Vand ruleta cazino

Intrebari frecvente despre investitii. FAQ - partea a doua

2023.12.27 07:54 lupixxx Intrebari frecvente despre investitii. FAQ - partea a doua

Postarea are 5 parti: prima parte, a treia parte, a patra parte, a cincea parte
3a. cum alimentez/retrag din contul brokerului?
3b. Ce e bid/ask spread? De ce cumpar o pozitie de 100 EUR si peste cateva secunde valoreaza 99.7?
A bid-ask spread is the difference between the highest price that a buyer is willing to pay for an asset and the lowest price that a seller is willing to accept.
3c. Unii brokeri ma lasa sa cumpar CFD-uri. Ce e un CFD?
4. Dar dacă dă brokerul faliment?
Asta e o întrebare care naște multe controverse în comentarii. Eu folosesc IBKR și poate sunt biased, dar din ce am citit, ar trebui să fie totul ok în ideea că fondurile clienților sunt segrgate de fondurile operaționale ale firmei, adică în caz de faliment, acțiunile le mut la alt broker, iar cash-ul este protejat până la 20k EUR. Asta în teorie, acum când totul merge bine, astea sunt doar obligații într-un contract, nimeni nu știe ce se va întâmpla de fapt.
Până la urmă e o chestiune de alegere. Dintre toți brokerii la care avem acces din România, eu dorm cel mai liniștit noaptea știind că am acțiunile acolo.
4a. Sa ma diversific cu mai multi brokeri?
5. În ce acțiuni să investesc?
Diferă de la persoană la persoană în funcție de apetitul pentru risc și orizontul de timp.
Unii preferă să riște un ban rapid și să "investească" precum jocul la ruleta și vor cumpără GameStop, alții preferă dividende și recomand site-ul dividende.blog, iar alții preferă growth stocks.
Dacă eșți nou și nu știi ce acțiuni vrei să cumperi, fie mai bine iei un ETF (care are "în spate" zeci, sute sau mii de companii), fie "te joci" un pic cu paper trading ca să-ti cunoști apetitul pentru risc.
Pentru investitorul începător, Warren Buffet recomandă "low-cost stock-based index funds" adică un ETF cu comisioane mici. El este foarte bullish (încrezător) pe economia SUA, deci S&P500. Am prezentat două ETF-uri mai jos care replică S&P500 și au comision anual de 0.07%. Altfel puteți să cumpărați direct acțiuni la Berkshire Hathaway.
În principiu, pe termen scurt, nimeni nu știe nimic! Pe termen lung, 5-10-20 de ani, oricare din ETF-urile celebre menționate mai jos va fi 99% într-o situație mai bună. Dar dacă vrei un răspuns de genul: "cumpără acțiunea asta, că mâine/anul viitor bubuie!", nimeni nu știe! Și dacă vrei o dovadă, uite aici ce s-a prezis la începutul anului și ce s-a întâmplat în realitate:
Dataroma monitorizează portofoliile a 80 de investitori celebri (superinvestors) și poți lua niște idei de la care să începi să-ți construiești portofoliul:
5a. Market timing - "E piata sus acum, nu cumpar nimic!" sau "Vand acum, marchez profitul si intru din nou cand scade"
O vorba din batrani zice ca: "time in the market beats timing the market".
“We have long felt that the only value of stock forecasters is to make fortune-tellers look good.” - Warren Buffett
"If you aren't thinking about owning a stock for ten years, don't even think about owning it for ten minutes." - Warren Buffett
Gandeste-te bine daca reusesti sa intuiesti perfect punctul de maxim in care vinzi si punctul d eminim in care sa intri din nou. Sunt foarte, foarte greu de nimerit perfect, poate iti iese o data, dar este extrem de improbabil sa-ti iasa si vazarea si cumpararea.
5b. Vreau sa cumpar actiunea X pentru ca a scazut in ultima vreme / buy the dip
Am adaugat acest capitol pentru ca mi-au atras atentia doua postari din ultimele 24h:
