Leuke naam voor ping

jelles

2021.02.04 00:46 FlyWithMeh jelles

Dè subreddit voor iedereen die Jelle heet. Of Jelle zou willen heten. Of Jelle gewoon een leuke naam vind.
[link]


2024.05.14 21:23 Popular-Baby5733 Werkgever heeft geen werk meer

Dag!
Ik bevind mij momenteel in een wat rare situatie. Ik ben student en werk als bijbaantje in het café van een filmhuis. Dit was erg leuk de laatste 16 maanden, het was altijd goed geregeld en fijn werken. Het management is ook tevreden over mij, en heeft na 12 maanden (rechtelijk ook verplicht) een aanbod gedaan voor een vast contract (gem. 13 uur). Dit heb ik afgeslagen, omdat een nul-uren contract mij goed beviel.
Helaas heeft het café (functionerend als een b.v.) te horen gekregen dat door de verhoogde personeelskosten en inkoopprijzen het aardig verlies heeft geleden. Dus nu komt het! Hierdoor ben ik mijn vaste dienst “verloren” en sta ik momenteel niet meer ingepland voor de aankomende maanden.
Ik heb mij enigszins wat ingelezen en begrijp dat dit niet zo maar kan, aangezien er een arbeidspatroon is ontstaan. Nu was ik al van plan weg te gaan, maar voel ik mij toch wat genaaid (vooral omdat er recentelijk nog nieuwe mensen zijn aangenomen.). Dit word lastiger aangezien ik in aanmerking wil komen voor een huurwoning, wat vaak de laatste loonstroken wilt zien. Ik vraag dus advies; lekker laten gaan, of toch verhaal halen?
Excuses voor het lange bericht, ik hoop dat het duidelijk is.
submitted by Popular-Baby5733 to juridischadvies [link] [comments]


2024.05.14 21:04 thedutchcatwoman Opgelicht op marktplaats 900 euro

Een familielid van me is opgelicht op marktplaats voor 900 euro. Het ging om de verkoop van een auto en dit was een aanbetaling. We hebben een naam, rekeningnummer en adres. Adres zijn we al langsgeweest (om de auto te halen niet om eigen rechter te spelen ofzo) maar een buurtbewoner gaf aan dat het huis leeg staat. Aangifte is gedaan. Wat kunnen wij nog meer doen?
submitted by thedutchcatwoman to nederlands [link] [comments]


2024.05.14 20:48 Such_Reply5826 Vraag aan hardlopers.

Sport nooit maar doe wel fysiek werk. Ik ben een vrouw van 25 jaar. En om toch iets te doen aan extra sport waar ik geen extra geld voor neer te leggen wou ik hardlopen. Mijn doel is niet zo zeer afvallen of spieren kweken al is dat wel een leuke bonus. Mijn doel is echt uithoudingsvermogen op te bouwen. (De doel is om een duurloop van 15 minuten hardlopen zonder moeite te kunnen.) En wat helder te worden in me hoofd. Ik ben nu vanaf drie weken om de dag aan het hardlopen al. En kan merken dat ik wel heldere word in me hoofd. Vorige week heb ik even niet hardgelopen omdat ik hartstikke verkouden was. Dus twee weektjes ongeveer in totaal dat ik dit probeer.
Maar ter wel ik een half uurtje hardloop krijg ik de grootste pijn in mijn enkels. Nou dacht ik dat dit puur was omdat mijn spieren het niet gewent zijn. Maar het blijft maar aanhouden. Ik start met 3 minuten gewoon lopen. Dan ga ik renen. Ik loop ongeveer een minut en dan ren ik 10 seconden ongeveer. Om vervolgens weer te lopen. Dit doe ik afwisselend. Maar ik kan het wel uitschreeuwen van pijn na 10 seconden te rennen. Vooral op de laatste helft. Na een minuutjes zak het weer weg. Ik moet wel blijven lopen anders word de pijn nog erger dus stoppen doe ik dan ook niet. Maar dit is dus niet goed. (Loop langs een boeren pad voor de akkers waar bomen langs de weg staan. Dat gebruik ik als goals. Dus afstandjes kunnen verschillen. Deze weg is een mooi vlak stukje asfalt.) Dit is dus echt frustrerend omdat ik kwa longen nog wel langer had kunnen rennen.
Nou staan mijn enkels ook schuin. Heb ook behoorlijk plat voeten. En sta groten deels op de binnen kant van me voeten. Maar daar heb ik nooit last van gehad. Tot dat ik ging hardlopen en ook alleen tijdens het rennen. Ik heb ook nu een afspraak gemaakt bij de huisarts om te kijken of er misschien zooitjes moeten komen. Dit lijkt me namelijk niet een heel gek antwoord. Misschien is het ook heel iets anders. Maar ik heb geen idee. Ik land op me hakken dus vandaag gekeken of ik misschien toch anders moet rennen door op me tenen te landen. Dit maakte wel de verschil. Alleen dan gaan me knieën te keer.
Dus de vraag is. Moet ik toch anders gaan renen en ja hoe? En moet ik een soort van op warming doen zo ja wat dan? Alle tips zijn welkom. Ik ben maar gewoon begonnen met rennen dus heb geen idee wat ik aan het doen ben.
submitted by Such_Reply5826 to nederlands [link] [comments]


2024.05.14 20:10 Schoolofficials100 Basic commands

Plaats een Wachtwoord Voor de console:
Switch> enable
Switch# configure terminal
Switch(config)# line console 0
Switch(config-line)# password hoek
Switch(config-line)# login
plaats een wachtwoord Voor priviledge mode:
Switch> enable
Switch# configure terminal
Switch(config)# enable Password Geheim
Plaats een banner:
Switch> enable
Switch# configure terminal
Switch(config)# banner motd@ [naam]@
Verander de hostname:
Switch> enable
Switch# configure terminal
Switch(config)# hostname kamer-215
Kamer-215(config)#
ip address toekennen aan een interface:
router> enable
router# configure terminal
router(config)# interface gigabitEthernet 0/0/0
router(config-if)# ip address 192.168.0.1 255.255.255.0
Poort activeren:
router> enable
router# configure terminal
router(config)# interface gigabitEthernet 0/0/0
router(config-if)# no shutdown
Domain name:
Switch> enable
Switch# configure terminal
Switch(config)# username admin password CCNA
Switch(config)# ip domain name cisco.com
Switch(config)# crypto key generate RSA
How many bits in the module [512]:1024
SSH Configureren:
Switch> enable
Switch# configure terminal
Switch(config)# line vty 0 15
Switch(config-line)# login local
Switch(config-line)# transport input ssh
submitted by Schoolofficials100 to Datacommunicatie [link] [comments]


2024.05.14 19:31 BlackFries1 Opgeroepen voor verhoog politie

Even een snel vraagje
Ik ben een aantal dagen gelden tot een hald geroepen op een fietspad door handhaving. Aangezien ik geen zin had een boete. Ben ik gewoon langs ze doorgereden. Nu heb ik een brief thuis gekregen dat ik op het politiebureau moet komen voor ‘ontbieding,
Dus ik denk een verhoor.
Dit is waarschijnlijk omdat mij scooter op mijn naam staat.
Is er een mogelijkheid om hier onderuit te komen? Of tips van dingen die ik moet of niet moet zeggen?
submitted by BlackFries1 to juridischadvies [link] [comments]


