de uitbaat(s)ter van de overnachtingsplaats.
Tegen het middaguur rijdt ze over de geplande route met de bedoeling ons ergens te ontmoeten waar we net een middagpauze houden. Dit breekt haar dag en zo kan ze weer even bijpraten. Op onze break wordt dan een schatting gemaakt van de mogelijk volgende overnachtingsplaats.
Wanneer wij dan weer op onze fiets zitten, neemt Anita nog even haar rust, geniet van haar dag, houdt een siësta of vult een woordzoeker in. Na haar activiteiten begeeft ze zich dan naar de afgesproken stad om er uit te kijken naar een slaapgelegenheid die voldoet aan de voorwaarden: op de route of niet te ver er vandaan, de kamer(s), de parkeerplaats voor de fietsen, Wifi, mogelijkheid tot gebruik van een wasmachine, ontbijtuur… Heel wat vragen waarop ze een antwoord moet hebben alvorens ze reserveert en ons contacteert met het juiste adres of de coördinaten.
Eens aangekomen probeert ze ons op te vangen en neemt ze gebruikte kledij in ontvangst die ze zelf gaat wassen of naar de wasmachine in de overnachtingsplaats of elders kan brengen. Wanneer de was nog moet gedroogd worden maakt ze een constructie van de wasdraad die soms vanuit de badkamer door de het nachtvertrek loopt. Het is dan uitkijken waar je loopt. Vooral ’s nachts.
Na het avondmaal waarop ieder zijn belevenissen vertelt zoekt elk zijn slaapstede op. En de volgende ochtend begint alles van voor af aan opnieuw.
Anita verplaatst zich met de wagen van het ene punt naar het andere. En nu moeten we toch ook hier even aandacht aan schenken. Ze heeft het namelijk klaargespeeld om het verbruik van de kleine A170 cdi te beperken tot niet minder dan 4,06 l/100 km. Als dat dan geen prestatie is?!
Een geweldige “moeke” ons Anita. Vandaag hebben we haar daarom bedacht met een aantal leuke presentjes. Iets wat uit het hart kwam, maar wat niet opweegt tegen de geleverde prestatie van ons “moeke”. Maar het is het gebaar wat telt. Dankjewel lieve schat!
submitted by ChrisBervoets1983 to Compostella2013aba [link] [comments]


http://swiebodzin.info