A sters postarea, dar se mai observa detaliile din titlu: nu am analizat piata, nu stiu ce cumpar, nu stiu ce intreb, nu stiu de la ce brokede unde sa cumpar, nu inteleg contextul, dar m-am uitat pe grafic, e sub pretul din 2020, deci sigur e o idee buna sa cumpar! Si mai ales estentialul: "cum fac bani din asta?".
In principiu faci bani cumparand ieftin si vanzand scump (celebrul "buy low, sell high").
Asta e si mai interesanta, e un fel de "babaeti, ma imbogatesc in urmatorul an cu TSLA? mentionez ca sunt incepator".
In primul rand, nimeni nu stie! In al doilea rand, nu ni se da niciun context. Banuim ca orizonul de timp e de un an, insa ce faci daca iei acum cu pretul X si peste fix un an pretul e X - 10%? Vinzi pe pierdere, ca tu ai nevoie de bani?
Cum ziceam, nimeni nu știe ce se va întâmpla într-un an. Peste 10 ani ai șanse ca TSLA să fie mai scumpă decât acum. Ești dispus să aștepți 10 ani?
Nu stim apetitul pentru risc. Daca peste 3 luni pretul e X - 50%, mai dormi noaptea?
Nu stim procentul din portofoliu. Bagi toti banii in TSLA sau doar 5% din portofoliu? Ca daca ai 95% in IWDA/CSPX si mai iei de 5% TSLA de fantezie ca vrei tu un mic gamble, sure... fa-ti damblaua!
De ce vrei să investești în TSLA? Doar pentru că "e la ofertă", a scăzut 20%? Dacă mai scade 20%, ce faci, vinzi sau mai cumperi? Dar dacă mai scade 50%? E o ofertă și mai bună, cumperi cu doua maini sau vinzi cu două mâini ca te panichezi ca se duce pe copca?
Ca sfat, evită să cumperi ceva despre care nu știi, nu ai studiat, doar "pentru că e la ofertă". Dacă ăsta e singurul motiv, 99.99% e deja "priced in" ceva ce tu nu știi.
Uită-te in trecut că multe companii mari au fost "la ofertă" cu câteva luni înainte să falimenteze! Nu zic că e cazul TSLA, zic doar că nu e un motiv bun.
Iti zic din experienta personala ca atunci cand m-am apucat de investitii, am vazut ca Thomas Cook "e la suuuuper oferta" si am cumparat. Cine e Thomas Cook, ma-ntrebi?
Wiki page - Thomas Cook. Era la vremea accea cea mai veche agentie de turism din lume si m-am gandit: "hai, frate, e fondata in 1841, a trecut prin atatea razboaie, crize, doar n-o da faliment acum cand cumpar eu!". Si ghici ce s-a intamplat peste mai putin de o luna! Thomas Cook bankruptcy
Nu mai gasesc graficul, insa iti las un link cu historical price data before the collapse ca sa razi si tu de mine: TCGI Historical Data. Falimentul a avut loc in septembie 2019, deci seteaza orizontul de timo in cautare pentru 2016-2020 si o sa vezi ca am cumparat la inceput de septembrie 2019 actiuni cu 4-5-6 GBP pentru ca era la oferta! cu un an inainte costau 80-90 GBP, si ma gandeam: "maaama, cand se intorc astea la 90 GBP, fac un 20x cinstit, e super usoara treaba asta cu investitiile, nu stiu de ce nu sunt toti oamenii milionari". Am aflat peste 2-3 saptamani :D
Ca sfat de la un rookie investor care a prins criza Covid: inainte sa cumperi o actiune, raspunde-ti la urmatoarea intrebare: "daca eu cumpar azi si peste o saptamana se intampla un nou martie 2020, panica, panica, panica peste tot la TV, scade totul, totul rosu, sunt fericit cu achizia facuta? mai am de unde/mai sunt dispus sa cumpar aceasta actiune la o oferta si mai buna? dorm linistit noaptea?".
Dar destul despre mine, iti las mai jos cateva experiente ale altora:
5c. Vreau actiuni care distribuie dividende
dividende.blog este o resursa foarte buna de la care sa inveti, mai ales ghidul complet de investiții la bursă
Citeste mai multe despre DGI - Dividend Growth Investing.
O alta idee ar fi sa cauti in ghid ETF-uri cu distribuire (la capitolul despre ETF-uri).
5d. Sa cumpar actiuni fractionare?
5e. Vreau sa cumpar actiuni mai putin cunoscute (obscure) si nu stiu de unde!