2024.05.14 19:24 Jediknight3112 bang voor vreemde honden

Ik ben nooit echt een hondenmens geweest. Als kind was ik bang voor alle honden. Nu had ik er toen niet al te beste ervaringen mee. De jack russel van mijn oma was echt een chipsbeest en heeft me een keer gebeten. Ik kan me ook nog herinneren dat ik ooit bij een vriendinnetje ging spelen en terug naar mijn moeder rende zodra ik hun hond zag.
In de loop der tijd heb ik met deze angst leren omgaan. Ze hadden op de zorgboerderij hele lieve bordercollies die zelden blaften (volgens mij hadden ze deze honden er ook op uitgezocht omdat autisten vaak slecht tegen onverwachte, harde geluiden kunnen). Anyway, ineens waren alle honden lief toen ik een tiener was. Totdat ik stage ging lopen bij het asiel. Gelukkig niet gebeten, maar een collega was in mijn afwezigheid in het gezicht gebeten door een mechelse herder.
Mijn angst voor vreemde honden kwam tijdens corona eigenlijk terug. Ik had toen een krantenwijkje voor de kerk. 1 van die adressen had een hele territoriale waakhond. Toen dat chipsbeest een keer buiten was, heeft hij me in mijn arm gebeten. Niet heel erg, maar ik heb er nog wel een litteken van. Niet alleen op mijn arm, maar ook mijn kijk op honden is er heel erg door veranderd. En er waren nog wel meer rotervaringen met honden. Bij mijn vorige werk moest ik door landelijk gebied fietsen, waar ik twee keer achterna ben gezeten door honden. Ik heb vier keer mijn vaste route veranderd uit angst om die honden weer tegen te komen.
Het verschilt ook per hond hoe bang ik ben. Kleine hondjes of puppy's roepen weinig angst op. Maar grote honden en "hoog risico" honden loop of fiets ik met een grote boog omheen. Ik ga ook niet naar losloopgebieden.
Ik ben gelukkig niet bang voor de honden van vrienden en kennissen. Drie van mijn vrienden hebben honden. Dit zijn allemaal leuke, goed opgevoede honden en ik vertrouw mijn vrienden er ook mee. We kennen elkaar van de opleiding dierverzorging. Ik ben het kattenvrouwtje van de groep, ook al heb ik zelf geen katten.
Toch kan ik me niet vinden in de dogfree subreddit, die alle honden volgens mij dood wil hebben. Ik weet dat er ook leuke honden zijn, maar ik heb het niet zo op vreemde honden.
Zijn er nog meer mensen die bang zijn voor vreemde honden?
submitted by Jediknight3112 to nederlands [link] [comments]


2024.05.14 19:20 HospitalOutside1084 Ik heb mijn moeder verloren aan glioblastoom en ik wil haar huis blijven huren.

Ik heb advies nodig: Ik ben 33 jaar oud. Mijn moeder woonde 20 jaar in een huurappartement en de afgelopen 8 jaar heb ik bij haar gewoond en geholpen in en om het huis. Plotseling kreeg ze de diagnose glioblastoom en geloof me, de helft van de tijd was ik gek aan het worden. Ik bracht haar persoonlijk naar al haar afspraken, bracht haar zonder mankeren naar al haar bestralingssessies en gaf haar haar chemotherapietabletten. Ik kon haar niet alleen laten, moest minder werken en zakte voor mijn examens. (Ik ben een buitenlandse tandarts en ik probeerde mijn Big-registratie te halen). Mijn buren zijn allemaal geweldige mensen want ze vroegen naar de toestand van mijn moeder omdat ze een rolstoel nodig had. Hoe dan ook, om een lang verhaal kort te maken; mijn moeder is vorig jaar overleden. ik was haar mantelzorger. En mijn buren kennen me. Ik ben momenteel bezig met het opzetten van een zaak omdat Ik wil graag die woning houde , ik kan nergens anders heen. Ik ben uitgenodigd door het bedrijf om erover te praten, het was niet echt een gesprek, ze willen dat ik het huis verlaat. Het zit zo: ik ben niet ingeschreven bij mijn moeder omdat wanneer ik het probeerde werd haar pensioen voor haar verlaagd en ik een student was die niet veel verdiende. Dus ik kon haar niet de 450 betalen die ze haar toen afnamen. Het enige bewijs dat ik heb dat ik de afgelopen 8 jaar bij mijn moeder heb gewoond waren bestelafschriften, brieven die naar mijn moeders huis kwamen geadresseerd aan mij, en 15 buren die zo vriendelijk waren om hun naam te ondertekenen met hun huisnummer dat ik hier wel degelijk woon. Alleen niet ingeschreven op dat moment. Ik was ingeschreven bij mijn vader en hoefde maar 150 te betalen, wat minder is. Hoewel ik sinds augustus vorig jaar ben ingescreven op het adres van mijn moeder. En ik heb voor alles betaald sinds mijn moeder is overleden. Ik heb twee banen aangenomen om alles te kunnen betalen. Ik vraag me af denken jullie dat ik een kans heb om deze zaak te winnen? Of maak ik een deal om te vertrekken? Ik kan gewoon nergens heen. Mijn vader heeft zijn eigen leven, mijn ouders zijn gescheiden toen ik jong was. Alle advies is welkom. Sorry voor de lange tekst en bedankt voor het lezen.
submitted by HospitalOutside1084 to juridischadvies [link] [comments]


2024.05.14 19:06 EmeraldAndShadow Vrienden gezocht

Hallo! Ik ben 22 (V) en opzoek naar leuke, gezellige mensen. Gezien ik het moeilijk vind om nieuwe mensen aan te spreken - en weinig tot geen gelegenheid krijg voor het leggen van nieuwe contacten, helaas - leek het mij een kans waard om het hier te proberen. Ik woon in Gelderland, maar sta open voor mensen uit elke regio. Mijn interesses liggen bij muziek (Alan Walker, pop, elektrische gitaar, en zelfs klassiek, etc.), films/series die variëren van Harry Potter tot Downton Abbey, Terra Nova en Avatar. Ik hou van dieren en natuur, leuke buitenactiviteiten zoals gezellige wandelingen, fietsen... Ik ben een rustig persoon, maar je kan met mij vele kanten op. Ik sta open voor nieuwe interesses. Ik heb geen vrienden en zou het erg leuk vinden om daar nu eindelijk eens verandering in te brengen. Stuur gerust een berichtje en wie weet, misschien is er een klik. :)
submitted by EmeraldAndShadow to vindvrienden [link] [comments]


2024.05.14 18:00 Firedwindle Nadat gisteren Steen is voorgedragen ben ik er eens naar gaan luisteren...

Zo veel schijt heb ik nog nooit gehoord. Ook wel eens verfrissend. Met teksten als:
"laat je horen voor je favoriete tumoren.."
EN
"Ik schrijf je naam op r reet met sperma geschreven."
Ik moet zeggen dat komt wel binnen. Zijn er meer luisteraars hier met wellicht nog meer inspirerende teksten?
submitted by Firedwindle to nederlands [link] [comments]


2024.05.14 16:39 BigBallsNoSack Heb ik minder dan het minimum loon verdient?

Goedemiddag en bedankt voor het nemen van uw tijd om deze thread te lezen.
salaris 2023: €1.826,12 Netto (vanaf november) 38u per week contract
salaris 2024: €2.027,57 Netto 38u per week contract
Voor diegene die het interesseert hier een kleine backstory.
Ik had een contract van een 38u per week, na mijn tweede salaris vorig jaar December van 1.826,12 ben ik naar mijn chef gestapt en heb gevraagd voor login gegevens zodat ik mijn loonstrookje kan bekijken. Hier werd op beantwoord dat die gegevens nog aangemaakt moesten worden. Ik heb 3 maanden terug de zelfde vraag gesteld omdat ik dacht dat ik minder dan het minimum loon verdiende dit was 2.027,57 netto elke maand voor 38u per week. Nu zie ik op internet dat een werkweek van 38 uur 2.201.94 moet verdienen. Ik heb weinig tot geen verstand van bruto uitrekenen naar netto dus ik heb het allemaal maar zo gelaten verder heb ik ook geen loonstrookje dus ik heb geen enkel idee wat er nou gebeurt is. Misschien zie ik het wel allemaal verkeerd, maar nu wil ik toch graag weten of ik het echt verkeerd zie en hoe ik er voor kan zorgen dat ik deze fout niet meer maak als ik die heb gemaakt.
Edit: naam van bedrijf weggehaald.
submitted by BigBallsNoSack to geldzaken [link] [comments]


2024.05.14 15:14 bag-of-licks Wat is jullie favoriete pappa-wagen?