Pe de o parte avem actiunile super populare listate la NYSE/NASDAQ, iar pe de alta parte, sa zicem ca vrei sa cumperi actiuni la Gabriel Resources, XTB sau Hidroelectrica. La Hidro o sa presupunem ca nu esti roman, esti un strain, ai auzit de aceasta companie din presa si nu stii de unde e, de unde cumperi.
Trebuie sa ai in vedere ca nu toti brokerii iti permit accesul la bursele din Canada, Polonia sau Romania! Asta trebuie sa verifici pe pagina brokerului tau la ce piete (stock exchanges) ai acces.
Primul pas este sa cauti compania in casuta de search a brokerului tau. Daca apare, sa ai in vedere ca poate e listata pe bursa acelei tari, deci se tranzactioneaza in moneda tarii repective (CAD, PLN, RON) deci exista riscul valutar!
Daca nu apare si totusi vrei sa vezi unde e listata, iti recomand investing.com.
  • Gabriel Resources este listata pe bursa de la Toronto cu ticker GBU in CAD, pe OTC markets cu ticker GBRRF in USD si pe bursa de la Frankfurt cu ticker GBU in EUR.
  • XTB este listata pe bursa de la Varsovia cu ticker XTB in PLN.
  • Hidroelectrica este listata pe bursa de la Bucuresti cu ticker H2O in RON.
6. Ce ETF-uri să aleg? Cu acumulare sau distribuire? VWCE sau IWDA?
Cel mai bun ghid pe care l-am gasit pe parte de ETF-uri, explica tot, taxe, tara de domiciliu, structura unui ETF, mi se pare un MUST READ inainte sa va apucati de treaba:
În Spațiul Economic European, deci și în România, nu ai voie să investești decât în ETF-uri UCITS. Restricted access to US ETFs for ordinary EU retail investors
Pentru studiul ETF-urilor, justETF este prietenul vostru. Acolo gășiți componența, TER (comision anual), burse unde sunt listate, etc și cel mai important aproape toate ETF-urile de acolo sunt UCITS compliant.
În general este mai bine să alegeți un ETF cu acumulare pentru că distribuirea de dividende este eveniment taxabil, iar cele cu acumulare reinvestesc automat dividendul fără să fiți taxați de statul român. Pe termen scurt nu este foarte relevant, însă dacă vreți să investiți pentru pensie, pe termen lung începe să se adune impozitul. Dacă ești tânăr, ești în perioada de acumulare, nu văd de ce ai plăti impozit pe dividende că să îi reinvestești unlterior când poți să lași administratorul fondului să facă asta pentru ține fără niciun efort și fără impozit, așa că mai bine achiziționezi un ETF cu acumulare.
Blackrock și Vanguard sunt cei mai mari administratori de fonduri la momentul actual, deci nu este atât de important care dintre cei doi este administratorul. La început de drum este foarte important să fiți disciplinați și să investiți regulat o suma pe care v-o permiteți.
Nu vă cramponati în probleme de genul: "aoleu, am luat un etf de la Vanguard, era mai bine la Blackrock." Astea sunt efectiv non-probleme la momentul actual când aveți investiți câteva sute/mii de euro, important este că v-ați propus să investiți, că investiți și că sunteți disciplinați!
ETF-uri celebre:
O comparatie un pic mai amanuntita între cele două. Marea diferența este că unul cuprinde doar piețele dezvolate, iar celălat cuprinde și piețele emergente. Blackrock are ETF separat pentru piețele emergente: iShares Core MSCI Emerging Markets IMI UCITS ETF (Acc). USD: EIMI, EUR: IS3N
Aici diferențele sunt minime, ambele având același TER, ambele sunt Physical (Full replication), diferă doar dimensiunea fondului.
Cum ziceam și mai sus, dacă vrei să mergi pe mâna lui Buffet, alege unul dintre cele două de mai sus și stai liniștit.
După cum ați observat, ETF-urile sunt o colecție de active grupate după o categorie: all world, piețe dezvoltate/emergente, firme mari SUA, bănci UE, aur, grâne, etc.
Postarea are 5 parti: a treia parte
submitted by lupixxx to robursa [link] [comments]


2023.07.10 00:54 sacaluljhon Jocurile de noroc mi au distrus viata

Mi au distrus viata, m au terminat de simt ca nu mi mai pot reveni. Totul a inceput ca o gluma cand aveam doar 13 anisori, am zis ca eu sigur ma pricep la fotbal si as face un banut de buzunar.
Tin sa mentionez ca nu vin din familie de pasionati de asa ceva, si de asemenea nu astept neaparat sfaturi, doar daca are cineva experiente asemanatoare sau cunoaste pe cineva cu ceva asemanator sa povesteasca putin sa mi linisteasca sufletu ca nu s singur pe lume cu boala asta.
Asa deci, pe la 13 ani am inceput eu si un prieten sa asteptam mosi care treceau prin fata la stanleybet sa ii rugam sa ne puna si noua cate un bilet cu 5 lei, noi doar ii dadeam codul scris pe o hartiuta… si uite azi 5 lei maine 5 lei dupa am inceput sa bagam cate 10 cate 20 si apoi am facut o pauza de vreo 2 ani pana pe la 16 cand a reinceput totul, am descoperit ca exista toata operatiunea asta dar online si mult mai usor de jucat.
Un coleg din clasa a furat buletinu lu tasu si a facut un cont de unibet, pe care juca absolut toata clasa:)))) nu aveau nicio regula de depunere pe un singur nume pe atunci, cred ca erau 30 carduri pe cont fiecare cu trb lui :))
Aici am zis sa nu mai joc ca inainte, sa fac cu sisteme si planuri de pariat, mi a placut din totdeauna sa am sansele matematice de partea mea dar mi a luat foarte mult sa inteleg ca la jocurile de noroc este aproape imposibil sa fie de partea ta sansele matematice:))
Azi 50 lei maine 50 si se tot strangeau, alocatia se ducea din prima seara cum intra pe card, nici nu apucam sa o vad la fata;))) pe atunci nu pot sa zic ca eram asa dependent la modul puteam sa ma opresc oricand voiam si asa era, aveam pauze maricele pana ma lua iar plictiseala si din plictiseala dadeam iar in boala… pana la 18 ani cand am reusit sa mi fac singur conturi sa fiu singur barba mea cum vine vorba
De la 18 ani a inceput teroarea, cum pierdeam toti banii simteam o frustrare atat de mare, eram atat suparat pe mine incat aveam zile in care imi dadeam pumni in cap dupa ce pierdeam tot:)) faza e ca eu in viata de zi cu zi sunt foarte linistit nu ma enervez repede, doar jocurile astea trezesc ceva in mine de vad rosu in fata ochilor la propriu. cum incep sa vad ca pierd incep sa vad in ceata si sa mi se urce sangele in cap de mi vine sa sparg ceva de fiecare data, de multe ori indiferent de suma, fie 50 fie 500 fie 1000, e doar ideea de a pierde pe care n o suport.
Pana la 18 ani parintii mei au strans alocatiile mele de pana la 14 ani( dupa mi le dadeau direct mie ) si la 18 ani am primit banutii aia nu mai stiu exact cat au fost 80-90 milioane. in prima faza am zis bun nu joc din ei deloc, nu vreau sa intru in ei. Dupa o saptamana am zis hai ca 1 milion nu strica.. nu se simte, apoi de nervi au inceput sa intre din ce in ce mai usor. intr o luna s au dus toti :)). in ultima seara cand am ramas cu 0 in toate conturile de zici ca abia eram spawnat in lume am vrut sa sparg tot din camera de nervi, am dat cu xboxu de l aveam de pamant l am facut praf am rupt toate hainele de pe mine... ce sa mai zici ca sunt animal cand se intampla d astea de mi e si rusine sa vb asa ceva cu cineva bine ca aici e cat de cat anonim si pot spune tot ce am pe suflet :))