Ik zag vandaag een post waar iemand om auto advies vraagde en daar werd leuk op gereageerd. Ik rij dagelijks met veel plezier heel wat (snelweg) kilometers en wordt binnenkort vader dus ben ik dus opzoek naar een iets grotere (station) wagen dan de polo waar ik nu in rij.
Wat is jullie favoriete pappa wagen voor €10-15k met max zo'n 150.000 op de teller. Ik rij zo'n 25.000km per jaar en ga graag met de auto op vakantie. Na zelf wat rond kijken vond ik een Ford focus, BMW 3 serie, Opel Astra of Auris wel erg fraai.
Wat is jullie advies en waar moet ik op letten naast import auto's en nette onderhouds boekjes uiteraard.
submitted by bag-of-licks to nederlands [link] [comments]


2024.05.14 12:22 zkebvasil Wat geef je iemand die je kwijtgeraakte pinpas gevonden heeft?

Ik ben gisteren mijn pinpas kwijtgeraakt. Tegenwoordig kan je die dingen zo blokkeren en weer opnieuw activeren dus ik maakte me er niet te veel zorgen over, maar het is toch irritant. Nu heeft een barmhartige stadsgenoot m’n pasje gevonden en me 1 cent overgemaakt met zijn/haar telefoonnummer erbij. Ik waardeer het echt dat iemand deze moeite neemt, dus leek het me netjes op z’n minst een klein cadeautje mee te nemen.
Nu vroeg ik me af, wat is nou een adequaat presentje in zo’n situatie? Is een bloemetje of een doos merci genoeg of zouden jullie er meer bij geven? Geld of een cadeaubon of iets dergelijks? En wat is dan een goed bedrag? Ik ben benieuwd naar wat jullie zouden doen :)
UPDATE: Bedankt voor alle reacties, vind het leuk te lezen hoe anderen hierover denken en heb dit natuurlijk meegenomen in m’n overweging!
Ik ben uiteindelijk voor een kleine doos merci gegaan en maak misschien nog wel een klein bedrag over, 5 of 10 euro (en in ieder geval die 1 cent natuurlijk), met een dankjewel-berichtje.
Vind het leuk en passend om iets van waardering te laten zien maar zou het inderdaad zelf ook snel ongemakkelijk vinden als iemand met een groter cadeau of geldbedrag aankwam.
submitted by zkebvasil to nederlands [link] [comments]


2024.05.14 09:21 soft-blue Langdurige lichamelijke klachten zonder duidelijke diagnose, hoe nu verder?

Ik loop eigenlijk al sinds mijn tienerjaren met veel lichamelijke klachten. Destijds kreeg ik daar het stempeltje Chronische Vermoeidheidssyndroom voor. Eigenlijk voelde ik me nooit echt gehoord en kreeg ik vrijwel geen hulp aangeboden. Ik schaamde me ook erg en vond dat ik me aanstelde dus ik ben altijd keihard doorgegaan met alles. Zo goed en zo kwaad als dat dan ging. Ik heb een paar goede jaren gehad toen ik midden 20 was. Maar twee jaar geleden is alles weer keihard bergafwaarts gegaan en kreeg ik ook allemaal nieuwe vreemde klachten. Zo kreeg ik onder andere ineens hele heftige pijn in mijn benen bij het lopen, waardoor ik amper nog de hond uit konden laten, laat staan een lange wandeling kon maken. Daardoor ben ik opnieuw het afgelopen jaar door de medische molen gehaald. Ik heb wel het gevoel dat ze eindelijk eens voor het eerst echt grondig onderzoek hebben gedaan. Helaas kwam ook daar niks uit. Daarom heb ik nu van de reumatoloog het stempeltje Fibromyalgie gekregen. Ook weer zo'n omstreden term waar de reumatoloog zelf al van zei dat ik er verder niks aan heb. Van artsen krijg je dan te horen, ja heel vervelend maar je moet er maar mee leren leven...
Ik ben nu begin 30 en ik weet echt even niet hoe nu verder. Mijn werk lukt eigenlijk niet (heb een superleuke baan, met weinig stress, die ik veel thuis kan doen en ik werk al niet fulltime). En ik merk dat ik ook thuis de ballen niet hoog kan houden. Ik loop continu achter de feiten aan. Ik push me overal doorheen, al jaren. Meld me vrijwel nooit ziek, zelfs niet met flinke koorts en flinke pijn. Doorgaan, doorgaan, doorgaan. Ik heb best een leuk leven en ik ben ook ergens trots dat ik ondanks alles het redelijk op de rit heb. Maar ik zou zo graag alles even uit willen zetten zodat ik me echt kan focussen op "beter" worden. Minder gaan werken is een optie, maar financieel is dat lastig. In de ziektewet, zou dat kunnen, hoe werkt dat? Kan ik me langdurig ziek melden? Heb je met dit soort klachten recht op een uitkering. Ik heb echt geen idee. Ik twijfel ook of na zoveel jaren klachten er überhaupt hoop is op verbetering.
Meerdere artsen hebben al antidepressiva in lage dosis aangeboden. Dit zou helpen bij pijn. Ik merk dat ik dat erg spannend vind. Ik voel me mentaal goed. Ben bang dat het juist door die pillen kan veranderen. Verder nooit medicatie hiervoor gebruikt. Ik had zelf goede ervaringen gelezen over het middel LDN. Maar mijn arts was er niet bekend mee. Nu sinds long covid wordt er wel veel meer geprobeerd en onderzocht ik lees daar ook wel eens behandelingen voor. Maar voor zover ik weet is dit allemaal niet in Nederland mogelijk.
Ik heb al een aantal trajecten bij fysiotherapeuten gevolgd. En een heel traject voor chronische vermoeidheid heb ik gevolgd. Verder heb ik ook al twee keer bij een psycholoog gelopen. Ik heb dus geen idee wat ik nog kan doen.
Mijn vraag is nu zijn er andere mensen met dit soort klachten, CVS, long covid, SOLK, fibromyalgie etc. En wat heeft jou geholpen? Hebben jullie tips? Goede pijn- of revalidatiecentra waar ik terecht zou kunnen?
submitted by soft-blue to nederlands [link] [comments]


2024.05.14 09:07 KVK_NL Zo herken je een phishing e-mail

Naar schatting worden er wereldwijd per dag enkele miljarden valse e-mails, waaronder phishing mails, verstuurd. Phishing mails lijken afkomstig van betrouwbare bedrijven zoals Linkedin of DHL, maar zijn dat in werkelijkheid niet. Het doel is om je te misleiden zodat je persoonlijke informatie deelt, zoals wachtwoorden. Phishingmails zijn vaak lastig van betrouwbare mails te onderscheiden. Je kunt letten op onderstaande punten.
Afzender Check de domeinnaam in het e-mailadres. Bij een betrouwbaar bericht zijn de domeinnaam en het websiteadres vaak gelijk. Soms zie je helemaal niets vreemds aan de afzender. Criminelen gebruiken dan als afzender het echte e-mailadres van een bedrijf. Dit heet spoofing.
Onpersoonlijk Valse e-mails zijn vaak niet persoonlijk aan jou gericht. Je bank of zorgverzekeraar zal altijd je naam gebruiken.
Fouten Blijf alert op stijl- en taalfouten en een afwijkende lay-out.
Spoed In phishingmails proberen criminelen je vaak onder druk te zetten.
Persoonlijke gegevens Cybercriminelen vragen in nep e-mails vaak naar je persoonsgegevens. Banken, creditcardmaatschappijen of overheidsinstanties vragen nooit op deze manier naar je gegevens.
Schadelijke link of bijlage Klik nooit zomaar op links of bijlagen in een e-mail. Wil je zien naar welke webpagina een link leidt? Zweef dan met het muispijltje boven een link. Vlak boven de muiscursor verschijnt de link naar het webadres.
Ben jij weleens slachtoffer geworden van phishing?
submitted by KVK_NL to u/KVK_NL [link] [comments]