mai rau se accentuase cand m am despartit de fostamea si simteam ca n am ce face cu cine vorbi ma plictiseam maxim si ca sa ma tin din plictiseala pariam continuu, absolut orice, tenis de masa si baschet ambele live in principal, dar am ajuns sa joc toate cacaturile posibile si imposibile, darts, fotbal galez, snooker, baschet 3x3. :)) n am sa uit niciodata cand am pierdut 500 dintr un foc pe un meci de baschet din africa, sudanul de sud vs gabon si am bagat un cap in usa cand eram in spate la tigara:)) ca sa nu mai zic de alte jocuri de cazino oribile rau de tot si foarte dubioase, unele pre inregistrate dinainte si se vede clar ca sunt preinregistrate :)) fortune wheel spre ex, baccarat, plinko, aviator doamne fereste doar cine joaca stie ce vb aici :)) doar pacanelele nu s au prins niciodata de mine, pentru ca niciodata nu m am simtit atat de norocos niciodata incat sa simt ca dau eu lovitura acolo.
am ajuns sa ma angajez la glovo, bagam 10 ore bicicleta pe canicula vara faceam undeva la 200-250 pe zi si mi am promis prima luna ca nu mai joc niciodata, stransesem cam 50 milioane o duceam binisor simteam ca ma pun iar pe picioare atat mental cat si material. din pacate pentru poveste tot din plictiseala am inceput sa bag cate 100 la poker de data asta, aici am auzit eu ca daca stii sa joci poti fii profitabil pe termen lung... dar nu luam in calcul ca eu eram un incepator care juca cu altii de au probabil ani de experienta in spate.. dar am inceput sa castig, si asta a fost mereu cel mai nasol acum privind in retrospectiva, mereu cand am castigat sa zic 1000, am pierdut zilele urmatoare 2000 sau mai mult. am ajuns sa pierd toti banii de munca, am ajuns sa mi vand tot de prin camera, leptop, telefoane vechi, am ajuns sa mi vand toate hainele de nu mai aveam decat 3 tricouri in dulap le purtam cu randu, adidasi la fel ajunsesem sa mai am doar niste papuci nike cu care mergeam si la liceu, umblam si prin casa si peste tot:)))
toata faza e ca am toate astea in mine, si probabil voi merge in mormant cu ele, ai mei nu au habar nici 1% prin ce am simtit eu, prin autoizolarea la care te supui dupa ce pierzi tot din nou, prin faptul ca anulam iesiri in oras cu prietenii, cu gagicile de le am avut de a lungu timpului, toate astea pt ca nu mai aveam niciun ban, prin timpul pierdut pariind toata ziua, am avut o perioada de 3 zile in care tin minte am pariat si ma uitam live la meciuri cred ca 60 ore si 12 le am dormit :))). te omoara pe interior sentimentul de vinovatie, mereu cand pierzi te loveste o claritate si realizezi ca esti un esec in viata dar de fiecare data cand mai faceam rost de niste bani primul gand era sa recuperez totul.
am doar 20 ani si simt cum mi am distrus ultimii 2 ani, care poate ar fi trebuit sa fie cei mai frumosi. mi am batut joc de mine fara mila, m am izolat de absolut toate lucrurile frumoase care mi se puteau intampla. mi as dori ca de maine sa fie totul bine si sa uit de toate si sa nu mai joc vreun banut la infectiile astea. dar stiu ca nu voi putea pentru ca acum 30 minute mi am pierdut din nou ultimii bani din cont si buzunar dupa 2 luni in care m am tinut tare si n am mai pariat sau simtit nevoia sa o fac. nu stiu daca ma pot recupera vreodata din infectiile astea incat sa mi pot face o familie fara sa mi traumatizez copiii sau viitoarea posibila nevasta prin cacaturile mele cu jocurile de noroc.
mi as dori sa pot spune cuiva astea in viata mea si sa ma inteleaga, sa ma inteleaga ca sunt un gunoi, dar macar sa inteleaga nu sa judece. sau cel putin nu atat de tare cum simt ca ar face o oricine din familia mea.
jocurile de noroc sunt cele mai pacatoase. nimeni nu vede ce simti daca te controlezi bine in fata oamenilor, nimeni nu stie prin ce treci. arati complet normal cand poate esti mai "bolnav" decat unu pe heroina. singura bucurie din ultimii 2 ani era cand mai ramaneam cu tigari in buzunar macar dupa ce pierdeam toti banii :))

submitted by sacaluljhon to CasualRO [link] [comments]


2022.11.13 16:09 kraneq Nu mai cumpar nimic din profi

Aici la timisoara, mi-am luat banane, ma duc acasa imi fac un milkshake are gust ciudat. "ba ce au bananele astea", mananc o banana totu ok, in fine arunc ala.
A doua zi imi fac iar milkshake ma uit pe lapte expira in 17 bun, bananele arata fresh fac milkshake iar are gust de cacat, de data asta beau lapte -> acru
Mi-am dat seama ca laptele era stricat desi era in limita aia de expirare.

Boon, ma duc iau lapte de la lidl ce expira pe 27 luna asta, vin acasa fac milkshake are gust ciudat, gust banana avea un gust de mai bine nu o gustam

Eu nu mai inteleg ce alimente se vand, zici ca e ruleta

Dar stai! asta nu e tot
Mi-am cumparat si iaurt din ala de baut zuzu sau cum ii zice, il desfac dau sa beau avea un gust amar si era parca apa, ma uit mai atent in el era separat ca apa cu uleiu =))) 3 degete apa restu un fel de alb asa mega de cacat, deci si ala era stricat
Zic lasa ba unu din ele da-l asa, deschid altu, ma uit in el, la fel ca primu apa si alb din ala zeama sau cum ii zice

Culmea, toate erau inainte de expirare gen ca expira pe 14, si aveau capacu asa "murdar", a trebuit sa-mi dau ochelarii jos de la ochi sa-mi dau seama ca eu am filtru din ala blue si vad mai galben putin culorile

Concluzie: dai un ban da' stii ca nu-l mai ai
submitted by kraneq to CasualRO [link] [comments]


2022.11.01 08:55 roltehisto Dirección de la ruleta en directo □ BCGAME6.C0M♬ Análisis de la ruleta de fusión y ajuste. Método de Rulet del Grupo SK

Reclutamiento de ruleta en vivo ▷ BCGAME6.C0M● Autoridad accede a la ruleta Live 5 días [Tele JBOX 7 de la sede] Live Live Live Live Live Live Live Live Live Lulllet #El ambiente de la venta en directo es la La comunidad de ruleta en directo del mundo empresarial [Katalk JBOX 7] Live Rulet ▧☜ Algunas de las recomendaciones se transmiten a Lillette Live Conglomerado en vivo [varias producciones comunitarias de Office] Análisis de métodos Live Rulet ○ Verificación de la ruleta en vivo, pero dirección de la ruleta en vivo [Marketing Moon] 룰 △ Holdom Pub Seven Luck Casino es un empleado de la ruleta en vivo [Cazino principal] Lillette Casino [Sports Bon Voyage Live] Recomendación de la ruleta en vivo ™↗ Juego de la ruleta en vivo ↕ Juegoleta en vivo [pa de la ruleta en vivo] Juegoleta en vivo]
submitted by roltehisto to u/roltehisto [link] [comments]