2024.05.14 09:06 KVK_NL Zo herken je een phishing e-mail

Naar schatting worden er wereldwijd per dag enkele miljarden valse e-mails, waaronder phishing mails, verstuurd. Phishing mails lijken afkomstig van betrouwbare bedrijven zoals Linkedin of DHL, maar zijn dat in werkelijkheid niet. Het doel is om je te misleiden zodat je persoonlijke informatie deelt, zoals wachtwoorden. Phishingmails zijn vaak lastig van betrouwbare mails te onderscheiden. Je kunt letten op onderstaande punten.
Afzender Check de domeinnaam in het e-mailadres. Bij een betrouwbaar bericht zijn de domeinnaam en het websiteadres vaak gelijk. Soms zie je helemaal niets vreemds aan de afzender. Criminelen gebruiken dan als afzender het echte e-mailadres van een bedrijf. Dit heet spoofing.
Onpersoonlijk Valse e-mails zijn vaak niet persoonlijk aan jou gericht. Je bank of zorgverzekeraar zal altijd je naam gebruiken.
Fouten Blijf alert op stijl- en taalfouten en een afwijkende lay-out.
Spoed In phishingmails proberen criminelen je vaak onder druk te zetten.
Persoonlijke gegevens Cybercriminelen vragen in nep e-mails vaak naar je persoonsgegevens. Banken, creditcardmaatschappijen of overheidsinstanties vragen nooit op deze manier naar je gegevens.
Schadelijke link of bijlage Klik nooit zomaar op links of bijlagen in een e-mail. Wil je zien naar welke webpagina een link leidt? Zweef dan met het muispijltje boven een link. Vlak boven de muiscursor verschijnt de link naar het webadres.
Ben jij weleens slachtoffer geworden van phishing?
submitted by KVK_NL to KVK_NL [link] [comments]


2024.05.14 08:19 maillotsblog De Opkomst van Jong Talent: De Nieuwe Generatie die Oranje Doet Schitteren

Inleiding
Het Nederlands elftal heeft altijd bekend gestaan om zijn talentvolle spelers en innovatieve speelstijl. Van de legendarische Johan Cruijff tot de onmisbare Arjen Robben, Nederland heeft een rijke geschiedenis van voetbaltalent. Echter, de toekomst van Oranje hangt af van een nieuwe generatie spelers die klaar staat om het stokje over te nemen.

In deze blog richten we onze aandacht op de jonge talentjes die het verschil maken en de toekomst van het Nederlands elftal veiligstellen. Deze spelers, sommigen nog tieners, hebben al indruk gemaakt met hun vaardigheden, doorzettingsvermogen en spelinzicht. Ze worden gezien als de toekomstige sterren van Oranje en brengen een frisse wind in het team.

Het is cruciaal voor de toekomst van het Nederlands voetbal dat deze jonge talenten goed begeleid en ontwikkeld worden. In de komende secties zullen we enkele van deze veelbelovende spelers nader bekijken, hun achtergrond en prestaties analyseren, en bespreken hoe zij een rol kunnen spelen in het succes van Oranje op het internationale toneel.

Laten we beginnen met een blik op de nieuwe lichting talenten die klaar staan om de voetbalwereld te veroveren en het Nederlands elftal naar nieuwe hoogten te brengen.
  1. De Opkomst van Jonge Talentjes
De afgelopen jaren hebben we een opmerkelijke opkomst gezien van jonge voetbaltalenten in Nederland. Deze spelers, vaak nog in hun tienerjaren, zijn doorgebroken naar de top van het Nederlandse voetbal en hebben indruk gemaakt met hun uitzonderlijke vaardigheden en volwassenheid op het veld.

Een uitstekend voorbeeld hiervan is Ryan Gravenberch, die op jonge leeftijd doorbrak bij Ajax. Met zijn technisch vermogen, spelinzicht en fysiek, heeft Gravenberch zich snel gevestigd als een van de meest veelbelovende middenvelders van zijn generatie. Zijn prestaties in zowel de Eredivisie als de Champions League hebben hem op de radar van vele topclubs in Europa gezet.

Daarnaast zien we de opkomst van Xavi Simons, een dynamische middenvelder die zijn jeugdopleiding bij FC Barcelona genoot en nu bij PSV speelt. Simons heeft laten zien dat hij niet alleen over technische vaardigheden beschikt, maar ook over het vermogen om wedstrijden te domineren en beslissende momenten te creëren. Zijn overgang naar PSV heeft hem de kans gegeven om regelmatig speeltijd te krijgen en zich verder te ontwikkelen in een competitieve omgeving.

Een ander voorbeeld is Noni Madueke, een Engelse aanvaller met Nederlandse roots, die via de jeugdopleiding van PSV zijn weg naar het eerste elftal heeft gevonden. Met zijn snelheid, dribbelvaardigheid en neus voor het doel, heeft Madueke zichzelf gepositioneerd als een van de meest opwindende jonge aanvallers in de Eredivisie. Zijn spel heeft hem niet alleen lof opgeleverd in Nederland, maar ook internationale aandacht getrokken.

Deze jonge talenten zijn slechts enkele voorbeelden van de nieuwe generatie spelers die de toekomst van het Nederlandse voetbal vertegenwoordigen. Hun doorbraak is niet toevallig; het is het resultaat van jarenlange investering in jeugdopleidingen en een focus op het ontwikkelen van technische vaardigheden en tactisch inzicht vanaf jonge leeftijd.

De Nederlandse clubs, met name Ajax, PSV en Feyenoord, hebben een sterke traditie van het opleiden van jonge talenten en het bieden van kansen in het eerste elftal. Deze focus op jeugdontwikkeling heeft geleid tot een constante stroom van getalenteerde spelers die klaar zijn om de stap naar het hoogste niveau te maken en het nationale team te versterken.

In de volgende sectie zullen we dieper ingaan op de rol van deze jeugdacademies en hoe zij bijdragen aan het succes van deze jonge talenten.
  1. Belangrijke Jeugdacademies
Het succes van de jonge talenten in het Nederlandse voetbal kan grotendeels worden toegeschreven aan de uitstekende jeugdacademies van verschillende clubs in het land. Deze academies hebben een cruciale rol gespeeld in de ontwikkeling van spelers die nu schitteren op zowel nationaal als internationaal niveau. In deze sectie richten we ons op de belangrijkste jeugdacademies van Nederland en hun bijdrage aan het succes van de opkomende talenten.

Ajax - De Toekomst
Ajax, gevestigd in Amsterdam, staat bekend om zijn jeugdacademie "De Toekomst," wat letterlijk "De Toekomst" betekent. Deze academie heeft een indrukwekkende geschiedenis van het opleiden van wereldklasse voetballers zoals Johan Cruijff, Marco van Basten, en recentelijk Frenkie de Jong en Matthijs de Ligt. De filosofie van Ajax is gebaseerd op technisch vaardig, aanvallend en creatief voetbal, wat terug te zien is in de speelstijl van hun jeugdteams.

"De Toekomst" biedt een omgeving waarin jonge spelers vanaf een zeer jonge leeftijd kunnen groeien, zowel op technisch als mentaal vlak. De jeugdcoaches van Ajax leggen de nadruk op balbeheersing, positioneel spel en spelinzicht, wat hen helpt om veelzijdige en intelligente voetballers te ontwikkelen. Veel van deze spelers maken al op jonge leeftijd hun debuut in het eerste elftal van Ajax, wat hen een voorsprong geeft in hun professionele carrière.

PSV - De Herdgang
Een andere prominente jeugdacademie is die van PSV, gevestigd in Eindhoven en bekend als "De Herdgang." PSV heeft een sterke reputatie opgebouwd in het ontwikkelen van jonge talenten die uitblinken in zowel de Eredivisie als in internationale competities. Bekende spelers zoals Arjen Robben, Memphis Depay en Steven Bergwijn hebben hun roots in de jeugdopleiding van PSV.

De Herdgang richt zich op een holistische benadering van spelerontwikkeling, waarbij niet alleen de technische en tactische aspecten van het spel worden benadrukt, maar ook het fysieke en mentale welzijn van de spelers. PSV's jeugdacademie staat bekend om zijn moderne faciliteiten en innovatieve trainingsmethoden, die bijdragen aan de algehele groei van jonge voetballers.

Feyenoord - Varkenoord
Feyenoord's jeugdacademie, Varkenoord, in Rotterdam, is eveneens een belangrijke pijler in het Nederlandse voetbal. Deze academie heeft een traditie van het opleiden van spelers die robuust, technisch begaafd en mentaal sterk zijn. Spelers zoals Giovanni van Bronckhorst, Robin van Persie en Stefan de Vrij zijn enkele van de beroemde producten van Varkenoord.

Feyenoord legt veel nadruk op teamspel en discipline, waarbij jonge spelers worden aangemoedigd om zowel individueel als collectief te presteren. De academie biedt een structuur waarin talentvolle voetballers zich kunnen ontwikkelen in een competitieve maar ondersteunende omgeving, wat essentieel is voor hun toekomstige succes.

Conclusie
De jeugdacademies van Ajax, PSV en Feyenoord spelen een onmisbare rol in het Nederlandse voetbal. Ze bieden jonge talenten de middelen en mogelijkheden om zich te ontwikkelen tot professionele voetballers van wereldklasse. Deze academies blijven een constante bron van talent voor het nationale team en dragen bij aan de lange termijn succes van het Nederlandse voetbal. In de volgende sectie zullen we enkele van de meest veelbelovende talenten nader bekijken en hun potentieel voor de toekomst van Oranje bespreken.
  1. Top Talentjes om in de gaten te houden
Nederland heeft altijd een rijke traditie gehad van het voortbrengen van topvoetballers, en de nieuwste generatie talenten stelt niet teleur. In deze sectie richten we ons op enkele van de meest veelbelovende jonge spelers die momenteel de aandacht trekken in zowel de Eredivisie als daarbuiten. Deze spelers worden gezien als de toekomstige sterren van Oranje en hebben al laten zien dat ze in staat zijn om op hoog niveau te presteren.

Ryan Gravenberch
Ryan Gravenberch, geboren in 2002, is een middenvelder die zijn opleiding heeft genoten bij Ajax. Hij maakte zijn debuut voor het eerste elftal op slechts 16-jarige leeftijd en heeft sindsdien indruk gemaakt met zijn technische vaardigheden, spelinzicht en fysieke aanwezigheid op het veld. Gravenberch wordt vaak geprezen om zijn vermogen om zowel verdedigende als aanvallende taken uit te voeren, wat hem een veelzijdige en onmisbare speler maakt. Zijn prestaties hebben al de aandacht getrokken van grote clubs in Europa, en hij wordt beschouwd als een van de meest veelbelovende talenten van zijn generatie.

Xavi Simons
Xavi Simons, een dynamische middenvelder, werd geboren in 2003 en is opgegroeid in de beroemde La Masia-academie van FC Barcelona voordat hij naar Paris Saint-Germain vertrok en uiteindelijk bij PSV terechtkwam. Simons staat bekend om zijn technische bekwaamheid, visionaire passing en leiderschapskwaliteiten ondanks zijn jonge leeftijd. Bij PSV heeft hij de kans gekregen om zich regelmatig te laten zien op het hoogste niveau, waar hij zijn potentieel heeft kunnen waarmaken. Zijn veelzijdigheid en creativiteit maken hem een waardevolle aanwinst voor zowel zijn club als het nationale team.

Noni Madueke
Noni Madueke, geboren in 2002, is een aanvaller met zowel Engelse als Nederlandse roots die zijn jeugdopleiding bij Crystal Palace en Tottenham Hotspur genoot voordat hij naar PSV kwam. Madueke is bekend om zijn explosieve snelheid, dribbelvaardigheid en scorend vermogen. Hij heeft al indruk gemaakt in de Eredivisie en heeft zich snel gevestigd als een van de opwindendste jonge aanvallers in de competitie. Zijn vermogen om vanuit verschillende posities aan te vallen en doelpunten te maken, maakt hem een belangrijke speler voor PSV en een potentiële ster voor Oranje.

Jurrien Timber
Jurrien Timber, een centrale verdediger geboren in 2001, is een ander product van de Ajax-jeugdacademie. Timber wordt geroemd om zijn verdedigende vaardigheden, snelheid en vermogen om het spel van achteruit op te bouwen. Zijn volwassenheid en consistentie op jonge leeftijd hebben ervoor gezorgd dat hij een vaste waarde is geworden in het eerste elftal van Ajax. Timber's vermogen om zowel centraal als op de rechterflank te spelen, geeft zijn coaches waardevolle tactische flexibiliteit.

Brian Brobbey
Brian Brobbey, geboren in 2002, is een krachtige spits die eveneens uit de Ajax-jeugd komt. Na een korte periode bij RB Leipzig keerde hij terug naar Ajax, waar hij zijn potentieel verder heeft kunnen ontwikkelen. Brobbey staat bekend om zijn fysieke kracht, doelgerichtheid en vermogen om cruciale doelpunten te scoren. Zijn spel in de Eredivisie heeft hem gepositioneerd als een van de meest veelbelovende jonge aanvallers in Nederland.

Conclusie
Deze jonge talenten vertegenwoordigen de toekomst van het Nederlandse voetbal. Hun prestaties tot nu toe zijn veelbelovend, en ze hebben het potentieel om uit te groeien tot sleutelspelers voor het Nederlands elftal. Terwijl ze zich verder ontwikkelen en meer ervaring opdoen, zullen ze ongetwijfeld een belangrijke rol spelen in het succes van Oranje in de komende jaren. In de volgende sectie zullen we de invloed van jeugdcoaches bespreken en hoe zij bijdragen aan de ontwikkeling van deze getalenteerde spelers.
  1. De Invloed van Jeugdcoaches
De ontwikkeling van jonge voetbaltalenten zou niet mogelijk zijn zonder de cruciale rol van jeugdcoaches. Deze coaches zijn de mentoren die jonge spelers begeleiden, hen technische vaardigheden bijbrengen en hun mentale weerbaarheid ontwikkelen. In deze sectie belichten we de invloed van jeugdcoaches op de opkomende generatie Nederlandse voetballers en hoe hun methoden en filosofieën bijdragen aan het succes van deze talenten.