2022.10.29 06:24 ArgumentEcstatic794 Videos de ruleta alrededor del mundo 전세계[BCGAME5:COM] ♪ Boleta de ruleta de dibujo

Juego de ruleta en todo el mundo ○ [BCGAME5:COM] ◀ El viaje de ruleta está en pleno apogeo en el mundo. Sitio de la ruleta [Televisión del cuartel general u/JBOX7] La ruleta □↘ La gira está en todo el mundo. Ruleta Holdumba de todo el mundo [Katalk JBOX7 del editorial general] Ruleta =▧ La comunidad mundial se llevó a cabo. El mercado de la ruleta está en pleno apogeo en el mundo. [Producción comunitaria de varias rutinas de oficina] Luulette World ↙◇ Holdom Pub SK Group, Luulette Baccarat [Marketing Moon] Luulette World Roulette Tour [Cazino Bonsa] Luulette World Roulette Tour Mundial Roulette Shore ▷ Global Roulette Worldlets Shopping Shopping Shopping Shop Shopping Shop Shopping Shore [toon Globalopping Shopping Shopping Shopping [La sede de Yamato] La ruleta global ☆♥ El torneo está dividido en todo el mundo, el casino de la ruleta [Vakara] El mundo de la ruleta ☜↓ Me gusta el acceso a la ruleta a través del juego de la ruleta de vuelta [BCGAME BC] Me gusta el establecimiento de la suscripción.
submitted by ArgumentEcstatic794 to u/ArgumentEcstatic794 [link] [comments]


2022.10.28 07:43 Crafty_Number3797 Comunidad de ruleta por internet ♥ BCGAMME6.C0M♭ Viaje a la ruleta japonesa en el mercado

Internet Roulette Broadcasting BCBCGAME6.C0M* Su versión completa de la ruleta, especialmente Internet [Tele JBOX 7 de la sede] La ruleta de la liga, se centra en la ruleta de Internet 인터넷# El centro de gravedad de la ruleta de Internet es el sitio de Internet de la ruleta de la ruleta de la ruleta [publicación total KatalKTTXXT7] y el videojuego de la RUTTTTBBTT Verificación de la ruleta de Internet [Producción Comunitaria de Office] Ruleta de Internet ◇★ Ruleta de Internet [Marketing Moon] Ruleta de Internet ♥ Viaje SK Networks también Ruleta de apuestas de Internet [Cazino sede principal] Ruleta de Internet Roulette de Internet ▧▦ Roulette de la empresa de videojuegos de Internet [reta de Internet] ruleta de Internet de vuelta de Internet de la Ro de la Ro de la Ro de la Ro de la Ro de La de la Ro Acceso a algunas rutinas de Internet en la comunidad de Ruleta [Yamato sede] Ruleta de Internet ▒▷ ambiente empresarial" Roulette Internet Estrategia de Roulette [Compra de Mercado de Bacara] Roulette Internet Roulette Game Roulette Game 룰▽ Me gusta el juego de ruleta de la liga y el juego de la ruleta de la ruleta de la ruleta de la ruleta de la ruleta de la ruleta de la ruleta de la ruleta de la ruleta de la ruleta de la ruleta de la ruleta de la
submitted by Crafty_Number3797 to u/Crafty_Number3797 [link] [comments]


2022.10.25 08:46 ArgumentEcstatic794 Roulette Holdumba en directo 라이브[BCGAME5:COM] ↔ Liga de Roulette de casino

YouTube en vivo 룰[BCGAME5:COM] ™ Video de la ruleta excepto el método Han Rulet [Tele u/JBOX7] Live Lulet ◁ Holdomba Kumho Asiana Group ha recomendado la ruleta en vivo Yoon (51.) y la ruleta en vivo [Versión total JBOX7] ★ Versión en vivo de reglas en vivo] ♩→ Versión total de la ruleta de regulación en vivo. Lleta de la Roleta de Rleta de Laleta de Casinolet Roulette Casino Club Ejecutivo en vivo Live Roulette Video [Marketing Consulta] Recomendación Kangwon Land ▒↔ Roulette Tour [Cazino sede] Live Roulette Club Live ⊙ Roulette Roulette Club Live ▤▤ Roulette Roulette Road Shop Juegoado en vivo [Ma] Routreet Roadlette Road [Ma] Rotte Road] Routreet Roadlette Rolets Colets Coulette Ro El campo de juego de la ruleta Live, especialmente la ruleta en vivo [Commerce Bacara] la ruleta en vivo ←◈ "Holdumba" y "Hetcher Roulette [Compresión de carreras de caballos] añadió. En términos de competición de póker, me gusta la suscripción al juego de ruleta [Consulta general del juego BCGAME] Me gusta la recomendación de configuración de la notificación.
submitted by ArgumentEcstatic794 to u/ArgumentEcstatic794 [link] [comments]


2022.10.18 08:28 Longjumping-Tie-6510 Ruleta en directo ◑◑ BCGAME8.COM◐◐ & Coleccionista, pero no en directo

Torneo de ruleta en vivo #BCGAME8.c0m 라이브 Lo explicó. El problema del videojuego de la ruleta del casino y el torneo de póquer de la ruleta [Tele u/JBOX7] Lillette u/Lloulette en vivo recomendado ♬ Black Jack Live Roulette Platt [ 카지노 total de la ruleta JBOX7] Los participantes en el juego son la ruleta en directo de la ruleta →○ rleta de la ruleta de la ruleta de la red de la red de la comunidad] Re-encuentro en vivo de la sede de la ruleta Juego de ruleta en vivo [Cazino Central] Ruleta en vivo ♡ 룰 La ruleta Holdum Pub Live para reprimir el torneo y la ruleta en directo tour
submitted by Longjumping-Tie-6510 to u/Longjumping-Tie-6510 [link] [comments]


2021.03.06 09:59 digitalbaumbet jocuri pacanele online -

jocuri pacanele online -
Toata lumeastie ca Las Vegas este orasul cazinourilor, acolo unde isi petrec timpul majoritatea celebritatilor care cauta un mod diferit de a se distra cu prietenii si a-si etala bogatia.

Ei bine, acum nu mai este necesar sa mergi pana in Las Vegas ca sa intri in acea atmosfera luxurianta, creata parca pentru o anumita categorie de persoane favorizate de soarta, care au noroc cu carul si lipici la bani, ci poti face parte din celebra comunitate a cazinoului Baum.

jocuri pacanele online
Am creat acest cazino pentru tine, cel care iubesti distractia si jocul, dar si sa iti incerci norocul. Nu ne limitam la cei mai bogati, ci ii primim la o ruleta si alte jocuri care de care mai palpitante, pe toti cei care sunt amatori de senzatii tari.

Popularitatea cazinourilor online a crescut foarte mult in ultimii ani, datorita faptului ca au devenit atat de accesibile si cu oferte diversificate, atat in ceea ce priveste multitudinea de jocuri din care poti alege, cat si a bonusurilor foarte atractive.

Daca esti major, cu Baumbet ai liber la distractie, la a face intreceri cu prietenii pentru a vedea cine iese invingator si la a simti emotiile si suspansul unui joc de cazino, cu o interfata atat de placuta si reala. Nu te limita la a juca doar jocurile pe care le cunosti sau de care ai auzit, ci incearca cat mai multe dintre cele care ti se par atractive din oferta noastra diversificata, iar noi te rasplatim cu bonusuri si promotii avantajoase.
submitted by digitalbaumbet to u/digitalbaumbet [link] [comments]


http://activeproperty.pl/