De Rol van Jeugdcoaches
Jeugdcoaches zijn verantwoordelijk voor veel meer dan alleen het aanleren van de basisvaardigheden van het spel. Ze zijn ook rolmodellen en mentoren die spelers helpen om zowel binnen als buiten het veld te groeien. Coaches zoals Wim Jonk en Erik ten Hag hebben laten zien hoe belangrijk een gestructureerde en gedetailleerde benadering van jeugdontwikkeling kan zijn.

Een goede jeugdcoach begrijpt dat elk talent uniek is en dat een persoonlijke benadering essentieel is. Ze identificeren de sterke en zwakke punten van elke speler en passen hun trainingsmethoden dienovereenkomstig aan. Deze individuele aandacht zorgt ervoor dat elke speler zich optimaal kan ontwikkelen.

Voorbeelden van Invloedrijke Jeugdcoaches
Wim Jonk
Wim Jonk, een voormalige Nederlandse middenvelder, heeft een enorme impact gehad op de jeugdopleiding van Ajax en later bij FC Volendam. Zijn filosofie draait om het ontwikkelen van creativiteit en spelinzicht bij jonge spelers. Jonk gelooft sterk in het "TIPS-model" (Techniek, Inzicht, Persoonlijkheid, Snelheid), wat een holistische benadering van spelerontwikkeling stimuleert. Zijn methoden hebben bijgedragen aan de ontwikkeling van veel van de huidige topvoetballers.

Erik ten Hag
Erik ten Hag, die zijn carrière als jeugdcoach begon voordat hij hoofdcoach van Ajax werd, heeft altijd een sterke focus gehad op jeugdontwikkeling. Bij Ajax heeft hij veel jonge spelers de kans gegeven om te debuteren in het eerste elftal, waaronder spelers zoals Matthijs de Ligt en Frenkie de Jong. Ten Hag's aanpak benadrukt discipline, tactisch inzicht en technische vaardigheid, wat jonge spelers helpt om de overstap naar het professionele niveau te maken.

Methodieken en Filosofieën
Technische Training
Een belangrijk aspect van de jeugdopleiding is de technische training. Coaches zorgen ervoor dat spelers vanaf jonge leeftijd een uitstekende balbeheersing ontwikkelen, wat de basis vormt voor hun verdere ontwikkeling. Regelmatige oefeningen gericht op dribbelen, passen, en schieten helpen spelers om hun technische vaardigheden te perfectioneren.

Mentale Weerbaarheid
Naast technische vaardigheden is mentale weerbaarheid cruciaal. Jeugdcoaches werken eraan om spelers mentaal sterk te maken, zodat ze kunnen omgaan met de druk van het professionele voetbal. Dit omvat het ontwikkelen van zelfvertrouwen, doorzettingsvermogen en het vermogen om tegenslagen te overwinnen.

Tactisch Inzicht
Tactisch inzicht is een ander belangrijk onderdeel van de opleiding. Coaches leren jonge spelers hoe ze het spel moeten lezen, positie moeten kiezen en tactische instructies moeten opvolgen. Dit helpt hen om intelligente spelers te worden die het spel begrijpen en effectief kunnen reageren op verschillende situaties op het veld.

Conclusie
Jeugdcoaches spelen een onmisbare rol in de ontwikkeling van jonge voetbaltalenten in Nederland. Door hun toewijding, expertise en persoonlijke benadering, helpen zij spelers om hun potentieel te bereiken en zich voor te bereiden op een succesvolle carrière in het professionele voetbal. De invloed van deze coaches is duidelijk zichtbaar in de prestaties van de huidige generatie jonge talenten die de toekomst van Oranje vormen. In de volgende sectie zullen we de internationale erkenning en invloed van deze jonge talenten bespreken.
  1. Internationale Erkenning en Invloed
De opkomst van jonge Nederlandse talenten blijft niet onopgemerkt in de internationale voetbalwereld. Deze spelers hebben indruk gemaakt met hun prestaties bij hun clubs en nationale teams, en ze worden gezien als toekomstige sterren van het wereldvoetbal. In deze sectie bespreken we de internationale erkenning die deze talenten ontvangen en de invloed die ze uitoefenen op zowel hun clubs als het Nederlands elftal.

Prestatie op het Internationale Toneel
Jonge Nederlandse voetballers hebben hun stempel gedrukt in verschillende Europese topcompetities en internationale toernooien. Hun prestaties hebben hen niet alleen erkenning opgeleverd, maar ook belangstelling van enkele van de grootste clubs ter wereld.

Ryan Gravenberch
Ryan Gravenberch, bijvoorbeeld, heeft indruk gemaakt met zijn optredens in de Champions League en de Eredivisie. Zijn vermogen om het middenveld te domineren en zijn volwassen spelinzicht hebben geleid tot interesse van clubs zoals Bayern München en Juventus. Zijn prestaties op internationaal niveau hebben hem gevestigd als een van de meest veelbelovende middenvelders van zijn generatie.

Xavi Simons
Xavi Simons heeft ook internationale erkenning gekregen sinds zijn overstap naar PSV. Met zijn optredens in de Europa League en zijn invloedrijke rol bij PSV heeft hij laten zien dat hij in staat is om op het hoogste niveau te presteren. Simons' technische vaardigheden en creatieve flair hebben hem populair gemaakt onder scouts en voetbalfans wereldwijd.

Noni Madueke
Noni Madueke heeft naam gemaakt met zijn explosieve aanvallende spel bij PSV en zijn optredens in de Europa League. Zijn snelheid en dribbelvaardigheid hebben hem een gevaarlijke tegenstander gemaakt voor elke verdediging. De belangstelling van Premier League-clubs bevestigt zijn groeiende status als een internationale ster in wording.

Invloed op Clubs en Competities
De invloed van deze jonge talenten strekt zich uit tot hun clubs en de competities waarin ze spelen. Ze brengen een frisse dynamiek en verhogen het competitieniveau, wat ook andere spelers inspireert om beter te presteren.

Competitieve Versterking
De aanwezigheid van talentvolle spelers zoals Gravenberch, Simons en Madueke verhoogt de kwaliteit van de Eredivisie en andere competities waarin ze actief zijn. Hun prestaties trekken de aandacht van de media en voetbalfans wereldwijd, wat bijdraagt aan de populariteit en het imago van hun clubs en de competitie als geheel.

Inspiratie voor Jongere Generaties
Deze jonge talenten dienen als rolmodellen voor de volgende generatie voetballers. Hun succesverhalen inspireren jonge spelers in Nederland en daarbuiten om hard te werken en hun dromen na te jagen. De invloed van hun prestaties en de aandacht die ze krijgen, stimuleren de jeugdacademies om te blijven investeren in de ontwikkeling van jonge spelers.

Bijdrage aan het Nederlands Elftal
De bijdragen van deze talenten aan het Nederlands elftal zijn eveneens significant. Hun jeugdige energie, technische vaardigheden en internationale ervaring versterken het team en bieden nieuwe mogelijkheden voor succes op grote toernooien zoals het EK en WK.

Verjonging van het Team
De integratie van jonge talenten zoals Gravenberch en Simons in het Nederlands elftal zorgt voor een broodnodige verjonging van het team. Hun frisse perspectieven en bereidheid om te leren van ervaren spelers dragen bij aan een evenwichtige en dynamische teamdynamiek.

Toekomstperspectieven
Met de opkomst van deze talenten ziet de toekomst van het Nederlands elftal er veelbelovend uit. Hun ontwikkeling en internationale ervaring vergroten de kans op succes in toekomstige toernooien en helpen Nederland om weer een dominante kracht in het wereldvoetbal te worden.

Conclusie
De internationale erkenning en invloed van jonge Nederlandse voetballers zijn een bewijs van hun talent en potentieel. Hun prestaties op het hoogste niveau en hun impact op clubs en competities benadrukken het belang van voortdurende investering in jeugdontwikkeling. Deze talenten spelen een cruciale rol in de huidige en toekomstige successen van het Nederlands elftal, en hun verhalen inspireren een nieuwe generatie voetballers om in hun voetsporen te treden. In de volgende sectie zullen we de toekomstperspectieven van deze talenten en hun mogelijke impact op Oranje verder verkennen.
  1. Toekomstperspectieven
De toekomst van het Nederlandse voetbal ziet er rooskleurig uit dankzij de opkomst van een nieuwe generatie talenten die klaarstaat om Oranje naar nieuwe hoogten te brengen. In deze sectie verkennen we de toekomstperspectieven van deze jonge spelers en hun mogelijke impact op het Nederlands elftal in de komende jaren.

De Toekomstige Sterren van Oranje
Met spelers als Ryan Gravenberch, Xavi Simons, Noni Madueke en anderen, heeft Nederland een solide basis van jong talent die het nationale team kan versterken. Hun prestaties op clubniveau hebben al laten zien dat ze klaar zijn voor de volgende stap, en hun integratie in het nationale team biedt spannende mogelijkheden voor de toekomst.

Ryan Gravenberch
Gravenberch wordt vaak genoemd als een toekomstige leider van het Nederlands elftal. Zijn veelzijdigheid als middenvelder, gecombineerd met zijn technische vaardigheden en inzicht, maken hem tot een belangrijke schakel op het middenveld. Naarmate hij meer ervaring opdoet op het hoogste niveau, zal zijn invloed op het spel van Oranje alleen maar toenemen.

Xavi Simons
Xavi Simons heeft het potentieel om een creatieve kracht te worden in het middenveld van Nederland. Zijn vermogen om kansen te creëren en zijn flair op het veld kunnen Oranje helpen om een meer dynamische en aanvallende speelstijl te ontwikkelen. Simons' groei en ontwikkeling bij PSV en op internationaal niveau zullen cruciaal zijn voor zijn toekomstige rol in het nationale team.

Noni Madueke
Als aanvaller brengt Madueke snelheid, dribbelvaardigheid en scorend vermogen naar het Nederlands elftal. Zijn potentieel om wedstrijden te beslissen met zijn individuele acties maakt hem een waardevolle aanwinst. Madueke's verdere ontwikkeling en consistentie zullen bepalen hoe groot zijn rol zal zijn in de toekomst van Oranje.

Impact op Oranje
De integratie van deze jonge talenten zal een aanzienlijke impact hebben op het succes van het Nederlands elftal. Hun jeugdigheid en energie zullen bijdragen aan een vernieuwd en dynamisch team dat kan concurreren op het hoogste niveau.

Vernieuwing en Energie
De introductie van jong talent in het team zorgt voor vernieuwing en een energieke dynamiek. Deze spelers brengen niet alleen frisheid, maar ook een verlangen om zich te bewijzen op het internationale toneel. Dit kan leiden tot een hogere intensiteit en meer creativiteit in het spel van Oranje.

Competitieve Diepte
Met de opkomst van meerdere talentvolle spelers zal de concurrentie binnen het team toenemen. Deze competitieve diepte zorgt ervoor dat elke positie goed bezet is en dat er altijd kwalitatieve alternatieven beschikbaar zijn. Dit kan de prestaties van het team verbeteren en zorgen voor betere resultaten in toernooien.

Succes in Toernooien
Met deze talenten in het team heeft Nederland de potentie om ver te komen in grote toernooien zoals het EK en het WK. Hun combinatie van technische vaardigheden, tactisch inzicht en individuele briljantie kan het verschil maken in cruciale wedstrijden. De ervaring die deze jonge spelers opdoen in deze toernooien zal hen helpen om nog beter te presteren in de toekomst.

Conclusie
De toekomstperspectieven van het Nederlands elftal zijn veelbelovend dankzij de opkomst van een nieuwe generatie talenten. Ryan Gravenberch, Xavi Simons, Noni Madueke en anderen hebben al laten zien dat ze het potentieel hebben om uit te groeien tot sterspelers van Oranje. Hun ontwikkeling en integratie in het nationale team zullen cruciaal zijn voor het succes van Nederland in de komende jaren. Met hun hulp kan Oranje niet alleen weer een dominante kracht worden in het internationale voetbal, maar ook een bron van inspiratie voor toekomstige generaties voetballers. In de volgende sectie zullen we de conclusies van dit onderzoek samenvatten en een uitnodiging doen aan de lezers om hun gedachten en verwachtingen te delen over de toekomst van Oranje.
  1. Conclusie
Het Nederlands elftal bevindt zich op een spannende kruising dankzij de opkomst van een nieuwe generatie veelbelovende jonge talenten. Deze spelers, zoals Ryan Gravenberch, Xavi Simons, en Noni Madueke, hebben al indruk gemaakt op zowel nationaal als internationaal niveau en bieden hoop op een rooskleurige toekomst voor Oranje.

In deze blog hebben we de huidige staat van het Nederlands voetbal geanalyseerd, waarbij we de cruciale rol van jeugdacademies en jeugdcoaches benadrukten in het ontwikkelen van deze talenten. De jeugdacademies van Ajax, PSV en Feyenoord, en de invloedrijke methodieken en filosofieën van coaches zoals Wim Jonk en Erik ten Hag, hebben een sterke basis gelegd voor de toekomst.

We hebben ook de prestaties en potentieel van deze jonge talenten besproken, evenals de internationale erkenning die ze ontvangen. Hun impact op hun clubs en het Nederlands elftal wordt steeds duidelijker, en ze dragen bij aan een hernieuwde energie en competitieve diepte binnen het team. De toekomstige successen van Oranje zullen in grote mate afhangen van hun voortdurende ontwikkeling en integratie.

De toekomstperspectieven voor het Nederlands elftal zijn dan ook zeer positief. Met deze talenten aan boord, heeft Nederland de kans om weer een dominante kracht te worden in het internationale voetbal en belangrijke toernooien zoals het EK en het WK te winnen.
submitted by maillotsblog to u/maillotsblog [link] [comments]


2024.05.13 22:21 mikejonhs2020 Meisjesarmband Kerstklokken

Meisjesarmband Kerstklokken
Meisjesarmband Kerstklokken Meisjesarmband Kerstklokken
Een leuke en hippe armband speciaal voor de meisjes.
De armband heeft ice blue facet kralen, een "made for an angel" bedel en een kerstklokken bedeltje in het midden als detail.
De armband is elastisch en past altijd. https://www.armbandonlinekopen.nl/meisjesarmband-kerstklokken/?feed_id=5904&_unique_id=66427635398d8
submitted by mikejonhs2020 to armbandjes [link] [comments]


2024.05.13 22:20 mikejonhs2020 Meisjesarmband Kerstklokken

Meisjesarmband Kerstklokken
Meisjesarmband Kerstklokken Meisjesarmband Kerstklokken
Een leuke en hippe armband speciaal voor de meisjes.
De armband heeft ice blue facet kralen, een "made for an angel" bedel en een kerstklokken bedeltje in het midden als detail.
De armband is elastisch en past altijd. https://www.armbandonlinekopen.nl/meisjesarmband-kerstklokken/?feed_id=5903&_unique_id=66427629b1b7f
submitted by mikejonhs2020 to u/mikejonhs2020 [link] [comments]


2024.05.13 21:25 Chronicbias Koppels Maandelijkse Album Uitwisseling (Mei) + overleg

De koppels: u/Seqgron7 & u/Misayumi u/ByThePowerOfMetalNya & u/Trutteklapper u/Mvf314_ & u/VadsigeBolus u/dafencer93 & u/TehBrickster & u/onnosheep (ieder geeft de daarop volgende een album en onno aan dafencer)
Veel plezier met muziek uitwisselen! In een persoonlijk bericht, in de comments of op discord kan je overleggen. Tip: als je het album niks vind bij eerste beluistering geef het door aan je partner met een specificatie wat je zou willen horen. Excuses voor de vertraging! Mocht je meer tijd nodig hebben laat het weten. Mocht iemand het een volgende maand willen hosten, hoor ik het graag
Mocht je op 20 mei nog geen contact hebben met de andere redditor aan wie je gekoppeld bent, laat het even weten. Vanaf 20 mei kan je in metaalfanaten je review posten (vermeld je partner) of in mijn verzamelpost met de titel: 'Review Maandelijkse Album Uitwisseling (Mei)' in metaalfanaten. Graag je review voor 1 juni posten
Hoe het verder werkt: Je bent aan iemand gekoppeld. In een dm of in de comment onder deze post kan je overleggen. Voordat je een album aan je partner geeft, is het aan te raden om te vragen wat de ander voor een album zoekt. Het kan handig zijn om je eerst te focussen op een album van één persoon voor je gaat naar het album voor de ander. Je kan bv mee geven:
Check het album even of je er wat mee kan. Anders geef je aan dat het niets voor je is en waarom. Dan krijg je een ander album.
Tips voor een review:
Agenda: Agenda: 13 mei: gekoppeld aan andere redditor. Daarna overleg met degene aan wie je gekoppeld bent welk album je gaat reviewen. 20 mei: post in metaalfanaten genaamd 'Review Maandelijkse Album Uitwisseling (mei)' voor je reviews + neem contact met mij op indien je nog niks gehoord hebt van je partner 1 juni: review posten of eerder (liefst zodat een mee lezer kan lezen voor welke muziekliefhebber het album misschien een tip is + je favoriete nummer + cijfer voor jou en cijfer algemeen)
Wil je ook mee doen? Dat kan volgende maand weer. Aan het einde van de maand / begin nieuwe maand kan je commenten in de aanmeldpost.
Link naar de discord van metaalfanaten
Hier kan je je review voor augustus mee lezen Hier kan je je review voor september mee lezen Hier kan je je review voor oktober mee lezen Hier kan je je review voor november mee lezen Hier kan je je review voor december mee lezen Hier kan je je review voor januari mee lezen Hier kan je je review voor februari mee lezen Hier kan je de reviews voor maart mee lezen Hier kan je de reviews voor april mee lezen
De aanmeldpost voor deze maand (waar je meer info kan lezen over de aanmelders van deze maand)
submitted by Chronicbias to metaalfanaten [link] [comments]


2024.05.13 20:56 Salt_Calligrapher960 Advies over btw terugvragen voor een gekochte auto

Ik werk als freelancer (ZZP - Eenmanszaak). Ik heb advies nodig over de belastingaangifte voor een gekochte auto. Mijn vrouw en ik hebben vorig jaar een tweedehands auto gekocht bij een bureau en op haar naam geregistreerd omdat zij deze in het verleden meer gebruikte. We hebben de subsidie van 2000 euro voor tweedehands elektrische voertuigen ontvangen, maar helaas hebben we deze niet op mijn naam of die van mijn bedrijf gezet om belastingteruggave te krijgen. Zij heeft ook het volledige bedrag betaald en ik heb haar de helft van het bedrag overgemaakt naar haar bankrekening.
Is het nog mogelijk om belastingteruggave te krijgen? Of zou ik de auto van mijn vrouw moeten kopen om deze op mijn naam of die van mijn bedrijf te zetten en btw-teruggave te ontvangen?
Alvast bedankt.
submitted by Salt_Calligrapher960 to ZZPNederland [link] [comments]


2024.05.13 20:51 Salt_Calligrapher960 Advies over btw terugvragen voor een gekochte auto

Ik werk als freelancer (ZZP - Eenmanszaak). Ik heb advies nodig over de belastingaangifte voor een gekochte auto. Mijn vrouw en ik hebben vorig jaar een tweedehands auto gekocht bij een bureau en op haar naam geregistreerd omdat zij deze in het verleden meer gebruikte. We hebben de subsidie van 2000 euro voor tweedehands elektrische voertuigen ontvangen, maar helaas hebben we deze niet op mijn naam of die van mijn bedrijf gezet om belastingteruggave te krijgen. Zij heeft ook het volledige bedrag betaald en ik heb haar de helft van het bedrag overgemaakt naar haar bankrekening.
Is het nog mogelijk om belastingteruggave te krijgen? Of zou ik de auto van mijn vrouw moeten kopen om deze op mijn naam of die van mijn bedrijf te zetten en btw-teruggave te ontvangen?
Alvast bedankt.
submitted by Salt_Calligrapher960 to geldzaken [link] [comments]


2024.05.13 20:27 reddead24f Het blijft aan me knagen, ongeluk tijdens rijles.

Het is ondertussen al weken geleden , bijna een maand maar het knaagt nog. Ik weet dat ik "gelijk" heb maar wil ook mn verhaal toch kwijt.
Ik heb rijlessen gehad, voelde allemaal prima eerst, de instructeurs waren super alleen de rijschool zelf voelde wat... Sketchy. Maar het ging allemaal prima. Was klaar voor avb, duurde dat ineens superlang waardoor ik 13 lessen totaal al gereden had. Werd niet gezegd dat je voor je avb 4 uur mag lessen (ik kon maar 3 uur) en die ook gewoon betaald. Ze lieten het altijd klinken of die lessen bij de kosten van het avb (was ook duur) hoorden.
Anyways- in die drie uur inrijden heb ik na ongeveer een uur een ongeluk gehad.- toch alle 4 uur moeten. Afrekenen. Toen in shock van alles en blij met alle hulp enzo dus gedaan. AVB overigens niet gehaald (ik reed heel stijfjes...)
Het ongeluk zelf: de uitwijk dacht ik het net te redden om de laatste pion heen- helaas ik raakte de pion.heb vaker over een pion heen gereden, zelfs express om van "angst" af te komen. Nu ging het fout op de 1 of andere manier greep ik mn stuur steviger vast en daarmee gaf ik gas- kwam ik bijna direct een stoeprand tegen, en bijna direct daarna een geparkeerde auto. Er zat absurd veel afstand tussen maar ik ging snel en ipv logisch te remmen klemde ik me aan mn stuur vast- ik snap er ook niets van nee. Uiteindelijk vloog ik 3 geparkeerd autos over en lag ik daar. Gelukkig had ik goede motorkleding gekocht en behalve een gekneusd schaambot (lekker weer), helemaal ok. En dus gewoon avb geprobeerd.
Ik betaald voor alles en nieuwe lessen en examen.... voor mij en partner - +/- 2500 euro verder.
Achteraf stelt de rijschool mij voor alle schade aansprakelijk. De auto die ik raakte was van een instructeur die zei zelf tis goed laat het (heb het wel aangegeven) maar de rijschool stelt me voor 5000 euro aansprakelijk omdat de motor compleet total loss is.
Ik wil niet meer rijden . Heb er geen geld voor nu voor nieuwe lessen, ze weigeren mij terug te betalen en blijven dreigen voor die ,5000+ euro. Ik heb rechtsbijstand ingeschakeld en het loopt. Maar God wat baal ik!!! Alles is zo rot.
Overigens hebben ze.me nog ", gebruikt" om fraude te plegen voor het cbr steekproef vlak na het ongeluk. En nee ik ga hier niet name en shame maar toch even mn ei kwijt.
Zorg dat ik motor rijden weer leuk vind aub! Ben meteen ne het ongeluk weer gaan rijden oefenen etc maar toch wel wat angst nu- en stiekem de pest erin terwijl het zo leuk was!
submitted by reddead24f to motorfietsen [link] [comments]


http://rodzice.org/